Hejsan. Igår kväll fick jag sms om att min första lektion var i ställd så jag fick lång sovmorgon. Kändes bra. Det som fick mitt humör dåligt är att det snöar och regnar. Jag är nu på bussen till skolan. Jag har kort dag idag. När jag kommer hem ska jag plugga till NP som vi har på torsdag. Ha en super bra dag

/Amanda 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Äntligen fredag. Blir arbete imorgon. Kommer ett inlägg ikväll 😊
/Amanda

Bild från musikalen 😍

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu står jag och väntar på stadsbussen till skolan. Börjar 08:50. Mitt allra sista lov. Tillbaka till skolan igen efter 3 veckor. Musikal och påsklov. Det känns konstigt att inte behöva gå till Regina teatern på morgonen.

Tiden kommer få fort. NP SVENSKA nästa vecka och religions prov. Sen är det även vallborg. Asså shit snart börjar alla student skivor. Måste beställa till min egen student skiva.

Snälla bli sommar. Vaknade upp till massa snö på gården. Inge kul. Då har jag verklige inge lust att gå till skolan. Men på allt detta känner jag av min förbannade allergi.

Ni kommer bussen men vi hörs senare!

/Amanda

Likes

Comments

Hej!
I september 2016 började vi musikalen i skolan. Vi fick reda på att vi skulle spela musikalen Grease. Alla blev jätte glada och peppade. Jag ville bara vara statist så jag sökte ingen speciell roll som många andra gjorde.

Vecka 13 började vi våran intensiv vecka. Vi övade och övade på regina teatern. Sen fredagen den 31 mars kom lite folk från skolan och kollade på våra två genrep. Det gick super bra. Sedan lördagen den 1 april var det första lagets tur att få ha sin premiär. Publiken var fantastisk, vi var extremt bra och allt bara flöt på. Sedan söndag 2 april var det andra lagets tur att ha sin premiär lika där så var publiken fantastisk, vi var extremt bra och det flöt på bättre. Hela veckan hade vi sedan föreställningar 2 om dagen. För olika skolor och sen på kvällen för alla andra som vill se. Tillexempel nära och kära.

Efter allra sista föreställningen hjälptes vi åt att plocka undan allt sen begav vi oss till Forno Romano. En Italiensk restaurang. Vi åt alla där från musikalen, allt från ljud och ljus personer till bandet och alla på scen men även alla lärare. Så kul att alla var med. Det var super kul.

Jag har spelar en jobbig mamma på stranden. Jag har gnällt på mina barn och min man. Ingen stor roll alls men rolig att spela. Vi spelade detta när publiken kom in i salongen.


Sen har jag även bara spelat statist. Men har så fått dansa och sjunga mycket. Jag har fått dansa bakom Sandy Och Danny och även bakom tonårsängeln och tillsammans med många fler. Älskade mina kläder. Älskade den gröna kjolen. Tack Åsa för de fina kläderna.

Här är några bilder utav de två olika lagen under bal scenen. Det var min favorit del utav hela musikalen. De roliga låtarna var då och alla dansade tillsammans hela tiden.

Tack även alla jag fått blommor utav ❤️

Det var lite utav musikalen. Tack till alla som varit med och tack till alla lärare som har orkat stå ut med oss i gråt och glädje. Vi alla har stöttar varandra. Ni är alla bäst. Vi är bäst utan konkurrens.

/Amanda

Likes

Comments

Hej!

Ja en snabb summering av det bästa från Januari, Februari och Mars.


Januari

Jag började min sista termin i skolan

Syrran fyllde 14 år

Min kompis fyllde 22 år

Jag fick ett 3 kusin barn

Arbetsintervju (fick tyvärr ej jobbet)


Februari

Tvillingarna Astrid och Sigrid fyllde 19 år

Min kusin fyllde 34 år

Melodifestivalen började på tv

Vårterminens första konsert med skolan som var MULTISHOWEN

Lämnade in mitt gymnasiearbete

Började mitt sista sportlov och det spenderade jag i Undersvik

Ledare på familjelägret sportlovslägret i Undersvik


Mars

Arbetsintervju 1+2 (Mer info kommer senare)

Var på min första studentskiva, det blev i Stockholm. Astrid och Sigrids skola som hade

Linn fyllde 18

Firade mitt kusinbarn som fyllde 7 år och min kusin som fyllde 30 år

Var på info för ett sommarjobb (Hoppas jag får det, verkar super kul att få arbeta där)

Musikal intensiv veckan börjar imorgon, äntligen som vi väntat, Kom på premiärerna 1 & 2 april köp biljetter på regina.se 1-8 april föreställningar


Bild Från förra årets musikal när jag spelade fängelse vakt och det fanns ett passande snapchat filter till.

