I ett hem ska man ge rätt budskap. Det gör man inte om det är kaos i huset. För mig ska det vara städat och fint. Gärna möbler som representera dig själv. I mitt sovrum så går färgerna på möbler och väggar i beigt och vitt. Det gör då att man får fram budskapet romantiskt och snyggt när man kliver in i mitt rum. Precis det jag hade tänkt, när jag möblerade rummet. Samt att jag håller mitt rum städat. Men tyvärr så får jag inte plats med en växt i rummet. Men om jag däremot skulle flytta till en lägenhet så kommer jag däremot införskaffa några växter. För jag tycker det är så snyggt! Samt att det gör lägenheten/rummet mer lyxigt! Det är i alla fall min mening. Bara man köper rätt höjd och färg på kruka. Även rätt storlek på växten, så kan det bli hur snyggt som helst. Om ni går in på den här hemsidan och klicka fram på krukor. Kommer det upp lite alternativ. Därefter klicka ni på naturfärgad. Där kommer det upp så fina krukor. Även motiv där du kan ha den fina växten. Själv skulle jag kunna tänka mig de svarta höga krukorna. Det skulle passa perfekt vid ett fönster/hall eller vid dörren. Vet ni vad? Man kan även ha växttavlor. Jag vet inte riktigt om jag tycker det är snyggt men det är väldigt häftigt. Kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns ju olika missbruk här i värden. Till och men choklad är ett missbruk enligt min mening. Det är inte så lätt att vänja sig av vid det. Dock försöker jag alltid göra en smoothie på morgonen med frukt, bär och gröna blad som gör att mitt sug på godis försvinner. Det gör att jag inte tycker godis är lika gott. Jag kan ta kanske tre, fyra bitar och efter det tycker jag det är äckligt. På det sättet vänjer jag mig av vid chokladen. Men det finns ju alltid choklad i mitt hjärta när jag är ledsen efter ett förhållande eller när jag ska hålla mig vaken vid tentorna. Med andra ord är jag inte beroende av något annat än kärlek och ibland choklad.

Missbruk av alkohol har jag inte men jag vet om att vissa har det. Jag har ingen aning om vad man ska göra för att hjälp personer att komma ut ur sitt missbruk. Vanligtvis är det bara personen som kan förändra sitt liv.Men man kanske kan få dom att inse att de har ett missbruk. Fast jag skulle inte göra det själv. För vissa kan vara rätt aggressiva. Istället är det bättra att skicka dom till rehab där de kan upptäcka sig själva och få hjälp. Då kanske de plötsligt förstå varför de missbrukar alkohol. Samt att de vet vad man kan göra åt problemet.

Likes

Comments

Nu är hösten här! Vilket innebär stora varma tröjor och tända ljus i fönstren. Med andra ord så är det en årstid där man hellre vill vara inne och mysa. Jag föredra nästan att ligga i sängen hela dagen än att sitt och plugga. Eftersom det är så mysigt! Vet ni vad som är ännu bättre att göra på hösten? Att bjuda in sin bästa vän till en filmkväll på nedervåningen där brasan står. Gud vad mysigt det skulle vara! Eftersom det är väldigt kyligt på nedervåningen samt att vi har även en hemmabio där brasan står. Ni kan ju förstå lyxen att få sitta i soffan med sin bästa vän i myskläder och äta jordgubbar doppade i choklad. Mums så gott! Samtidigt som brasan är i gång. Låter inte det som en riktigt bra lördag?

Vi har även en kamin i stugan vilket är perfekt att ha på hösten. En kväll kom vi ner till stugan då det blåste som värst. Har aldrig varit med om en sådan storm på länge. Då var det skönt att vi hade en kamin som kunde värma upp stugan. Samtidigt myste jag mig ner i soffan med mina tofflor och filtar. Gud så mysigt det var! Kram!

