Vågar man äntligen säga att våren är här nu? tror alla fall dom flesta kan hålla med om att våren i alla fall var här idag & enligt vädret så ska de bli lika fint väder som idag om inte finare resten av veckan. bara att passa på att njuta.

Första dagen i maj bjöd på ledighet vilket jag tog nytta av, startade dagen med att städa hela rummet, så nu är det äntligen fint ett tag i alla fall. sen kom mamma och hämtade mig och jag tog en promenad med vår fina Molly, sedan passade jag på att sitta ute i det fina vädret med molly. stannade hos mamma och pappa i några timmar innan jag drog hem. väl hemma har jag bara tagit det lugnt.

Hoppas på att få mycket sömn inatt vilket jag VERKLIGEN behöver & hoppas även på en riktigt bra vecka

Likes

Comments

& så var valborg här, en dag som för mig dom senaste åren varit otur, ett år sprack min blindtarm, ett år efter de skar jag upp tån, förra året kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde på Valborg & i år hade vi inte så mycket planer. vi tänkte dra till Uppsala men sen bestämde vi oss igår kväll för att inte göra de men vi hamnade i Uppsala idag ändå.

Galet mycket folk men väldigt trevligt. så en bra Valborg med härliga människor. vi får se om vi drar till någon brasa om någon timme, annars blir nog kvällen lugn eftersom Denniz jobbar imorgon.

Likes

Comments

Mest lästa