Imorse vid 7.15 körde jag mot Kalmar. Drygt att köra själv, tar 1,5 timme. Men det rullade på rätt bra. Sambon jobbade så han kunde inte följa med nämligen. Jag skulle upp och redovisa samt vara med på opponering. Det gick bra! Och godkänd bara. Nu ska jag bara lämna in tentan, vilket är senast söndag. Klarar jag den är den kursen färdig. Egentligen var det till fredag men han sa att det var för att han inte ville att vi skulle behöva arbeta med det på helgen men han sa att söndag kväll går bra om vi vill jobba med det på helgen. Bra lärare tycker jag! 😃 Tänka så. Inte alla lärare som gör kan jag säga.

Var där i knappt 1,5 timme. 3 timmar i bil, 1,5 timme där men sånt är livet ibland hehe! Rörigt var det hem i ena rondellen där de bygger om, så kom via Karlskrona istället för Nybro, så blev 30 min längre körväg hem, men huvudsaken är att jag kom hem - inte sant?

Imorgon blir det jobb, sedan studeringsdag på fredag och sedan tar jag helg, hoppas jag blir klar med arbetet på fredag så jag slipper det sen.

Ikväll blir det mys med djuren och sambon i vanlig ordning ❤
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inatt blev det en tripp till akuten i Karlskrona. Jag hade haft ont i högra sidan som strålade ut till sidan, och blev värre på eftermiddagen och kvällen. Vi ringde akuten men de hänvisade till 1177 trots att sambon sa till dem att vi tycker dem är dåliga. Fick då till svar "det brukar vi få höra". Ja finns kanske en anledning till det?

Ringde 1177, sambon förklarade allting (jag var så orolig så han fick ringa, jag har lättare telefonfobi med). Hon sa att vi borde åka in ifall det är blindtarmen eller att barnet inte hade "Kommit ner" ordentligt eller vad det nu var hon sa. Så var bara att sätta sig i bilen och köra till Karlskrona. Vi var framme 23.20 ungefär. Men tog inte så lång tid innan vi fick komma in. Hon tog blodtryck, som var bra, och tog blodprov (avskyr verkligen nålar!). Sedan fick vi vänta runt 1 timme på att få provsvaren. De såg bra ut som tur var.

Fick göra ett ultraljud också. Första gången vi fick se lilla bebisen. Tankarna for runt i huvudet precis innan "tänk om det inte är någon bebis?" "tänk om bebisen inte lever" och ja massa såna tankar. Men allting såg bra ut och bebisen rörde på sig som den ska och allting såg finfint ut. ❤Man såg fingrarna och hur bebisen rörde på sig. Så häftig känsla! Nu känns det ännu mer verkligt, att vi ska bli föräldrar. Det är inte klokt, och kan knappt fatta det ännu ❤ Nu längtar vi till RUL som är i oktober. Men nu fick vi "träffa" bebis tidigare.

Vi var hemma runt 3 på natten. Blev en tripp till McDonalds påvägen hem, jag hade blivit hungrig haha. Äh, fick fira lite att allting såg bra ut och att vi fick se bebis ❤


Likes

Comments

Vill visa upp min älskade Enya! Hon är en 6 månader gammal dvärgvädurshona :)
Helt underbar på alla sätt och vis! :D

Likes

Comments

Han är så underbar på alla sätt och vis ❤​
Han är så snäll och åker och köper frukost till mig. Goda frallor och gott pålägg ❤​
Det uppskattas mycket!

Vad brukar era partners göra för er ibland lite spontant? =)

Likes

Comments

Helgen är snart här - igen. Denna veckan har verkligen sprungit iväg och sommaren har sprungit iväg som vanligt. Känns som att sommaren alltid går fortare än vintern - tycker inte ni det?

