Header


Tinderbox virkelig et festligt gensyn må man sige! Hold op hvor var det skønt efter en lang eksamens periode, bare at kunne tage afsted og give den max gas. Og ja nu taler vi ikke mere om den eksamens periode, for den har vist fyldt lidt for meget herinde 😉. Jeg har været på Roskilde festival en del år, og kan kun savne det når jeg ser alle de billeder der popper op i øjeblikket, men noget af det jeg virkelig godt kan lide ved Tinderbox, er at man kan komme hjem i seng og i bad. Jeg føler mig totalt gammel når jeg tænker sådan, for jeg kan huske at jeg også synes det var noget af det fede ved Roskilde, at man bare kunne få lov at give gas og være klam en hel uge uden at det var et problem. Men jeg er også blevet et par år ældre siden da, og så bliver man nok bare mere komfi.Vin og Champagne baren var som sidste år, vores fortrukne sted at opholde os. Det er som om at det måske også kommer med alderen, det med ikke at kunne drikke øl en hel weekend. Ikke at vi ikke fik nogle øl, for det gjorde vi så sandelig også, men sådan en gang cava er ikke at kimse af. Udover god drikkelse i Vin og Champagne baren, er der også en god udsigt udover pladsen og til de fleste scener. En rigtig god kombi må man sige, hvis man gerne vil høre musik men måske ikke lige magter at stå helt oppe foran.Udover Vin og Champagne baren, så er Magicbox et af mine ynglings steder. Der er altid gang i den og mega meget fest dernede. Nogen gange kan musikken måske godt være lidt anstrengende, men er man mest til vild fest og dans, så skal man helt sikkert gå derned. Jeg fik i hvert fald også svunget træbenet noget så gevaldigt, især den første aften.Hvis I har fulgt med på min Instagram @Frejjack, så har I nok også set at jeg var afsted med det her helt fantastiske hold af dejlige mennesker.Noget af det bedste ved at være på festival, er alt den mad man skal nå at prøve. Jeg fik ikke prøvet så meget i år som jeg havde planer om, måske min konto er godt tilfreds med det, og jeg fik så heller ikke taget så mange billeder af det jeg fik. Såå. Men jeg fik i hvert fald den her virkelig lækre nudelsalat, som var fra en bod med vietnamesisk streetfood. Hvilket jeg jo har en svaghed for.Min sidste koncert på Tinderbox i år, var Lukas Graham som jeg hørte sammen med min bedste veninde. Det var virkelig en god koncert og virkelig dejligt at stå i den store menneskemængde som alle kunne synge med på sangene. Det var virkelig en fed afslutning på Tinderbox. Og ja når man har drukket to flasker cava, så synes man selv man tager verdens bedste billeder, hvilket man på ingen måde gør.

Er der andre som havde en fantastisk Tinderbox?


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Billede fra Søstrene Grenes Instagram

Lige et lille tip herfra, da jeg i dag både skal på arbejde på SDU og i Føtex. Så der er nok at se til. Men jeg ville bare lige tippe om den her smarte beholder, som du kan købe i Søstrene Grene til 12 Kr. Min søde veninde har en, og jeg har længe kigget misundeligt på den, når hun hev den op af tasken en travl morgen. Jeg er nemlig ikke altid ret god til at få spist morgenmad hjemmefra, men bliver altid sulten ret hurtigt. Så er det sgu smart lige at kunne have sådan en med på farten. Jeg har lige været forbi min lokale butik og købt den i mintgrøn. Hurra for mintgrøn!

Nu vil jeg suse ud af døren igen, da jeg skal på arbejde.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Bøger

Jeg har glædet mig helt vildt til den her sommer, som for mig allerede begyndte torsdag, og har stået på Tinderbox lige siden. Nu er Tinderbox slut for i år, og jeg har brugt dagen på i sengen med både søvn og læsning. Den helt perfekte måde at komme sig over sådan en gang festival. Det var i øvrigt en af de virkelige gode af slagsen, med skøn musik, dejlig mad og lækkert selskab. Nu venter der en sommer med masser af arbejde og til august en lækker ferie, først til Skagen og derefter til Barolo. Så jeg håber at få masser af tid til at læse. Jeg har lavet en liste over de bøger som jeg virkelig gerne vil nå at læse i ferien. Dog er jeg lidt afhængig af at biblioteket kan levere til tiden, da der er ret lang kø til en del af bøgerne.

