Fransförlängning blir allt vanligare! En stor del av tjejer/kvinnor unnar sig denna lyxen idag!
En del vill ha mer fransar andra vill ha längre. Vissa är precis som jag o vill helt enkelt bara vara klar när jag stiger upp o slippa kladda med mascaran.

Det finns många aspekter som spelar in när man ska välja sin fransstylist och vart man ska gå! Tr er därför tiden att läsa detta inlägg så slipper ni problem senare 💪

Nr. 1 UTBILDNING
är självklart att din stylist har ett eller flera diplom. På så vis vet ni att stylister är utbildad i A o O kring fransarna och dess kringtjänster. Detta kan vara väldigt betydande om ni skulle råka ut för en allergisk reaktion eller ett missnöjt resultat. Din stylist är även utbildad i varför det blir dom det blir. Samt att er stylist kan hjälpa dig fram till bästa form färg o resultat just för er.

Som kund ska du kunna kräva att få se detta. Är din stylist utbildad så är det en självklarhet att visa upp detta. Stylister idag ska även gå en utbildning inom härdplast och gjort en läkarundersökning som påvisar att han/hon är frisk.

Nr. 2 PRODUKTERNA
Vad använder stylisten för produkter? Det är viktigt att riktiga saker används! Många web-shoppar kräver diplom för att få inlogg för o kunna handla! På så vis är produkterna testade o uppfyller kraven i Sverige! Vilket åxå är en fördel fler er. Skulle någonting hända så kan de flesta stylister hjälpa dig. Används i kr godkännas produkter kan inte rätt hjälp vata det lättaste. Se därför till att du går hos någon som använder riktiga produkter!

Bli inte orolig ifall din stylist använder olika produkter. alla har sina favoriter. Vissa föredrar fransar ifrån ett märke o limmet ifrån något annat. Att använda godkännda produkter ger bäst resultat och minst problem, eftersom de är testade och godkännda.

Nr.3 PLATS & HYGIEN
Platsen fransarna görs på ska vara hygienisk. Det ska vara bekvämt att ligga i allt från 1 timme upp till 3-4. Beroende på vad ni kommer överrens om. Handduken/filten på bädden ska bytas. Produkter får absolut inte återanvändas på nästa kund. Pincetter, penslar och dylikt ska steriliseras mellan kunderna. Stylisten själv ska vara fräsch och sprita händerna mellan kunderna.

SINGEL VS. VOLYM FRANSAR

Singel är att Stylisten tar en frans av silke och fäster på en utav de naturliga fransarna. Detta är den vanligaste metoden, då den ger ett väldigt naturligt resultat. En färdig mascaralook. En utfyllnad utav de egna fransarna. Svartare tjockare och lite längre. Klart utan kladd! Våran underbara Åsa har denna metoden.

Volym är när man plockar ett knippe utav fler men tunnare fransar. (vissa kallar det plym), som sedan fästs på en utav de naturliga fransarna. På så sätt kan man få ett mer fluffigt resultat som även går att bygga till ett mer onaturligt resultat om man vill. Volymfransarna ger ett tätare och fylligare resultat.

Flares är något ni absolut ska undvika. Flares kallas även lösögonfransar och kan köpas lite var stans. Dessa används ofta vid speciella tillfällen som fotoshoots o liknande. Inte heller helt ovanligt till fest och liknande. undvik dock all långvarig förlängnng med dessa. När flaresen tillverkas är de redan limmade vilket gör att när stylisten ska fästa på den naturliga fransen så måste dessa limmas igen. Resultatet blir tungt och skadligt i längden.


Bildresultat för flares fransarFlares

SALONG ELLER HEMMA?

Helt ärlig? Det spelar ingen roll. Det finns stylister som är otroligt duktiga som sitter hemma och stylister som sitter på salong som är raka motsatsen. Oftast får man betala xtra för att gå till salongen. Behandlingen ska täcka hyra osv. Se dock till att gå till någon som har F-skatt så att ni kan få ett kvitto. Kvittot är din garanti om någoting skulle hända. Som ja nämnt tidigare så är utbildning o produkterna Ao O. Går Ni till en stylist som jobbar hemma så dubbelkolla om det finns husdjur om ni är allergiska. Ofta får man räkna med att det finns barn och sambo. Även om fransningen sker i ett annat rum så kan de ändå vara så att de hörs runt om kring.

ATT TÄNKA PÅ:

Det ska vara bekvämt att göra fransarna. Det ska inte göra ont varken under tiden eller efter.

Våga säga Nej! Du ska ha fransarna inte någon annan.

Se till att du blir informerad! Hur ska fransarna skötas? När behöver du göra återbesök? Vad händer om....?

Våga fråga! Oavsett om det är under behandlingen eller efter. Stylisten ska vara mån om er som kunder. Hon/Han ska vilja att ni hör av er så att ni gemensamt kan komma fram till den bästa lösningen oavsett vad problemet är.

