Frossen fredag

Det var noget af en kold fornøjelse men M og jeg måtte altså bare ud og opleve stemningen i Kbh fredag aften. Vi var også afsted i 2014, så vi viste nogenlunde hvad vi gik ind til. Men endnu en gang tog kulden fusen på mig. Jeg er virkelig en frossenpind og M pressede mig altså også hjemmefra til at tage ekstra tøj på, men det er bare som om jeg alligevel aldrig har helt nok tøj på - især ikke når jeg jo gerne vil se godt ud samtidigt :)

Vi startede med at tage ud til Zoo. Køen var massiv, vi troede næsten ikke vores egne øjne (på billedet står vi i den første tredjedel) - men da først klokken blev 18, blev alle lukket hurtigt ind.

Vi så isbjørnen blive fodret og gik en tur rundt i haven mens mørket faldt på.

Vi købte noget varmt at drikke og tog derefter videre. Det var fuldstændig umuligt at komme med bussen, så vi valgte at fortsætte på gåben. Vi gik ned langs Vesterbrogade og før vi fik set os om var vi inde i centrum. I højt humør var det som om vores ben gik af sig selv. Vi gik forbi det ene propfyldte busstoppested efter det andet, og vi fortrød aldrig vores beslutning om at gå - eller småløbe (hahahha) for at holde varmen :)

Vi kom til Rådhuspladsen, hvor vi tog pladser bagerst i den lange kø ved metrobyggeriet. M har snakket længe om at komme ned og se byggeriet - selv til kulturnatten i 2014 hvor vi droppede det, så det måtte vi kigge på nu.

Efterfølgende gik vi rundt i indre by. Vi var et smut inde i byretten, på Christiansborg slot og i slotskirken. Vi tog et kig i Tøjhusmuseets gård, hvor der var et rollespil med affyring af kanoner igang. Og afslutningsvist gik vi gennem Christian den 4.s bryggeri. Da vi endelig kom hjem, efter mange timers færden rundt i den kolde mørke by, var vi begge godt brugte og mætte af de mange indtryk.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

KLUBREKORD-INDEHAVER

En af de ting der fylder meget i mit liv er mit stangspring. Umiddelbart efter min far døde, trængte jeg til forandring. Jeg havde været elitegymnast hele mit liv, men under genoptræningen af en brækket arm, samtidig med min fars død, måtte jeg åbne et nyt kapitel og lukke endnu et. Jeg havde altid gået med en drøm om at gøre mig inden for 100m løb, så jeg tog ud på Tårnby Stadion, hos Amager Atletik klub, for at prøve atletikken af. Jeg blev hurtigt optaget af det og jeg blev draget af denne fagre nye verden. Jeg fandt ud af, at stangspring var lige mig - og med min gymnastbaggrund havde jeg massive fordele. Siden min første dag på stadion, har jeg været draget af sporten, og jeg nyder at sætte barren højere og højere for mig selv. Mit mål er at gøre mig nationalt. Det er min drøm og mit mål at springe 4m, og altså det jeg arbejder hårdt for at nå. I sidste uge satte jeg ny personlig - og klubrekord med 3.40m, så jeg er på rette vej.

Frey

Om vinteren står den på hårde intervaller, teknik og styrketræning. Vi laver også en del sjov "spiderman"-træning, som ruster os til udendørssæsonen. 

Likes

Comments

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Det var egentlig en forholdsvis spontan beslutning at tage derind. Mine to veninder og jeg købte de sidste 3 ledige billetter i sidste uge, så det var lige før vi ville gå glip af det. Men vi priser os SÅ lykkelige for at vi gjorde det.

Det var VIRKELIG VIRKELIG godt.

Jeg har efterhånden været til mange af Joey Moes koncerter - i mange forskellige varianter. Alt ligefra fest i Tivoli til intimkoncert i Næstved - og nu denne i DR's koncertsal. Jeg har tidligere oplevet Mads Langer i Koncertsalen, hvilket ligeledes var en fantastisk oplevelse - og det skyldes i høj grad Koncertsalens akustik. Inde i salen er der 100% fokus på musikken (og på lys). Det er virkelig en speciel oplevelse at lægge ører til en koncert derinde. Man bliver omfavnet af lyden - den lægger sig som en hinde omkring dig og du bliver fuldstændig opslugt af musikken. Så længe koncerten står på, glemmer man tid og sted og man eksisterer kun i nuet.

Nu er jeg rigtig glad for Joey Moe, så jeg er nok lidt biased men man må virkelig sige at han har udviklet sig meget som sanger igennem sin 10 år lange karriere. Jeg husker tydeligt min første koncert med ham i Tivoli i 2010. Der var der altså lige et par toner der skulle finjusteres (mildest talt) men HOLD DA OP hvor kan den mand synge i 2016. Jeg har fulgt ham og hans karriere, og det er tydeligt at også teksterne er blevet finpudset og har fået mere dybde. Hertil hører, at hele hans person - hans fremtræden, hans stemme, hans tekster og alt der er ham som kunstner, er modnet med tiden, med erfaringen og med hans personlige såvel som karrieremæssige udvikling. Modenheden skinnede igennem, og suppleret med hans evne til at ramme alle tonerne fuldstændig rent og magisk i Koncertsalens indlevende univers, gjorde aftenens koncert til en fuldstændig fantastisk og magisk aften! Det stående bifald var fuldstændig velfortjent og på sin plads.

Tak, F

Sådan ser det ud når størstedelen af publikum har lys på telefonen!

Efter koncerten overraskede Joey os med en mini akustisk intimkoncert i forhallen med efterfølgende meet-and-greet, som en perfekt afslutning på aftenen. Alle de små børn fik virkelig valuta for pengene, og en aften de aldrig glemmer, på trods af, at det sikkert var langt over deres sengetid. 

Likes

Comments

Jeg er en romantiker. Og jeg elsker at fordybe mig i en god bog. Jeg elsker at blive opslugt og omfavnet af historien, så jeg komplet glemmer tid og sted. Mig før dig overgik på alle måder mine forventninger. Jeg har tidligere læst bøger fra forfatteren Jojo Moyes, men var endnu ikke helt solgt. Det må man sige jeg er med Mig før dig.


Er du fan af Fifty shades-serien, skal du i hvert fald fordybe dig i Jojo Moyes' værker.

Jeg har tidligere læst Fifty Shades of Grey-trilogien og efterfølgeren "Grey", hvilke jeg på det varmeste kan anbefale, men så vil jeg fraråde dig at se filmen. Jeg synes på ingen måde filmen fanger på samme måde som bøgerne gør - det er som to vidt forskellige verdener. Jeg så filmen i biografen efter at have læst bøgerne - og jeg gik skuffet derfra. Jeg gav filmen endnu en chancen og så den hjemme på sofaen, men det bekræftede blot mine første indtryk. Så jeg vil anbefale at man adskiller filmen fra bøgerne og tager filmen for hvad den er, uden sammenligning til bøgerne. Bøgerne SKAL læses - de er så meget mere end fordommene omkring dem.

Likes

Comments

VELKOMMEN

Jeg vil benytte lejligheden til at invitere dig indenfor i min verden. Denne blog handler om livet, og ikke mindst om alt det gode og livsbekræftende verden har at byde på.

Mit største incitament til at hylde livet er uden sammenligning den voldsomme nedtur jeg havde i mine teenageår. Jeg mistede min far som 18 årig, efter et 2 årigt sygdomsforløb. Min verden brød sammen og himlen faldt ned over mig. Jeg var så langt nede, at jeg ikke selv kunne komme op. Men et halvt år efter - hvad der føltes som de længste 6 måneder af mit liv - mødte jeg M. Han gjorde en verden til forskel for mig. Han hev mig op, længere op end jeg havde været før, og han viste mig alle de vigtige grunde til at vi skal elske livet - elske livet sammen. Når jeg tænker tilbage på dette halve år, denne gråzone, er der ikke meget jeg husker. Det er som en sort tåge over mig og jeg tror jeg har fortrængt den periode. Jeg har altid været knust ved tanken om, at min far aldrig mødte M. Jeg kan ikke bære tanken om, at jeg ikke kunne have både en far og en partner i mit liv. Men ingen kan få det hele. Og på trods af, at jeg fysisk har mistet min far, så har jeg ham med mig i alt hvad jeg foretager mig, og jeg er sikker på, at han ville have været rigtig glad for - og stolt af M som manden i mit liv. Han giver mig så meget og han er min klippe, mit forbillede, min motivator og mit fundament i alt hvad jeg gør. Og vigtigst af alt, så vil han altid være ham som gav mig livet tilbage.

Så jeg er følsom og sårbar, men jeg er kommet stærkt ud af mit livs nedtur, og jeg har de vigtigste grunde til at stå op om morgenen og nyde livet fuldt ud.

FreyLikes

Comments