Header

Fashion, Inspiration

For noget tid siden satte jeg mig for at rydde op i mit tøjskab, efter jeg havde lyttet til Mia Gardums podcast. Her fortalt hun om en metode som var ret håndgribelig til at få ryddet lidt ud i sit tøj. Det gik simpelthen ud på at vende alle bøjlerne om på ens bøjlestang, hver gang man så brugte et stykke tøj, så vendte man bøjlen om igen. Når der så var gået en måned, eller hvad man bestemte sig for, så skulle man sortere alt det fra hvor bøjlerne stadig vendte forkert.

Det har jeg givet et forsøg nu i lidt over en måned. Og det er næsten gået som jeg havde forventet, det meste af det tøj som hang på bøjlerne blev brugt. Det som jeg ikke har fået brugt er alle mine kjoler på nær en. Det var ret forventeligt, da jeg bare ikke er kjole-pige uanset hvor meget jeg prøver. Jeg fik også brugt mine strik selvom jeg faktisk havde givet dem helle, indtil det blev vinter igen. Men vi havde lige nogle ret så kolde dage i april alligevel, så de nåede at komme på. En anden ting som så har været en sidegevinst, er at jeg er begyndt at tænke meget mere over at få brugt alt det tøj jeg har. Jeg havde ikke taget skufferne med i forsøget, men jeg har faktisk været henne og grave mine skuffer igennem nogle morgner, for at finde noget nyt at tage på. Måske det er en kombination af bevidsthed og at jeg ikke lige har fået vasket så meget i perioden. Men skal vi ikke bare sige at det er bevidstheden om det, det lyder meget bedre 😉

Læs også: Oprydning i garderoben

Nu har jeg så taget alle de ting jeg ikke brugte ned, på nær mine korte buksedragter, som jeg ikke synes det har været vejr til endnu. Jeg har været i gang med at tage billeder af det som, skal sælges videre. Og resten er enten givet til Røde Kors eller videre til nogle som kunne bruge det. Det er faktisk super rart at få sorteret lidt ud, og jeg har vist også kun bragt en ny ting med ind i garderoben i perioden. Næste tur kommer til at være skufferne. Jeg forestiller mig at jeg binder en lille snor i mærket, og når jeg så tager det på så klipper jeg den ud. Det bliver nok et lidt længere forløb, da der ligger en del shorts imellem. Heldigvis er det ved at være vejr til bare ben, så de skal nok komme frem i lyset.

Nu vil jeg skynde mig lidt af få styr på de sidste små ting, inden jeg skal ud af døren og til foredrag med søde Sara. Rigtig god aften derude 😄


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Bøger

Jennie på e-bog

Der er gået lidt barndom i den, i den her måned. Jeg er som sagt i gang med et større projekt, nemlig at læse mig igennem min bogreol. Dog kun de bøger som jeg endnu ikke har læst. Men der er også et par stykker må man sige. Jeg har lidt forsøgt at tage reolen oppe fra og ned, men det er endnu ikke lykkedes mig helt. For, for mig er det sådan med bøger at det skal føles godt og rigtigt når man går i gang med dem. Ellers får man ikke den rigtige læse oplevelse. Men jeg er nu endt på mine utroligt gamle Jennie bøger. Jeg kan huske at det var min bedste venindes ynglings bøger den gang. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg ikke endte med at være lige så hooked. Men jeg fik i hvert fald aldrig læst dem alle sammen, så nu er jeg i fuld gang med at sluge serien på 12 bøger. Jeg har dog et lille problem, jeg mangler stadig nr. 8. Jeg kan huske den var utrolig svær at opstøve den gang, så det er nok ikke blevet nemmere siden. Jeg vil dog gerne indrømme at hver gang jeg har været i antikvar så har jeg lige kigget om de havde den på hylden, men uden held endnu. Dog kan jeg se at Odense bibliotek har den, så der burde være en chance for at få den læst.

