blir ett natt inlägg om lite olika saker.
vet inte exakt vad jag ska skriva då jag är helt förvirrad, allt bara snurrar runt i huvudet dag ut och dag in.
kan inte förklara vad som spökar heller, vet mest att det är allt med min familj, rättegången, kärlek osv allt e verkligen knas.
kan inte få ett slut på alla tankar utan dom bara fortsätter hela tiden, så man får bara mer o mer panik på allt som är högt eller för mycket närhet. det ända jag vill göra är att sova och lyssna på låg musik och glömma bort allt för stunden men ska man glömma allt så skulle jag sova hela tiden tills allt blev klart och tills allt blev lugnt igen.
människor tror jämt att jag är så stark, visst det är jag men det är så mycket inte människor vet om då jag döljer allt och går med huvudet högt och låtsas som ingenting och verkar så glad jämt, men det är alltid på kvällarna det alltid kommer det är då man inte kan sova som tex nu.

vill bara skriva av mig exakt allt men finns människor som läser min blogg som inte ska veta allt som händer o sker.
så detta blir mitt inlägg för inatt för nu ska jag tvång sova.
godnatt sov gott

Likes

Comments

rubriken säger allt.
men vad betyder egentligen det datumet?
jo det kommer ni få höra nu.
28 januari 2010 var det dagen då mitt liv blev till ett helvete o varför blev det de? jo för att det var då min pappa somnade in för gott, det var det värsta som har hänt mig.

pappa var en alkoholist och han mådde inte alls bra någonstans.
han hade förlorat med vårdnaden så mamma stod som vårdnadshavare så pappa blev väldigt deprimerad.
jag och mina syskon omhändertogs när vi var små med LVU- lagen om vård av unga.
vi alla sattes i 2 olika hem, jag i ett och dom i ett hem.
så fick inte ens bo ihop med mina syskon.
dom blev placerade i tråvad och jag i Trollhättan i en jourfamilj och vidare till ett familjehem i Dalsland (Mellerud)
bodde där från jag var typ 8-9-10 år minns inte exakt när jag flyttade dit men det var runt dom åren.

allt gick bra, fick ta hand om deras hästar, en häst blev som min egna, de hade 2 hundar, 3 hästar, 1 kanin men den dog & 1 katt.
men jag förlorade tyvärr intresset för både fotboll & hästarna, då bestämdes dom för att sälja den hästen jag red på och ta hand om till min förre detta kompis.
det gick väldigt fort, men fick tillbaka intresset lika fort men då var hon borta.

dagarna och åren gick, allt gick bra träffade min pappa, farmor o farfar någon gång i månaden, men pappa blev sämre och sämre.
vi höll kontakten varje dag, men en dag så ringde han och jag blev glad för att se hans namn på min skärm men när jag väl svarade så var det inte lika roligt jag skrek och skrek, grät och grät för då hotade han med att ta sitt liv av sig..
jag kunde knappt andas för att han hotade med det, då jag visst hur dåligt han mådde.. så ringde mitt familjehem dom kom och hämtade mig när jag låg på marken och bara grät, slog och skrek.. jag ville inte.. allt kändes som en marddröm & det var det..
tills några dagar senare jag är i skolan, får ett samtal om att vi måste snacka när jag kommer hem, försökte få fram var det var det var men jag fick inget svar utan fick gå klart alla timmar med en klump i magen och när jag väl kom hem så bad dom mig sätta mig i soffan och sen kom smällen " din pappa lever inte längre" tårarna bara rann och rann och rann.. paniken kom, ångesten kom, tårarna rann.. jag slutade äta, gick inte till skolan.. slutade med allt! han var ju mitt allt..
sen fick jag reda på hur han hade druckit och tagit massa sömntabletter och hade blivit trött och lagt sig på golvet på en madrass hemma hos hans kompis och någon timma senare ska hans kompis väcka honom, men han andades inte för hans hjärta hade stannat... så där låg han död 😭
dagarna gick jag var frf i depressionen vägrade göra saker och ting.. jag ville inte tro att det var sant men det var det..
den 12 februari så åkte vi upp emot Gävle o 13 februari så var det begravning för pappa i Älvkarleby..
dom bärde ut honom emot hans grav där han skulle ligga jag vägrade inse att det var sant.. jag ville bara hoppa ner och väcka honom och bara få krama om honom igen men nej..
innan dom la ner honom så öppnade dom kistan och la ner min tröja på honom jag skrivit på, hur mycket jag fucking älskar honom..

