Hoi lezers,

Vandaag een nieuw artikel over de beste restaurants in Tenerife. Ik hoop dat ik jullie goed advies kan geven! In dit artikel ga ik voornamelijk kritisch zijn, want ik ga namelijk een restaurant beoordelen! Er komen meerdere artikels online over verschillende restaurants met de tijd.. Alvast veel lees plezier!

Waar ik het over ga hebben bij elk restaurant:
- De omgeving.
- De sfeer.
- Hygiëne (HACCP.)
- Drukte
- Kwaliteit en prijs verhouding.

- Klantvriendelijkheid.

1) El Cordero

Terwijl ik dit artikel schrijf ben ik hier nu aan het eten, tweede keer inmiddels deze week.
- De omgeving: 7 van de 10
Waarom geen hoger punt? Het ligt helaas genoeg langs een drukke weg, omdat het pand zelf dan weer in een bananenplantage staat en dat dan wel weer uniek is compenseert het weer de omgeving.
- De sfeer: 9 van de 10
Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo'n geweldige sfeer eerder gehad in een restaurant. De inrichting is geweldig, heel erg tropisch, veel planten, een wand waar water vanaf stroomt, tropische vogels, tropische vissen, het gevoel alsof je buiten eet, live artiesten die aan je tafel komen zingen en/of gitaarspelen en open keuken/bar.
- Hygiëne (HACCP.): 7 van de 10
De hygiëne is prima genoeg althans dat ik toch wel heel eerlijk moet toegeven dat bepaalde punten beter mogen, want het restaurant is als ik het goed heb verdeelt in drie ruimtes. In de eerste ruimte is het gewoon netjes en perfect, tweede ruimte is het ook netjes maar let op: Hier mag gerookt worden! Houd je hier niet van dan raad ik je de tweede ruimte absoluut niet aan. Ik kan me voorstellen dat mensen dit vies en onhygiënisch vinden. Helaas ben ik niet in de derde ruimte geweest en zou ik niet weten hoe het daar is. Verder hebben alle medewerkers handschoenen aan, netjes aangekleden tafels, schoon bestek etc. Ook een minpuntje misschien voor sommige mensen, de vloer is geen steen of hout maar zand! Maar dat geeft wel weer het gevoel dat je buiten bent.
- Drukte: Druk!
Het is druk, goedlopende tent dus! Maar het is niet zo storend dat je moet schreeuwen om tegen je medemens te praten. Het is gezellig druk.
- Kwaliteit en prijs verhouding: 8 van de 10
Natuurlijk kan ik niet in iedereen zijn portemonnee kijken laat dit duidelijk zijn voor elk restaurantje! Wij gingen met 5 personen eten hier: 1 kind van 7, 1 kind van 14, ikzelf 18 en mijn ouders. We waren vandaag €68,80 (Incl. Drinken) kwijt omgerekend naar persoon: €13,76. Mijn ouders hadden een T-BONE steak van 500GR p.p. Ik zelf een tonijnsalade met geroosterde champignons en mijn zusjes halve kip en ei. Ook hadden we één groot bord met friet en Canarische aardappelen. Het eten was heerlijk!! Iedereen had 2 drankjes
- Klantvriendelijkheid: 9 van de 10
De klantvriendelijkheid was prima, typisch Spaans.

Tot het volgende artikel! 


Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Damy!

Likes

Comments

Hey, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Mijn naam is Damy Game en ik ben 18 jaar oud ook pas net hoor! Sinds 24 Juli 2017. Ik ga na de zomervakantie de opleiding ICT-Beheerder doen in Eindhoven, Summa College.. Ik ben geïnteresseerd in veel dingen die je ook weer terug gaat zien in mijn blog. Misschien zijn jouw interesses hetzelfde..? Maar waar ben je dan geïnteresseerd in.. Damy?! Nou in beauty, vakanties, (Lekker cliché he?!) technologie en recepten.

Mijn volgende artikel gaat over mijn volgende reis in Tenerife, Rocas del Mar. Ik wil jullie graag meenemen in mijn vakantie! Ik ga dingen ondernemen zoals een waterpretpark (Siam Park), varen met dolfijnen, ook ga ik opzoek naar lekkere traditionele recepten.. En natuurlijk komen er ook reviews over make-up! Of andere beautyproducten.

Ook zullen er vlogs verschijnen op mijn YouTube kanaal dus vergeet niet om te abonneren! (klik hier)

Tot snel!

Liefs,

Damy! 😊

Leuke feiten:

-Wist je dat Tenerife behoort aan Spanje? En dat je er al voor redelijk goedkoop erheen kan..

-Wist je dat je het beste een auto kan huren om het eiland te verkennen, ook al is het openbaar vervoer goedgeregeld en goedkoop.

-Wist je dat er veel vulkanen zijn.. Die je kan beklimmen of met een kabelbaan kan bezichtigen.

-Wist je dat de gemiddelde jaartemperatuur tussen de 18ºC - 24ºC is?


Likes

Comments