Min storasyster har varit här några dagar över julen. Tror det var 1 år sen jag såg henne sist trots att vi har bott i samma stad. Hon bor i Sthlm nu med hennes nya kille.. Fan vad jag hatar missbruk, och att så unga blir så beroende. Att man kan lämna allt för att hålla på med det, sina barn och familjer. Jag är rädd varje dag för att förlora henne eller att någon gör henne illa igen.
Jag är ledsen varje dag hela tiden, men jag gråter sjukt sällan. Det är som att man hat vant mig att jag vet att min älskade fina syster är bästa kompis med heroinet och så är det. Och jag kan inte göra nånting åt det.
Missbruk är en sjukdom, men det är ett val att bli frisk.

Jag tycker att missbruk är intressant, inte intressant på det sättet att jag vill göra det själv. Utan att jobba med det, så glad över att jag får jobba med endel som är i missbruk.

Vem ska man prata med om det här? De är inte så att jag skulle börja prata om hur jobbigt jag tycker det är med en kompis, möjligen med min mamma och andra syster. Mamma vet hur jag tar det, får jag post ifrån henne finns det ingenting annat jag gör än att gråta en stund. Jag vill inte prata med någon som inte har någon koppling till missbruk, dom som inte har någon nära som är beroende har ingen aning.


Tänk hur staden kan forma oss på så olika sätt egentligen, men min mamma. Hon är fan den bästa vuxna människan jag nånsin träffat. Hon är fan stark, hur mycket tjorv har hon inte haft med sina barn och hon fixar det! Alltid förstående och man får må dåligt och vara sig själv och inte behöva vara så jävla duktig hela tiden.

Likes

Comments

Samma saker varje dag, snurrandes i min lilla överbelastade hjärna. Mig kommer ingen någonsin förstå, finns absolut ingen. 🙂

Likes

Comments

Väntar på att Joel ska sluta jobbet så jag slipper sitta här uttråkad som fan, vi ska iväg och kolla på en hund sen!! 😀 små tjejerna Ska få sig en stor kompis, vi får se vilken det blir att vi köper. Hundar är så jävla bra och kul, kommer aldrig kunna leva utan dom.

Likes

Comments

Jag har ingen som helst kontakt med mina ex familjer, tycker att de är så att gör man slut, så gör man slut med hela familjen. Man går ju inte dit och umgås med dom andra som finns i familjen? Usch blir så less på saker runt omkring nu.

Jag har problem med Joels familj, vi har inte det där vackra förhållandet hela tiden, och ingen har väl det.
Jag hade gärna låtit dom komma närmare mig men jag kan inte. Jag tänker inte vara "vän" med någon som hänger polare med hans förra tjejer?

Inte så att jag vill släppa in nån till mig som vill prata med mig osv som jag vet går och är med hans förra sen. Vad sägs om mig då när jag inte är där? Nä usch jag lämnar dom utanför, ingen jag inte vill öppna mig för till 100% släpper jag inte in alls. Jag skyddar bara mig själv från trubbel...

Likes

Comments

Idag vart det en snabbsväng på stan med Sanna, köpte nå små grejer bara. Sen for jag, Joel & hans kompis och åt middag.
Har varit och grattat faster i efterskott, for förbi pappa på hemvägen med hans present också.

Imorgon är de inte nå speciellt planerat, hoppas jag håller mig hemma bara. Vill vara hemma en hel dag och bara ta de lugnt, är så dålig på att spendera tid hemma.. 🙂

Likes

Comments

Idag blev jag med nytt jobb!! 😃 men kommer fortfarande jobba på olearys, men dra ner på det en del. Ha jobbat nu ikväll och nu ligger jag & Joel i sängen och ska se "mitt liv som valp" kul att se när man själv har valpar just nu🙂

Åh ni fattar inte vad glad jag är över att ha hittat ett dagtidsjobb!! 👍🏻

Likes

Comments

100 år sen jag skrev nånting, men jag tappar intresset för att dela med mig av mitt liv. Jag och Joel har iaf skaffat 2 hundar, sessan och chloe. 2 chihuahua tjejer, det skiljer 1 vecka mellan dom och dom är från samma kennel. Vi skulle först bara ha 1, men kvinnan på kenneln hörde av sig och sa att dom skulle sälja Sessans bästa kompis!! 🐶 så jag kunde ju inte säga nej, så jag jobbade klart helgen sen hoppade jag in i bilen tidigt förra måndagen för att hämta Sessans syrra. Chloe kommer mest troligt få en kull när hon är i ålder för det. Hon kommer också ställas ut.. Åh vad jag älskar dom ❤️ så kul med hund, det är verkligen lyckan i livet 🙂

Likes

Comments

Jag är fan bitter, typ bitter för allt. Mest för att jag inte har de liv jag vill ha. Alltid när jag blir arg över något kommer jag ihåg också att jag tycker mitt liv suger. Jag är en funderare och min hjärna går på högvarv nästan hela tiden. Men det kommer aldrig komma någon som förstår mig.

Snart ska jag o jobba, tråkigt men så är dee. de e va de e.

åh kan de inte bara finnas någon som vet allt om mig och kan mig som jag kan mig själv. Känns bara som att det inte finns någon som jag, jag har alltid varit annorlunda och kommer alltid va de.


ska lufta hjärnan på jobbet några timmar sen får jag se vad jag gör :)

Likes

Comments

Syrran & hennes familj skaffade 2 råttor för ett tag sen. Men dom har fått flytta till oss istället 🙂

Likes

Comments

Jag är typ den mest deppigaste som finns just nu. Vill gråta konstant, men jag gör det inte. Det är mycket just nu, och jag har ingen livslust i huvudtaget. Måste ta tag i detta innan det blir för dåligt. Jag känner mig så ensam men jag är inte ensam, men det finns ingen som kan förstå vad jag har inom mig. En ond sak gör så att alla mina andra onda saker jag redan haft inom mig i flera år blir 100 gånger värre. Det bara skriker inom mig och jag vet inte vad jag ska göra längre.

Likes

Comments