"Victoria" af Daisy Goodwin

En historisk roman og prinsesse Victoria, som bliver til dronning Victoria af England. Det er blandet også bogen bag den serie som har kørt på DR1, af samme navn. Hvilket var en virkelig fantastisk serie, som jeg virkelige kun kan anbefale. Jeg glæder mig til at grave dybere ned i historien og lære alle figurerne meget bedre at kende. Virkelig en bog jeg har set meget frem til at læse. Det må være den næste jeg kaster mig over, da den heldigvis er afhentet fra biblioteket og snart skal retur igen, da køen til den også er rimelig lang.

"Den hemmelige historie om Twin Peaks" af Mark Frost

En bog som går bag om serien som jeg skrev om i forrig indlæg. Bogen foregår 25 år efter serien slutter, hvor en gammel kasse med arkivmateriale, som afsløre en masse hemmeligheder om flere af indbyggerne i Twin Peaks. Ingen ved dog hvor kassen kommer fra og hvem der har indsamlet indholdet, men en ung FBI-agent bliver sat til at gennemgå kassen. Den her bog glæder jeg mig rigtig meget til at læse, efter jeg er blevet så glad for serien.

"Ondskabens høst" af Robert Galbraith

Tredje bind i serien om Cormoran Strike, som jeg har været utrolig glad for at læse. Den er en kriminalroman serie som virkelig er velskrevet og spændende og læse. I tredje bind modtager Robin en pakke, som hun tror er noget hun har bestilt til sit bryllup, men det viser sig at være et afsavet kvindeben. Cormoran mistænker 3 mænd fra hans fortid, og går i gang med at efterforske sagen. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse endnu mere om Robin og Cormoran.

"Skindød" af Thomas Enger

En af bøgerne fra min bogreol, som jeg skal have læst. En af de klassiske krimiserier som jeg har hørt at man bare skal læse. Jeg har tidligere været meget glad for krimi, men er gået lidt væk fra det igen. Jeg håber virkelig at den lever op til forventningerne.

"Et bjerg af løgne" af Steffen Jacobsen

Endnu en bog fra bogreolen som jeg skal have læst. Den handler om en chefbiolog, der arbejder for et større olieselskab. Hans analyse af en olieboring fra vestgrønland skaber begrejstering både i Danmark og Grønland, men efter hans hjemkomst til Danmark bliver han fundet død. En af de bøger jeg har haft stående længe, og som jeg har ville læse af flere omgange, men så kom der en anden bog som bare lød lidt mere spændende ind fra højre. Jeg har dog læst en bog af Steffen Jacobsen, som jeg virkelig synes var spændende, så jeg er ikke i tvivl om at denne også er god.

2 andre som jeg gerne vil læse er "Skulle der komme et menneske forbi" af Thomas Korsgaard og "Den underjordiske jernbane" af Colson Whitehead. Men jeg står ret langt nede i køen på biblioteket, så jeg tvivler på at jeg når at få dem i sommeren.

Har I nogle planer for læsningen i sommerferien? 


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

anbefaling, Inspiration

Hvis man betænker at blive ind denne Sankt Hans, grundet mulighed for regn, kan man jo passende kaste sig over en serie. Min ultimative overspringshandling det her semester, har været at se Twin Peaks. Jeg blev opmærksom på serien, da jeg læse en anmeldelse af den nye Twin Peaks bog, som er udkommet for nylig. Det er en serie fra 1991, og det er en lille smule skæv og mystisk serie i bedste 90’er stil. Den handler om en lille landsby hvor der bliver fundet et lig af en ung kvinde, derfor kommer der en FBI agent til byen for at hjælpe med at opklare mordet. Det rusker op i den lille by og der kommer en masse hemmeligheder op til overfladen, som måske ikke tålte dagens lys. Jeg blev totalt revet med af serien, på trods af at den er 25 år gammel. Man ikke umiddelbart regne ud hvordan det hele hænger sammen, og det bliver kun mere og mere mystisk.

Det er nogle lidt lange afsnit på 45 min, så man skal sætte lidt tid af til at se nogle afsnit. Samtidig er HBO kommet med en ny sæson i serien, som foregår 25 år efter de første sæsoner. Jeg har kun lige set et par afsnit af den, men her synes jeg måske at finurlige og mystiske bliver taget til at et nyt niveau, som jeg ikke er sikker på at jeg er helt vild med. Men nu giver jeg den lige en chance.

