View tracker

Hejsan.

Dags för skola. Jag var hemma igår. Hade feber och ont i halsen. Sen på kvällen åkte jag på Dansavslutning. Jag var väldigt hängig efter det. Men kul var det.

Idag så är det skola. Sovmorgon så börjar 10:20 istället för 08:30 sen slutar jag 15:15 för vi ska öva lite tills på fredag. Då har vi nämligen julkonsert med skolan. Mer om det kommer. Sen ska jag nämligen möta upp min kompis Sofia. Vi ska middags dejta. Egentligen ska jag äta med familjen på stan men de ska äta nått japanskt och är inte så förtjust i det så äter med Sofia istället.
På kvällen blir det musikal. Ska se spelman på taket. Den verkar super bra.
Nu behöver jag vila på bussen. Har fortfarande feber.

Kram Amanda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

God kväll!

Idag har det vart en ganska lugn dag. Hade musikalrep i slutet av dagen, så nu sitter jag och Amanda med en varsin Frappe och njuter att det blir helg!

Hej svejs!// Frida

Likes

Comments

View tracker

Hejsan.

Ja det längesedan jag skrev. Jag har nämligen gjort nått klantigt och det var att jag var jätte stressad i torsdags och tappade mobilen i toaletten. Och den klarade sig inte. Så jag hade inte någon mobil på 4 dagar. Men jag har nu tagit mammas gamla iPhone 5. Den funkar finemamg.
Snön har kommit tillbaka och det har hunnit bli 1 advent.

Men ja stressigt i skolan som vanligt. Öva hela tiden till julkonserten. Våran skola har öppet-hus imorgon. Kom gärna då om du ska välja gymnasie.

Men vi hörs imorgon /Amanda

Likes

Comments

Hej igår söndag vakade vi glutenfria pepparkakor och glutenfria lussekatter. Blev jätte gott.

I lördags firade vi mammas kille. Vi fick världens godaste smörgåstårta. Jag tog den med rostbiff men det fans med räkor också. Den hade han köpt en super god tårta. Tog tyvärr ingen bild.

Men ja måndag skola som vanligt. Hörs imorgon
Hej svejs/Amanda

Likes

Comments

Hejsan. Igår bakade vi vanliga pepparkakor. Idag ska vi baka glutenfria pepparkakor och lussekatter.

Hej svejs /Amanda

Likes

Comments

Idag var SACO mässan. Shit var inspirerade det var. Jag kollade mest på musik och au pair. Så kul. Har massa broschyrer och papper om alla olika högskolor och universitet. Det jag fastnade mest för var att resa 1 år till Frankrike. Vi hade jätte kul idag verkligen. Jag tog massa pennor, godis, vattenflaskor och mer saker där som var gratis. Vi tog även gratis kaffe och fotade oss i foto automat. Jag har en påse på huvudet för när vi skulle till bussen ös regnade det ute. Sen träffade vi Ronja där hon stod i EF montern. Sen nu ska jag väll ta och sova klockan är runt 23:30 så behöver sova. Imorgon ska vi baka pepparkakor.

Ses imorgon /Amanda

Likes

Comments

Hejsan. Igår torsdag var vi lediga från skolan för vi hade utvecklingssamtal och efter som jag hade i onsdags så var jag helt ledig igår. Samma med Frida. Så vi åkte in till skolan ändå och fortsatte med vårt gymnasiearbete. Vi brinner för det verkligen. Innan så åt vi på tacobar jag tog nachotallrik och Frida tog quesadillas och sen köpte vi med oss tomtelatte och pepparkaka latte till skolan från espresso house. Super gott. På kvällen var jag mamma och syrran och kollade på allt ljus på uppsala. Det var både mysigt och jätte fint. Innan åt vi buffé på dragon palace. Inte nog med det så fick jag och Ronja 200 dagar på snapchat. Shit älskar verkligen henne❤️

Idag fredag är vi lediga från skolan men istället så ska vi på SACO mässan i Stockholm. Den handlar om universitet, högakolor och sång man kan görs efter gymnasiet alltså. Ska bli spännande sen tar jag en välbehövlig helg.

Morsning korsning /Amanda

Likes

Comments

Testar olika tvärflöjter, sopran, alt och piccola som ni kan se på bilden ovan. Har lånat hem ca 7 st olika flöjter att testa. 😊 låter bilden tala 😊
/Amanda

Likes

Comments

Jag saknar Nice och Frankrike så himla mycket. Igår 13/11 var det 1 år sedan terror attacken i Paris på konserten var. Vill skicka kärlek till alla som förlorade någon nära eller kära. ❤️❤️ till er.
Saknar min faster så grymt mycket men saknar min farbror lika mycket ❤️ pappa kan vi inte åka ner snart igen eller, snälla!

Kram /Amanda

Likes

Comments