Læs også: bøger jeg læser lige nu #marts

Serien handler om Jennie som er vild med heste. Hun flytter fra stor byen Stopton og ud i det skotske højland med sin familie. Undervejs møder de et cirkus, som bla. optræder med en araberhest, Shantih. Jennie redder hesten fra cirkus, som derefter flygter ud i højlandet. Jennies største ønske er at indfange og tilride araberen, men hun er ikke til at komme i nærheden af. Vi følger Jennies og Shantih gennem alle 12 bøger, hvor de kommer ud for alverdens ting.

Læs også: bøger jeg læser lige nu #april

En rigtig ungdoms bog, men også en glædeligt gensyn med en verden jeg virkelig brugte meget tid på da jeg var barn. Det er nogle ret korte bøger, så det kommer nok ikke til at tage vildt lang tid at læse dem. Men oveni eksamensperiode så kan det godt tage lidt længere tid. Så nu må vi se om jeg også skal læse dem næste måned.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

anbefaling, Oplevelser

I går var jeg til et virkelig hyggeligt arrangement sammen med de andre dejlige bloggere i Odense. Det var Jeanett, Christina og Jeanette der havde inviteret os alle på Privaten, til lækre drinks og fynsk tapas. Jeg fik invitationen i mandags og kunne simpelthen ikke andet end at sige ja til sådan en mulighed. Så jeg snuppede min skønne veninde Sara under armen og begav os forventningsfulde afsted.

Da vi ankom med vi straks mødt af en sød tjener som havde drinks klar til os. Den første vi fik var en Honey & Spice (Gin, hyldeblomst, æble, honning, citron og frisk basilikum), virkelig lækker og frisk smag og en smule syrlig, som virkelig passende godt til varmen (Se billede 3). Efter en kort velkomst var der tapas lavet på fynske råvare, som også smagte helt fantastisk. Jeg var især vildt med de to anretninger som ses på det første billede. Asparges er lige i højsæson lige nu, og dem kan man aldrig få for meget af. Sammen med den fine tapas anretning fik vi drink nr. 2, som også ses på det første billede. Det var en Cucumber Delight (Vodka, lychee, lime, vanilje og agurksirup), som også var meget frisk og havde en eftersmag af agurk. Det lyder måske ikke vildt lækkert, men det var overraskende lækkert med agurkesmag.

Med tapas og drinks fik vi sat os rundt omkring, og så gik snakket ellers. En helt masse blogsnak! Det var super hyggeligt at få vendt en masse ting med andre, som har den samme interesse, dog fordelt over mange forskellige emner. Midt i tapas og masser af snak, kom vores søde tjener tilbage med nye forsyninger af drinks. Den sidste drink var en Rhubarb Margarita (Tequila, cointreau, lime og rabarbersirup), den var virkelig også lækker. Den var noget mere skarp i smagen, men på en god måde. Man kunne virkelig smage lime og cointreau, og med eftersmag af rababer. Jeg er stadig i tvivl om hvilken af dem jeg bedst kunne lide, jeg tror dog at det enten må være den første eller den sidste.

Med lækre drinks og tapas i maven, samt en rigtig hyggelig oplevelse med i bagagen, begav Sara og jeg os ud i fredagen igen. Jeg skulle til fødselsdag hos en veninde, så jeg var varmet godt op, og Sara skulle vist hjem og skrive opgave. Men skriver også opgave langt bedre med alkohol i blodet ;) Rikke har også skrevet om aftenen og linker til alle de andre skønne bloggere.

I dag står dagen egentlig på opgave skrivning, men jeg kæmper med en voldsom hovedpine som har generet mig siden mandag. Så det bliver nok ikke til så meget i dag.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

interiør

Jeg plantende for noget tid siden en solsikke, fra en af de små potter man fik i Føtex. Den har nu virkelig vokset sig stor. Så stor at den måtte have en ny krukke at vokse i. Derfor har jeg nu rykket den over i denne ler potte. Men eftersom at der er hul i bunden på potten, så har jeg også været nødt til at finde den en underskål. Derfor var jeg forbi en genbrug den anden dag for at finde noget der ville være lidt finere end dens klassiske makker. Jeg fladt over det her fad, til 25 kr, som kom med hjem. Jeg synes det ser super fint ud med den detalje under. Det giver lige noget lidt andet til indretningen. Og ja potten er vist lidt beskidt, nu jeg får det op på skærmen ;)

Jeg er ret spændt på at se hvor står den her solsikke har tænkt sig at blive, jeg er lidt bekymret for om der er plads i stuen. Hvis det går helt galt må jeg finde en plads til den i gården, men så har jeg ikke selv lige så meget glæde af den. Indtil videre gror den i hvert flad et par cm om dagen, så der skal nok nå at komme noget højde på.

