Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån denniz föräldrar där dom bjöd oss på adventsfika. Så mysigt! Lussebullar, pepparkakor och en hur god som helst pepparkaks kladdkaka. Garanterat något som jag kommer testa göra.

Tog även med oss lilla Sigge hem till dom första gången han var inne hos dom och första gången jag ser han träffa katter vilket gick så bra och han lekte en hel del. Nöjd hund nöjd ägare.

Passade även på att göra Sigge riktigt fin nyklippta klor och nybadad.

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen bloggen uppdaterades så jag tänkte försöka uppdatera om vad som har hänt den senaste tiden. som vanligt har jobb varit de som varit i fokus, jobbar ju heltid måndag-fredag och på helgerna speciellt fredagar är jag i alla fall helt slut. så fredagar för mig är chill kvällar hemma.

Vi har försök och fixat lite i vår lägenhet men är långt ifrån klara, väntas lite om målning i köket, vardagsrummet & hallen antingen den här helgen eller nästa.

Jag och min fina vän passade på att utnyttja kanelbullens dag och bakade en hel del.


Igår fyllde Denniz 19 år så vi firande han i söndags med familjen tyvärr tänkte jag inte på att ta några bilder så har tyvärr inga från då. men bjuder på två gulliga bilder på våran älsklings sigge. Och för er som undrar hur Molly mår så mår hon bra, hon blir dock bara tröttare och tröttare men man får hela tiden komma ihåg att hon fyller 10 i Januari.


Nu är det dags för mig att fixa till mig lite snabbt och sen dra och öppna på jobbet! Tidig morgon och jobb från 06,00-14.30

Likes

Comments

Var ett bra tag sen jag inte hade löshår, tror helt ärligt att det är närmare 5 år sen jag började med löshår. då började jag med clips vilket är bra om man inte använder det jämt jämt jämt, men det gjorde jag och det slet på håret totalt.

tackar verkligen gud att jag träffade min underbara vän som är frisör så alltid gör mig nöjd efter att hon har fixat mig. för jag har haft mycket problem att jag aldrig tyckt att någon frisör har lyssnat på hur jag vill ha mitt hår och så blir det inte alls som jag har tänkt mig. men så är det verkligen INTE när det gäller Jeanette hon är grym och får alltid fria händer. kommer alltid därifrån dubbelt så mycket finare än vad jag kunde tro och med högre självkänsla för varje gång.

I torsdag fick hon ta ut mitt löshår och jag trodde inte att mitt riktiga hår hade växt så här mycket, nu är det bara att se om jag klarar att vara utan löshår. ni som har haft de förstår hur jag menar om jag skriver att det känns naket utan de.

och ett tips till er som vill ha löshår skaffa mail hair och låt en en frisör fixa det! visst det är dyrare än clips men det sliter inte lika mycket på håret och mina slingor har jag haft i ett halvår och dom har sätt bra ut under hela tiden!


Likes

Comments