alla var dät4, släkt, min familj, hans kompisar & hans tjej.
allt han lämnade, han lämnade oss 3 barn i för tidigt ålder jag var lixom 13 år, mina syskon var mindre, Hanna fattade ju ingenting då hon var så liten och knappt träffade pappa men det är ändå hennes pappa lixom.. tårarna faller ännu idag & tro mig tårarna rinner nu när jag skriver detta, men behövde få ut detta för bär det dag ut och dag in men jag kan inte prata om det utan lättare att skriva av sig om allt.

det är fortfarande svårt och förstå att jag inte kan ringa min pappa och säga hur mycket jag älskar honom...
dagarna gick, timmarna gick & jag blev mer och mer ett kaos barn pga denna händelsen, började skolka, började röka, dricka & rymma.. allt pappa inte ville att jag skulle göra men jag mådde så dåligt visste inte vad jag skulle göra, dom tog mig till bup för att prata men dom tryckte ner mig mer och mer.. så bad dom dra åt helvete dom också.. inget blev bättre allt blev värre.
mina syskon, jag och pappas föräldrar hamnade i en sån depression.
pappa missade min konfa, när jag döptes, min 18 års dag, min 20 års dag & alla julafton.. men jag vet att han ändå är med mig men ville ha han på plats men det var han inte.. 😭

jag mådde så dåligt en dag så jag rymde och var borta hela natten, dom ringde polisen på mig och var ute och letade hela tiden men jag gömde mig för ville inte leva jag ville bara vara med min pappa inget annat men ingen kunde sätta sig in i min och min familj sist.
jag vägrade allt, rymde 1 gång till och då letade polisen efter mig igen.. detta var 1 år senare efter pappas bort gång, den 28 januari 2011 då fick polisen tag på mig och körde mig till mitt första behandlingshem i skara på Vilgot.
men jag skötte mig inte där heller rymde, skar mig, smuggla in mobil o rökte inomhus, gjorde allt man inte fick göra.
men ingen fattade hur jag mådde.. verkligen ingen.
dom hotade att köra ut mig till skogen i en stuga o det gjorde dom, men vägrade kliva ut ur bilen men då hotade dom mig att ringa polisen för hjälp mig jag klev ur för ville inte ha med dom mera och göra.
så satt flera flera mil ute i skogen.

dagarna gick där med tills jag fick psykos och ville prata med min bästavän så hotade personalen med kniv eftersom jag hade övervakning dag som natt men hon vägrade ge mig den så sa att jag skulle ringa mamma då gav hon mig mobilen men ringde min kompis ändå..
efter samtalet gick jag och lämnade kniven till personalen.
hon betedde sig konstigt dom bestämde soc möte men jag var inte dum så fattade att dom skulle flytta mig så jag rymde igen, gick i 8 timmar genom skog, hagar, motorvägar, stall & staket.
kom fram till slut ringde mamma och hon ringde hemmet och dom sa till henne att dom skulle hämta mig men det gjorde dom inte utan polisen kom och hämtade mig.
dom körde mig till Örebro ett låst ungdomsanstalt ( bergsmansgården)blev kaos där med startade upplopp där med, vägrade gå och vila när det var bil stund, så dom låste in mig på en cell och där fick jag vara tills jag blev lugn.
ah gick la bra till slut.
men när det väl gick bra skulle jag förflyttas igen till ett annat låst i Vänersborg på (brättegården)

ja allt gick kaos där med vägrade allt...
konstigt när dom behandlade mig illa och ingen fattade varför jag betedde mig som jag gjorde men jo det var för att pappa frf hade gått bort.
satt där ett tag.

