Header

Inspiration, Personligt

Nu er det blevet tid til at vise mine nyeste tatoveringer frem. Jeg er blevet ret godt tilfreds med dem begge to. Dog skal den ene lige have en gang mere, da den har nogle små utydeligheder flere steder.

Mine tatoveringer har aldrig haft nogen videre betydning eller mening. Det har altid bare været 'pynt'. Denne gang har den ene dog en hvis betydning. Det er nemlig min lillebrors stjernetegn, men som stjernebillede. Jeg elsker at den er sammen sat af både prikker og streger, som giver det her virkelig simple og flotte udtryk. Jeg er i hvert fald helt vild med det.

Min anden tatovering har ikke samme betydning som den anden, dog er det en tatovering som jeg har ønsket mig i flere år. Jeg har i flere år ønsker at få en armring tatoveret, men har været meget i tvivl om hvordan den skulle se ud og om jeg kom til at fortryde at have den. Nu er jeg ikke et sekund i tvivl om at det er en af de tatoveringer som jeg er aller gladest for. Måske er den en kombination af at gå og ønske det så længe og så at jeg virkelig synes det giver et fedt udtryk. Jeg elsker den personlighed som en tatovering giver, og altid noget ekstra til ens stil.

Jeg har allerede en masse ideer til mine næste tatoveringer, se blandt andet det her indlæg. Jeg tror at den næste bliver en bog eller Mumrikken, men det er aldrig til at sige om jeg kommer på noget endnu bedre i mellemtiden.

Ny vil jeg smutte tilbage til alle mine afleveringer og eksamen som er ved at tage pusten fra mig.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Glædelig 2. søndag i advent! Sidste år lavede jeg denne video, hvor du kan se hvordan du nemt kan lave en virkelig fin julestjerne. Jeg tænkte at den godt kunne tåle at blive vist igen i år, da den stadig er virkelig fin at have hængende og rigtig nem at lave. Jeg lavede blandt andet et par stykker af dem da vi pyntende kontoret op i mandags, dog uden lyskæde.

Nu er sneen også kommet til Fyn, så det er lige vejr til at være indendøre og hygge. Vi skal til julefrokost hos svigermor i dag. Det er altid spændende at se hvad hun har fundet på af mad.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Likes

Comments

Reklame - Inviteret

I sidste uge var jeg inviteret, sammen med en masse andre skønne Odense bloggere, til at se Dahl PR's showroom. Til daglig ligger det i København, men for en enkelt dag havde de taget en masse af deres produkter med til Odense. På selve dagen lånte de mest fantastiske lokaler, hvor Odense Fodplejeskole til daglig har klinik sammen Corpus Care.

Jeg faldt straks for blandt andet skoene her som er fra Fourrure. Jeg er helt vild med pelsen ovenpå, og så fandtes de både i loafers og med hæl. Jeg har jo et eller andet med sådan noget der har lidt pompom. Jeg læste hos Sarah at man skulle følge dem på Instagram, og det tip vil jeg gerne give videre, det er virkelig nogle fede sko og en lækker profil.

Udover skoene var jeg totalt forelsket i smykkerne fra Mai Copenhagen. Jeg elsker det her lidt rå udtryk de har, som passer lige ind i den smykkestil jeg har. Mai var der selv til at fortælle om hendes smykker og hvor hun finder inspiration, hvilket jeg synes var mega fedt. Jeg har især forelsket mig i den serie af ringe som hedder Elegant diamond. Da det var sidst på dagen, var lyset ikke særlig godt så jeg har desværre ikke fået taget et billede der fanger hvor smukke de er, så hop evt. forbi hendes instagram @maicopenhagen, for at se dem. Derudover var jeg også helt vild med de perlearmbånd som du kan se på billedet, de ville også passe perfekt ind til resten af det armlir jeg altid har på håndledet.

I dag står den på arbejde og det gør den sådan set også i morgen. Lidt kedeligt, men man bliver jo glad for lønnen i januar. Skal du bruge weekenden på noget spændende?

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Likes

Comments

​Apropo sidste indlæg så har jeg i år lavet en lille adventskalender til min kæreste. Jeg har de sidste mange år lavet en julekalender til ham, men det projekt kunne jeg ikke helt overskue i år. Så i stedet blev til det en adventskalender, med nogle lidt større gaver i. 

Nu da han allerede har åbnet det ene af pakkerne, kan jeg vist godt afsløre det gennemgående tema. Indpakningen er også vist lidt afslørende. Det gennemgående tema er special øl. Jeg har været i Vinens verden her i Odense, og fik en sød ekspedient til at hjælpe mig med at sammensætte lidt forskellige øl til kæresten. Jeg synes selv at det var en helt genial ide til ham, og andre mænd for den sags skyld. Måske er søndag ikke lige den dag hvor man drikker mest øl, men så kan man jo overveje i løbet af ugen hvad man skal drikke den til. 

Jeg har købt lidt af hvert til ham og håber at de falder i hans smag. Den første som var en øl som var lagret på whiskyfade, den var måske ikke en 100% vinder. Men så får han også prøvet lidt forskelligt, og måske vil nogle af dem overraske positivt. Tippet er i hvert fald hermed givet videre, hvis ikke i år, så måske næste år. 

Jeg har selv fået adventskalender af min mor. Det er altid super spændende hvad hun har fundet på. Hun er rigtig god til at finde på nogle små ting som hun ved jeg kan lide, eller har lagt mærke til at jeg har sagt jeg ønskede mig. I søndags fik jeg nogle virkelig smukke armbånd hun selv har lavet og en læbepomade fra Elizabeth Arden. Begge dele var helt spot on. Kæresten har faktisk også købt mig en adventskalender fra Magasin med slik i, og et sæt morgenmads skåle fra Royal Copenhagen i adventsgave. 

Har I fået nogle kalendere i år og er der noget lækkert i?

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Likes

Comments

Instagram@frejjack