en skön morgon 😇
en bra tag sen man bloggade, förlåt för det!
varit så mycket det senaste tiden, men tänker ej gå in på den negativa energin utan på den positiva energin.
jag och min hund har äntligen lämnat Borås så nu bor vi inte där längre och det är inte gång av stånd som tur är, utan det är en bra bit ifrån vilket känns så skönt.
ännu bättre det är helg nu också, så just nu ligger jag och dizel på gården och softar i solen. vet inte vad som händer idag faktiskt, blir la att ta det lugnt.
får se om några vänner kommer och hälsar på för det var sååå längesen man såg dom 2 idioterna. så dom är allt saknade 😍
men ha en trevlig helg.
puss puss 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

som rubriken säger, en tankefylld natt.
ja det är mycket som springer runt i min hjärna.
jag är en person som tar allt och alla före mig och det har jag börjat märka nu den senaste tiden, för har ställt upp extremt mycket för andra som satt mig o mina vänner i skiten för att man ville vara snäll och hjälpa till.
men även ge råd och tips hur de ska tänka och säga.
men även om man säger vettiga saker så är det inte alltid att de lyssnar ändå.
men jag ger inte upp mina vänner ändå speciellt inte några stycken o de vet vilka dom är.
oavsett om jag mår dåligt eller bra så kommer jag alltid att finnas där dag som natt för de som behöver mig och verkligen uppskattar att jag finns.
men tyvärr så har det gått för långt då jag själv knappt vet vem jag är längre, känner inte ens igen mig själv. o det bevisar bara att mina vänner går före allt verkligen allt!
men ibland måste man tänka på sig själv och inte glömma att man behöver älska sig själv också.

sen är det väldigt mycket som handlar om pappa, efter 7 år så har man typ börjat inse att han verkligen är bland dom fina änglarna, men det är inget jag vill inse för vill inte att det ska vara sant för jag vill ha honom här...

sen hur allt kommer gå på onsdag, som jag gått och oroat mig för i över 1 månad nu, så hoppas allt går bra och att man får det svaret man vill ha!

och den största tanken är på min storebror, som jag älskar så mycket som jag hoppas har det bra..

var tvungen och skriva av mig lite.
men ska försöka sova lite hoppas ni alla sover gott.
pussokram
💗

Likes

Comments

rubriken talar rätt mycket antar jag.
men varför det är så ja ni, jag har ingen aning!
det är så mycket som händer och sker exakt hela tiden, allt hade blivit lugnt och skönt, men självklart när det blivit lugnt och skönt igen så ska det alltid komma upp något i vägen som förstör allt det lugna.
men vet ni vad? jag tänker strunta i och finnas för människor som ej visar något tillbaka eller som sätter en själv i skiten för att man bara bryr sig och vill hjälpa men har lärt mig av hjälper man andra ( inte alla ) så får man bara skit för det.
så dom människorna som vill ha min hjälp eller något annat får först och främst beskriva vad det är och sen avgör jag om det kan gynna mig något eller om det kan sätta mig åt helvete, för nu sätter jag ner foten och sätter stopp för vissa saker, jag hjälper gärna andra med sina problem och ger dem råd och tips men nu åker min fot hårt ner i marken jag tänker inte vara lika snäll emot människor ( inte alla ) för jag vinner absolut inget på det, utan jag drar ner mig längre ner än vad jag behöver just nu.
så ni som tänkt be mig om hjälp glöm det om vi ej pratar allmänt annars, människor kan absolut höra av sig men det är oftast då det är problem, så hör du inte av dig annars så hör inte av dej när du behöver mitt stöd eller något annat för jag har koll på vilka människor som hör av sig som en riktigt kompis och inte bara när de behöver något.
jag pratar inte om en speciell utan jag skriver så alla förstår.

men nu tänker jag sova så godnatt 💗

  • 723 Readers

Likes

Comments

vet inte ens vart jag ska börja det var så längesen man bloggade, då det varit extremt mycket.
kan ju börja med och kolla så alla har det bra? själv har man det faktiskt ganska chill.
som ni säkert vet så har jag blivit "hundägare" som sagt det var längesen man bloggade så vet inte ens om jag skrivit om det men jaja nu vet ni det iaf.
så allt är en omständighet med jobb och att leva sitt liv, trodde aldrig att det skulle bli en sån här omständighet men förstår vad folk menar med att man typ blir handikappad av att ha djur, men det är inget som hindrar mig för han följer med mig nästan överallt.