o sist men inte minst blev förflyttad till Dalarna på ett öppet hem, men gick allt bra där?
hm nej!
började rymma igen, slog sönder allt i min närhet, vägrade allt, smugglade in mobil.
sket i alla regler..
men fick besök ibland av farmor, farfar, mamma och syskonen. fick åka hem till familjen 1 gång i månaden..
jag bodde där i 1 år och 3 månader så ni förstår nog hur allt såg ut, det blev dyra räkningar för min del då jag förstörde allt.

det var mitt sista hem, men efter det blev jag placerad på ett familjehem i några månader, fick åka hem till mamma en gång och då kom jag aldrig tillbaka till hemmet, då blev jag också efterlyst i ca 2-4 veckor, gömde mig hos en före detta vän felice och hos min pojkvän som han var då (munken) men nu är han ett ex. jag ville inte tillbaka ville vara med dom.

men mamma fick hem brev av rätten, för vi kämpade med att mitt LVU skulle försvinna, så åkte dit efterlyst av polisen träffade alla nämndemän, soc osv men polisen hämtade mig inte denna gången.
åkte med mamma hem, men det blev ej så bra hemma heller..
började med drickandet, skolka, rökte gjorde jag frf & men började med det värsta av allt började röka på..

ah ni kan bara förstå hur mitt liv har sett ut fram tills idag.
har nu efter tag fixat ordning på allt.

så nu vet ni varför jag kan bete mig på vissa sätt & varför jag mår som jag mår.


Likes

Comments

goddag alla underbara människor❤
hoppas ni alla haft en bra tisdag? det har iaf jag haft. vaknade upp fixade i ordning mig lite och sen tog jag dizel och gick ner till stan och fixa en sak sen mötte man upp Diana och gick bort till viskastrand och mötte upp en kompis o tog en cigg med han, slutade med att han följde med till stan.
vi gick upp till rese för han skulle ta bussen men han ville inte ta den bussen då en människa han inte gillade satt på den och sen kom nästa buss och då ville han inte ta den heller så fattade att han inte ville åka ifrån så vi drog ner till stan köpte 2 cheese och en milkshake och Diana köpte 1 cheese och en Cola så vi gick till parken o satte oss och tjötade lite, finns ju en isbana där så jag och dizel gled lite på den haha.
och ungefär 3 människor har frågat om det är en tjej för att dizel bär rosa sele hahah 🙄 killar kan också bära rosa faktiskt.
drog till sunhouse och softade lite en tjej kompis kom dit och umgicks lite.
o senare kom munken och plockade upp hampus fast först tog vi en cigg innan vi alla delade på oss åt olika håll.
jag o dizel drog hem, det var den mysigaste promenaden på länge med musik, hopp o skutt & lite lek här o där😍

så nu sitter man på soffan och väntar på första tvätten ska bli klar.
får la se vad allt har och erbjuda ha en trevlig kväll alla godingar 😘

Likes

Comments

godmorgon/godnatt
vet inte riktigt vad man ska skriva?
människor sover men jag kan inte sova förstår inte varför?

denna dagen har varit väldigt lugn och skön, sovit rätt länge idag med, men klev upp och rastade grisen.
gick och la mig lite igen.
timmarna gick & bara gick.
bengan åkte iväg och träffade en kompis men det lite flera vänner så han kom hem rätt sent men skönt att han får träffa lite vänner då han blir rastlös av att bara sitta hemma.
jag o Amanda träffa 2 underbara vänner, och hon träffade sin vän kraft menas jag fortsatte och träffa dom tills jag skulle rasta dizel då skulle dom åka iväg för dom skulle göra något, så dom kom och sa hejdå innan dom drog, gick upp och lämnade dizel och drog ut igen för att gå en liten promenad för att få vara ensam då det händer för mycket just nu inom familjen osv, de som vet de vet.
men runt 00 så var vi alla hungriga så jag lagade lite mat åt alla, jag börja fucka ur och lyssna på barn låtar och julsånger hehe 🙊
men nu ligger man här igen efter ha rastat dizel för sista gången & inte kan sova.
samt alla tankar går till en person som verkligen inte mår bra, önskar verkligen att jag kunde göra något mera än vad jag gör just nu.
glad att jag har dej i mitt liv, du är stark det vet du underbara du! ❤

får la se om man kan sova lite innan man snart ska kliva upp till advokaten! sov så gott puss puss 💎

