Header

Det var ett bra tag sen bloggen uppdaterades så jag tänkte försöka uppdatera om vad som har hänt den senaste tiden. som vanligt har jobb varit de som varit i fokus, jobbar ju heltid måndag-fredag och på helgerna speciellt fredagar är jag i alla fall helt slut. så fredagar för mig är chill kvällar hemma.

Vi har försök och fixat lite i vår lägenhet men är långt ifrån klara, väntas lite om målning i köket, vardagsrummet & hallen antingen den här helgen eller nästa.

Jag och min fina vän passade på att utnyttja kanelbullens dag och bakade en hel del.


Igår fyllde Denniz 19 år så vi firande han i söndags med familjen tyvärr tänkte jag inte på att ta några bilder så har tyvärr inga från då. men bjuder på två gulliga bilder på våran älsklings sigge. Och för er som undrar hur Molly mår så mår hon bra, hon blir dock bara tröttare och tröttare men man får hela tiden komma ihåg att hon fyller 10 i Januari.


Nu är det dags för mig att fixa till mig lite snabbt och sen dra och öppna på jobbet! Tidig morgon och jobb från 06,00-14.30

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var ett bra tag sen jag inte hade löshår, tror helt ärligt att det är närmare 5 år sen jag började med löshår. då började jag med clips vilket är bra om man inte använder det jämt jämt jämt, men det gjorde jag och det slet på håret totalt.

tackar verkligen gud att jag träffade min underbara vän som är frisör så alltid gör mig nöjd efter att hon har fixat mig. för jag har haft mycket problem att jag aldrig tyckt att någon frisör har lyssnat på hur jag vill ha mitt hår och så blir det inte alls som jag har tänkt mig. men så är det verkligen INTE när det gäller Jeanette hon är grym och får alltid fria händer. kommer alltid därifrån dubbelt så mycket finare än vad jag kunde tro och med högre självkänsla för varje gång.

I torsdag fick hon ta ut mitt löshår och jag trodde inte att mitt riktiga hår hade växt så här mycket, nu är det bara att se om jag klarar att vara utan löshår. ni som har haft de förstår hur jag menar om jag skriver att det känns naket utan de.

och ett tips till er som vill ha löshår skaffa mail hair och låt en en frisör fixa det! visst det är dyrare än clips men det sliter inte lika mycket på håret och mina slingor har jag haft i ett halvår och dom har sätt bra ut under hela tiden!


Likes

Comments

Godmorgon på er!

Efter 4 veckors semester som har gått lika fort som jag vet inte vad så är det nu dags att börja jobba igen. känslorna är lite blandade visst ska det bli skönt med rutiner igen men man hade kunnat vara ledig lite till. känns som man inte hunnit allt man velat göra under dom här 4 veckorna. och vädret har ju inte varit jätte najs heller. men men dags att sluta klaga och istället vara tacksam att man fick lite ledigt i år.

Under dom här 4 veckorna som jag varit ledig har det mesta handlat om flytten, jag har verkligen lagt ner minst 3 av 4 veckor att bara hålla på med just allt som man måste göra när man ska flytta. allt ifrån att ringa massa samtal, fixa el till att packa ner saker och städa.

vi fick ju även våran lilla Sigge förra veckan så mycket fokus har också varit på han. bästa är ju att han och Molly klickar så bra.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Igår bestod dagen mest av en hel del väntande, jag, denniz mamma & Denniz mammas man åkte först till Märsta en sväng och tittade lite i affärer innan vi åkte vidare till Arlanda för att hämta hem min älskling som varit i Rhodos en vecka. Är så glad att han är hemma igen som jag längtat!

Vi körde på en riktigt myskväll också även igår eftersom vi var ensamma hemma såå mysigt!!

Idag ska vi nog åka till mina föräldrar en sväng för att bland annat fira min mamma som fyller år idag men även också för att visa Denniz allt jag handlade på bland annat IKEA i förrgår. såklart handlade jag bara massvis med saker till vår lägenhet.

När det gäller lägenheten så får vi nycklarna på måndag men det verkar som att vi skulle kunna få dom mycket mycket tidigare typ som senare i veckan. och det är så skönt att vi har alla möbler fixade och alla måsten inköpta. sen får man ta lite i taget, det går liksom inte att köpa allt nytt direkt fast man skulle önska det ibland.

här får ni en liten smygtitt på hur inredningen i sovrummet kommer bli när det är HELT KLART

Likes

Comments

Godmorgon på er!

ska försöka ta tag i bloggen mer för min egen skull, då det faktiskt är kul att kunna kolla tillbaks vad man har gjort och sånt. Den här veckan har gått så fort och jag har haft en hel del för mig.

I tisdags åkte Denniz till en kompis till han eftersom att dom skulle åka tidigt dagen därpå till Arlanda och sedan vidare till Rhodos. Han blir borta tills onsdag och jag har fullt upp innan han kommer hem. det är nämligen så att när han kommer hem så är det bara 5 dagar tills vi får nyckeln till våran egna lägenhet.

jag har alltså gått igenom allt i vårt rum, slängt massvis, sorterat, tvättat och samtidigt letat möbler. men skönt nog känns allt lättare då det verkar som jag börjar få allt att falla på plats.

Idag ska jag även åka till Märsta för att kolla på våran lilla nya familjemedlem. såå taggad!

Bilder kommer senare! ska försöka ladda upp lite kort!

Likes

Comments