1. Beroende av?
Tyvärr socker men blir bättre och bättre!
Annars mobilen och datorn samt djuren (om de räknas?)

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Svart skulle det nog bli haha. Låter kanske tråkigt men gillar svart.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon. Att jag är kunnig kring flertalet djur samt att jag är bra lyssnare.

4. Dina planer under 2017?
- Sommarjobba
- Gå ner sista kilorna
- Bli klar med mer av skolan
- Olika mål med träningen

Bland annat :) Planerar sällan framåt.

5. Brukar du skratta för dig själv?
Ja det händer ofta haha! Jag är rätt klantig och kan även säga roliga saker ibland utan att det var meningen haha!

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Nog inte ätit något konstigt direkt. Jag är så skeptisk till sånt, så prövar inte konstiga saker haha!

7. Hur skulle du beskriva dig själv?
Såna här frågor tycker jag är så svåra. Men skulle nog beskriva mig själv som envis, kräsen, djurälskare & djurvän, omtänksam, god lyssnare och hjälpsam. Kan vara lat men även aktiv. Oroar mig lätt tyvärr och blir lätt nervös.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Gud, vad svårt. Men vill bo kvar i Blekinge, ev i Kronoberg, men stad spelar ingen större roll.

9. Hur ser din morgonrutin ut?
Är jag ledig eller börjar sent så släpper jag ut hundarna direkt på morgonen, sedan gör jag mig iordning på toa, och släpper in dem igen. Sedan blir det utfodring och fix med djuren innan jag äter frukost. Alltid djuren före mig själv.

10. Vad längtar du efter?
Att få fast jobb och att jag ska bli klar med skolan någon gång!

11. Serier du följer just nu?
Ingen just nu om jag ska vara ärlig. Har kollat på så många men inte igång att se någon just nu.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Mellan 22-01 ungefär, beroende på om jag är ledig eller inte. Och när jag behöver stiga upp samt hur trött jag är.

13. Vem kallar du dina bästa vänner?
Det är få som är mina bästa vänner. Men min sambo är såklart det, och djuren samt bästa Mette som kom in i mitt liv för några år sedan <3 En bästa vän finns där i vått och torrt. Är en person man inte behöver träffa dagligen för att ha bra kontakt. En man kan prata om allt i princip.

14. Vad finns alltid i din handväska?
Plånbok, bindor, nycklar, hundbajspåsar.

15. 3 utländska bloggar du följer?
Följer inga utländska bloggar, enbart svenska.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi började gymnasiet tillsammans. Han var lite intressant redan då men inte mer än så. Tyckte han såg bra ut. Jag träffade en annan och han hade flickvän. Sedan började vi prata mer och mer och när det tog slut för båda runt december 2006 (vi började gymnasiet det året) så blev det vi i januari 2007. Vi pratade på hans rum på internatet och sedan kysste han mig där, till en speciell sång :) Men det höll bara någon månad, sedan gjorde han slut pga privata anledningar. Jag blev då tillsammans med mitt EX efter ett tag. Men sommaren 2007 tog det slut mellan mig och mitt EX. Jag och min nuvarande samb gick på dubbeldejt den 1 september 2007 och från den dagen är det vi igen. Vi åt på pizzeria, gick härlig promenad längsmed vattnet och så. Sån lycka den dagen!

1 maj 2008 så förlovade vi oss ❤ Och 2012 blev vi sambos på riktigt. 2009, hösten där, så flyttade han till eget, och jag var här mestadels av tiden men var just 2012 som jag skrev mig här. Och bott här sedan dess.
Livet på landet tillsammans!

Varit med om mycket under dessa snart 10 åren tillsammans, men vi har tagit oss igenom det och gjort oss starkare tillsammans ❤ Vi kompletterar varandra bra och förstår varandra. Han är världens snällaste och mest omtänksamma person ❤ Och känns som att vi läser varandras tankar ibland.




Likes

Comments

Denna dagen har varit skit! Jag vaknade på helt fel sida imorse. Sedan har allting bara gått emot känns det som.
Regnat nästa hela dagen. Sambon iväg - och det drog ut på tiden och han kunde inte ens skicka ett SMS och säga det. Men aja. Nu är han iväg igen, och ska spela hela kvällen. Så får hitta på något själv ikväll istället för myskväll som jag hade tänkt först. Men han har inte varit iväg på ett bra tag för att spela - han behöver sånt med ibland. Men det är inget för mig så är hemma. Inte kul att följa med om de bara ska spela liksom. Då är jag hellre hemma med djuren faktiskt.

Sitter och försöker komma på endagsutflykt med sambon - men inte lättaste att komma på.
Kan ju inte åka hur långt som helst heller liksom. Men vi kommer säkert på något :)


​Min lilla Enya <3

Likes

Comments

Hoppas er midsommar blir toppen!
Min har varit det, trots hektiskt på jobbet. Mycket att göra en sånhär dag men var ändå trevligt tycker jag.
Körde bort till svärmor med. Där blev det lite tårta samt bus med svägerskans småttingar :D

Blivit lite mysmiddag med sambon med ikväll. Blir inte mycket mer av denna dagen, jag orkar inte haha! Man blir helt slut.
Men är skönt att vara ledig denna helgen faktiskt.

