Header

anbefaling, Inspiration

Jeg har tidligere snakket om at jeg er ret begejstret for at lytte til podcasts, bl.a. her og her. Jeg har udvidet min horisont lidt og har tilføjet en del siden da, så jeg tænkte lige at jeg ville dele de podcast jeg lytter til i øjeblikket. Jeg søger hele tiden nye podcasts, og det er meget forskelligt hvad jeg lytter til, men jeg er især glad for at lytte til nogle omkring startup og iværksætteri. Men jeg er også åben over for alt muligt andet. Det fede ved podcast er at man kan lære en hel masse ting mens man bare lytter, nogle gange så bliver man klogere på nogle mennesker eller emner og andre gange er det bare hyggesnak. Jeg lytter rigtig meget til podcast når jeg tager toget frem og tilbage til Kolding, når jeg cykler og når jeg løber en tur.

5 podcast jeg lytter til lige nu:

Martiny Podcast: Det er den utrolig dygtige blogger Emma Martiny som laver denne her helt fantastiske podcast. Første sæson interviewede hun blogger og andre kreative om spændende emner som motivation og inspiration. Denne sæson interviewer hun også nogle spændende personer, men her handler det mere og hvordan man skaber en bedre hverdag og om at sætte sig nogle mål. Emma har virkelig en lækker stemme som bare er super behagelig i ørene, og så laver hun noget virkelig spændende indhold. Så det er virkelig en af favoritterne!

Digitale tanker: Som jeg også har talt om her. Podcasten er for digitale nørder og andre interesseret. Den handler meget om tendenser inden for den digitale verden, samtidig med Puk og Anita afprøver forskellige apps og deler ud af deres erfaring og nysgerrighed for digitale platforme. Midt i alt det for de også snakket om hvordan det er at være på en arbejdsplads i vores digitale hverdag og hvordan man kan forbedre sin hverdag med forskellige digitale hjælpemidler. En virkelig spændende podcast, og jeg glæder mig hver gang til at skulle lytte med, og blive endnu klogere.

Her går det godt: En podcast af Peter og Esben, også kendt som Monte Carlo drengene. Podcasten handler mest om dem, og hvad der rør sig i øjeblikket. Jeg lytter mest af alt med fordi jeg altid får mig et godt grin, og et nyt perspektiv på nogle ting jeg måske ikke lige tænker over i hverdagen.

Morten Resen - Startup: Her er det Morten Resen som tager os med helt fra begyndelsen af tilblivelsen af hans virksomhed/projekt. Vi kommer med i alle de tanker han gør sig om hvordan man starter op og hvad man skal være opmærksom på. Jeg har ikke lyttet til den så længe, da jeg først for nylig blev introduceret af nogle fra mit arbejde, men jeg er virkelig hooked.

Succes Kriteriet: En podcasten om gode ideer og hvordan de bliver til en forretning. Her tager Ane Cortzen os med fra den gode ide kommer, til at virksomheden skal til at sælges. Det er en spændende podcast om iværksætteri og man får en masse indblik i hvilke ting som man skal være opmærksom på når man starter virksomhed.

Jeg håber at det har givet lidt inspiration til at lytte til nogle podscast. Hvis I går og lytter til nogle, så del dem gerne! Jeg er altid nysgerrig på at høre noget nyt.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@frejjack