View tracker
Resor

Nu när det är som kallast här i Sverige vill man fly kylan och hänga på varmare breddgrader eller bara fantisera om något annat. Speciellt vill jag själv mata min resfeber. Tänkte därför tipsa om 3 ställen jag helst ser men resa till under 2017! Kramar!

1. DUBAI, FÖRENADE ARABEMIRATEN

Men hur dröm är inte detta ställe? Sola på stranden under dagen och på kvällen shoppa på ett av alla Dubais sjuka köpcentrum. Jag är en sån sucker för storstäder och kan man kombinera det med värme, vinnande koncept i alla kategorier. Pris för en vecka hit kostar ungefär 6k för 4-stjärnigt hotell, galet?! Förhoppningsvis åker jag hit inom en snar framtid, vill säga någon månad eller två.

2. PARIS, FRANKRIKE

Ett ställe jag har länge velat besöka och kanske sista svensken som inte varit här? Finns verkligen så mycket jag skulle vilja se här, Eiffeltornet, museum osv! Gå runt och kolla på fina väskor, det är ju ändå modestaden nummer ett! Sippa vin på en härlig uteservering. Fantastiskt!

3. NICE, FRANSKA RIVIERAN

Jag vill se mig själv strosa runt omkring här i sommar! Kollade på vloggar härifrån tidigare idag och blev förälskad! Känns som en så mysig stad att vara på mitt i juli. Har väldigt dålig koll på vad det finns att göra här förutom att äta gott och få solens strålar på sig. Hopppas verkligen någon vill hänga med hit!

Likes

Comments

Nytt år innebär en ny början, iallafall för mig och för min blogg, Har känt nu på senare tid efter gymnasiet att jag har saknat att skriv, där av starten av denna blogg. Känns rätt löjligt att ha någon beskrivning om vad som kommer att skrivas här då jag inte riktigt vet själv. Jag har någon svag vision om att berätta vad som händer i mitt liv och om mode då det rör mig mest. Vi får se hur länge detta håller men ska försöka uppdatera 1 gånger i veckan(förhoppningvis mer) och tänker inte bryta detta nyårslöfte! Detta var en början, kramar!

Likes

Comments

Nouw Magazine