​Hey Vennerne

Vi havde stor bededag i forgårs, fredag den 12/5-17, hvor jeg brugt dagen med min bror, hans ven og vennens kæreste, vi grillede hvor vi lavet burgere og pølser, til dessert fik vi pandekager og ellers hygget vi.

jeg tog faktisk allerede ned til min bror om torsdagen da jeg havde fået fri, hvor det kun havde været planen at jeg skulle blive til fredag, men nu endte det med at jeg tager hjem til København mandag den 15/5-17, da jeg skal til personalemøde om aftenen.

Lørdag, stod den på afslapning med ynglings serien "grimm" den kan ses på netflix. vi handlede ind til frugtsalat og bare en totalt filmaften, med slik, sodavand og chips, så ja totalt hyggelig lørdag, søndag ved jeg endnu ikke hvad vi skal lave men det finder vi jo nok ud af.


Hvad har I lavet her i denne lille ferie vi har haft?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey

Så er det ved at være sommer, hvor de fleste rejser syd på, ned til alle de lækre lande som stort set altid har bedre vejr end her hjemme, jeg rejser selv til Malaga i slutning af juni.

Hvorfor jeg er begyndt at shoppe lækkert sommertøj, selvom jeg står i en tøjbutik, har jeg nu fundet en hjemmeside som har nogle virkelig lækre items, og jeg har faktisk en rabatkode til jer som lyder sådan " hello04" den gælder i tre dag og giver jer 15%.

Har lige bestilt denne tee, som er deres Your Loss, Babe tee. Det er str xxs jeg har bestilt den i

Denne er også blevet klikket hjem, det er deres Strawberry tee, som også er i xxs

Disse shorts bestilt jeg hjem i april, det er Levis 501 modellen i str 25, de sidder virkelig lækkert.

Nu glæder jeg mig endnu mere til det bliver sommer.


Likes

Comments

Hej alle i skønne mennesker

I dag vil der ikke blive smidt et outfit op på bloggen., i stedet vil jeg blot fortælle at JEG SÆLGER UD, af mine ting på appen tradono. navnet der på er Freya Terese, som hop ind og se de lækre ting som jeg sælger, der kommer mere løbende.


Likes

Comments

T-shirten er fra WoodWood, deres Romantic linje og jeansene er fra Tommy Hilfiger.

Hvad laver I på sådan en lækker tirsdag?

Jeg tilbringer min fridag i min søsters lejlighed med at vaske tøj og bare nyde en lille fridag, inden vi har status på arbejdet i morgen.


Likes

Comments

Wuhu, endelig fri og endelige en fridag i morgen.

Outfittet i skal se i dag, sidder på en gine, det består at en basic rød t-shirt fra Samsøe, nederdel og jakke fra samsøe og til sidst har hårelastikker på håndleddet og en woodwood cap.


Likes

Comments

Det er meget tradionelt at tage et helt sort outfit på til en barnedåb, men jeg har altid været en stor sucker for et helt sort outfit, så selvfølgelig skulle jeg have et helt sort outfit på.

Blusen er fra Envii, Bukserne er fra Envii, bæltet er købt i primark, smykkerne er julie sandlau og jane køing.

af sko til dettte outfit havde jeg et par chelsaboots på og min ruskindsjakke fra samsøe af.

Likes

Comments

Et casual outfit hører altid hjemme også når man arbejder i en tøjbutik.

Nedenfor ses samme blondebluse fra vila som forrige outfit, bukser fra gina tricot og en lækker cashmere strik fra Samsøe af.

Hvis der er noget jeg elsker så er det en blød strik, jeg har tre cashmere trøjer fra samsøe af. Planen er at få skaffet mig flere cashmere trøjer, da jeg virkelig elsker dem.Likes

Comments

Hey blogs

Det første outfit er godt nok tilbage fra den 1 februar, hvilket jeg håber er okay.

Jeg var i ført en blondebluse fra vila, nederdel fra Envii, ruskindsjakke fra samsøe & samsøe

Til dette outfit ville jeg smide et par chelsa boots på eller en sneak.

Håber i nyder aftenen :)

Likes

Comments