View tracker

Våran andra hälf skulle på julbord med jobbet idag! Lilleman visar rätt starkt här vad han anser om detta! 😂😂😂

Om du undrar så älskar vi dig ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Koppelträning på första löprundan

Efter några få vändor på nätet så har jag fått ganska klart för mig att Dalmatiner inte är kända för att uppföra sig i koppel. Känslan är dock att denna damen är ganska medgörlig även här. Som vanligt så börjar det mest flams och på bild 3 ser ni "ostbågen" som ofta kommer fram när hon roar sig själv i en lövhög eller liknade.

För att göra de enklare för mig så började jag med en joggingtur i växlande tempo i Kungsbacka skogen. Mycket backar och mycket svängar. Att hålla på o joxa runt där hade slutat i katastrof. Electra vill gärna vara framme i kopplet, vilket i vanliga fall inte gör mig något så länge hon inte drar i kopplet. Att ligga framför när man joggar är ungefär som att köra i 90 km/h i omkörningsfilen på motorvägen. Irriterande och förr eller senare lär du ju få en idiot i baken. Något Electra upptäckte ganska snabbt och flyttade sig i sidled. Nästa steg va alltså att få henne att hålla mitt tempo. inte det lättaste men efter 1 1/2 varv insåg hon att det gick fortare framåt om hon höll min takt än att behöva stanna komma på inkallning o starta om (framförallt mitt i en backe).

Denna damen är bra kvick när de kommer till att lära sig. Det märks att hon är villig att lära sig och tycker det är roligt. Det ska bli roligt att se utväckling framåt :)

Uppenbarligen va de lika jobbigt för henne med hjärngympa som de va för mig att jogga 😂😂​

Likes

Comments

View tracker

Tränade armar o axlar igår.... det känns 😂😂😂

Alldeles mör och det har tagit sådär gött precis vid armhålorna! Gissar att de kommer bli tyngre imon. Skönt o veta att jag tränar rätt. ✌️✌️✌️

Likes

Comments

Tränat ganska hårt och ätit ordentligt o för första gången ever (tror jag) har jag inte rasat i vikt 👌🏻👍💪

Lönar sig att hålla koll o ha rutiner tydligen 😂😂😂

2 hg upp. 💪💪

Vad tränar ni?
Gym eller utövar nu nån sport ?

Likes

Comments

8 äggvitor
1 hackad lök
Riven ost och skinka efter behov

Hacka en gul lök o bryn i lite smör. När löken börjar bli mjuk häll i äggvitorna. Fördela lök över hela pannan så de blir jämnt över hela omeletten. Låt sedan omeletten stå på medelvärme tills vitan har stelnat.
Häll på ost o skinka efter eget smak o tycke. Vik sedan över halva omeletten.
Dela på mitten o servera 😍

Likes

Comments

Försökt hålla mig positiv här inne länge, idag fick jag dock lite vatten på min kvarn o behöver skriva av mig lite grann 🌸💕

När kommer nästa barn?

Är det inte dax för ner 2 snart!?


Ja vad ska jag säga! Att folk frågar kan jag väl iofs förstå men varför ens lägga sig i!? Varför har alla andra rätten att lägga sig i vårt privatliv.

Min som börjar skolan till hösten o jag är i exstas. Han e stor pojke och självklart så många andra så vill jag ge mitt barn ett syskon! nånstans på vägen får jag åxå vara vuxen o inse att min pojkvän (som är väldens bästa) är relativt ny!


Jag var för ett tag sedan på ett möte som på ett eller annat sätt skulle kunna vara "life changing". Istället för fokus på vem jag är och vad jag kan så va det en total förnedring i just "när kommer nästa barn". Jag blev så ställd att jag inte hade något mer svar. Jag kännde mig så förnedrad samtidigt som jag ändå kännde mig lite ertappad på något konstigt sätt.

Till alla er som könner sig tvinga att fråga!? SLUTA! Ni vet inte om den ni frågar ens kan få barn. Ni vet inte om personen försökt o längtat i flera år. Risk finns att frågan om barn skadar så mycket mer än ni kan ana!


Så nej jag är inte gravid!

Congratulations it's a dog 👌🏻🌸

Likes

Comments

Fruktansvärt dålig uppdatering idag 😣
Gymmet tar ut sin rätt
Rain check imon 😍

Likes

Comments

Jag e sjukt nöjd över mig själv som faktist gick till gymmet igår, även om hela kroppen streta emot. Idag känner jag mig ungefär som zebran på bilden 😂. Ska tilläggas att gårdagen inte var någon "köttning" utan bara uppstart. Ganska glad för de idag 😂😂

Jag o zebran ska ta oss dit idag igen tänkte vi👌🏻

Likes

Comments

Vill till en början påpeka att vi alla är perfekts som vi är. De viktigaste är att Du mår bra. Vågen har alltid varit en fiende för mig. Jag har aldrig tyckt att siffran på vågen stämmer med det som syns i spegeln!! Spegeln har alltid fått bestämma o ka har nog aldrig mått dåligt över hur jag ser ut. (Med undantag för nyförlöst o degig mage) glöm ALDRIG att du är perfekt. Siffran på vågen är precis som ålder, det är BARA en siffra o låt den aldrig styra ditt liv ❤️

Nu till verkligheten. Vågen är för mig en riktlinje när de gäller träning! Jag vill bygga muskler e behöver därför hålla koll på att jag inte tappar för mycket (vilket jag oftast gör när jag börjar träna). Så 72,7 kg känns helt okey faktiskt. Jag va berädd på lite mer. Skulle dock tippa på att mitt "nej till socker" kan gjort att de xtra fluffet flyttat sig!

Nu gäller de bara att få dessa 72,7 kg att öka o bli muskler 😍

Vill åxå nämna mina underbara träningsskor i silver o glitter 🙈❤️🌸

Likes

Comments