Likes

Comments

go kväll 💎

ibland är det bara skönt och blogga även om man inte har något och blogga om, så detta blir ett inlägg utan någon direkt handling.
men hoppas ni alla har det bra iaf?

helgen började iaf väldigt bra, minns inte exakt hela fredagen då mitt minne är väldigt dåligt.
vaknade väldigt sent på fredagen runt 14:30, klev upp och då var man ensam hemma för då var Amanda ute med dizel & bengan fick en körning till Göteborg, men när han var påväg så lagade vi mat så maten var klar tills han kom så han blev nöjd iaf 🙌🏼

städade undan lite, bytte sängkläder, dammsög och dammade av så det var rent tills han kom hem. och så klart en skön dusch efter det 😍

timmarna gick & vi fick sms om att vi skulle iväg på spökhus vandring & mentalsjukhus vandring, säger bara fyfan vad vidrigt det var inne på mentalsjukhuset asså, att gå igenom HELA sjukhuset var fan det vidrigaste jag gjort samt när man har en app där spöket pratar och säger saker som hänger ihop så skiter man fan ner sig.

vi var ute hela natten med Benja, hampus, Linus, Jonas & Jesper, så vi var la hemma runt 02:30 och då blev det att rasta dizel och sen upp och soooova 😍😍

lördagen har inte bestått av så mycket än, bara segat allihopa, lagat mat och gått ut med min älskling.
så nu ligger man i sängen och inte gör någonting och bara chillar medans Amanda duschar och Bengan kollar på tv med dizel!
men bengan e så rastlös hahaha rolig e han 😅

får la se vad som händer blir la att kolla film och mysa med dom 3 knasbollarna 💎❤

sup lugnt och ha en trevlig helg 💞

Likes

Comments

nämen godmorgon igen då för alla som kliver upp till jobbet nudå när vi går och lägger oss och ska försöka sova.
men denna dagen har faktiskt varit mysig, vaknade upp av att solen låg på i rummet, var bara och kliva upp och ta ut dizel direkt
🐶
bengäääään kom hem och umgicks med oss lite, så vi drog ner till stan med bengan för han skulle ändå till norrby
🙌🏼
så jag o Amanda fixade lite i knalleland, men vi drog hem och färgade håret + plockade undan lite hemma.
känns roligare och stöda nu när det inte finns någon som tjatar 24/7 på allt och alla
😏
en vän från Svaneholm frågade om vi ville ses så träffade han och han kidnappa oss till Viskafors för och hämta upp en annan person
🙄
o in till stan igen och softa en sväng med musik o cigg

hem o hämta dizel o vidare till ett annat ställe med en kompis
😇
ah träffade och snackade med en kompis som mådde lite dåligt, så åkte runt och pratade om allt, åkte och släppte av henne, så vi åkte runt lite då vi inväntade bääääängan, så när han kom bjöd jag Amanda och bengan på en stor det kebeb familjepizza för det förtjänade han
😍

så blev bara massa film så nu ligger vi här igen, godnatt sov gott
💋

Likes

Comments

ett litet natt/morgon inlägg så här klockan 05 på morgonen💎
hoppas ni alla hade en bra tisdag och får en lika bra onsdag😘

min tisdag har varit helt underbar, skulle vakna upp för Amanda skulle på en arbetsintervju här i Borås men vi somnade lite sent så vi kom inte riktig upp i tid heller men sånt löser sig alltid bara och söka vidare med jobben då hon bor i Borås 😏
bengan var i väg snabbt, så vi passade på och rasta dizel och passade på och städa undan, diska och dammsuga av lite. så nu är det fräscht! ❤
men iaf drog ner till stan en sväng och fixade lite o träffade fidde. hem snabbt och hämta dizel och vidare till rese men det blev en tripp till Viskafors och hämta upp syrran och sen till rese för att säga hejdå till henne 😔

annars hare varit rät lugnt, softade i stan en sväng sen så kommer jag på att mitt ex i Kungsbacka har min hunds filt så ringer dom han bor hos och frågar om jag, fidde o Amanda kan komma och hämta det, klart vi kan det!
fick dock med mig lite mera som han tagit för sig själv och gett bort, min HH tröja, adidas byxor, min parfym och fiddes tshirt man "lånar" inte saker och sen inte tror att man kommer och hämtar det, nej för då jävlas du med fel människor😘

tillbaka till Borås och gör inte ett skit åker hem, går ut med grisen lite, förbereder mat tills bengan kom hem, men vi blev sugna på godis så vi åkte till Ica city snabbt 💎

vidare hem och satte på en film samt lagade mat, blev lite olika filmer 😍
rullade även typ 100 cigg vad det kändes så nu behöver ingen av oss köpa cigg på länge.
så blev nyss klar så nu ligger jag bengan, Amanda och dizel i sängen, medans dom andra sover o jag inte kan sova för alla tankar osv..
men sov så gott.
puss och kram alla lovers and haters
💎

Likes

Comments

lite uppdatering och lite minnen från vissa tider man saknar.
det var ett litet tag sen men det blir inte lika mycket skrivande nu när man har hund då har man väldigt mycket annat att fixa och dona med. men klart på natten skulle jag kunna skriva men är helt slut på nätterna och kvällarna då man bara vill sova men när man väl ska sova så går det ändå inte 🤦🏼‍♀️

men nu när jag ändå är igång så ska jag skriva av mig lite och dela av mig lite vad som hänt den senaste tiden.
som sagt jag och Amanda hänger fortfarande ihop som vanligt hehe 😏 inget tjafs eller något mellan henne och mig hade det varit jag och en annan hade det varit tjafs 24/7 men Amanda är en sån mycket bättre människa än hen. och hon förstår mig mycket bättre en den människan och känner mig mycket bättre också vilket är sjukt då jag känt den andra i flera många år och har bara känt Amanda i ca 3 veckor men vi har snackat längre innan men det är ej samma sak, men nu sitter vi här som 2 kopior. vilket ingen av oss ångrar 😏💎

ja inte hänt så jätte mycket sen i onsdags, träffat mamma och syskonen en sväng var även hemma och färgade mammas hår, samt hände ju en sak där min hund rök ihop med grannens hund men som tur var så gick det bra inga större skador 🐶
blev hämtade hos mamma och hem, och dagen efter träffade man kompisar 🤦🏼‍♀️ ingen kommentar just nu!

ah finns ej så mycket mera och säga så vi kan gå in på helgen, softade typ hela fredagen & på lördagen så träffade man kompisar och sen åkte man hem och träffade bengan senare på natten man swishade honom pengar så han kunde ta med sig mat ut eftersom jag låter inte männsikor betala för mig eller köra mig exakt dit jag säger 😏 så det blev en swish betalning till honom och det tackade han för 👌🏻 bästa bengan så som jag saknat dig!! ❤

söndag, ja vad har vi gjort idag? jo städat & tvättat bara typ och bara chillat. träffade fidde en sväng och umgicks med honom, lyssnade på musik bara och pratade, åkte med han till stan för han ville inte åka ensam kollade hur hans lägenhet såg ut och sen när vi skulle hem så plockade bengan upp oss med en kompis till honom som heter Tobbe, så vi åkte emot Sexdrega. de ville inte åka tillbaka för dom trivdes grymt bra med oss, för bengan har inte mått så bra på länge som han sa själv, skönt att man kan stötta och hjälpa vänner och inte trycka ner honom och utnyttja honom för allt, utan man gör tvärtom man visar kärlek o respekt vilket jag kan och inte den andra personen vilket han förklarat.
vi 4 tog en lång promenad runt Sexdrega då bengan självmant sa att dom ville gå med oss för att det kan vara skönt och gå lite och det är skönt och promenera med rätt människor och jag o Amanda är rätt människor för bengan och vi kommer dra dig uppåt då du nyligen varit nerdragen!

sen så hände det ej så mycket vi käkade tacos och nu ligger vi i sängen och lyssnar på musik! hoppas ni haft en bra helg för min har varit bäst.
puss puss 💎

