Hejhej alla!
Jag har varit väldigt trött på att blogga dom senaste månaderna & därför har bloggningen varit nere,Vi får helt enkelt se när jag börjar blogga igen.Kanske imorgon eller om 1 månad.Men när jag väl börjar igen kommer bloggen va på topp.
Hoppas ni förs
tår!♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Jag har äntligen fixat min kamera och dator.Så nu kan jag blogga bättre (eller hur man nu säger) heheh..Asså nu kan jag blogga med bättre kvalite,Eller asså ja det blir lättare att blogga för mig nu eller nåt sånt :,).

Idag har vi inte något speciellt i skolan förutom muntliga nationella prov i engelskan,Man skulle typ prata med varandra och ja..Det gick väll sådär men jag tror det gick helt okej bra typ eller ja jag vet inte hur det gick men aja.Annars hade vi typ teori,svenska,historia och no kanske.Jag minns typ inte så bra vad vi hade för ämmnen.

Men iallafall efter skolan så var jag med Garri ett tag,Vi var på kupolen för att hon skulle köpa nånting och för att äta på donken hehhe.Sen så gjorde vi väll inget speciellt.Vi hann inte direkt med något annat så.Och nu så sitter jag och dricker oboy,Läser lite olika bloggar och lyssnar på musik.Sen ska jag duscha och se på american horror story för att jag klarar typ inte av att se på glee nu när Finn eller ja Cory inte är med längre,Asså jag är typ deprimerad på riktigt sen jag såg typ "minneavsnittet" till honom.(Ni som inte har sett glee fattar ingenting nu men endå)

Så ja det är vad jag ska typ göra resten av kvällen (så himlans roligt liv!!) Sen imorgon så ska jag till kupolen igen för att köpa en tröja och en vattenflaska till dansen.Sen ska jag och Tove på dans på kvällen så att jag vet inte om jag bloggar då men ni klarar nog er.Eller ja det gör ni, jag menar liksom ingen blir nog direkt ledsen hahahahh!!

Men nu ska jag se på AHS,Så jaa

Pussokram !Likes

Comments

Hejjheejj!
Jag vet inte om jag har berättat det här,Men just nu är jag iallafall på skidsemester i sälen och därför så ligger bloggningen nere ikväll.Men bilder kommer upp imorgon!! 😘


Likes

Comments