Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har du fått din prins Linda, från och med idag börjar ert liv tillsammans och jag önskar er all lycka i världen. Jag är så tacksam och glad för att jag är din lilla syster men inte bara de utan även för att jag fick äran att vara en av dina brudtärnor.


Det finns mycket saker som jag vill tacka dig för Linda, inte minst för alla gånger du hjälpte alla andra att förstå vad jag sa. När jag var liten hade jag ett eget språk som bara du och jag visste om därför tror jag inte att de bara var mitt språk utan vårt. för varför skulle du annars vara den ända som förstod vad jag sa om vi inte delade på språket.


Om jag inte hade haft dig Linda hade jag nog aldrig fått bra betyg på mina uppsatser. det var ju liksom du som skrev dom åt mig. Tack vare dig Linda så har jag lärt mig att kämpa på precis som du gör varje dag. Jag beundrar vilken styrka och vilja du har, även fast du har dagliga smärtor i din rygg så ger du aldrig upp och det är den viljan och styrkan som har gjort dig till den du är idag. Trots en operation så klarade du av att gå ur skolan med bra betyg, du har aldrig gett upp och just de är något jag alltid har sett upp till hos dig.


Idag Linda har du inte bara fått din prins utan du har fått en egen talang kändis. och vem vet snart kanske det är ni som är med i talang och blir nya BBx8.

Jag tvivlar inte en sekund på eran framtid tillsammans, jag är så glad över att ni har hittat varandra. Och att du har hittat någon som alltid finns där för dig och som älskar allt hos dig. vem vet snart är det kanske du som dansar balett tillsammans med Levi.


Tack Levi för att du alltid tar bra hand om min syster, jag ser framemot att få följa eran resa tillsamman. Välkommen till familjen.


All lycka i framtiden önskar jag er, Finaste brudparet! Jag ser fram emot att få följa eran resa.

Skål för min vackra stora syster, Skål för de fina brudparet.

Jag älskar dig Linda och jag är så glad för din skull.

Likes

Comments

Godmorgon!

Måndag och en ny vecka, en vecka närmare semester. men ett tag till tills dess. Helgen går som alltid lika fort. min helg har varit som helgens väder, ett lätt och smart sätt att beskriva enligt mig.

Lördagen spenderades genom att städa lite här hemma & dagen igår blev inte som planerat. följde med mamma och pappa till min morfar för att ta ett sista hejdå. Något jag inte kunde göra med min mormor för några år sedan. så när jag fick höra att morfar blivit dålig i början av året så har jag alltid sagt att jag fick träffa han en sista gång. Och igår hade han blivit sämre, allt har gått jätte fort, enligt läkare har han bara den här veckan kvar och om allt har gått så fort bara på några dagar så kan vad som helst hända vilken sekund som helst. Jag tackar Denniz för att han igår var min extra hjärna och sa till mig att jag skulle åka med mamma och pappa dit.

Livet är inte lätt, inte när man är liten, inte när man är gammal. men jag är glad över att hur jag såg morfar igår inte är dom minnena jag har av han. Att säga hejdå är inte min grej utan "vi ses igen" är lättare för mig.


Likes

Comments

Fredag den 2 juni, en dag som gick i ett. Jobbade från halv 8 till 13.00 och sen var det bara att springa hem och byta om till det lite finare som man såg snabbast, sen var det bara att springa ut igen, där min stora syster och hennes snart blivande man hämtade upp mig, sen var de bara vidare hem till mamma och pappa där min lilla syster hade sitt firande för studenten.

Är så stolt över henne, som hon har kämpat och vad det har lönat sig, stipendium och allt. så stolt.


Likes

Comments

Igår hade vi möhippa för min stora syster som gifter sig om tre veckor? hur galet?

möhippa var hos min moster i Spånga, en halv timme från oss, så jag blev hämtad av Jossan vid 10 tiden och var där en timme innan allt började eftersom jag hade hand om all dekoration. allting började vid 12 och vi åkte därifrån vid halv 8, en riktigt lyckad dag.

Eftersom min syster har skolios och väntar på sin tredje operation så har hon väldigt ont så att ha möhippa hos min moster var ett perfekt ställe. allting vi gjorde var även efter Lindas förmåga. musikquiz, frågesport, mordgåta. har aldrig kört mordgåta förut, eller det kallas för middagsmord, det är som en pjäs man beställer och alla får reda på sin roll lite innan förutom linda eftersom det var en överraskning. och sen får man ett manus bara tio minuter innan och sen ska man gissa vem mördaren är. jätte roligt!

och verkligen tur med vädret, satt ute i solen från 10 till 4-5 tiden vilket betyder att alla vart lite kräfta på olika sätt, mina ben är helt sönder röda. men ska inte klaga för sommaren är äntligen här!Likes

Comments

Mest lästa