En anden ting som er helt sikkert, det er at jeg i hvert fald skal læse bogen. Jeg står lige nu i kø på biblioteket, som nr. 4 så jeg håber ikke der går så lang tid før at den kommer hjem til mig. Det er en bog som går bag om Twin Peaks historie og fortæller om byen og indbyggerne i den.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Mad, Opskrifter

Dette er oprindelig et ældre indlæg, men jeg tænkte at det godt kunne tåle at blive delt igen. Især når vi har nogle varme dage, så kan det være super lækkert med sådan en iskaffe. Jeg har været rundt i nogle supermarkeder de sidste dage for at se om man ikke kunne få sådan en mælkeskummer, men jeg har ikke kunne finde en. Men jeg må lige se om jeg ikke kan finde en når jeg alligevel lige skal ind i byen i morgen, måske i en isenkræmmer. Men jeg skal nok lige fortælle hvis jeg finder en, hvor man evt. kan finde den, for det er trods alt mega nemt at lave iskaffe, med sådan en ved hånden.

 • 2-3 tsk sukker
 • 3-3,5 tsk Nescafé
 • 2 tsk koldt vand
 • Mælk
 • 3 isterninger

Sukker, Nescafe og vand kommes i et stort glas. Det piskes sammen til det får den rigtige cremet konsistens, det kan med fordel gøres med sådan en mælkeskummer. Herefter kommes der mælk i til lidt under kanten og derefter isterninger. Værsgo!

Nu vil jeg ligge mig i min seng og få en lille lur, jeg har nemlig været oppe siden kl 5 og samtidig været til min sidste eksamen. Så nu er det vist velfortjent med en lille lur.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Mad

Der er temmelig stille herinde i øjeblikket, det beklager jeg, men eksamen hænger over mit hoved som en sky hele tiden. Men på onsdag er det slut og så skal jeg nok være tilbage igen. Jeg har en masse ideer til indlæg jeg gerne vil dele med jer, men jeg har bare ikke haft tiden til at sætte mig ned og få dem skrevet. Men det bliver der roddet bod på efter onsdag 😄

Jeg havde faktisk glemt den her klassiker, det var min kæreste der spurgte i går hvordan det nu lige var jeg plejede at lave køleskabsgrød. Det er aldrig forsent at genfinde sådan en skøn morgenmad. Så jeg tænkte at det skulle I ikke snydes for også at genopleve. Det er virkelig en nem og mættede morgenmad.

 • 2 dl havregryn
 • 2 dl mælk
 • 1 tsk chiafrø
 • 1 tsk vaniljesukker
 • 3 tsk skyr eller yoghurt
 • 1 revet æble
 • topping

Man blander bare havregryn, mælk, chiafrø og vaniljesukker i en beholder som kan lukkes, og stiller det i køleskabet natten over. Om morgenen tager man den ud, blander skyr og revet æble i. Vi brugte vaniljeskyr da det var hvad der var i køleskabet, men man kan også bruge neutral eller en anden favorit. Herefter topper man med lige det man har lyst til, vi havde mandler og nektarin, så derfor var det hvad der kom på. Men man kan også komme alle mulige andre frugter, nødder, bær eller andet lækkert på. Men det er helt sikkert en fordel at komme noget der knaser på, for at bryde grødkonsistensen lidt.

Dagen i dag kommer til at gå med eksamens læsning, igen igen. Men jeg har lidt jeg skal nå inden jeg skal hjem til Svendborg både mandag og tirsdag da jeg har både søskende og kusine som bliver studenter. Det vil jeg ikke gå glip af! Rigtig god søndag derude, nyd det lækre vejr for mig også 😉


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

 • Mad

Likes

Comments

Bøger

Tåge over Darjeeling

Jeg ved godt at jeg ikke har lavet en opdatering fra maj, men som jeg nævnte der så var det lidt en on-going projekt. Jeg er midt igennem 4 bog i serien om Jennie, og skal nok lige komme med en opdatering når jeg er gennem hele serien. Dog kommer det nok til at være en sideløbende sommerprojekt. For godt nok er det let læsning, men jeg kan mærke at jeg også har brug for at blive udfordret lidt mere i min læsning. Derfor har jeg valgt at læse en anden bog ved siden af, så jeg ikke køre helt surt i hesteuniverset 😉

