Från i helgen !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har precis kommit hem från stan. Idag var alla åttor på "Ungdomens hus", typ en lokal som man kan hyra. Där gjorde vi lite olika saker som handlade om livstil och vi körde även femkamp.

När vi hade slutat gick jag och några kompisar ner till stan för att gå i affärer och fika på Café magnifik där vi är riktiga stammisar. Lunchen vi fick tidigare på dan var inte särskilt lockande... slemmig pastasallad med majs & sur gurka, jävlar vad gott.

Såå... eftersom jag inte åt jättemycket så tog jag istället för fika en pesto & mozzarella toast! Lite godare än vad skolan kom med.

Tänkte inte att jag skulle köpa något men det slutade med att jag kom hem med ett par jeans, tihi.


kram.

Likes

Comments

hej! Hur har er dag varit?

Idag vaknade jag klockan sju & var ovanligt pigg!? Jag fixade mig och satte mig på 774an mot skolan. Skoldagen var inte den roligaste då schemat bestod av två NO/SO föreläsningar & mer arbete med det som föreläsningarna handlade om... snaaaark!!!!

Första veckan efter lov så börjar vi alltid kl 13:00 varje dag (hur skönt?) . Så idag gick jag och en kompis till gymmet bredvid skolan och gymmade för första gången på ett riktigt gym (hehe). Men det gick bra och det var roligare än vad jag trodde det skulle vara faktiskt.

Sen tog jag bussen hem, åt mat, duschade & kollade serie.


Likes

Comments

Heyy hey heyyy! Vad har ni gjort i helgen?

I fredags strosade jag runt i Uppsala och letade kläder & lite annat. Jag var desperat ute efter ett par rutiga byxor...men hittade tyvärr inga som var tillräckligt "wowiga". Hittade dock lite annat som bla. ett par jeans, en foreo & en ansiktsrengöring.

När jag kom hem så duschade jag och började lägga lite pusselbitar.

Och när man väl lagt en pusselbit...går det ju inte att sluta? Så min kväll fredagskväll bestod mestadels av att pussla ihop mitt tusenbitars pussel. men tycker det är så mysigt att pussla!

Jag testade även Foreon som jag köpte i Uppsala, och det känns verkligen som den rengör huden från djuuupet, så den rekommenderar jag verkligen. Jag köpte ju den minsta varianten "Foreo Mini" (tror jag), och bara den minsta kostar ju gal1 mycket. Kan ju inte säga direkt nu om jag tycker den är värt priset eftersom jag bara har använt den ca 2 gånger men förhoppningsvis så är den värt dom där 300 kronorna...


Igår (lördag) var hela familjen Öhrn ute och tog en prommis vid Mäleren. Efter en timme hade vi gått klart o det blev dags för storhandling på maxi. Resten av dagen gjorde jag inte jättemycket förutom att se på filmen "Skönheten i allt" som jag tyckte var ganska så bra. (;

Idag då, Söndag. Idag är det ju för mig min näst sista dag på detta jullov )): Jag vaknade kanske 09:30 då jag åt frukost till serien "Pretty Little Liars" som jag ser för andra gången... Efter det tränade jag och gjorde lite mag, rump, ben & arm övningar. Så nu har jag precis duschat efter mitt härliga träningspass och jag är inte helt hundra på vad jag ska hitta på resten av min södag.

kram.

Likes

Comments

Hej bloggen,

Igår så gjorde jag inte jätte mycket, iallafall inte på dagen då jag bloggade lite, kollade Youtube, åt, lockade håret och sminkade mig. Vid sju tiden så åkte jag till en vän där jag och fem tjejer till hade en sleepover och såg på film, det var suuupermysigt. "The shallows" hette filmen vi såg, o den var väldigt spännande och bra, recommend, recommend.


mmmmmmm

Dagen efter fixade vi och en till tjejkompis som kom under morgonen en riiiiktigt gooood frukost. 

Likes

Comments

Heyy & välkomna till min blogg, eller vad man nu säger!? Idag gjorde jag en så kallad "Bucket list" inför 2018. Har aldrig haft en så jag tyckte det var dags att skaffa en. Några punkter från listan är att jag tex. ska ha en digital detox (en vecka utan sociala medier & liknande), träna mer kondition & sist men inte minst... börja blogga.

Jag har aldrig haft en blogg & därmed är jag inte bäst på att designa och få ihop superbra inlägg... men man lär sig väl? xd

Jag kommer att försöka lägga upp några inlägg i veckan, förhoppningsvis en gång per dag, annars kanske varannan eller nåt sånt. Men när skolan drar igång så kommer det nog bli lite svårt hehe.


Hoppas iallafall alla har haft en dunderbra jul & nyår, själv så tycker jag att det här med julafton inte är en lika big deal längre & lika så när man fyller år, som jag även för ca 4 dagar sen (hehe). Men man tackar ju inte nej till julgodis, julmat & att hänga med näära ååå kääära !! (; SEEEE YOUUUUU

Likes

Comments