Header

Mannen i livet <3 

Då kärleken inte har någon ålder eller avstånd så finns drömprinsen där ute någonstans i världen. Jag har hittat min!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sveriges nationaldag, som en helt vanlig dag för mig mwn kanske inte för alla. Upp tidigt för att fixa sig å åka för att kolls när tobbe får sitt sjuksköterskeemblem och blommor. Kom tillbaka till syrran och fixa allt fika, for ut på ängarna å spelade lite fotboll med systersonen och min käraste, blev fika också såklart!

Middagen vankas på allstar, vi satt ute me filtar och hade det jättetrevligt men kallt var de, god mat och god dryck. Kom hem nyss och ska se film och prata lite me de här sällskapet :)Likes

Comments

Idag tog vi en promenad i en timme och sen bara ta de lugnt, packa klart de sista å så.

Likes

Comments


...

Likes

Comments

Gonatt alla söta läsare!
Nu blir de att sova så man orkar upp imorgon för att åka till vårfcentralen, och sedan lule en sväng. :)


Likes

Comments

Ajfyfan! Nu gör de så jävla ont i stygnen... Vill ta bort tån helt nu, asså de dukar i hela foten och de svider där stygnen sitter, hur fan hade dom tänkt att ja ska kunna gå på foten???????? Måste ju ha kryckor om ja ska ta mig nånstans, jävla muppar... nån som har ett par kryckor till överst att låna ut?? Skulle vart underbart!! Tack på förhand.

Likes

Comments

Nu är operationen avklarad, och de gick jättebra men de gjorde jätteont och få bedövningssprutan, inte nått att se fram emot, men allt är färdigt nu och glad för de. Får inte ha skor, inte jobba imorgon så blir att ligga hemma imorgon, skönt *blink*
Har så jävla ont nu så vill va skrika, men har fått smärtstillande som värkar bra *blink* men nu ska jag försöka sova o se om de blir nå bättre vilket ja intr tror... suck.. ska tillbaka imorgon för att byta förband och kolla stygnen. hadebra så länge! :)
 

Likes

Comments

Cha cha dårå, första inlägget här på denna blogg. Fick hjälp av en underbar tjej som heter Emma, svinduktig och snäll tjej :) Som ja gärna skulle lära känna bättre! Så tack så jättemycke! Betyder mycket. Glöm inte de Emma! :)
Så nu kan man ju blogga ordentligt, vilket är super! Har längtat efter att göra de igen, :) 

Likes

Comments