Efter verdens korteste dag på uni, vil jeg smutte på arbejde og forhåbentlig få udrettet en masse, så jeg kan gå tidligt i morgen. Jeg har nemlig et event sammen med de andre Odense bloggere i morgen, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Og til at møde dem alle sammen, det er nemlig kun få jeg rent faktisk har mødt IRL. Rigtig god dag derude :)


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Look of the day

Den her weekend er da gået alt for stærkt! Selv om det var en af de lange af slagsen, med en ekstra dag. Men det har også været en skøn weekend. Fredag var jeg ude og spise brunch sammen med to skønne veninder, og fik virkelig snakket en masse. Det var alt for længe siden vi havde lavet noget sammen, som ikke var uni relateret. Så det var virkelig tiltrængt. Så var vi i Strib og se til vores lille niece og om aftenen var jeg hos en anden veninde og drikke vin og snakke med nogle af mine skønne kollegaer. Lørdag blev brugt på arbejde, hvor efter jeg faldt i søvn på sofaen hjemme hos min mor kl 21. Det havde virkelig været en hektisk dag på arbejde, hvilket havde slået mig helt omkuld. Det i kombination med for lidt søvn den sidste uge.

Søndag stod vi op til en utrolig tåget dag, men som udviklede sig til en af de mest fantastiske dage længe. Mine gudforældre, som er mit ekstra sæt forældre og som har været der for mig hele livet, deres yngste søn skulle konfirmeres. Jeg er ikke så god til sådan nogle følsesladet fester, jeg kan simpelthen ikke holde tårene tilbage. Hvilket resulteret i at jeg både stortudet i kirken og under samtlige taler og sange. Puha! Men det var virkelig en skøn fest, med nogle dejlige mennesker og et fantastisk vejr. Billederne er nåede vi lige at tage inden vi tog mod Odense igen kl 21. Og der var det kun lige blevet koldt nok til at have læderjakken på.

Det var virkelig en dejlig weekend og især søndag. Nu vil jeg gå videre med opgave skrivning og forhåbentlig bliver det også dejligt vejr senere i dag, så man kan komme ud og nyde det. Rigtig god mandag derude.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

anbefaling, Beauty

Mascara | Conditioner

Når man har nikkelallergi som jeg har, så kan det godt være noget af et problem at finde en mascara. For i de fleste sorte mascara så er der nemlig nikkel i. Jeg har altid tænkt at det kunne da ikke være så slemt og at så meget kommer det nok ikke til at genere mig. Jeg tror mest af alt det har handlet om for mig, især da jeg var teenager, at man skulle finde en mascara som var billig og gav fylde. Med årene har det så ændret sig lidt, det behøver ikke være den billigste, men jeg har stadig gerne ville have en mascara som giver en del fylde. Jeg har længe vist at jeg absolut ikke kunne tåle L'oréal's mascara. Jeg får totalt røde øjne og de klør som bare pokker. Men så har jeg forsøgt mig med mascara fra Maxfactor, og har egentlig ikke haft de samme gener. Men jeg har stadig haft den her lidt røde irritation på den våde kant i øjet. Hvilket ikke er særlig fedt!

For noget tid siden var min veninde og jeg ude og kigge lidt på udsalg. Vi kom til at snakke om at jeg var ved at løbe tør for mascara og jeg ville virkelig gerne have en som ikke gav mig de her "røde øjne". Min veninde er uddannet kosmetiker og foreslog at jeg prøvede Jane Iredale. Nu har jeg så brugt den et par uger og jeg er ret godt tilfreds. Mascaraen er bla. lavet på alger som er med til at give farven. Jeg har virkelig kigget ingredienslisten igennem og kan ikke finde noget som skulle give mig nogle irritationer om øjnene. Og jeg har heller ikke haft den røde kant under øjet, og ikke de her sædvanelige irritationer omkring øjnene.