Likes

Comments

tisdag betyder en underbar dag 💎
dagen började av att Amandas mobil ringde imorse ja men självklart vaknar man av det och sen inte kan somna om 🤣
då går man upp ist och tar ut sin gris på promenad och går till Ica snabbt en sväng när man ändå är ute 🙏🏻
men satans fläsk vad kallt det är ute asså 🤒

hem och laga lite mat då vi både var hungriga och det var ändå dags för lunch så det blev lite gott gott 😍
fick bli att ringa lite samtal och ta det lugnt, musik hela dagen typ och bara umgås med grisen & bästa Amanda 💎

vi både hoppade in och duscha, sminka och fixa oss lite eftersom vi skulle in till stan och kolla en lägenhet. 😀
så gick ut med grisen innan vi drog iväg, men fyfan vad fin den var så imorgon blir det svar om vi får den!!
så tyvärr ni som ej gillar att se mig o Amanda ihop kommer få göra det ändå för nu kommer hon flytta till Borås!
bitches is back 🙊
fuck off till alla haters ni kommer aldrig bli av med oss nu😘
och speciellt fuck off till en person som verkligen hatar oss, flytta eller respektera läget 😌

efter lägenheten så åkte vi till knalle och träffa lite vänner och snacka osv 😏
alltid lika roligt att umgås med lite folk, åkte till ett ställe och höll dem sällskap eftersom de skulle äta lite mat och sen och rasta grisen o sa hejdå till dem och vi gick in och käkade lite mat så nu ligger vi här efter ha rastat grisen 😘

så blir nog snart att sova så godnatt ❤

Likes

Comments

hej så här på en sen lördag natt 💎
hoppas all haft det bra sen i tisdags? själv har det hänt lite saker med både vänner o familj.
men kan inte gå in så mycket på det om jag ska vara ärlig för vissa saker ska inte komma ut heller o vissa saker är jobbigt och prata om.
men ja som sagt hunden är frf hos mig och han mår så underbart bra och är glad att han mår bra iaf 🐶

ja har umgåtts med vänner och har varit ute lite vänner och softat här hemma med våran underbara vän, satt och kollade film igår med 2 underbara vänner och lilla vovven.

allt är bara så svårt hela tiden, alla känslor hit o dit som inte går att styra. den ena är bara ute efter en sak och den andra inte. den andra vill mycket men kan inte.
kanske bara borde ta avstånd ifrån allt men gör jag fel eller rätt då? kan det bli bra eller kan det bli fel?
jo det kan bli fel men ändå rätt.
men känns som om jag bara står i vägen för allt och hindrar människor för vad de vill egentligen.. 😔
förstår inte efter min abort så har allt blivit så jobbigt, visst har haft ett "förhållande" med Mattias men.
sätter stopp där finns inget och säga om det eller något.

ja men som sagt som alla säkert vet nu efter hennes inlägg så är jag och Felice inte vänner längre och tydligen är hon rädd för mig? men asså varför förstår jag inte finns inget och vara rädd för? men ah den människan är bra på och överdriva mycket. hon försöker väl få mig och låta som en idiot men hon får bara sig själv och låta som en idiot.
visst har öppnat käften emot henne lite men har inget gjort det av ingen anledning. men som sagt kan man ej bete sig eller inte ta en diskussion så finns det något och vara rädd för men kan man ta en diskussion eller bete sig så behöver man ej vara rädd ☝🏻
men nu har både jag och Felice förklarat noggrant att vi inte är vänner så inget mera om det för min blogg blir bara så deprimerade av hennes namn så nu fortsätter vi med glad energi från o med nu 👋🏻

ligger här i sängen och lyssnar på musik o försöker få alla tankar klar gjorda men fan inte lätt asså, men tankarna går bara åt vissa saker men speciellt 1 som krävs så mycket energi.
finns bara en sak som kan få mig typ lugn i tankarna just nu och det är låten "better- takida"....
men ska försöka sova lite nu, så ni får ha det bra och sova så gott alla underbara läsare 💎

Likes

Comments