Header


Hösten börjar närma sig sol och bad byts ut mot regn och rusk. Vi går mot mörkare tider så gör trenderna.

Eyeliner i alla dess former är hetare än någonsin en vanlig vinge eller varför inte en dubbel eyeliner med halva sjärnor och allt däremellan här är det bara fantasin som säger stopp.

De röda läpparna hänger fortfarande kvar och är hetare än någonsin i alla dess nyanser.

I höst ska vi lägga undan våra bronzers för ett tag och ta fram våra persiko och ros färgade rouge. Som om vi precis varit på en promenad i det kalla ruskiga vädret.

För dig som gillar glitter och skimmer är det rätt tid för dig de rostiga och bronsiga färgerna är äntligen här.

Jag kan knappt vänta till det är dags att leka med sminket igen i alla dess färger och former.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har provat en hel del hår oljor men aldrig fastnat för någon specifik då de allra flesta argan oljor är gulaktiga i tonen. Mitt blonda hår har lätt att fånga upp dessa varma pigment. Därför är denna oljan från maria nila perfekt eftersom den är genomskinlig vilket gör att håret inte skiftar mer åt det gula utan istället håller sig som det är. Ett plus är att den luktar underbart och är en lätt olja som inte blir klibbig utan är lätt att arbeta in i håret.

Likes

Comments

Bara jag och hjärtat i paradiset tillsammans vi badar solar och hittar på massvis med roligt imorgon ska vi in till ayia napa här i Cypern, mys mys. Njuter till fullo här kan inte bli bättre.

Likes

Comments

Lördags kvällens smink, med inslag av guld och nude läppar , med fokus på ögonen och basen. Hoppas ni alla har en underbar helg och en mysigt lördag oavsett vad ni g

Likes

Comments

Ni som alltid velat ha ett fint pigment är NYX att rekommendera de ligger i den billigare prisklassen om man inte vill betala 250 för ett pigment från MAC etc.

För ett som inte vet vad ett pigment är.

"Pigment är ett koncentrerat, löst färgpuder med ingredienser som gör att det fäster på huden. Skapar en diskret färg eller en intensiv effekt"

För ett ännu intensivare resultat använd gärna någon sorts av "setting spray". Där är mac's fix+ eller nyx att rekommendera.

Likes

Comments