jag har börjat gymma igen tack vare en person som fick mig till ett gym och fixade ett gratis kort i en vecka så det går ut på söndag o har gymmat 3 gg nu så det blir att gymma idag, imon & på söndag sen så får vi se vad vi gör men det blir att fortsätta nu när äntligen man kommit igång igen efter så lång tid. vilket är väldigt skönt för nu ska man köra på tills sommaren och få den kroppen man alltid velat ha, så det blir en kamp kan jag lova! men jag ger inte upp iaf, ska kämpa emot det jag vill ha.
ska la snart börja ut & springa med för att få upp konditionen och sluta röka på det tänkte jag.
så till sommaren ska jag ha konditionen tillbaka, en stabilare kropp & en rökfri Frida!
juste får ej glömma alkoholen ska bort ifrån min kropp med ska inte ha något i min hand som har med alkohol att göra.
2k17 levererar! 🙌🏼

det blev ett kort och snabbt inlägg, blir nog mera senare idag.
hoppas ni alla sover gott.
pusspuss mina diamanter 💎

Likes

Comments

detta inlägg kommer handla om den tjejen jag verkligen tycker bäst om som verkligen förstår mig oavsett vad.
vi har inte känt varandra länge runt 3 månader, du kom ner till Borås för att fucka ur den 27 januari och snart var det en månaden sen och du är frf kvar i Borås vilket jag är så glad över.
vi har tagit igenom oss så mycket på så kort tid, du har funnits dag som natt o jag finns för dig dag som natt.
vi har haft våra bråk och diskussioner, men vi löser dom alltid.
man kan bli lätt irriterad på varandra när man umgås dag ut och dag in, men som tur är så umgås vi inte alltid så man ej tröttnar på varandra vilket ingen av oss vill.
för jag har så roligt med dig, alla cp grejer vi gjort med varandra och alla roliga saker vi gjort med varandra är så sjukt roligt och mysigt att vi fått uppleva allt detta tsm.

du är en sån otroligt stark tjej, du har tagit dig igenom så mycket och ju mera dagarna går ju mera lika blir vi varandra, vi märker saker hela tiden som är lika med oss 2.
du är en tjej som aldrig ger upp oavsett vad, du är en fucking krigare och jag kommer kriga med dig för jag kommer aldrig lämna din sida. jag kan vars omöjlig att hantera i vissa lägen men du förstår mig och jag förstår dig och det är det som är viktigaste.
du är en kämpe, du är min bästavän, du är som min lillasyster, du är min skyddsängel! jag gör allt i min makt för att du ska ha det bra och för att du ska må bra glöm aldrig det.

jag kan vara dålig på att visa att jag är tacksam för vissa saker, men jag är så dålig på det då jag inte är van vi det men jag ska förbättra mig jag lovar för vill verkligen inte förlora dig.
vi krigar tillsammans.

så länge du vill ha mig i ditt liv så kommer du ha det för jag kommer aldrig svika eller lämna dig eller be dig försvinna ifrån mitt liv, för det är du som får mig och må bra.
din energi får oss alla att bli så glada och lyckliga.

jag vet att du inte mår helt 100% bra men du vet att jag alltid finns här för dig om du behöver prata, behöver en axel att luta dig emot eller ett bröst för att känna dig trygg!
glöm aldrig detta!

du är världens goaste tjej, så underbar, den bästa & min bästavän!
jag älskar dej så mycket Amanda ❤❤❤

Likes

Comments

blir ett natt inlägg om lite olika saker.
vet inte exakt vad jag ska skriva då jag är helt förvirrad, allt bara snurrar runt i huvudet dag ut och dag in.
kan inte förklara vad som spökar heller, vet mest att det är allt med min familj, rättegången, kärlek osv allt e verkligen knas.
kan inte få ett slut på alla tankar utan dom bara fortsätter hela tiden, så man får bara mer o mer panik på allt som är högt eller för mycket närhet. det ända jag vill göra är att sova och lyssna på låg musik och glömma bort allt för stunden men ska man glömma allt så skulle jag sova hela tiden tills allt blev klart och tills allt blev lugnt igen.
människor tror jämt att jag är så stark, visst det är jag men det är så mycket inte människor vet om då jag döljer allt och går med huvudet högt och låtsas som ingenting och verkar så glad jämt, men det är alltid på kvällarna det alltid kommer det är då man inte kan sova som tex nu.