Jobbat idag, jobb imorgon med men slutar 13.30 om inget annat inträffar. Ska bli skönt. Och ledig hela helgen. Behövt! Jobbat mycket denna sommaren och rätt mycket helger. Det tar på en ska jag lova. Speciellt med delade turer. De är inte roliga. Men, bara att bita i det sura äpplet och jobba på! :) Men vården är verkligen underbetalt och underskattad. Allt hårt arbete och det belönas knapp. Nej sjukt tråkigt tycker jag! Jag har fått en helt annan bild av äldreomsorgen sedan jag började jobba där nu i sommar. Helt annan och öppnat ögonen. Fler borde testa på och se hur det verkligen är. Man får en annan bild och tror det är mycket lärorikt. Men är samtidigt härligt att jobba med de äldre och den tacksamheten man får tillbaka av dem och deras historier. Mycket lärorikt och givande! :)

Likes

Comments

Nu går vi in i v.13 <3

"Barnet är nu ca 5,5 cm långt från huvud till stjärt. Nacken är redan tillräckligt stark för att barnet ska kunna röra på huvudet.

Det finns forskning som tyder på att barnet börjar uppfatta ljud nu. Visserligen är öronen färdigutvecklade först i vecka 24 men man tror att barnet uppfattar ljud med hjälp av receptorer i huden som tar upp vibrationer. När barnet föds kommer det att känna igen era röster". (Preglife)

Likes

Comments

Sitter och spånar lite barnnamn. Jag har svårt normalt sätt svårt att komma på namn till nya djur. Och det är ännu svårare med barnnamn tycker jag haha! Sedan är man två som ska komma överrens också. Vissa av mina favoritnamn heter redan mina djur eller några på nära håll. Menmen, vi kommer på något, är ett tag tilldess, men klurar och spanar lite och skriver upp namn som jag gillar och sambon gillar. Lättare med tjejnamn än killnamn haha! Vet inte varför.

Vi vet inte könet ännu, och jag kommer inte vilja ta reda på det heller. Så skriver upp olika namn för båda könen. Sedan kanske det blir så att det inte blir alls någon av dem namnen men vill ändå spåna! :)

Hade ni svårt att komma på namn när ni fick barn?

Likes

Comments

Jag skulle ha jobbat idag - men är sjuk. Man känner sig hemsk när man ringer och säger det när man vet att det är svårt att få in en annan - men sjuka kan alla bli. Man ska inte behöva känna dåligt samvete men tyvärr gör man det när man just vet detta. Jag har legat i sängen stort sätt hela förmiddagen. Bara haft ute hundarna i trädgården, och fixat det nödvändiga med djuren och så. Nu blir det lite film och ännu mer vila.

Sambon är i Karlskrona till sin pappa. De skulle uträtta lite ärenden och så. Köpa hem lite gott till ikväll med så vi kan mysa till det med tända ljus, bra film och lite gott att äta. Och bara ta hand om varandra ❤ Vad ska ni göra ikväll?

Nej nu blir det lite te och film. Kvavt och halvdåligt väder ute. Skulle varit oväder inatt men blev inget, hoppas att det kommer ikväll. Jag tycker det är sååå mysigt

Likes

Comments

Kvällen innan jag plusade, hade jag funderingar på om jag skulle testa mig morgonen efter eller inte
Mensen hade varit försenad upp till 2 veckor innan och då hade det gått ca 1,5 vecka sedan sista mensen. Men denna gången kändes det onnorlunda! Ömmande bröst och hade mått illa flera dagar. Så beslutade mig att testa mig morgonen därpå. Och det visade två streck. Först bara satt jag och glodde på stickan och sedan kom tårarna. Jag gick in till sambon och visade honom och grät samtidigt. Han bara stirrade på stickan och frågade om det verkligen var positivt. Sedan sa han "jag åker och köper digitalt test - jag betalar!". Så sagt och gjort körde han till Tingsryd och köpte digitalt test. Det visade att jag var gravid också. Vi kramande om varandra en bra stund. Det kändes så himla overkligt.

I tisdags var vi på inskrivning samt gick in i vecka 12. Alla värden och så, såg bra ut. Vilket är skönt. Fick dock inte ultraljud förrän i oktober. Men det som väntar på något gott ;) Men jag har fått må bra än så länge, förutom delvis illamående. Så har varit väldigt skönt. Hoppas att resten går bra också. Första barnet med så allting är så himla ovant.

Andra testat :) Den visar 2-3 men är 4-5, så var runt 5 där räknade vi ut :) <3

Likes

Comments

Vi längtar efter dig ❤
Nu längtar vi till februari 2018 när vi äntligen för träffa dig

Likes

Comments