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #maj

Tågen fra Darjeeling er også en bog fra min bogreol, som måske kun har stået der et halvt årstid. Jeg købte den da jeg var i gang med at læse "Morder-Anders og hans venner", og synes jeg skulle fortsætte i den genre. Men så kom jeg fra det igen, da det blev jul og jeg fik en masse skønne bøger i gave osv. Men nu er jeg gået i gang med den, og forventer at få grint en masse undervejs, hvilket er tiltrængt i denne eksamens periode. Det bliver måske først efter mine eksaminer at jeg får tid til rigtig at læse i den, men så er der noget at se frem til. Bagside teksten lyder således:

"Göran Borg er tilbage i Sverige. Efter den skelsættende rejse til Indien og forelskelsen i den meget smukke - men også meget gifte - skønhedsssalonmanager Preeti Malhotra er han tilbage i sin gamle tristhed. Konen gik for snart ti år siden, og børnene behøver ham ikke længere. Selv hans terapeut tvivler på ham.
Men så dukker der en mulighed op. Hans bedste ven, den optimistiske og livsglade tekstileksportør Yogendra Singh Thankur, kaldet Yogi, skal giftes. Göran bestemmer sig til at tage til Indien og hjælpe ham med forberedelserne til bryllupsfesten. Vel ankommet går alt galt, og Göran og Yogi trækkes ind i skumle affærer, som tvinger dem ud på en dramatisk rejse"

Læs også: Update #aprilbøger

Har I nogle gode bøger til denne måned?

Indeholder affiliatelinks

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Inspiration

Billeder fundet på Pinterest

Puha det her eksamensræs er godt nok opslidende, jeg synes ikke jeg laver andet end at læse hele tiden. Udover at jeg drømmer om at blive færdig med alle mine eksaminer meget snart, så drømmer jeg også i øjeblikket om snart at få nogle nye tatoveringer. Jeg har været en tur på Pinterest for at finde lidt inspiration til hvad jeg gerne vil have lavet, ikke at jeg ikke har en masse ideer, men det er altid godt at kigge lidt rundt.

Jeg har planer om at jeg skal have lavet dem på collagen. Jeg skal i hvert fald helt sikkert have stjernebilledet som ses nederst, men jeg er lidt i tvivl om hvilken af de to variationer jeg skal have. Det er i øvrigt fiskens stjernebillede, da min bror er fisk i stjernetegn. Jeg har længe gerne ville have noget som symboliserede ham, men jeg har ikke helt kunne finde ud af hvad. Jeg havde overvejet at det kunne være noget med hans stjernetegn. Men jeg er ikke rigtig til at skulle have fisk tatoveret, så da jeg ved et tilfælde så en plakat med stjernebillede kom ideen til mig. Jeg synes virkelig den er fin, og passer rigtig godt ind sammen med dem jeg allerede har. Jeg er dog lidt i tvivl om hvor den skal sidde, har egentlig planlagt at det skulle være på skulderen, men jeg ved det ikke helt endnu.

En anden som jeg har overvejet gennem en længere periode nu, er den lille tegning af mumrikken. Jeg har altid elsket mummitroldene og set det meget som barn, og som voksen er jeg totalt pjattet med de krus man kan få. Så den skal jeg helt sikkert snart have lavet 😉 Bogen må man sige næsten giver sig selv. Jeg elsker bøger, og der er ikke noget som virkelig kan hjælpe på mit dårlige humør, som en god bog. Og så er det nogle af de bedste gaver man kan få, så folk ved også næsten altid at hvis de ønsker sig en bog så får de den af mig, haha.

Det er nok ikke noget jeg har gjort opmærksom på herinde før (og hvorfor skulle man også det), men jeg hedder Rosengreen til mellemnavn. Et som jeg virkelig er glad for, jeg har altid synes det var et ret flot navn i modsætning til Jørgensen. Så jeg har gået lidt med tanken om at få tatoveret en rose, jeg kan dog ikke beslutte mig for om det skal være en helt simpel rose, eller det skal være den helt vilde med skygger. Det bliver ikke noget med farve, da jeg forlængst har besluttet at mine tatoveringer alle skal være i sort. Jeg synes der er noget flot ved dem begge to, så jeg skal lige tænke lidt mere inden jeg beslutter mig for hvad jeg lige ender på der.

Har I nogle tatoveringer I skal have lavet i den nærmeste fremtid?


