Hej! (Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg.) Imorse väckte vi min lillebror med sång och frukost på sängen. Han fyller 12 år idag och är inte så liten längre. Vi ska fira honom tillsammans med min farmor (som också fyller år idag) om några timmar.

Imorgon börjar skolan igen (är INTE alls taggad!!), så idag är det sista dagen på lovet :-(, men jag ska ta vara på den fullt ut, så vi hörs ikväll! Kram<3

Likes

Comments

Ikväll fick Carl önska mat eftersom han fyller år imorgon, så det blev sushi till middag. Pappa hade köpt 40bitars sushi som var jättegott. Eller, jag gillar bara typ 3 sorters sushi, med de jag åt var goda iallafall. Nu har våra familjekompisar kommit över och vi har testat Carls nya VR-glasögon och ätit glass på altanen<3

Likes

Comments

​Edit: varför står jag och posar med min smoothie?? och varför håller jag i den så konstigt??

Dagens smoothie: blåbär, banan, havremjölk, spenat.

Godmorgon! Det regnar ute och jag har på mig höstkläder (polotröja och pälsväst) för första gången i år. Sitter i köket och dricker min smoothie efter att ha städat mitt rum. Ikväll ska vi fira min lillebror som fyller år imorgon, annars har jag inga andra planer för idag.

Likes

Comments

1. Jag hatar att ha hörlurar som man sätter i öronen, för mina öron är för små så det gör ont!

2. Jag sitter oftast (alltid) längst fram i bussen.

3. Om jag kommer på något så skriver jag ner det på anteckningar i min mobil. Det kan vara saker jag måste göra, blogginlägg och saker jag måste komma ihåg.

4. Mitt rum är alltid städat (finns dock undantag), och om det inte är ordning och reda fixar jag till det.

5. När jag dricker vatten, sväljer jag inte direkt utan väntar några sekunder och ser typ ut som en hamster då.

6. Jag mår jättedåligt om jag gör någon besviken, även om det typ är en liten sak, eftersom jag inte vill att folk ska ogilla mig.

Likes

Comments

Har nu kommit hem från att ha varit på stan, klippt mig och lunchat och ska åka till stranden. Det är väldigt varmt ute och inga moln! Äntligen!

Likes

Comments

Tisdagen den 15 augusti:
Vaknade efter att ha haft en mardröm och snoozat i sömnen. Gjorde bananpannkakor, duschade och tog bussen ner på stan där jag mötte upp Emma, Ellinor, Alva och Amanda. Vi köpte med oss varsin frappe och satte oss vi ån. Sen bokade vi biobiljetter, väldigt spontant, var hemma hos Ellinor ett tag och gick på bio<3

Likes

Comments

Världens godaste frukost! Du behöver bara 2 ägg och 1 banan som du blandar och steker.

Likes

Comments

Har nu hittat min favorit på espresso house: coffee frapino med caramelsmak! Ni måste pröva!

Likes

Comments