Ännu en dag på jobbet är avklarad och det känns riktigt skönt! jag jobbar och sliter och får ta mer ansvar ju längre tiden går.

I början fick jag bara fräsa inlägg och skära ut dem, men nu har jag även fått testa på att slipa några inlägg och jag har även fått börja putsa dem. Riktigt kul att få testa lite nya grejer ibland ☺

Likes

Comments

Det finns en sak som gör mig så sjukt stressad och det är när folk tjatar på mig om någonting.

Som nu tillexempel.. jag har varit borta från fotbollen i ca 5månader och enda sedan jag inte kunde träna så har folk tjatat på mig. Folk tjatar på mig och frågar mig hela tiden om när jag ska börja träna igen och det gör mig så sjukt stressad. Jag försöker ju faktiskt komma tillbaka så fort som möjligt, men det är inte så himla lätt att göra det med den smärtan jag har i ryggen. Folk tror nog att jag överdriver smärtan, vilket jag dock inte gör! Den smärtan jag har i ryggen är väldigt jobbig att leva med eftersom man blir så himla begränsad i sina val av vad man kan göra.

Vad ska jag göra liksom? Det är ingen som vet helt hundra varför jag har så ont och jag vet inte ens varför smärtan har uppkommit från första början. Den bara kom och jag har fått leva med den alldeles för länge och har bara fått sådan hjälp som hjälper kortsiktigt. Förstå att leva med denna smärtan i ryggen redan när man är 19år.. man har ju hela livet framför sig och om jag ska kunna nå mina mål och drömmar så måste jag bli bra i ryggen först annars kommer det aldrig gå. Jag ska boka tid för att försöka få hjälp med ryggen igen och även försöka få lite nya och bra rehabövningar som jag hoppas ska kunna hjälpa mig.

Jag hoppas verkligen på det bästa, för jag vet inte vad jag skulle gör om jag inte kan spela fotboll något mer :/

Likes

Comments

Hej! Ledsen för väldigt dåligt uppdaterande på senaste men det har varit mycket som har hänt och jag har haft fullt upp. Därför har jag valt bort bloggen ett tag! Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så ofta som jag orkar.

2016 var ett ganska dåligt år om man ska se det som en helthet (Massa skador som har hållit mig borta från det jag älskar allra mest, fotbollen alltså), men självklart så var det några moment i 2016 som var riktigt bra, som när jag tog studenten tillexempel. En annan sak som var bra var när jag började skriva med en person i början av september. Vi höll kontakten och började skriva mer och mer intensivt och det kändes som jag kände denna kille innan jag ens träffat honom, vi träffades efter att ha skrivit i 4månader och det var den bästa dagen på länge för mig. Det vände dok väldigt fort.

Det är som att vi sprang rätt in i varandra för fort och att vi nu är längre ifrån varandra än någonsin tidigare. Efter att vi träffats så tog vi ett break på en gång och han skulle skriva när allt kändes bättre igen. Nu har en vecka gått och jag tittar mobilen flera gånger om dagen för att se om han har skrivit, men det har han inte gjort ännu. Det är fruktansvärt att bara sitta och vänta. Det han gjorde fick mig att må väldigt dåligt, men jag mår nästan sämre av att bara sitta och vänta på att han ska skriva. Jag måste väl ge honom lite utrymme, men jag önskar bara att han kunde släppa det som har hänt och att vi börjar om. Jag önskar att han visste hur mycket jag faktiskt sitter och väntar på att han ska skriva, men jag kan ju inte säga det till honom eftersom det var han som skulle höra av sig när allt kändes bättre... Hoppas verkligen att han kan släppa det snart.


Likes

Comments

Igår natt frös jag jättemycket och idag när jag vaknade var jag väldigt hängig.

Feber, hosta och förkylning sänkte mig och jag var tvungen att stanna hemma från jobbet idag. Jag är så seg att jag inte ens orkar stå under en längre stund och jag har nästan sovit bort hela dagen, men ändå så är jag supertrött nu.

Nu blir det till att äta vitaminer och dricka vatten, sedan är det dags att sova igen.

Likes

Comments

​Äntligen är jag hemma från jobbet efter en hård och slitsam dag. Idag har jag verkligen varit jättetrött, jag har knappt orkat hålla ögonen öppna.

Jag tog mig igenom hela dagen, men dock råkade jag göra en miss. Jag råkade slänga en fotform som gipset inte räckte till. Jag vet ju själv att gipset inte alltid räcker till alla och då brukar jag spara formen  tills nästa gång, precis som de hade gjort. Men ändå så råkade jag kasta den... det måste ha varit för att jag var så trött.

Jag är fortfarande väldigt trött, så tänkte ta en dusch nu och sen tänkte jag sova en stund för imorgon är det återigen dags för jobb.

Likes

Comments

I onsdags fick jag ett telefonsamtal och det var från min farfar som ringde och frågade om jag kunde jobba på torsdagen. Jag sa självklart ja, för att det skulle vara skönt att komma hemifrån lite.

När jag väl hade tackat ja så tänkte jag bara: ''hur ska jag orka jobba när jag bara har varit hemma i flera månader och även vänt på dygnet totalt.'' Men det gick som tur va bra att jobba och jag kände mig faktiskt rätt så pigg under nästan hela passet.

På måndag så ska jag återigen jobba, så jag ska försöka gå och lägga mig senast 02.00 både idag och imorgon, så att jag är pigg till måndagens jobbpass.

Det finns säkert någon som undrar vad jag jobbar med och då kan jag säga att jobbar på en ortoped och skoteknik. Där får jag jobba med gipsavgjutningar av fötter. Jag får ibland trycka upp formerna och blanda gipset och sen så får gipsavgjutningarna stå och torka. Därefter så måste man man raspa bort alla ojämnheter och när man har raspat bort alla ojämnheter så ska pelotter ritas dit och sen gör man en urgröpning, för att sedan slipa gipsavgjutningarna. Därefter fortsätter processen, men de sakerna får inte jag jobba med.

Andra saker som jag har fått testa göra är att sy lite olika saker på skor, plocka bort dragkedjor osv. Detta är inget heltidsjobb, utan bara ett jobb jag är på just nu för att hjälpa min farfar. Jag jobbade även där i somras och två somrar tidigare, så jag har rätt bra koll på vad som ska göras.


​Denna söta hund tillhör en som jobbar i samma lokal. Den är riktigt söt och gosig att hålla på med, trots att den ibland bits lite för hårt.

Likes

Comments

Under dagen och gårdagen så har jag hållit på med videoinspelningar inför en kommande reklamfilm.

Jag vill inte avslöja riktigt än vad reklamfilmen handlar om, utan jag låter det komma som en överraskning. Jag vet inte själv hur det slutgiltiga resultatet kommer bli, men jag hoppas att det blir bra. Reklamfilmen kommer jag att dela på bloggen när den väl släpps.

Efter inspelningen idag så var det dags för ett styrketräningspass där fokus låg på ben och rumpa. Dock kände jag mig väldigt seg idag, men lyckades ändå ta mig igenom hela träningsprogrammet. När träningsprogrammet var avklarat, så cyklade jag 1mil på träningscykeln och stretchade.

Ha det bäst!


(Bilden ovan är så beskrivande av hur jag kommer känna imorgon och i övermorgon)

Likes

Comments

I måndags kom jag äntligen igång med träningen och det blev inte direkt en lätt träning.

Jag tränade 3st pass i måndags. Det första passet blev ett rygg och magpass på 2h och sedan så åt jag lite mat innan det var dags för nästa träningspass och då stod cykling på schemat. Jag cyklade 2mil på ca 45 min, det är ganska lång tid egentligen, men jag kan inte gå fullt ut p.g.a skada. Efter cyklingen så var det dags för ett rörligthetspass (en del av min rehab) och det kändes riktigt bra, jag börjar känna mig mer rörlig. När jag var klar med passen så var det dags för en lång och behövlig stretch.

Träningen tog verkligen hårt och speciellt på ryggen, där jag nu har en sådan träningsvärk så att jag inte ens orkar hålla upp ryggen. För er som inte vet vad träningsvärk är, så är det en värk som du får om du belastar dina muskler på ett nytt och intensivt sätt. Det uppstår en svullnad i musklerna som gör ont när du får träningsvärk och om man har träningsvärk i någon muskel så är det bra om du tar det lite lugnare med träningen eller belastar andra muskler istället. Träningsvärken kan göra att du känner dig lite öm och stel, den kan även göra så att du blir något svagare i musklerna innan värken släpper.

Men trots att jag tycker att träningsvärken ibland nästan är smärtsam, så är det samtidigt skönt att ha träningsvärk eftersom att jag då känner att träningen har tagit något. De värsta ställena man kan ha träningsvärk på är enligt mig ryggen och benen. Med ett uttryck skulle jag kunna beskriva den smärtan som ett ''pain in my ass''.

Nu laddar jag upp inför morgondagen, för det är legday!


Likes

Comments

Halloj alla som läser min blogg!

Jag tänkte bara berätta att jag imorgon kommer börja jobba på en ny video till min Youtubekanal. Vet inte exakt hur lång tid det kommer ta innan den är uppe på Youtube, men jag lovar att den kommer upp så fort som möjligt!

Senast jag la upp en video var för ett år sedan, så det känns som det är dags för en ny nu och ska även försöka uppdatera kanalen lite oftare.

Tryck på länken eller videon nedan för att se det senaste Youtube- klippet från min kanal.

Mitt senaste youtubeklippLikes

Comments