Katten har lyckats hitta ett par centimer presentsnöre som han knaprat i sig. Detta har lett till att spytt på mina ljusa mattor tills han slutligen bestämde sig för att kräkas upp snöret i sin egen matskål! Mycket trevligy👌🏻

Hunden har åkt på vattensvans! En liten inflammation i svansroten som uppkommer utav kyla. Smärtan kunde tydligen jämföras med benhinneinflammation. Jag kan bara tänka mig hur öm hon är. Som tur är upptäckte vi de tidigt o mycket värme o vila idag så har hon faktiskt börja vifta lite på svansen igen. Våran glada prick har sakta kommit tillbaka. Helt ärligt så tror ja åxå hon passar på att njuta i soffan tills hon själv vill gå ut. Inte många knop på damen idag 😂

Pojkvännen e förkyld hostar, snarkar o snörvlar så ja bli halvt galen. Vi vet ju alla hur kraftig en manlig förkylning kan bli. Vi får väl se om Ipren o sova tidigt kan få lite mer energi på honom imorgon.

Jag har nog än så länge klarat mig. Jag nyser en del men iövrigt "peppar,peppar" känns de ok. Jag har dock bidragit till stämningen genom att missa bordet o lyckAs få tallriken me mat över golvet.

Hoppas att imorgon är en bättre dag 😁

Likes

Comments

Våran andra hälf skulle på julbord med jobbet idag! Lilleman visar rätt starkt här vad han anser om detta! 😂😂😂

Om du undrar så älskar vi dig ❤️

Likes

Comments

Koppelträning på första löprundan

Efter några få vändor på nätet så har jag fått ganska klart för mig att Dalmatiner inte är kända för att uppföra sig i koppel. Känslan är dock att denna damen är ganska medgörlig även här. Som vanligt så börjar det mest flams och på bild 3 ser ni "ostbågen" som ofta kommer fram när hon roar sig själv i en lövhög eller liknade.

För att göra de enklare för mig så började jag med en joggingtur i växlande tempo i Kungsbacka skogen. Mycket backar och mycket svängar. Att hålla på o joxa runt där hade slutat i katastrof. Electra vill gärna vara framme i kopplet, vilket i vanliga fall inte gör mig något så länge hon inte drar i kopplet. Att ligga framför när man joggar är ungefär som att köra i 90 km/h i omkörningsfilen på motorvägen. Irriterande och förr eller senare lär du ju få en idiot i baken. Något Electra upptäckte ganska snabbt och flyttade sig i sidled. Nästa steg va alltså att få henne att hålla mitt tempo. inte det lättaste men efter 1 1/2 varv insåg hon att det gick fortare framåt om hon höll min takt än att behöva stanna komma på inkallning o starta om (framförallt mitt i en backe).

Denna damen är bra kvick när de kommer till att lära sig. Det märks att hon är villig att lära sig och tycker det är roligt. Det ska bli roligt att se utväckling framåt :)

Uppenbarligen va de lika jobbigt för henne med hjärngympa som de va för mig att jogga 😂😂​

Likes

Comments

View tracker

Tränade armar o axlar igår.... det känns 😂😂😂

Alldeles mör och det har tagit sådär gött precis vid armhålorna! Gissar att de kommer bli tyngre imon. Skönt o veta att jag tränar rätt. ✌️✌️✌️

Likes

Comments

Tränat ganska hårt och ätit ordentligt o för första gången ever (tror jag) har jag inte rasat i vikt 👌🏻👍💪

Lönar sig att hålla koll o ha rutiner tydligen 😂😂😂

2 hg upp. 💪💪

Vad tränar ni?
Gym eller utövar nu nån sport ?

Likes

Comments

8 äggvitor
1 hackad lök
Riven ost och skinka efter behov

Hacka en gul lök o bryn i lite smör. När löken börjar bli mjuk häll i äggvitorna. Fördela lök över hela pannan så de blir jämnt över hela omeletten. Låt sedan omeletten stå på medelvärme tills vitan har stelnat.
Häll på ost o skinka efter eget smak o tycke. Vik sedan över halva omeletten.
Dela på mitten o servera 😍

Likes

Comments

Försökt hålla mig positiv här inne länge, idag fick jag dock lite vatten på min kvarn o behöver skriva av mig lite grann 🌸💕

När kommer nästa barn?

Är det inte dax för ner 2 snart!?


Ja vad ska jag säga! Att folk frågar kan jag väl iofs förstå men varför ens lägga sig i!? Varför har alla andra rätten att lägga sig i vårt privatliv.

Min som börjar skolan till hösten o jag är i exstas. Han e stor pojke och självklart så många andra så vill jag ge mitt barn ett syskon! nånstans på vägen får jag åxå vara vuxen o inse att min pojkvän (som är väldens bästa) är relativt ny!


Jag var för ett tag sedan på ett möte som på ett eller annat sätt skulle kunna vara "life changing". Istället för fokus på vem jag är och vad jag kan så va det en total förnedring i just "när kommer nästa barn". Jag blev så ställd att jag inte hade något mer svar. Jag kännde mig så förnedrad samtidigt som jag ändå kännde mig lite ertappad på något konstigt sätt.

Till alla er som könner sig tvinga att fråga!? SLUTA! Ni vet inte om den ni frågar ens kan få barn. Ni vet inte om personen försökt o längtat i flera år. Risk finns att frågan om barn skadar så mycket mer än ni kan ana!


Så nej jag är inte gravid!

Congratulations it's a dog 👌🏻🌸

Likes

Comments

Fruktansvärt dålig uppdatering idag 😣
Gymmet tar ut sin rätt
Rain check imon 😍

Likes

Comments