Startade denna lördag med att känna mig lite friskare från förkylningen vilket jag är glad över.

Tog även en promenad ner till båthamnen med denniz & Emil där vi grillade lite. Mys

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon söndag!

Idag är dagens planer att fixa rummet lite som varje söndag och sen även middag hos mamma och pappa där min stora systers fästman också kommer vara. så det ska bli mysigt.

tänkte bjuda på lite bilder från vårvädret igår

Likes

Comments

Igår blev det direkt ingen sovmorgon utan klockan ringde redan vid halv 8 men för mig som är van vid att gå upp halv 6 så blev det lite som en sovmorgon trots allt. Denniz hade nämligen en arbetsintervju igår som han berättade gick jätte bra, håller mina tummar på att han får jobbet, hade varit så kul.

Mamma var så snäll som ställde upp att hämta oss kvart i nio på morgonen och även vänta med mig i bilen till Denniz var klar. vi drog hem till mina föräldrar och åt lite frukost innan vi fortsatte att hjälpa pappa att flytta hans kontor och äntligen är det klart.

Kvällen bjöd på mello som enligt mig inte tog fram rätt vinnare antingen skulle Nano eller Wiktoria ha vunnit men tror trots allt att robin har en chans i Eurovision

Likes

Comments

Godmorgon härliga efterlängtade fredag!

Jobb som väntar även idag dock börjar jag lite tidigare än annars men jag får ju även sluta lite tidigare. Peppar peppar slå i trä så har jag inte riktigt ännu drabbats att förkylningen som verkar gå just nu men det är garanterat bara en tidsfråga tills jag ligger hemma med feber.

Veckan har gått snabbt och jag har jobbat på. Har somnat väldigt tidigt varje kväll den här veckan men som sagt hårt arbete resulterar i trötthet.

Planerna för helgen är att följa med denniz på en arbetsintervju imorgon, hjälpa pappa med att flytta det sista på hans kontor, kolla mello finalen såklart & sen får vi se

Likes

Comments

Ännu en helg som garanterat kommer gå lika fort som alla andra helger. men skönt att vara ledig två dagar trots allt. igår kom niina hit som jag har saknat henne. vi drog ner till en kompis till denniz som hade fest. dock stannade vi inte så länge utan jag och Niina drog hem efter två timmar och fixade popcorn och snackade. hon är underbar hon.

Planerna för idag är att dra till mamma och pappa och äta middag och sen blir det mello. morgon dagen får bli en överraskning så vi får se vad som händer imorgon.

Likes

Comments

Tror inte att jag har berättat för er att jag & Denniz ska på bröllop i sommar. Min stora syster ska gifta sig och jag har fått äran att vara en av hennes brudtärnor. Men inte bara de utan jag ska även få vara den som ska göra min systers sminkning och frisyr. så jag sitter seriöst och kollar på olika håruppsättningar och olika sätt att göra sminket på flera gånger om dagen.

Gäller bara för mig att öva, som tur är har jag några månader på mig! så det ska nog bli bra!

Likes

Comments

1 är självklart Wiktoria, alltså jag är ett big fan! Älskade henne förra året också & tyckte hon skulle vunnit men nu är det en nu revansch och jag hoppas att det är hennes tur att ta hem allt i år.


2 är Nano, älskade hans låt och den var mäktig, tror han har en bra chans

3, Alltså Anton Hagman, vilken jävla låt, love it

4, Benjamin kör ju show rakt igenom, bra låt, bra nummer.

5, Alltså magiskt Jon Henrik Fjällgren love it, alla hans låtar blir så mäktiga så djupa, känns som allt runt omkring stannar till när man hör han, så mäktigt

Likes

Comments