Likes

Comments

Om ni inte redan visste om det så gillar jag verkligen teknik. Dock är det skillnad på teknik och teknik för min del. Jag är helt förtjust i metall där jag antigen löder ihop en komponent eller böjer metallen så jag får den form jag vill ha. Men däremot har jag det svårt för att gjuta. Det är helt hopplöst! När jag gick på komtek för ett par år sen så skulle vi gjuta olika former. Då valde jag ett stort löv där jag sedan la på sand och gjöt det. Men även att jag var noga så blev det luftbubblor och vissa sidor gick sönder. Idag gjorde vi en labb där vi skulle göra en kärna först med hjälp av en gjutform. Men tror ni inte att jag misslyckades med den tunna delen så jag fick börja om istället. När jag kom ut till mina klasskompisar så var nästa steg att gjuta en detalj genom sandgjutning. Ännu mer sand, så minns jag inte alla stegen samt att jag inte packade tillräckligt. Vilket gjorde att handen blev förstörd och sen låg jag efter också. Men sen fanns där vissa klasskompisar som stannade kvar för att hjälpa mig. När jag var klar med att packat sanden, tagit bort detaljen som skapar oss dess mönster och lagt ner kärnan så var det dags att hälla i smält Aluminium i sandbehållaren. Wow, aluminiumet bara flöt upp efter att formen var fylld. Det var väldigt hett. Gud! Tillslut hade jag min detalj i handen som var gjord avaluminium. Kram!

Likes

Comments

Jag har tänkt en hel del på om jag egentligen går rätt utbildning. Hur ska man veta det egentligen? Jag gillar inte alla kurser vi läser men däremot älskar jag teknik och vill arbeta med robotar i framtiden. Detta är den bredaste linjen jag läser och jag har två år kvar. Men samtidigt älskar jag att blogga, fixa med bilder osv. Kanske kommer jag arbeta med två jobb i framtiden? Eller så kanske jag starta eget. Jag har en del idéer ihuvudet som jag vill få gjort. Men tyvärr är allt kaos just nu. Det är stressigt med både blogg och skolarbete. Det är tur att jag inte har tagit på mig ett jobb till för det skulle jag aldrig hinna. Men om jag skulle starta eget så vill jag göra det i någon speciell kategori. Men jag vet inte vad exakt. För just nu känns det bara som jag står stilla och stampa. De känns inte som jag utvecklas. Mer som jag skulle behöva stöd från en coach som kan hjälpa till att utmana mig själv utan att vara rädd för allt. Jag hittade en perfekt utbildning på HRM affärsutveckling. Det låter faktiskt rätt bra. När jag har gått ut skolan eller när det känns lite lugnare så kanske jag känner mig redo för att testa programmet. Kram!

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och har haft hållfastighet hela dagen. Nu har jag en långhåltimme innan det är dags för program möte. Men i allafall så älskar jag teknik och läser maskinteknik pga. att jag vill bli robottekniker i framtiden. Maskinteknik är en bredd utbildning ifall om jag skulle vill byta till it-tekniker eller någon annan karriär. Jag kan ju bli vad som helst med hjälp av denna utbildning. Huvudsaken är bara att ta examen sen. För teori är inte riktigt min grej. Men ändåhar gått i skolan i 14 år och lärt mig hur mycket som helst. Jag har vart i verkstaden i 3,5 år. Ni förstår ju hur mycket jag kan och hur mycket jag tycker om teknik. Eftersom jag på både gymnasiet och nu på högskolan läser teknik ämnen. Men en grej jag har upptäckte är att jag inte gillar svetsa. Men allt annat är väldigt roligt. Likaså att köra kantpressning (som är väldigt enkelt) som jag har gjort två gånger i skolan. Jag gjorde det i början av utbildningen då vi skulle göra en kub/ask i metall. Vilket var väldigt spännande. Dock var det där jag testade att svetsa, vilket var ett svårt moment för mig. Likaså när knoppen skulle svarvas. Det var inte lätt, men det gick tillslut. Man fick bra med hjälp. Jag blev klar med min ask och jag tyckte den blev rätt fin ändå även att vissa moment var svåra. Nu vet ni det, all teknik är inte lätt. Men vissa saker kan vara hur roliga som helst. Kram!

Likes

Comments

Jag är så svag för söta saker. Det blir oftast att jag köper det ändå, äve natt jag lovat mig själv att jag enbart ska köpa det jag behöver. Men ibland är det svårt att motstå. När man var liten eller sitt barn/sin syster ska fylla år så vill man ju göra det så bra som möjligt. För det räcker inte bara med presenter, tårta/glass, vännerna utan även ballonger i rätt tema. Förstå ni hur magiskt det skulle se ut. Om man har nalle puh på tallrikarna som man ska äta på så vill man ju faktiskt ha det på ballongerna också. Eller om man tar studenten så kanske man istället vill ha en champagne flaska i ballongen istället. Vore inte det häftigt? Eller om man vill göra något speciellt med sin partner så kan man beställa en ballonglåda med 15 små ballonger och en liten nalle i med rosa rosett på. När frun kommer hem så kastar man upp alla ballonger i luften eller så har man redan hängt upp alla. Tillslut kastar man nallen mot sin fru eller ger den snällt till henne med en choklad ros i handen.Då ser hon att nallen håller i en förlovningsring! Hon skulle säga ja direkt.Vilket otroligt ögonblick. Kram!

