View tracker

Efter att jag köpte min Louis Vuitton så har jag blivit helt galen i väskor! Även ifall jag har haft en kärlek till Rebecka Minkoff sedan tidigare så vill jag rekommendera hennes väskor. Hur snygga som helst och kan jämföras med flera andra modehus väskor, t.e.x. Chanel, Céline fast för definitivt en mycket mindre summa. Här är några av mina favoriter! ❤Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick hem denna ljuvliga jacka igår ifrån Lovely of Sweden! Åhh är kär! Jackan är gjord av riktiga strutsfjädrar, vilket gör att den är super gosig! Fick den för runt 900kr inklusive frakt, hade tur då med att få 20% rabatt så blev ett riktigt kap! Nöjdast är jag!

Likes

Comments

View tracker

Tjenis!
Har inte vart speciellt aktiv här de senaste veckorna, mycket på grund av flytt och jobb. När mitt rum väl är redo så kommer det ut bilder här iaf :D

Kan ju berätta att igår så var jag i Göteborg och spanade in utbudet i deras butiker vilket resulterade i att jag kom hem med lite nytt till min garderob 🙊

Randig klänning - Zara // Vit klänning - Mango // Skor - United Colors of Benetton

Likes

Comments

Igår efter att jag hade kommit hem från en grillkväll med MUF Uddevalla bestämde jag mig för att måla en tavla till mitt nya rum. Såhär blev resultatet!

Likes

Comments

Idag hade vi en utflykt med vår historielärare vilket var rätt trevligt i helhet! Vi besökte Husabys kyrka, Skara domkyrka och Varnhems kloster.
Tog lite bilder så här kommer dom :)

Likes

Comments

Tjena bloggis! Är väldigt dålig på att uppdatera här, men men... Det har hänt en hel del i vår lägenhet och mitt rum är rätt klart! Det ska bara sättas upp lister och lite annat smått :D När allt är klar så blir det fler och bättre bilder!

Likes

Comments