Tror ingen har undgått vad som hände i Manchester inatt. När ska det ta slut?
Varit lite väl mycket nu. Snart vågar ingen göra något pga alla hemskheter ❤

#prayformanchester

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

VM-GULD!

Jag trodde inte att vi skulle ta guld när turneringen började.
Men vilken rysarmatch! Extraperioden var nog värsta alltså haha. Men blev förbannad på domaren när de visar ut en av våra spelare när kanadensaren film som in i norden. Man såg ju hur fejk det var, ja skådespelare lär den spelaren aldrig bli haha. Idiot-domare. Och jag tycker att det är grymt oproffsigt när man spelar på den nivån att filma på det sättet. Då borde man tänka om både en och två gånger anser jag.

Likes

Comments

Final i ishockey-VM ikväll. Jag kollar normalt sätt inte på ishockey men Sverige brukar jag följa. Jag trodde inte att de skulle ta sig hela vägen till final om jag ska vara ärlig men det gick vägen. Dock tror jag vi kommer snubbla på mållinjen och "Bara" få silver, men silver är toppen det med. Kanada är ett vasst lag. Men visst vi har slagit dem förr och kan slå dem igen om vi bara vill och verkligen spelar bra. Igår mot Finland hade de tre bra perioder, första matchen i turneringen som de haft en bra hel match. Nu håller vi tummarna för Sverige ikväll!
20.45 drar dem igång.

Likes

Comments

Härlig sommardag! Varit över 25 grader idag. Puh! Men love it. Bättre än vinter och kyla haha! Men inte blivit många knop gjorda. Fått lite städat, varit vid vattnet med hundarna och grejat med kaninerna. Roxy älskar att bada, Happy avskyr det haha. Men hon fick minsann svalka sig litegrann också hihi. Imorgon skulle det bli minst lika varmt. Se om man lyckas få lite bränna ;) Jag har svårt att "komma igång" med att få bränna hehe.

Likes

Comments

1. Beroende av?
Socker - tyvärr! Men trappat ner mer. Skulle säga att jag är beroende av internet med. Hemskt men sant. Och tror det är väldigt vanligt idag. Det mesta styrs av media av olika slag idag. Och ett måste även i skolan, speciellt högskola/universitet till exempel.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Skulle jag säga grönt eller svart men nog främst svart. Har inte lika mycket svart nu som jag hade förr men alltid varit mycket för svarta/mörka kläder.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Min hantering av djuren. Och min djurhållning. Ofta fått komplimanger för det.
Även mitt lugn på arbetsplatser och hur jag är med barnen. Även hänt att föräldrar kommit fram och sagt hur glada dem är att jag varit där och att det syns att barnen gillar mig. Då blir man glad! ❤

4. Dina planer under 2017?
Påbörja C-uppsatsen och göra klart min sista termin.
Få att jobb
Komma i form
Leva livet

5. Brukar du skratta för dig själv?
Det händer titt som tätt ja haha. Främst när jag är trött. Då kan jag ligga och skratta åt mina egna skämt till och med. Sambon bara skakar på huvudet det haha!

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Jadu bra fråga. Jag är kräsen med mat, så har väl egentligen inte ätit något konstigt direkt så.

7. Hur imponerar man på dig?
Vara sig själv helt enkelt. Inte göra sig till. Vara ödmjuk och inte visa sig "störst, bäst och vackrast":

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Hmm, denna fråga var svår! Men måste jag välja så är det nere på Listerlandet utanför Sölvesborg där jag är uppväxt. Om jag måste bara välja en. Älskar att bo här ute i Öljehult också men en gång listerlänning - alltid listerlänning

9. Hur ser din morgonrutin ut?
Ligger oftast kvar en stund. Sedan ut direkt med hundarna i trädgården medan jag gör mitt i badrummet. In med hundarna och ge dem och resten av djuren frukost. Sätter mig vid datorn eller fixar mig för jobb. Beror lite på om jag är ledig eller ej.

10. Vad längtar du efter?
Att bli klar med min utbildning så att jag kan få ett fast jobb som förskollärare. Och slippa bekymra sig om pengar/ekonomin. Ha mer en trygghet.

