Tror inte att jag har berättat för er att jag & Denniz ska på bröllop i sommar. Min stora syster ska gifta sig och jag har fått äran att vara en av hennes brudtärnor. Men inte bara de utan jag ska även få vara den som ska göra min systers sminkning och frisyr. så jag sitter seriöst och kollar på olika håruppsättningar och olika sätt att göra sminket på flera gånger om dagen.

Gäller bara för mig att öva, som tur är har jag några månader på mig! så det ska nog bli bra!

Likes

Comments

1 är självklart Wiktoria, alltså jag är ett big fan! Älskade henne förra året också & tyckte hon skulle vunnit men nu är det en nu revansch och jag hoppas att det är hennes tur att ta hem allt i år.


2 är Nano, älskade hans låt och den var mäktig, tror han har en bra chans

3, Alltså Anton Hagman, vilken jävla låt, love it

4, Benjamin kör ju show rakt igenom, bra låt, bra nummer.

5, Alltså magiskt Jon Henrik Fjällgren love it, alla hans låtar blir så mäktiga så djupa, känns som allt runt omkring stannar till när man hör han, så mäktigt

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon sitter typ exakt som vanligt helt färdig att gå till jobbet men har liksom lite tid kvar innan jag går så tänkte uppdatera er lite.

Det har ju gått några dagar sen jag bloggade sist och jag lovar alltid mig själv att nu ska jag bli bättre och ta tag i det här igen. Att ta riktiga bilder med systemkamera och skriva roliga intressanta inlägg men så blir det inte riktigt. Men tänkte ändå skriva lite om dagarna hittills den här veckan.

I tisdags drog jag denniz, Emelie och Emil till Barkarby där vi först gick in på Ikea för att Emelie skulle ha en klädställning. Efter att det var inhandlat drog vi till donken. Och sista stoppet var Jakobsberg för där låg närmaste Gina trico och jag fick ju ett presentkort där på min födelsedag så jag hittade faktiskt tre tröjor och ett par vanliga svarta jeans.

Igår jobbade jag som vanligt fick även sluta lite tidigare skönt nog. Så jag passade på att göra sånt man inte hinner som att byta sängkläder, tvätta & bara chilla. Lite senare drog vi in till Bålsta och köpte pizza som verkligen var efterlängtat gott.

Idag blir det en vanlig dag på jobbet för min del och så
Får vi se vad som händer efter jobbet

Likes

Comments

Fick en lång helg då jag var ledig igår vilket också betyder att det blir kort vecka. Jag tycker faktiskt ändå om att jobba och ha rutiner och inte bara ligga hemma. Visst det är skönt men inte varje dag.

Planerna för den här veckan är först att jobba och sen vet jag att jag och denniz ska hälsa på min stora syster på lördag då hon opereras för tredje gången imorgon. Hoppas verkligen att allt kommer bli bra för henne.

Bilder på mina födelsedagspresenter kommer inom kort!

Likes

Comments

Tänk att jag har levt i 20 år idag, helt galet. som jag skrev igår så firades jag igår av min släkt vilket blev så lyckat. som jag också skrev så fick jag så fina grejer. är så tacksam för allt & speciellt för att så många kom för att fira mig.

Idag blir jag firad av Denniz underbara familj, har fått blommor & är så överraskad att dom firar mig så mycket som dom gör.

Tror den här dagen kommer bli super bra för hittills har den varit de.


Likes

Comments

Direkt när vi kom till mamma och pappa så fixade jag tårtorna och dom verkade vara omtyckta tur nog.

Vid 2 tiden kom det lite folk och har fått så fina saker. Är så tacksam. Allt från en blomma, till presentkort

Likes

Comments

Godmorgon på er!

18/2 idag vilket betyder att jag har namnsdag idag & fyller 20 år imorgon. helt galet!

Planerna för idag är att fira mig med min släkt, vi åker till mamma och pappa vid 12 tiden då jag ska göra min tårta och fixa lite saker innan alla kommer vid 2 tiden. kommer faktiskt rätt många trodde inte det, allt från moster, till kusiner, kusin barn och morbror.

ikväll blir det självklart mello mys med Denniz familj


Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments