Hej hej du var det ett tag sen jag bloggade med jag har glömt bort och inte orkat men nu ska jag försöka skriva varje dag. Ja idag har jag varit på skolan och då hade jag musik och det var så roligt ja sen har jag vell inte gjortså mycket mera idag. Hoppas eran dag vartit super bra det har iallafall min. Puss och kram på er!!
Inte så bra bilder men men

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej ledsen att jag inte bloggat på ett tag nu men det har varit lite mycket nu med läxor fotboll och sån men nu tänkte jag försöka blogga lite oftare.Har inte så mycket att berätta men äntligen så har jag övertalat mamma att jag ska få börja rida och i fredags så var jag och köpte lite rid saker det var väll det mesta som har hänt under förra veckan och denna vecka har ju just börjat så det har inte hunnit hända så mycket. Men tror att jag har öroninflammation men testar att ha en vitlök i örat så vi får se om det fungerar hoppas det och nu ska jag kolla på idol. HOPPAS ERAN DAG VARIT TOPPEN själv så har dagen varit ganska bra.

Kommentera om ni vill ha bilder på ridkläderna och de.Likes

Comments

Hej hej ledsen att jag inte bloggat på ett tag nu men jag har glömt bort det. För några veckor sedan var jag på fotbollsläger det var väldigt roligt vi hade olika teman för varje träning men det var då. Idag var det första dagen på skolan känns väldigt kul att börja 7:an känns lite konstigt att inte ha lektioner i ett och samma klassrum nu men det ska nog gå bra och nu har jag ju fått skåp oxå ja sen var det nog inget mer jag hade att berätta. Min dag har varit super bra hoppas eran dag varit lika bra.

Ledsen ingen bild men jag fick inte till det

Likes

Comments

Hej jag har inte orkat blogga på nån dag nu för jag är sjuk men nu kände jag att det är dags men aja. Ja i morgon så åker jag hem ska bli ganska skönt men tråkigt bilder kommer förmodligen upp när jag kommer hem vi får se om jag orkar och kommer ihåg. Ha en bra dag

Likes

Comments

Hej idag har jag inte gjort så mycket det ända jag har gjort är att jag har varit på Ikea det var min dag. Hoppas eran dag varit bra. Tack och hej

Likes

Comments

Hej ledsen att jag inte bloggat på ett tag nu men jag har glömt och inte orkat men nu ska jag försöka komma igång igen. Ska försöka skriva lite extra nu när jag är i Göteborg. Men igår kom vi fram typ vid 02:30 eller nått så gick och la mig direkt. Och nu på morgonen har jag inte gjort så mycket jag har bara gått med min morbrors hund. Och om ett tag så ska vi nog åka till Marstrand. Och i kväll ska jag nog bara ta det lugnt. Ha en bra dag!!

Likes

Comments

idag har jag varit ute och fottat med Hannah/syrran och då passade jag på nu att ändra lite på bloggen vad tycks?


Likes

Comments

hej hej ledsen att jag inte bloggat på ett tag nu men det är så att min dator har varit trasig. men men och det har vell inte hänt så mycket fröutom att jag har brutit tummen och fått en ny telefon. och idag har det inte hänt så mycket på skolan och det ska bli skönt med lov efter en massa prov. hoppas eran dag varit toppen och en riktigt glad påsk på er.

Likes

Comments

Hej hej nu har jag inte bloggat på ett tag men men. I dag var första dagen skoldagen efter sportlovet och vi hade den muntliga delen av nationella provet och jag tror att det gick ganska bra sen har jag väll inte gjort så mycket mera på skolan. och när jag kom hem så kollade jag och min syster på Pretty Little Liars sista avsnittet på första säsongen och det är så sjukt bra sen lagade jag mat. Och nu sitter jag här och kollar på tv. Hoppas eran dag varit bra  

Ni hittar program på  http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=Pretty+Little+Liars&btn=
Likes

Comments

Hej ja då var hela lovet förstört för att man blivit sjuk. Inte så kul men sånt är livet och i dag har ja inte orkat göra något för att jag inte sov något i natt men men. Min dag har inte varit så bra hoppas eran varit bättre.

Likes

Comments