11. Serier du följer just nu?
Följer mest olika program på tv som tex Unga föräldrar, Biggest loser och såna program.
Tittat slut på många bra serier nu tyvärr.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Mellan 22-00. Beror lite på om jag behöver upp tidigt eller inte.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Köpa en bättre systemkamera.
Tatuera mig
Skaffa eget hus med tomt
Skaffa fler hundar/djur
Starta eget (vid sidan om bra jobb typ)

14. Vad finns alltid i din handväska?
Plånbok, hundbajspåsar, nycklar, laddsladd, bindor

15. 3 utländska bloggar du följer?
Följer inga utländska bloggar

Likes

Comments

Överraskade sambon genom att vänta utanför hans praktik idag, efter att jag jobbat kortpass - så vi kunde handla tillsammans! Han blev överraskad kan jag säga haha! Men roligare att handla tillsammans än ensam 😘

Hade hoppats på att kunna gå långrunda i kväll men verkar inte bli något pga regn. "Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" just i mitt fall har jag inga vattentäta "gålångtskor" haha! Men, får se om det lättar upp. Hoppas på det.


Likes

Comments

...bra just nu! Jag och sambon går promenad nu varje kväll, känns så skönt och kul att ha med honom att gå. Blir att jag går längre på kvällen också när han är med, tiden går fortare, blir roligare och då blir det att jag går längre med 😘 Och så gör man någonting tillsammans som ett par också. Så stolt att han kommit gång så himla bra med gymmet också och så duktig kring godis mm. Önskar jag vore lika duktig haha! Men jag blir bättre och bättre jag med 😜

Inte länge kvar tills jag ska börja gå intro på sommarjobbet. Skräckblandad förtjusning haha! Nervös hur det ska gå men tänker också såhär - jag är helt grön inom yrket så tar allting som det kommer. Man lär sig med tiden. Dock jobbat på gruppboende som boendestödjare, så lite erfarenhet blir det ju ändå. Men ska bli spännande.

Just nu känns allting väldigt bra och ljust - hoppas att denna känslan håller i sig ❤

Likes

Comments

Ja, vad ska man säga? Jag såg hela för en gångs skull. Från start till mål. Inte hänt på flera år. Men kan ju säga att jag blev chockad över att Portugal vann. Känns lite som att han vann pga sin sjukdom. Men är det klassiska i för sig, att för det mesta vinner de sämsta låtarna 😂

Fåtal bra låtar även iår. Som vanligt. Känns som att vissa skickar sina sämsta var år, annars vill jag inte veta hur dålig resterande låtar har varit i deras uttagning om jag ska vara ärlig.

Aja, inte mycket att göra åt. Grattis Portugal till första vinsten på 49 år. Men tycker fortfarande någon annan skulle ha vunnit, som hade bättre låt.

Likes

Comments

... om man kunde "trolla bort" personer man verkligen avskyr och inte vill ha med att göra? Om de kunde bli som "luft" varje gång de kommer i ens närhet så man slapp se dem? Det hade varit grymt skönt!

Finns personer man rensar bort ur sitt liv av olika anledningar - men som man dessvärre inte slipper se. Tror alla varit med om det eller kommer att vara med om det. Och detta är verkligen sjukt jobbigt och inte alltid lätt att försöka leva med, även fast man måste. Att man inte kan göra något åt det hela, utan måste acceptera att personen i fråga är i ens närhet vare sig man vill eller inte. Jobbig känsla, är där nu, men något man måste vänja sig vid, tyvärr.

Hur gör ni när det finns personer i eran närhet, som ni verkligen avskyr och som sänker ert humör direkt fastän ni egentligen inte vill det? Kanske tips och
idéer?

(texten är centrerad, för det fungerar inte att ändra av någon anledning idag)​​

Likes

Comments

Dagens Plus
+ Solen skiner
+ Har djuren som sällskap (bästa medicinen med)
+ God lugn frukost

Dagens Minus
- Förkyld
- Ensam hela dagen
- Missar en rolig jobbdag


Likes

Comments