Udover at der ikke er nikkel i, så har den virkelig en god børste. Den ene side er med korte hår og den anden med lidt længere. Derfor er det nemmere at påføre mascaraen både på de nederste og øverste vipper. Og så synes jeg virkelig den er god til at sprede mine vipper, så de bare ser lange, flotte og fyldige ud. Dog skal det siges at når der nu ikke er alle de her fyfy ingredienser i, så drysser den en smule af i løbet af dagen. Jeg er et par dage endt med i stedet at have en mørk rande under øjet. Men så kom min anden veninde som også er uddannet kosmetiker mig til undsætning, hun havde en prøve på deres conditioner. Conditioneren lægger man så under mascaraen og derefter påføre man så mascaraen. Det gør at den holder på mascaraen hele dagen og hverken drysser eller sætter sig under øjet. Jeg har ofte oplevet at jeg min mascara også sidst på dagen mangler ude i spidserne på mine vipper, men det hjælper conditioneren også imod.

Det kan godt være at det er lidt besværligt at man både skal købe conditioner og mascara, og det bliver dyrt. Men på den anden side så vil jeg hellere ofre lidt ekstra på det og så ikke have irriteret øjne. Så herfra skal der helt sikkert lyde en anbefaling, hvis du lige som jeg har problemer med nikkel og mangler en god mascara.

Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Bøger

Girlboss | Den forkerte giraf

Så blev endelig færdig med både *Girlboss* og 'Den forkerte giraf', hvilket har været en lidt blandet oplevelse. Jeg vil sige det som det er så var jeg ikke ret langt inde i 'Den forkerte giraf' før at jeg blev utrolig træt af den. Bogen handler om Maise Njor som lige er blevet skilt fra sin mand, og nu har fundet en ny som hun er på ferie med i Indien. Men der er næsten ikke den ting som han ikke gør forkert, samtidig så tvivler hun på sig selv og hele forholdet gennem hele bogen. Jeg må sige at jeg bare blev mere og mere træt, jo længere jeg nåede ind i bogen. Jeg synes normalt at refleksioner om livet og situation i en bog er med til at skabe en god læseoplevelse. Men jeg følte bare at det var en lang klagesang gennem hele bogen, som endte med at det måske ikke var så skidt alligevel. Ja kæmpe spoiler, men sorry not sorry! Som I kan fornemme så vil jeg virkelig ikke anbefale den her bog. Det var en kamp og komme igennem, og jeg overvejede flere gange om jeg skulle droppe den, hvilket jeg ellers aldrig gør. Der kan selvfølgelig gode være nogen som vil finde den underholdene, men for mig var den en lang gang kvinde brok, og ikke på den sjove på.

Læs også: Bøger jeg læser lige nu #april

En noget andet oplevelse var 'Grilboss'. Jeg er ret fascineret af hvad hun har opnået og hvordan hun har gjort det. Det var spændende at læse om hele hendes filosofi omkring det at drive en virksomhed og være en girlboss. Jeg nåede dog til en punkt i bogen hvor jeg lidt synes hun endte med at gentage sig selv lidt, samt at der var et afsnit som jeg umiddelbart ikke synes var væsentligt. Men jeg er dog mest begejstret. Jeg synes helt sikkert det er en bog som er værd at læse, især hvis man er interesseret i iværksætteri, for hun har helt sikkert nogle spændende synspunkter.

Læs også: update #martsbøger

Ja så denne gang har det virkelig været en blandet omgang. Jeg er i gang med at kigge min bogreol igennem for at finde bøger til denne måned. Har I læst nogle gode bøger denne sidste måned?