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link | 6/Link | 7/Link | 8/Link

Jeg kan ikke helt finde ud af om det er pga. jeg ikke kan komme til Distortion eller grundet eksamens kedsomhed. Men jeg er totalt tiltrukket af alt hvad der siger glimmer og fest i øjeblikket. Hit med noget glimmer tak! Så min hverdag kan blive lidt mere festlig 😃 Det er måske lidt svært at se, men blusen er faktisk også i glimmer. Jeg kiggede på den da jeg var ude og drikke kaffe med en veninde den anden dag og nu kan jeg ikke få den ud af hovedet. Jeg tænker at den virkelig kunne give hverdagen et lidt mere festligt pift. Kan være jeg skal købe den til mig selv som en lille gave, når eksamen er slut. På den anden side er det jo nu, mens jeg læser at jeg godt kunne bruge lidt mere glimmer i hverdagen. Nånå, det må jeg lige overveje 😉

Jeg er også ret vild med regnjakken. Den havde i hvert fald været perfekt til Distortion eller Tinderbox. Nu har der godt nok ikke været noget regn endnu, men den er virkelig festlig. Det kan være den kan få regnvejr til at føles som en fest i stedet for. Jeg kunne også godt finde på at købe de der slippers, de er virkelig fine synes jeg. Især nu hvor det er blevet noget mere varmt og man kan have sandaler på. Dog tror jeg de vil være pæneste til rigtig brune ben, og det bliver mine på ingen måde. De går fra bleg til røde til blege igen, så måske skulle jeg bare lade værre.

Jeg havde planer om at holde halvdelen af dagen fri, så jeg kunne få styr på nogle af alle de ting som jeg er bagefter med. Som f.eks. tøjvask, rengøring osv. Det har så taget det meste af dagen nu, så nu må jeg nok hellere se at komme igang med at læse igen. Var til min første eksamen i går, og føj for satan hvor var det en træls en. Nu må vi håbe at den så også er bestået, så jeg ikke skal igennem det igen. Men lige nu er jeg godt nok i tvivl. Jeg tænker at jeg finder mig et par glimmersokker i skuffen og tage dem på, og så komme videre med den knap så festlige aktivitet. Rigtig god fredag derude, håber I nyder


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

For noget tid siden var jeg i gang med at plante nogle af de små urtepotter fra Føtex, i min vindueskarm. Siden da er der faktisk sket en del. Som I har kunne læse i et tidligere indlæg , så er min solsikke for eksempel blevet rigtig stor. Så stor at jeg har måtte plante den om i en ny potte. Dog er det gået lidt ned af bakke siden at, jeg plantende den om. Den har mistede nogle blade og er begyndt at hænge lidt. Så jeg skal lige have læst på hvad der lige er glat med den. Hvis nogle af jer er eksperter, så kom endelig med gode råd!

Læs også: Forår=projekt

Solsikken er ikke det eneste som er vokset temmelig meget. Jeg plantende i sin tid også en rucola, som virkelig også blev stor og fin. Den har vi så allerede brugt i salaten, og derfor har jeg plantende noget nyt salat. Det er så ved at være klar til at blive brugt nu. Vi har også fået basilikum og koriander! Som man kan se på det øverste billede, har vi også allerede brugt at korianderen. Men den vokser så fint videre. Man kan ikke lige frem sige at vi er selvforsynende, men det er dog alligevel virkelig lækkert at have lidt af hvert i vindueskarmen. Især når man har groet det helt fra frø. Jeg elsker virkelig at kunne følge med i at det vokser og gror. Især vores solsikke, har man næsten kunne se vokse mens man kiggede på den, så stærkt gik det. Så nu hvor der er ved at komme nogle af de første danske tomater, kan vi rigtig få lavet en tomatsalat med vores egen basilikum. Salaterne som står i brødformen, er lidt en blandet landhandel. Men det smager de ikke mindre godt af. Den ene hedder sågar blandet salat, virkelig uspecifikt!

Læs også: solsikken vokser vildt + en detajle

I dag står den på endnu mere eksamenslæsning. Jeg er lidt ramt at det indtil d. 21, så hvis der er lidt stille herinde, så er det bare fordi jeg prøver at få læst bare lidt op. Senere i dag skal jeg dog til min mors fødselsdag, og det plejer at betyde lækker mad. Hvilket jeg virkelig glæder mig til. Ha' en rigtig god dag derude 😄


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments