Ser att det är massa personer som fortfarande kikar in här, jättekul! Däremot har jag bestämt mig för att ta en bloggpaus. Kommer med all säkerhet vara tillbaka om en månad eller så, men jag kommer säga till då så ni behöver inte gå in här varje dag och kolla om jag har lagt ut något. Puss & ta hand om er!

PS. Ni kan följa mig på instagram istället! @fridaagstrands

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åkte till landet, var med på golftävling och kom 3:a, golfavslutningsmiddag, shoppade, fikade i solen och hade filmkväll med Tilda<3

Likes

Comments

hej. igen. kom precis hem från landet och har inte kunnat lägga upp något här pga segt internet. men jag är hemma igen. Nu vet ni det. Puss & kram, Sean Banan.

Likes

Comments

ikväll har jag struntat i att plugga och istället varit på modevisning. Älskar allt som har med mode att göra, så även detta var kul! Man fick också en goodiebag som innehåll allt möjligt, bland annat ett brow gel från Anastasia Beverly Hills!! sjukt!

Likes

Comments

Wihooo. Äntligen är veckans prov avklarat så nu leker livet. Slutade vid 4 idag och åkte hem och hann knappt in genom dörren innan jag och mamma åkte till golfbanan. Blev lite tjafs där men annars gick det bra, håller på övar till en tävling som är i helgen. Imorgon ska jag på Uppsala Fashionweek vilket kommer bli kul! Tagga<3

Likes

Comments

Har gått osminkad hela dagen. Tycker det är väldigt skönt för man kan klia sig hur mycket man vill i ögonen då. Sen har jag även haft håret uppsatt i en bulle och ätit tacos till middag samt haft hemkunskap. Roligare än så är inte mitt liv just nu för jag har prov imorgon. Har minst ett prov i veckan varenda vecka framöver, taggad till 1000!(!!!) Är ironiskt för er som inte förstår det.

Likes

Comments

Plugg är vad mina dagar består av. Vaknar, går till skolan, åker hem och pluggar. Därav inga roliga inlägg utan bara massa throwbacks och dålig uppdatering. Kommer bara lägga upp ett inlägg per dag framöver. Det kommer bli bättre inlägg då. Jag lovar.

Likes

Comments

75 kr för en cheesecake, inte värt! Ångrar att jag inte tog en Nutella cheesecake istället den ser galet god ut!

Likes

Comments

Kom nyss hem från kulturnatten, det spöregnar ute + att det inte hände så mycket i slutet av dagen så jag och Andrea åkte hem. Idag har jag varit på feministiskt självförsvar, ätit lunch med Ellen och Sonia, fikat med Andrea, Ellen och Diana samt gått runt lite på stan i regnet. Mys<3

Likes

Comments