Känn dig trygg! Känner ni er inte trygga så har ni inte valt rätt stylist. Är de rätt så är det lätt!


Sist men inte minst! Att göra fransar kostar pengar och tar tid. Framförallt välj någon som älskar sitt jobb. Någon som älskar att göra fransar kommer hjälpa er till succe och de bästa fransarna just för just ER

Instagram: #​frokenfricksfransar

fricken_maria@hotmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Värmen solen o kärleken 😍
Detta inlägg behöver inga ord 🌸

  • 44 readers

Likes

Comments

Som ni ser så har en promenad efter jobbet gjort susen! 1 vecka med xtra motion hat gjort att ja till stor del sover bättre! Ja vaknar färre gånger på natten o jag har än så länge inte upplevt huvudvärken som jobbig!

Det är skönt med frisk luft o lilleman hat somnat gott i vagn (ja jag vet att han e lite för stor för den men jag orkar inte bära).

Ut o promenera med er nu 😍😍

71.3 var startvikten, vi får se vart de ebbar ut i december! Kanske kan våga lägga ut en bild utan filter på kroppsformen sen 😁 lovar dock inget

Vill bara förstärka att vikten inte är de viktiga utan det du ser i spegeln är vackert precis som de är ❤️❤️
Vikten och före-efter bild är bara för o föra statistiken nu i jobbets tävling!

Likes

Comments

Är fantasierna slut o svenska folket för få?
Bonde söker fru i år börjat med att pappan till en flickorna från förra året är med. "Har hon lyckats så kanske de är farsans tur nu, Höhö" Han får igentligen inte särskilt många brev men TV4 väljer o ta med honom ändå. No shit sherlok!

Väl på sundbyholms slott så är de en gammal deltagare som valt att söka igen?? Denna gången har ju Karln allt (hade han inte de förra gången du sökte) Linda gör snabbt en kommentar om detta. Förmodligen vill hon väl väcka lite tittar siffror och förmodligen drama.

En stund senare så dyker farmen lina upp. Nu söker hon kärleken i ett annat program! Efter o bott på farmen en sommar så blir man så frälst att man nu vill gifta sig med en bonde!

Resten av speed-dejtingen klipps på ett ganska udda sätt då näst intill alla brevskrivare framställs som puckon vilket jag faktiskt har svårt att tro!

TV4 är smarta!!!
Man väljer svärfar till Stefan som hittade kärleken förra året!
En gammal flamma dyker upp i bunten av brevskrivare och en farmen deltagare!
Nu har alltså kanal 4 fått med alla som förälskade sig i lina från farmen o även skapat lite snackis om den gamla flamman. Samtidigt har dom lyckats få in motivet för "pappa o dotter fan kärleken ihop".
Ja jag säger då de PR i all ära men lite väl genomskinligt detta året kan jag tycka!

Varför framställs personerna på detta sättet?
Är det bara ett trick för o få oss o fastna o skapa rubriker som leder till tittarsiffror?
Eller är de helt enkelt bara så att det är slut på deltagare?

#bondesökerfru #tv4

Likes

Comments

Ibland brukar jag lite käckt kläcka ur mig att jag sover på 40 cm. De flesta skrattar o säger att så illa är de ju inte.
Nu kommer beviset

Tur jag har stor säng 😂😂

Likes

Comments

Lekt precis hela dagen. Myst med Max och badat i havet 2 gånger👌🏻

På kvällskvisten kom moster zandra med hallonpaj.


Efter o ha badat i havet så luktade jag tydligen jävligt äckligt (enligt människan i huset)
Så jag fick ett riktigt bad och en ordentlig massage. Jag somnade ståendes i badkaret.
Jag tror inte de blir mycket mera gjort idag!

Godnatt allihopa

Likes

Comments

Härlig morgon promenad som gav ordentlig blåsa alltså 😂 över 6000 steg redan innan frukost är inte fy skam

Mycket trött vovve som sov litegrann när ja fixade frukost!
Sen bar de ut till onsala

Runt 14 fick hunden sig en rejäl runda med cykeln. Stackars hunden kommer få semester när familjen kommer hem 🙈!

Sen lämnade jag Alice och åkte hem o fixade lite och hämtade en son 😍

Vi avslutade kvällen med lite fotboll en promenad med lite hallonplockning 😍 Alice var gladast över att ja plocka hallonen o hon åt 😂

Nu ligger jag o lilleman i soffan, Alice sover som en stock. Njuter utav filmen dumma mig innan jag åxå deckar

Puss på er 💕


Och familjen om ni läser detta! Vi älskar er o vill gärna ha hem er, men inte än 😂😂

Likes

Comments

06.00 satt Alice rätt framför ansiktet o förklarade att de va dax att gå ut 😂 nu har vi parkerat i soffan igen 😍

Likes

Comments