Likes

Comments

Ibland känns det som man inte alls vet vad man ska ta vägen. Man vet inte hur man ska göra för att fixa sitt problem. Förra året hade jag inte kommit upp till 30 hp och jag visste inte hur jag skulle göra. Jag kände mig stressad, visste knappt vad jag la mina grejer osv. Allt var fullt kaos i mitt huvud. Jag visste knappt vad jag skulle göra. Att göra flera tentor på samma gång var inget för mig så jag gick om ett år istället. Tog kurs efter kurs. Men sen finns det också ett annat problem nämligen kärlek. Det går verkligen inte att träffa sin kille samtidigt som man pluggar på högskolan. Eftersom jag alltid är trött efter skolan så ville jag bara hem och inte umgås med min kille. Men han verken stöttar mig eller bry sig om mig på det sättet. Han säger att han gör det. Men om han skulle göra detså skulle han inte trycka ner mig utan stötta och pusha mig istället. Det hade vart mycket bättre. För nu känns det mer som en kris där jag behöver stöd eftersom jag inte vet om jag orka mer. Till och med min kropp börjar säga ifrån. Det kanske är bäst att göra slut. Kram!


Likes

Comments

Är det bara jag eller har ni också svårt att fatta ett beslut i er vardag eller kunna planera dagen. Oftast är jag rätt duktig på att veta vad jag ska göra. Alltså om jag ska blogga, plugga eller träffa en kompis. Eftersom jag oftast planera det i förväg. Dock är tiden mitt problem. Vissa saker ta längre tid än vad man hade förväntat sig. Numer två, jag gör alltid det som är roligt först. För vem vill börja med den tråkiga delen. Håller ni med mig? Visst vill man hellre surfa runt på nätet och titta på det där klädesplagget eller sminket man vill ha. Eller varför inte blogga istället för att plugga. Därför är det lätt att man skjuter på grejer som man ska göra. Mitt andra problem är att jag har ibland svårt att ta ett beslut. Antigen handlar det om kärlek eller om man har råd för det man ska köpa. Som igår var jag inne på H&M för att testa en ny stil och se vad jag passade i. Meningen var inte att jag skulle köpa något. Men när jag provade den korta skjortan med svalor på så blev jag helt förälskad i den. Så jag köpte den för 149 kr även att jag lovat mig själv att inte köpa något förens jag har kommit över en viss summa. Därför skulle inte jag kunna var med i ett företag då man tar beslut eller kunna planera när allt ska vara gjort. Eftersom det inte är min starka sida. Kram!

Likes

Comments

Förut så tränade jag på Nordicwellnes. Jag slutade eftersom jag inte hann träna samtidigt som jag pluggar på högskolan. Samt att det alltid var för mycket folk där så att maskinerna var upptagna. Det kostade även 299 kr i månaden för studenter. Vilket lät rimligt först, men studiebidraget är på ca 2800 kr och om man köper busskort så kostar det 450 kr för student. Ska man köpa böcker så kostar det en slant och om man behöver köpa ny hudvård så kostaräven det. Då kommer inte pengarna att räcka. Plus att jag har många backar där jag bor och även skog så det är bara att ge sig ut att springa. Jag äger även en motionscykel, löpband, hantlar, balansboll, medicinboll m.m. Jag har ju redan en del av gymmet hemma. Bättre att lägga några timmar här hemma när jag ändå har allt. Men något jag märkte med gymmet som låg på tre ställen i stan var att vissa maskiner fanns inte på alla ställen. Samt att klädskåpen var olika på tre ställen. På ena stället behövde man ett lås, det var jag tvungen att köpa på plats. Slösade bort ännu mer pengar. På ett annat ställe behövde man en femma för att låsa sitt skåp och så fick man med sig en nyckel på köpet.Skåpen var alldeles för små när det gällde att få in ryggsäcken och resten avkläderna. Det ända omklädningsrummet som jag tyckte om fanns på öster. För där fick jag in min väska rätt bra, skåpet var tillräckligt högt, det fanns en bänk precis under skåpet. Samt att man låste det med sitt nordicwellnes kort. Smart och smidigt. Kram!


Likes

Comments