Tiden går så fort, fortare än vad vi faktiskt tror och just de märker man vid speciella tillfällen som idag. idag blir min vackra, fantastiska, godhjärtade, smarta lilla syster 18 år. det är helt galet. känns så konstigt att de är idag du blir vuxen och att jag blev det förra året, vad hände? vi lekte nyss skola med nallarna, vi delade nyss rum och sparade massa google bilder på kaniner.


jag är sån otroligt stolt stora syster som ser så mycket power i henne, hon kör sitt race och klarar det galant. min lilla syster är inte bara min lilla syster utan min bästa vän, hon som faktiskt alltid finns där och stöttar mig och som tjafsar med mig när det behövs. men jag är så lycklig och glad att jag har henne.

Grattis på 18 års dagen lilsis, behöver inte skriva att du ska ta det lugnt nu när du kan gå ut för det vet jag att du kommer när du väl gör det.


Älskar dig obeskrivligt & kolla hur vacker hon är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en dag hemma från jobbet men vaknade faktiskt upp med mer röst än igår vilket betyder att allt går åt rätt håll så skönt, bara fortsätta att ta det lugnt och vila rösten så mycket det bara går.

Har precis ätet frukost och sitter nu framför malou efter tio och bloggar samtidigt, en mysig morgon

​Fick även en liten gullig prilla som ville mysa vilket inte hör till vanligheten, gulle hund med kaxigt humör 

Likes

Comments

Hur galet och overkligt låter inte det här?

Lyxhotell bland trädtopparna i Norrland,

hotellrum uppe i träden

Olika hotellrum som fågelboet, stugan, den blå konen, UFO:t och spegelkuben

Hur coolt! vill lätt åka dit alltså!

"Låter bilderna tala för sig själva"


Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade upp med fortfarande ingen röst så ännu en dag hemma från jobbet, så himla frustrerande. men måste ändå försöka fixa lite saker idag, måste in till stan och hämta ut Denniz nya mobil då den står på mitt namn så ska ta en buss om en stund och fixa det. måste även kolla upp lite saker till nästa vecka och prata lite om helgen och sånt där. men såklart måste jag vila och försöka vara tyst så mycket som möjligt. om det är någon som har tips på att få tillbaks sin röst på snabbast sätt får gärna kommentera! skulle verkligen göra mig glad.


Har lite inlägg som kommer att komma upp senare som jag hoppas att ni gillar!


Likes

Comments

Godmorgon på er.

Var ju säng liggandes hela helgen med feber och i måndag efter jobbet började rösten paja vilket resulterar till ingen röst idag. Bokstavligen ingen röst, kan verkligen inte prata, så idag får jag vara tyst hela dagen och speciellt inte viska och helt enkelt hoppas på ett mirakel tills imorgon.

Igår var en händelserik dag på många sätt och dagen idag blir nog lika, är just nu påväg till läkaren med min pojkvän som ska ta prover. Han åkte in akut igår med sin mamma och så himla känslig som jag är så brast jag i tårar när han skulle åka var så orolig och rädd är alltid de när något händer han jag älskar så mycket är rädd att förlora honom, jag kunde inte följa med igår för att de fanns bara två platser i bilen.

Beroende på vad proverna visar leder till hur allt blir idag 50/50 procent att han måste operera sig. Men såklart vill jag vara vid hans sida genom allt även fast jag måste vara tyst hela dagen.


Ta hand om er!

Likes

Comments

Har alltid älskat att måla tycker att det både är kul och avslappnande, fick en vuxen målarbok av min moster och kusin när jag fyllde 19 men har inte använt den förens nu. Har suttit 2 kvällar i rad och pysslat med denna målarbok och jag älskar de. Verkligen ett tips för er som har svårt att slappna av eller svårt att sova, skaffa en målarbok.

vill faktiskt även skaffa en scrapbook så småningom och göra en om mig och Denniz och såklart våran älskade hund Molly.


Sånt här är så kul, inte så många som vet att jag älskar sånt här så det här blir en liten "vad ni inte vet om mig" 

Likes

Comments

Likes

Comments