Kram Amanda

Likes

Comments

Hejsan. Vad har hänt sen sist. Jag har varit på arbetsintervju 2 gånger på samma ställe. Så nu väntar jag på nytt besked. Har även köpt biljett till stora studentfesten 2 juni. Köade i 55 minuter innan vi som hade kontanter i kön fattade att vi fick gå före alla som skulle betala med kort :) Men det var värt att stå i kön. Har även fått studentskiva biljetten utan tvillingarna. Så på tisdag ska jag på min allra fösta student skiva. Ska bli både kul och spännande.

Idag söndag har jag varit i skolan 11-17. Vi har övat musikal hela dagen. Det är mindre än 1 månad kvar till första premiär. Köp biljetter på Reginas hemsida. Kom gärna och kolla. Nu kollar jag på lite gamla musikvideos och videos i allmänhet. Jätte kul. Just nu är det The Ark jag ser på från 2007. Men ska fortsätta kolla så hej då.

Kram Amanda

Likes

Comments

Hejsan. Nu sitter jag på bussen påväg till pappa. Det är hans vecka. Men jag var hos mamma igår för jag fick hjälp med plugg från mammas kille.
Är äntligen helt frisk. Så skola imorgon. Ska även göra en annan rolig sak imorgon men det kanske jag berättar om efter.

Äntligen kan man köpa biljetter till Guc student skiva. Köp köp köp.


Sen kan ni även köpa biljetter till Guc musikal Grease. Jag har ingen roll men är med mycket i bakgrunden.

http://reginateatern.se/grease-by-guc-uppsala.php?searched=grease&advsearch=allwords&highlight=ajaxSearch_highlight+ajaxSearch_highlight1

Likes

Comments

Hejsan. Ja jag är sjuk igen. Ovanligt. Vi kom ju hem från Undersvik i fredags och jag började må dåligt på kvällen. Somnade 22. sov till 09:30. vaknade och hade jätte ont i magen. Och vid lunchtid spydde jag. Såklart ska man bli sjuk samma dag man skulle se William Spetz. Jag låg isolerar i rummet. Jag rörde mig aldrig ut från rummet. Men syrran och mamma såg William. De har heller inte blivit smittad. Sen fick jag reda på under dagen att 9 stycken från lägret hade blivit magsjuka. Usch så nått hade hänt. Jag kollade på mello men somnade efter att alla bidragen hade kört. Loreen vad hände med ditt bidrag. Inte ett bra bidrag. Axel var klart bäst av alla. Men min absoluta favorit i hela mello 2017 är Mariette. Hon är en gudinna. Spydde sista gången på kvällen.

Söndag jag sov dåligt och vaknade tidigt. Hela söndagen gick åt till att vila och plugga. Samhälls uppgiften är ett helvete. Gymnasiearbetet är helt klart, äntligen. Men har bara haft ont i magen hela dagen.

Idag måndag har jag varit hemma bara för att man ska vara hemma i 48 timmar efter man spytt. Jag har idag fixat på rummet, pluggat och vilat. Men jag är frisk. Har inte spytt sen i lördags kväll. Men är nog hemma imorgon tisdag också för är dålig i magen. Springer på toa ofta. för att skita. Det är det ända negativa kvar. Men onsdag då kommer jag till skolan. Jag är frisk.

Nu ska jag fortsätta plugga och vila. Hej då /Amanda

Likes

Comments

Hejsan!

I torsdags så vaknade jag och Sofia runt åtta. Vi gick upp och åt frukost. Sedan hade vi andakt som vanligt. Det är lite annorlunda på torsdagarna under lägre för att alla åker till Harsa spåret och åker längdskidor. Några familjer åkte ändå till Järvsö för att åka slalom. Jag åkte inge längd alls men jag tog tid i Undersvik skidtävling. till lunch så grillade vi korv och hamburgare i en kåta och det är jättemysigt. Det är en tradition vi har att ha tävlingen och grilla i kåtan. Vi åkte hem runt 14:30 sen när vi kom hem så duschade vi som vanligt sedan så var det middag och till middag var det tacos. Tacos är också en tradition vi har på lägret. Vi fick även tårta till middag för att en fyllde år. Det speciella på torsdagen är att vi har öppen scen. Öppen scen är de som vill uppträda med något. Vi hade kanske tio bidrag som uppträdde plus att vi hade pingis tävlingen som skulle avslutas. Finalen spelades alltså. Det blev final med pappan mot sin son och det var pappan som vann. Sedan efter det så hade vi kvällsandakt och det var en mamma som hade jätte roliga övningar, känslövningar. De var jättebra övningar. Sen var det kvällsfika och ungdomstimme. På ungdomstimmen så körde vi djungeltelegrafen och kortleken. Sedan vi ska bli två ledare medan jag och Ellen körde Bonka bäver med 3 andra. Ellen vann. Sedan planerade bli väldigt snabbt och vid 00:30.

Idag fredag så åkte vi hem. Jag och Sofia vaknade 08:15. Vi åt frukost sedan våran sista andakt. Under andakten tror du vi även armband. Sedan så åkte alla hem medan vi ledare som är kvar och utvärdera det. Vi utvärderade allt från veckan. Sedan åkte vi hem runt 10:30. Vi stannade på en affär som heter Albert och Herbert och där köpte jag en mugg schampo balsam och en marmor ljuslykta. Sedan så kom vi till Uppsala runt 13:30 och då stannar vi på pizza hut och åt lunch sedan åkte vi hem och nu är klockan 17:00 och jag ska börja packa upp och sen plugga resten av kvällen. Saknar alla redan.

#sportvik2k17
Kääng Amanda

Likes

Comments

Hejsan!

I tisdags så vaknade vi och gick upp och åt frukost. Sedan andakt och åk till backen/spåret. När vi kom hem så duschade vi och åt middag. Till middag fick vi panerad fisk med potatis. Super gott. Sedan hade vi mässa istället för andakt. Vi gick med facklor som ett fackeltåg sedan visare mot kyrkan. Jätte kul. På kvällen så hade vi kvällsfika och ungdomstimme plus de äldre ledarna tog vuxen timmen. På ungdomstimme lekte vi djungeltelegrafen soffan och kortleken. Jag och Sofia tog disken. Som vanligt så planerade vi och gick och la oss runt 00:30.

I onsdags så hade jag sovmorgon så jag gick upp till nio och gjorde två mackor. Jag åt mackorna i bilen på väg till Järvsö. Vi hade som vanligt morgon andakt.Sedan runt 09:30 så åkte vi till Järvsö backen eller Harsa spåret. Jag och Sofia köpte pommes frites till lunch. Det var super gott. Jag och Sofia åt tillsammans. Sen när vi kom tillbaka till gården så duschade vi och åt middag. Till middag fick vi klyftpotatis och någon slags kycklinggryta, det var jätte gott. Vi slapp ha lekt timmen och läsningen för att det äldre ledarna vill ha alla barnen så att de kunde göra en andakt tillsammans. Andakten som vi sedan har på kvällen. Innan kvällsandakten så lekte vi en lek som heter Undersviks kaos. Det går ut på att det ska vara så mycket kaos som möjligt. Jag var i lag bananflugorna nummer fyra och vi vann. Sen hade vi som sagt andakt och kvällsfika. Vi hade sedan tonårstimmen och då såg vi en film. Vi såg husdjurens hemliga liv. Den var jätterolig vi skrattade mycket och hade jätte jättemysigt. Sedan så hjälpte vi alla ledare till att diska men jag och Sofia lekte mest runt. Som vanligt så planerade vi och det blev lite senare än vanligt och vi gick och la oss 00.45


#sportvik2k17

Amanda

Likes

Comments