Header

Godmorgon på er!

Efter 4 veckors semester som har gått lika fort som jag vet inte vad så är det nu dags att börja jobba igen. känslorna är lite blandade visst ska det bli skönt med rutiner igen men man hade kunnat vara ledig lite till. känns som man inte hunnit allt man velat göra under dom här 4 veckorna. och vädret har ju inte varit jätte najs heller. men men dags att sluta klaga och istället vara tacksam att man fick lite ledigt i år.

Under dom här 4 veckorna som jag varit ledig har det mesta handlat om flytten, jag har verkligen lagt ner minst 3 av 4 veckor att bara hålla på med just allt som man måste göra när man ska flytta. allt ifrån att ringa massa samtal, fixa el till att packa ner saker och städa.

vi fick ju även våran lilla Sigge förra veckan så mycket fokus har också varit på han. bästa är ju att han och Molly klickar så bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Igår bestod dagen mest av en hel del väntande, jag, denniz mamma & Denniz mammas man åkte först till Märsta en sväng och tittade lite i affärer innan vi åkte vidare till Arlanda för att hämta hem min älskling som varit i Rhodos en vecka. Är så glad att han är hemma igen som jag längtat!

Vi körde på en riktigt myskväll också även igår eftersom vi var ensamma hemma såå mysigt!!

Idag ska vi nog åka till mina föräldrar en sväng för att bland annat fira min mamma som fyller år idag men även också för att visa Denniz allt jag handlade på bland annat IKEA i förrgår. såklart handlade jag bara massvis med saker till vår lägenhet.

När det gäller lägenheten så får vi nycklarna på måndag men det verkar som att vi skulle kunna få dom mycket mycket tidigare typ som senare i veckan. och det är så skönt att vi har alla möbler fixade och alla måsten inköpta. sen får man ta lite i taget, det går liksom inte att köpa allt nytt direkt fast man skulle önska det ibland.

här får ni en liten smygtitt på hur inredningen i sovrummet kommer bli när det är HELT KLART

Likes

Comments

Godmorgon på er!

ska försöka ta tag i bloggen mer för min egen skull, då det faktiskt är kul att kunna kolla tillbaks vad man har gjort och sånt. Den här veckan har gått så fort och jag har haft en hel del för mig.

I tisdags åkte Denniz till en kompis till han eftersom att dom skulle åka tidigt dagen därpå till Arlanda och sedan vidare till Rhodos. Han blir borta tills onsdag och jag har fullt upp innan han kommer hem. det är nämligen så att när han kommer hem så är det bara 5 dagar tills vi får nyckeln till våran egna lägenhet.

jag har alltså gått igenom allt i vårt rum, slängt massvis, sorterat, tvättat och samtidigt letat möbler. men skönt nog känns allt lättare då det verkar som jag börjar få allt att falla på plats.

Idag ska jag även åka till Märsta för att kolla på våran lilla nya familjemedlem. såå taggad!

Bilder kommer senare! ska försöka ladda upp lite kort!

Likes

Comments

Inte bara att vi om 17 dagar flyttar till en egen lägenhet utan också att om 17 dagar får vi vår lilla bebis och Mollaren får en bästa vän!

Kan inte vara mer än lycklig

Likes

Comments

Ja ni läser rätt, Äntligen flyttar vi till egen lägenhet och de är inte ens långt kvar utan den första augusti bor vi i egen lägenhet!

Så lycklig så glad

Likes

Comments

Mest lästa