Header

Nu ni, är tillbaka efter flera års uppehåll..!

Likes

Comments

Sveriges nationaldag, som en helt vanlig dag för mig mwn kanske inte för alla. Upp tidigt för att fixa sig å åka för att kolls när tobbe får sitt sjuksköterskeemblem och blommor. Kom tillbaka till syrran och fixa allt fika, for ut på ängarna å spelade lite fotboll med systersonen och min käraste, blev fika också såklart!

Middagen vankas på allstar, vi satt ute me filtar och hade det jättetrevligt men kallt var de, god mat och god dryck. Kom hem nyss och ska se film och prata lite me de här sällskapet :)Likes

Comments

Idag tog vi en promenad i en timme och sen bara ta de lugnt, packa klart de sista å så.

Likes

Comments

Då var de lördag den första juni och de vankas bröllop idag, men de blev soffläge först för att sedan fixa sig, duscha, blåsa å platta håret m.m ;-) klockan fyra så åkte vi mot festen, en stund senare så kom bröllopsparet, blev att fota och skåla för dom sen vart de buffe med lite konstnärliga skulpturer så man våga inte röra nått för de var så fint! :) Var stålande väder hela dagen till sent på kvällen då de börjar spöregna så de blev hemfärd vi 11-12 ungefär, när vi kom hem så såg vi en film en stund... Nu blir de att dejta me sängen å sambon!


Likes

Comments

Åkte till smögen idag me morsan, sambon, peter å Daniel. Svinvarmt men ändå mysigt som tusan att få gå å strosa runt på bryggorna mellan båtarna blev ju också såklart att bada i havet me maneterna och brännmaneterna ;-)
Sambon å jag gjorde samma dumma sak när vi landa i vattnet, josåklart atr vi drog varsin kallsup vilket resulterade med att vi båda spottar å fräser för att de smakar svin... Men helt underbart att de kan lukta så härligt när man kliver ut ur bilen, helt fantastiskt ♡
Nämen nu så ser vi tv å tar de lugnt blir grillat snart också! :)
Likes

Comments

Blev att vakna tidigt idag för att åka på torp och kolla lite på kläder å så ;-)

På kvällskvisten åkte vi till strandpromenaden för att få se lite maneter å krabbor, min älskade pojkvän var helt fascinerad över hur de lukta så salt å så :-) Blev att bade fötterna å leta krabbor men hitta inga, där emot blev de en sjöstjärna å lite maneter. När vi kom hem så åt vi rabarberpaj å vaniljsås sen blev de sängen!
Likes

Comments

vakna kl 4 för att packa bilen å åka mot uddevalla. Ungefär vid halv sex så så satt vi i bilen, sov hela vägen vakna i Skellefte å sedan vakna ja i ö-vik där vi stannade en timme hos mammas moster å fikade lite sen bar de iväg igen å varmt var de som fan för ac är slut... suck.. men bara att gilla läget, nu är vi framme iallafall å allt gick bra nu är de att packa ur bilen å gå i säng för att orka me morgondagens äventyr!


Likes

Comments

Vakna klockan fyra för att göra klart det sista å packa bilen, vid halv sex satt vi i bilen och började rulla mot uddevalla. Passerade höga kusten bron och stannade en timme hos mammas moster i ö-vik.. Halv 11 så anlände vi i uddevalla, så skönt! Nu packa ur bilen och sedan lägga sig för att sova en stund! Annars har de gått kanon, lite trångt och jävligt varmt för ac funkar ej menmen vafan,.Likes

Comments

Kom fram igår vi 11 så idag är man sliten i kroppen eftet att ha åkt i 130 mil med några stopp för att sträcka på sig :-) Blev att åka å bada i havet så min älskade karl har fått bada med sina första maneter å krabbor samt röra dom :-) Det är en sån härligt känsla att få stå vid havet och känna doften av salt, de va då varmt i vattnet iallafall :-) Ikväll blir de bara att umgås å ta de lugnt.


Likes

Comments