Header

Som sagt så åkte jag till Frankrike sista september på någon slags utbytesresa. På söndagen åkte vi upp till min värds faster som bor uppe i Pyrenéerna. Vi åkte förbi slottet i Foix på vägen dit och jag fotade genom fönstret hah.. På bilden till höger är alltså jag och tjejen som jag bodde hos. Supersöt!

Jag hade ett mat-mål med resan till Frankrike. Det var att äta macarons, vilket vi gjorde där uppe! Dör så gott det var... Fastern hade också ett gäng får i trädgården och en skitstor hund som "är till" för att valla får i princip. Han var såå söt och verkligen inte medveten om hur stor han var, dör asså kolla vad glad!

​Vi åkte ännu högre upp än vad de bodde för att höra en speciell "ren-sång", men vi stötte på hästar istället och såg bara renar på väääldigt långt avstånd. Däruppe var det sjukt kallt och vi gick praktiskt taget i molnen. Men åh så nöjd jag var! Älskar att vandra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Härligt med flygplansbilder haha.. Det har fått stå tomt här ett tag nu när skolan har dragit igång och jag har haft mycket att göra. Men idag for jag tillsammans med min klass (HU15) och klassen över oss (HU14) till Frankrike. Vi har ett utbyte med en skola i Toulouse så vi är här nu, och så kommer de lagom till att det är skitkallt och snö i januari. Vi kom fram vid 18 någon gång och har varit hos våra värdfamiljer sedan dess. Oklart vad som sker imorgon, men men. Puss o hej.

Likes

Comments

Pls take a moment to appreciate the dimple in my left cheek.

Idag var jag glad. SÅ glad. Vi gick på spångar och det kändes lite grann som på fjället (saknar det så mycket). Vi var iväg till skogarna utanför Ramnäs och en pöl (aka sjö) som heter Fiskkraken. Tydligen så var vi där mycket när jag var bebis aka typ fem månader (på riktigt 17 år sedan, no joke), men har sedan inte varit där alls. Jag har dokumenterat detta nu så fint med härliga oredigerade bilder tagna med iPhone 5 ohhh yes, här snackar vi kvalité.

Klockan är typ 3 på natten när jag skriver detta (tidsinställer typ alla inlägg) och jag är så trött, ber om ursäkt för alla mina lame wannabe jokes. Puss.

Likes

Comments

Som jag skrev i fredags så var det i helgen dags för en återträff med mina kära konfirmander. Jag la basically bort mobilen (aka kameran) och tog typ fem bilder under hela helgen (tog egentligen fler, men dessa la jag upp på snapchat och glömde spara..). Så, hemsk som jag är har jag återigen stulit bilderna från mina kära vänner. Bilderna av lite högre kvalité (systemkamera wiho) är tagna av Stina #stinadenfina) och övriga av Mikaela och Hanna. Det är så svårt att lägga upp bilder från sånt här då det mest händer interna saker/är bilder på folk, så ni får bara några heh.

Alltså, ser ni the amount of kärlek i detta gäng? Det är helt galet hur fäst jag blivit vid dessa individer och hur mycket jag älskar dem! Vi hade en superbra helg full av sång, skratt och pepp. Detta är helt enkelt som ens familj - helt underbart.

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på ett trångt, överbokat tåg till Stockholm. Det är nämligen dags för en härlig återträff med mina älskade konfisar (och faddrar hehe). Vi kör på en helg full med pepp inför minisarnas skolstart nästa vecka och jag kan inte vara gladare pga ska få träffa dem igen. Jag har visserligen bara varit hemma i knappt två veckor, men det är ändå en månad sen vi lämnade Transtrand och Gammelsätersfjället och varandra. Det känns som en evighet (ostigt very much yes).

Bilderna är för övrigt från i måndags då familjen åkte till Stockholm för att fira min kusin som fyllde år. Jaja nu ska jag försöka att inte hypea så mycket - en halvtimme kvar! Puss.

Likes

Comments

Jag har blivit helt kär i detta haha... Nu far vi hemåt!

Likes

Comments