Idag fick jag äntligen gosa med Sabina och Marcus nytillskott i familjen och han var såå himla fin! Jag fick ju såklart träffa den malliga storasystern också 😻

Haha den där luggen jag klippte kommer jag få ångra för evigt. Eller åtminstone tills den har växt ut en bit, haha. Jag är SÅ AVIS på er som faktiskt passar i någon slags lugg! Stor miss av mig, haha.

Jag har hamnat i en skev dygnsrytm tack vare boxningsmatchen inatt. Först trodde vi att den började 5, sen 3 och så började den typ halv sju? Haha. Så vi halvsov ett gäng i Linus soffa hela natten och gick hem efter matchen, käkade frukost, somnade och vaknade vid 12. Inatt sover jag på jobbet och måste gå upp strax innan 04 och sen kommer jag vara igång tills 22, hejja mig och min kroniska trötthet! Haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola!!

Äntligen har jag fått tummen ur röva och trixat ihop en blogg igen, så efterlängtat! Här kommer det skrivas om livet och allt vad det innebär.
Så, om någon tracklat sig in här så kan jag kladda ner en liten presentation så ni vet om ni ska vända i dörren eller om det faktiskt är värt att lägga någon minut ibland på att klicka er in här. Tänk ändå hur allt funkar egentligen, några klick så vet man allt. Eller man tror det iallafall.
Well, let's go!
...Vet ni, jag skrev ihop en skit töntig presentation, suddade den och insåg att jag är som precis vem som helst. Jag jobbar, jag tränar, jag äter alldeles för mycket skit och varenda måndag ska jag börja mitt nya liv. Jag bor äntligen med min Albin i en lägenhet som faktiskt passar oss (japp, vi flyttade från vår andra för att det var för stort för oss = för mycket att städa) och yogar ibland i hopp om att finna inner peace. Jag gillar inredning med tycker att allt är finare hos alla andra och det är samma visa med kläder.
Jag dricker nästan aldrig alkohol, but when i do.. då får någon släpa ut mig svettig från dansgolvet kvart över tre.
Jag älskar att resa och här tog fantasin slut. Hur presenterar man ens sig själv? Men ni förstår? Som vilken Svensson som helst. Då ger vi bloggandet en chans, wish me luck! ✊🏼


Och det här är jag. Eller åtminstone hur jag ser ut när jag tar kort med frontkameran på mobilen.

Likes

Comments