vill bara skriva av mig exakt allt men finns människor som läser min blogg som inte ska veta allt som händer o sker.
så detta blir mitt inlägg för inatt för nu ska jag tvång sova.
godnatt sov gott

Likes

Comments

rubriken säger allt.
men vad betyder egentligen det datumet?
jo det kommer ni få höra nu.
28 januari 2010 var det dagen då mitt liv blev till ett helvete o varför blev det de? jo för att det var då min pappa somnade in för gott, det var det värsta som har hänt mig.

pappa var en alkoholist och han mådde inte alls bra någonstans.
han hade förlorat med vårdnaden så mamma stod som vårdnadshavare så pappa blev väldigt deprimerad.
jag och mina syskon omhändertogs när vi var små med LVU- lagen om vård av unga.
vi alla sattes i 2 olika hem, jag i ett och dom i ett hem.
så fick inte ens bo ihop med mina syskon.
dom blev placerade i tråvad och jag i Trollhättan i en jourfamilj och vidare till ett familjehem i Dalsland (Mellerud)
bodde där från jag var typ 8-9-10 år minns inte exakt när jag flyttade dit men det var runt dom åren.

allt gick bra, fick ta hand om deras hästar, en häst blev som min egna, de hade 2 hundar, 3 hästar, 1 kanin men den dog & 1 katt.
men jag förlorade tyvärr intresset för både fotboll & hästarna, då bestämdes dom för att sälja den hästen jag red på och ta hand om till min förre detta kompis.
det gick väldigt fort, men fick tillbaka intresset lika fort men då var hon borta.

dagarna och åren gick, allt gick bra träffade min pappa, farmor o farfar någon gång i månaden, men pappa blev sämre och sämre.
vi höll kontakten varje dag, men en dag så ringde han och jag blev glad för att se hans namn på min skärm men när jag väl svarade så var det inte lika roligt jag skrek och skrek, grät och grät för då hotade han med att ta sitt liv av sig..
jag kunde knappt andas för att han hotade med det, då jag visst hur dåligt han mådde.. så ringde mitt familjehem dom kom och hämtade mig när jag låg på marken och bara grät, slog och skrek.. jag ville inte.. allt kändes som en marddröm & det var det..
tills några dagar senare jag är i skolan, får ett samtal om att vi måste snacka när jag kommer hem, försökte få fram var det var det var men jag fick inget svar utan fick gå klart alla timmar med en klump i magen och när jag väl kom hem så bad dom mig sätta mig i soffan och sen kom smällen " din pappa lever inte längre" tårarna bara rann och rann och rann.. paniken kom, ångesten kom, tårarna rann.. jag slutade äta, gick inte till skolan.. slutade med allt! han var ju mitt allt..
sen fick jag reda på hur han hade druckit och tagit massa sömntabletter och hade blivit trött och lagt sig på golvet på en madrass hemma hos hans kompis och någon timma senare ska hans kompis väcka honom, men han andades inte för hans hjärta hade stannat... så där låg han död 😭
dagarna gick jag var frf i depressionen vägrade göra saker och ting.. jag ville inte tro att det var sant men det var det..
den 12 februari så åkte vi upp emot Gävle o 13 februari så var det begravning för pappa i Älvkarleby..
dom bärde ut honom emot hans grav där han skulle ligga jag vägrade inse att det var sant.. jag ville bara hoppa ner och väcka honom och bara få krama om honom igen men nej..
innan dom la ner honom så öppnade dom kistan och la ner min tröja på honom jag skrivit på, hur mycket jag fucking älskar honom..

alla var dät4, släkt, min familj, hans kompisar & hans tjej.
allt han lämnade, han lämnade oss 3 barn i för tidigt ålder jag var lixom 13 år, mina syskon var mindre, Hanna fattade ju ingenting då hon var så liten och knappt träffade pappa men det är ändå hennes pappa lixom.. tårarna faller ännu idag & tro mig tårarna rinner nu när jag skriver detta, men behövde få ut detta för bär det dag ut och dag in men jag kan inte prata om det utan lättare att skriva av sig om allt.

det är fortfarande svårt och förstå att jag inte kan ringa min pappa och säga hur mycket jag älskar honom...
dagarna gick, timmarna gick & jag blev mer och mer ett kaos barn pga denna händelsen, började skolka, började röka, dricka & rymma.. allt pappa inte ville att jag skulle göra men jag mådde så dåligt visste inte vad jag skulle göra, dom tog mig till bup för att prata men dom tryckte ner mig mer och mer.. så bad dom dra åt helvete dom också.. inget blev bättre allt blev värre.
mina syskon, jag och pappas föräldrar hamnade i en sån depression.
pappa missade min konfa, när jag döptes, min 18 års dag, min 20 års dag & alla julafton.. men jag vet att han ändå är med mig men ville ha han på plats men det var han inte.. 😭

jag mådde så dåligt en dag så jag rymde och var borta hela natten, dom ringde polisen på mig och var ute och letade hela tiden men jag gömde mig för ville inte leva jag ville bara vara med min pappa inget annat men ingen kunde sätta sig in i min och min familj sist.
jag vägrade allt, rymde 1 gång till och då letade polisen efter mig igen.. detta var 1 år senare efter pappas bort gång, den 28 januari 2011 då fick polisen tag på mig och körde mig till mitt första behandlingshem i skara på Vilgot.
men jag skötte mig inte där heller rymde, skar mig, smuggla in mobil o rökte inomhus, gjorde allt man inte fick göra.
men ingen fattade hur jag mådde.. verkligen ingen.
dom hotade att köra ut mig till skogen i en stuga o det gjorde dom, men vägrade kliva ut ur bilen men då hotade dom mig att ringa polisen för hjälp mig jag klev ur för ville inte ha med dom mera och göra.
så satt flera flera mil ute i skogen.

dagarna gick där med tills jag fick psykos och ville prata med min bästavän så hotade personalen med kniv eftersom jag hade övervakning dag som natt men hon vägrade ge mig den så sa att jag skulle ringa mamma då gav hon mig mobilen men ringde min kompis ändå..
efter samtalet gick jag och lämnade kniven till personalen.
hon betedde sig konstigt dom bestämde soc möte men jag var inte dum så fattade att dom skulle flytta mig så jag rymde igen, gick i 8 timmar genom skog, hagar, motorvägar, stall & staket.
kom fram till slut ringde mamma och hon ringde hemmet och dom sa till henne att dom skulle hämta mig men det gjorde dom inte utan polisen kom och hämtade mig.
dom körde mig till Örebro ett låst ungdomsanstalt ( bergsmansgården)blev kaos där med startade upplopp där med, vägrade gå och vila när det var bil stund, så dom låste in mig på en cell och där fick jag vara tills jag blev lugn.
ah gick la bra till slut.
men när det väl gick bra skulle jag förflyttas igen till ett annat låst i Vänersborg på (brättegården)

ja allt gick kaos där med vägrade allt...
konstigt när dom behandlade mig illa och ingen fattade varför jag betedde mig som jag gjorde men jo det var för att pappa frf hade gått bort.
satt där ett tag.

o sist men inte minst blev förflyttad till Dalarna på ett öppet hem, men gick allt bra där?
hm nej!
började rymma igen, slog sönder allt i min närhet, vägrade allt, smugglade in mobil.
sket i alla regler..
men fick besök ibland av farmor, farfar, mamma och syskonen. fick åka hem till familjen 1 gång i månaden..
jag bodde där i 1 år och 3 månader så ni förstår nog hur allt såg ut, det blev dyra räkningar för min del då jag förstörde allt.

det var mitt sista hem, men efter det blev jag placerad på ett familjehem i några månader, fick åka hem till mamma en gång och då kom jag aldrig tillbaka till hemmet, då blev jag också efterlyst i ca 2-4 veckor, gömde mig hos en före detta vän felice och hos min pojkvän som han var då (munken) men nu är han ett ex. jag ville inte tillbaka ville vara med dom.

men mamma fick hem brev av rätten, för vi kämpade med att mitt LVU skulle försvinna, så åkte dit efterlyst av polisen träffade alla nämndemän, soc osv men polisen hämtade mig inte denna gången.
åkte med mamma hem, men det blev ej så bra hemma heller..
började med drickandet, skolka, rökte gjorde jag frf & men började med det värsta av allt började röka på..

ah ni kan bara förstå hur mitt liv har sett ut fram tills idag.
har nu efter tag fixat ordning på allt.

så nu vet ni varför jag kan bete mig på vissa sätt & varför jag mår som jag mår.