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Inspiration


Jeg har fået nye tusser, og det er måske ikke noget at være sådan helt oppe og køre over, men det er jeg nu alligevel. For jeg er total kreanørd, og elsker sådan nogle ting. De er købt på borntosketch.com for efterhånden noget tid siden, men de har desværre rimelig lang leveringstid. Jeg har købt 30 stk Animation Design markers, med tilhørende taske og ekstra sketch tusser. Tusserne er med både en tyk og en tynd ende, og utroligt nemme at blende sammen. Jeg er totalt hooked! Jeg har dog endnu ikke haft lejlighed til at bruge dem, men nu går vi ind i eksamens perioden, hvor jeg bla. skal aflevere en poster, så der skal jeg nok få dem brugt. Det er nok en lidt mærkelig og skør ting at købe, men når man læser noget med design så bliver man totalt hjernevasket med sådan nogle ting. Jeg må nok også indrømme at jeg også er blevet typen der stort set altid lige har en pakke post-its i tasken også.

Jeg ville også bare lige viser jer mit nyeste fund, og dele glæden over tusser med jer.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

Oplevelser

Jeg fik næsten indfriet alle mine planer for april. Jeg fik fejret min kæreste af flere omgange, både med familien og med en tur på Kok&vin. Jeg fik også holdt påskefrokost med mit arbejde og studiet. Jeg har fået spist en enkelt is eller to, men vejret har desværre ikke været så godt i april som man kunne håbe. Og det med at få læst nogle bøger i helligdagene, er heller ikke blevet til så meget. Jeg har haft alt for travlt med en masse andre ting, som har været arbejds eller skole relateret. Jeg tror desværre heller ikke det kommer til at gå i opfyldelse i maj måned, da jeg virkelig går ind i en travl måned med eksamensopgaver og andet forberedelse til eksamen. Men jeg har alligevel forsøgt at planlægge nogle åndehuller:

  • Jeg skal ud og gå en masse ture i det gode vejr. Også for at klare hovedet lidt midt i alt eksamens læsningen.
  • I Mosen og drikke øl og måske grille hvis vejret arter sig til det.
  • Holde fødselsdag for både min mor, min far og min søster.
  • Til konfirmation ved min fætter som er ved at være den sidste i familien der mangler at være det igennem.
  • Tage til Stige ø og gå en lang tur og måske spise en is.

Desværre kommer maj nok til at gå rigtig meget op i eksamens hurlumhej. Skal I lave noget spændende i maj? Nogen der ved om der sker nogle spændende ting i Odense, som man ikke må gå glip af?


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments

anbefaling, Inspiration, Oplevelser

Se traileren her

Jeg var som sagt i Café Biografen for at se 'Big Time' den anden dag. Det var virkelig en oplevelse. Jeg har altid været lidt fascineret af arkitekter, og altid misundt dem lidt deres kreative udfoldelse. Jeg synes man kan lave så mange fede og flotte ting inden for feltet. Dokumentaren følger Bjarke Ingels og hans arbejde i 5 år. Han er bla. i New York hvor han er med til at designe og bygge en helt ny trekantet skyskraber på Manhattan. Samtidig fortæller Bjarke undervejs om en masse af de andre projekter han har lavet. Der er bla. en del scener hvor Bjarke tegner og fortæller, med en kæmpe tus og en rulle papir, hvor ideerne til de forskellige projekter kommer fra og hvad tanken bag har været. Det er næsten de scener som jeg bedst kunne lide, for der var en masse personlighed i de historier som Bjarke fortalte. Og så elsker jeg når folk tegner mens de fortæller.

Så hvis man er pjattet med arkitektur eller bare vil imponeres, så synes jeg helt sikkert du skal tage et kig på denne her. Samtidig synes jeg også man får en ret personlig vinkel på Bjarke Ingels, som kun gør hele historien endnu bedre. I Odense kan du se filmen i Café Biografen, for andre biografen følg linket her.

Dagen i dag har stået på en masse arbejde efterfulgt af en tur i Mosen, hvor Albani dele deres nye øl ud gratis. Jeg synes den Belgiske var den bedste, men jeg er ikke sikker på jeg selv ville købe den.


Følg mig via Facebook , Bloglovin eller Instagram @Frejjack.

Likes

Comments