Tjejer, vem vill inte ha lite större och fylligare läppar?
Detta lipbalm ger större, fylligare och återfuktade läppar inom 10 minuter med hjälp av mentol.

Detta precis som alla andra produkter jag jobbar med, är framtagna genom forskning så det finns inga skadliga ämnen eller ämnen som skulle vara dåliga för dig och din hud.
Det är dessutom veganskt. Grymt va? Och kolla in alla dessa fina resultat:

Kommentera nedan om du skulle vilja beställa ett till dig själv eller tänk så fin present :D 
Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BEFORE 👈🏻 | 👉🏻 AFTER 20min

Detta släpps alltså på måndag den 25:e!

Vill du paxa ditt? Kommentera eller skicka ett meddelande så fixar vi det.

Btw. Detta sålde slut i hela Europa på 90minuter sist!

Likes

Comments

Om 4 dagar så släpps detta lipbalm och när det hade förlansering så sålde det slut på bara 90minuter! Ni vill inte missa detta.
Mjuka, återfuktade och fylligare läppar. Vem vill inte ha de liksom.
Vill du säkra ditt? Hör av dig innan den 25:e.

Likes

Comments

Personligen älskar jag hösten och vintern med alla fina färger på löv, mysiga kläder, tända ljus, åka skidor och snö är typ det bästa jag vet.
Men jag har även den värsta tiden på året då när kylan kommer då jag haft atopiska eksem sedan liten. Jag är därför så otroligt tacksam över dessa produkter som helt ärligt räddat mig från rent lidande.
Det är så viktigt med återfuktning nu under vintern och speciellt handkräm och ansiktskräm känner jag redan av att jag behöver så jag måste verkligen se till att fylla på lagret inför kylan.

Behöver du hjälp med att hitta rätt hudvård för dig? Hör av dig så hjälper jag dig med det.

Likes

Comments

Denna lilla maskin även kallad min lilla bebis, är storleken av en iPhone men gör så otroligt mycket!
Den har galvanisk ström vilket använts på salonger i många år, genteknologi som går i och tar fram genernas yngre uttryck vilket gör att du bromsar upp ålderstecken samt att den ger otroligt mjuk och len hy.

Skulle du vilja ha en egen liten maskin i ditt hem?
Hör av dig så kan vi lösa det :)

Likes

Comments

👈🏻 Före - Efter 👉🏻

Alltså vilken skillnad man märker och ser efter bara 5 tvättar med vårat schampo som är baserat på näring som ökar tillförseln av viktiga näringsämnen och vitaminer till hårsäckarna och på så sätt växer håret fylligare och längre snabbare. Jag älskar det redan!

Likes

Comments

Har du drömmar om saker du vill ha mer tid för?
Kanske ett liv utan begränsningar för dig och ditt/dina barn?
Kunna vakna upp och göra precis vad du vill?

Låter lite som en dröm men det är faktiskt fullkomligt möjligt - OM man jobbar smart.

Jag expanderar nu min business och söker personer som vill bygga upp sin egna business där du är din egna chef, styr dina dagar själv, jobbar med hälsa och skönhet, jobbar med networkmarketing och kan använda sociala medier som ditt verktyg.

I denna business får du då hjälpa andra att bygga upp deras verksamheter samtidigt som din växer. Det är massa roliga event och utbildningar både i Sverige men även internationella.
Och en annan grym fördel med denna business är att vår samarbetspartner bjuder på resor två gånger om året om man jobbar riktigt bra. Det är inte vilka jobb som helst som gör. Och den jag siktar på nu är en privat Ö i Kroatien som dom då hyr ut till oss! Hur sjukt!?

Vill du veta mer om hur du kan bygga upp din framtid precis som du vill ha den?
Skicka ett meddelande så berättar jag mer.


Likes

Comments

Japp. Jag har nu äntligen sagt upp mig från ett jobb som fått mig att må skit rent ut sagt och jag vaknar med ångest nästintill varje dag och har ibland sjukat mig när jag inte orkat psykiskt helt enkelt.

Jag har stannat där i 1,5 år nu och det är äntligen på tiden att jag tar tag i mitt liv och jobbar hårt för att kunna ha mitt företag på heltid. Men innan det är möjligt så ska jag söka nytt jobb.

Men alltså gud vilken lättnad detta var. Så fort jag gick ifrån jobbet efter att ha lämnat in en lapp om att jag säger upp mig, så kunde jag inte sluta le. Jag kände bara hur en stor tyngd släppte och jäklar vad det här känns så rätt. Bort ifrån dårhuset - nu ska jag se till att sätta mitt välmående först!

Jag har ju självklart en månads uppsägningstid men vad gör det när man är anställd varannan helg, det är ju bara 4 dagar så nu blir det att fixa en fin flaska bubbel och börja nedräkningen!

Trevlig kväll på er :)

Likes

Comments

Det som blivit stort i Japan kommer nu till Sverige!

Radiance mask som ger återfuktning och jag menar kolla glansen den lämnar efter sig!!

Det är en ansiktsmask som läggs på efter ansiktsrengöring och toning/ansiktsvatten och säljs i 4-pack. Används 2 ggr i veckan för att ge huden återfuktning, ljusare och fräschare hy.

Jag måste bara ha denna! snacka lyx liksom. Hör av dig innan den 3:e September för att försäkra dig om att få tag i denna magiska mask som det redan nu pratas bra om.

Likes

Comments