Likes

Comments

goddag alla underbara människor❤
hoppas ni alla haft en bra tisdag? det har iaf jag haft. vaknade upp fixade i ordning mig lite och sen tog jag dizel och gick ner till stan och fixa en sak sen mötte man upp Diana och gick bort till viskastrand och mötte upp en kompis o tog en cigg med han, slutade med att han följde med till stan.
vi gick upp till rese för han skulle ta bussen men han ville inte ta den bussen då en människa han inte gillade satt på den och sen kom nästa buss och då ville han inte ta den heller så fattade att han inte ville åka ifrån så vi drog ner till stan köpte 2 cheese och en milkshake och Diana köpte 1 cheese och en Cola så vi gick till parken o satte oss och tjötade lite, finns ju en isbana där så jag och dizel gled lite på den haha.
och ungefär 3 människor har frågat om det är en tjej för att dizel bär rosa sele hahah 🙄 killar kan också bära rosa faktiskt.
drog till sunhouse och softade lite en tjej kompis kom dit och umgicks lite.
o senare kom munken och plockade upp hampus fast först tog vi en cigg innan vi alla delade på oss åt olika håll.
jag o dizel drog hem, det var den mysigaste promenaden på länge med musik, hopp o skutt & lite lek här o där😍

så nu sitter man på soffan och väntar på första tvätten ska bli klar.
får la se vad allt har och erbjuda ha en trevlig kväll alla godingar 😘

Likes

Comments

godmorgon/godnatt
vet inte riktigt vad man ska skriva?
människor sover men jag kan inte sova förstår inte varför?

denna dagen har varit väldigt lugn och skön, sovit rätt länge idag med, men klev upp och rastade grisen.
gick och la mig lite igen.
timmarna gick & bara gick.
bengan åkte iväg och träffade en kompis men det lite flera vänner så han kom hem rätt sent men skönt att han får träffa lite vänner då han blir rastlös av att bara sitta hemma.
jag o Amanda träffa 2 underbara vänner, och hon träffade sin vän kraft menas jag fortsatte och träffa dom tills jag skulle rasta dizel då skulle dom åka iväg för dom skulle göra något, så dom kom och sa hejdå innan dom drog, gick upp och lämnade dizel och drog ut igen för att gå en liten promenad för att få vara ensam då det händer för mycket just nu inom familjen osv, de som vet de vet.
men runt 00 så var vi alla hungriga så jag lagade lite mat åt alla, jag börja fucka ur och lyssna på barn låtar och julsånger hehe 🙊
men nu ligger man här igen efter ha rastat dizel för sista gången & inte kan sova.
samt alla tankar går till en person som verkligen inte mår bra, önskar verkligen att jag kunde göra något mera än vad jag gör just nu.
glad att jag har dej i mitt liv, du är stark det vet du underbara du! ❤

får la se om man kan sova lite innan man snart ska kliva upp till advokaten! sov så gott puss puss 💎

Likes

Comments

go kväll 💎

ibland är det bara skönt och blogga även om man inte har något och blogga om, så detta blir ett inlägg utan någon direkt handling.
men hoppas ni alla har det bra iaf?

helgen började iaf väldigt bra, minns inte exakt hela fredagen då mitt minne är väldigt dåligt.
vaknade väldigt sent på fredagen runt 14:30, klev upp och då var man ensam hemma för då var Amanda ute med dizel & bengan fick en körning till Göteborg, men när han var påväg så lagade vi mat så maten var klar tills han kom så han blev nöjd iaf 🙌🏼

städade undan lite, bytte sängkläder, dammsög och dammade av så det var rent tills han kom hem. och så klart en skön dusch efter det 😍

timmarna gick & vi fick sms om att vi skulle iväg på spökhus vandring & mentalsjukhus vandring, säger bara fyfan vad vidrigt det var inne på mentalsjukhuset asså, att gå igenom HELA sjukhuset var fan det vidrigaste jag gjort samt när man har en app där spöket pratar och säger saker som hänger ihop så skiter man fan ner sig.

vi var ute hela natten med Benja, hampus, Linus, Jonas & Jesper, så vi var la hemma runt 02:30 och då blev det att rasta dizel och sen upp och soooova 😍😍

lördagen har inte bestått av så mycket än, bara segat allihopa, lagat mat och gått ut med min älskling.
så nu ligger man i sängen och inte gör någonting och bara chillar medans Amanda duschar och Bengan kollar på tv med dizel!
men bengan e så rastlös hahaha rolig e han 😅

får la se vad som händer blir la att kolla film och mysa med dom 3 knasbollarna 💎❤

sup lugnt och ha en trevlig helg 💞

Likes

Comments