Likes

Comments

Sovit dåligt några nätter nu på grund av värmen. Och vaknat flera gånger. Börjar inte jobba förrän 14.00 så man kan hoppas på lite sovmorgon i alla fall.

Nu sitter jag ute och njuter av solen. Man får passa på! På jobbet hinner man sällan ut. Alltid något att göra. Så man får ta vara på den solen man kan helt enkelt. Och är det jag älskar med livet på landet med trädgård och så - hundarna kan springa som de vill i trädgården medan en annan njuter. Underbart! Love it ❤ Och hundarna älskar det också.

Snart är det ju midsommar också. Jag jobbar midsommarafton men blir säkert trevligt. Jag har ju inga barn osv så bryr mig inte så mycket om jag får jobba. Extrapengar dessutom. Får mysa med sambon på kvällen när jag kommer hem sen :)

Likes

Comments

​Ledig idag vilket är grymt skönt!
Tar det lugnt nu medan sambon är på sin praktik, sedan när han kommer hem blir det lite lunch och vid 14 tiden sticker vi till gymmet. Hoppas verkligen att deras luftkonditionering fungerar som den ska nu. Varit för varmt senaste gångerna tycker jag. Men återstår att se. Efter det blir det hem och lämna av grejerna och ta något litet att äta innan det blir veckohandlingsdags. Full rulle med andra ord i eftermiddag! :P

Imorgon går jag på första dagen på schema, men kommer säkert gå bra :) Man kan bara göra sitt bästa :)

Likes

Comments

Läser ofta på nätet, bland annat i facebookgrupper, folk som skriver kring andras förhållanden. "hur kan ni göra så", eller "så skulle vi aldrig göra". Förhållanden fungerar olika och man kör på det som känns rätt för en själv och sin partner. Vissa har vissa regler, andra har andra regler. Det finns egentligen inte rätt eller fel på många punkter, så länge det fungerar för båda parter och ingen lider av det i just sitt egna förhållande.

Jag förstår inte varför folk inte kan acceptera att alla fungerar olika? Inte bara i förhållanden utan som egen person också om jag ska vara ärlig. Alla förhållanden är unika, alla personer är unika. Sånt är livet liksom.

Likes

Comments

​Jag kommer jobba mycket men lite kommer vi planera in:

- Campa minst 1-2 nätter med husvagn
- Fiska
- Tosia bonnadag i Ronneby
- Gå minst 2 mil, med hundarna med matsäck och så
- Hälsa på bästa Mette​

Är det vi har planerat nu, sedan kan det ju ändras efterhand :)
Vad ska ni göra i sommar?

Likes

Comments

Dag 2 av 4 gåbredviddagar avklarade. Sjukt trött! Men tror det kommer att bli bra detta när man kommit in i allting :)
Imorgon blir det 14-21 och fredag 7-16. Sedan börjar jag gå på schema på tisdag nästa vecka. Då drar det igång på allvar. Lite nervös över det - men kommer säkert att gå bra.

För några år sedan sa jag - aldrig äldreomsorgen. Men glad att jag ändrade mig och vill testa på det i alla fall. Verkar givande trots allt och där jag ska vara i sommar verkar de vara helt underbar personal vilket gör mycket! Glatt och gott gäng helt enkelt. Men trött blir man nu när man inte är van vid såna pass samt nytt ställe med. Men brukar gå över sen.

Just det! I söndags färgade jag håret till mocka chokladbrun. Blev nöjd faktiskt :) Kändes något mörkt först men brukar alltid lätta upp sen. Första gången jag färgar själv på länge, men fick bra faktiskt :)

Likes

Comments

​Kändes så avlägset i februari när jag var på intervju men poff så är vi i juni månad och sommarjobbet börjar. Ska på "gåbredvid"dagar nästa vecka plus en information på måndagen med. Så blir lång dag på måndag. Men så är det ibland.  Hoppas att allting kommer att gå bra. Är nervös, men man lär sig! Är man ny så är man. Det har vi alla varit någon gång. Och som han på lyftteknik sa "våga göra fel - det är naturligt" och ja det är det också. Många är rädda för att göra fel, jag är en av dem. Men jag vet samtidigt att man lär sig på det också. Så får försöka tänka om och tänka positivt helt enkelt. Sedan börjar mitt schema den 20 juni. Blir jobb midsommarafton, men kan vara trevligt med de äldre. Jag har ju inga barn eller så - så för mig spelar det ingen roll. Firar på kvällen sen. Ledig hela helgen med så ingen fara på taket så att säga. Extrapengar med - vilket man ju absolut inte säger nej till ;) 

Likes

Comments