From left to right EARRING: 299 DKK | EARRING: 179 DKK | BRACELET: 299 DKK | BRACELET: 299 DKK | EARRINGS: 179 DKK

Jeg går sjældent ud af døren, uden et par guldøreringe i mine øre. Dette efterår og vinter har mine favoritter (det nederste par i collagen) været fra Pilgrim. Jeg har fået så mange komplimenter for dem! Jeg synes simpelthen at Pilgrim laver de fineste ting, til ekstremt gode priser. Nu hvor julefrokost sæsonen er gået igang, kan jeg godt lide at skrue en anelse op for volumen, når det kommer til mit smykkevalg. Jeg har fundet 5 styles fra Pilgrim frem til jer, som jeg synes ejner sig perfekt. Derudover ligger prisniveauet også således, at de ville være en genial julegave til sine veninder.

Mange kys.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pilgrim, men alle holdninger er selvfølgelig mine egne.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg synes lige at vores nysteste familie medlem Solveig, fortjente lidt spalteplads her på bloggen. Hun er jo simpelthen bare for sød og lækker. Det er min kusine Claras nye hund, så vi kan kalde hende Louis kusine. Solveig er en skøn lille fræk hvalp, som jeg glæder mig utrolig meget til at tilbringe en masse tid sammen med. Derudover er det da også bare skønt at Loui har fået sig en ny lege kammerat!

Kys

Likes

Comments

​Jeg var været så heldig, at få lov til at forære et eksemplar af mit yndlings smykke til en af jer. Det er selvfølgelig min guldhalskæde fra Felice Dahl, som vi snakker om. Jeg har gået så meget med den, at den nærmest er blevet en del af mig. Jeg har desværre ikke vist den frem her på det seneste, da jeg mistede den en aften på Chateau Motel. Nu har jeg fået anskaffet mig en ny, hvilket er så skønt, da den virkelig har været savnet! Halskæden har en værdi af 5000 DKK og kan findet lige HER . Konkurrencen forgår på min instagram HER  og alt i skal gøre er at følge Felice Dahl og smide en kommentar til mit billede. 

Kys F. 

Likes

Comments

Jeg ville seriøst (næsten) give min højre arm for disse Fendi bukser - Findeløn gives!!!!

Likes

Comments

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg vil hen med titlen på dette indlæg, men det er sku ret hyggeligt at slentre rundt (uden tømmis), på en lørdag iført joggingtøj og bamsejakke. Jeg tror vidst nok også snart at jeg bliver nødt til at holde en lille rehab fra mit Champion X Weekday sæt, som gemmer sig under Leo jakken, begynder folk at tro at mit tøj aldrig bliver vasket.

Lørdags Kys herfra!

Likes

Comments

​Jeg ELSKER Champion og Weekdays nyeste samarbejde - Jeg kan nærmest ikke få armene ned over det! Jeg selv været så heldig at få fingrene i dette sæt, inden at samarbejdet dropper. Jeg tror faktisk aldrig at jeg har fået så mange forspørgsler før, som jeg har ang dette sæt. Det er desværre ikke kommet ud endnu, men det burde droppe meget snart. Hvis i meget gerne vil have fingrene i det, så ville det være en god idé at holde jer opdateret på Weekdays website. Jeg prøver at tippe jer lige så snart det er ude, men sådan noget kan jo gå meget hurtigt! 

KYS. 

Likes

Comments


Min smukke veninde Mayas mand Lasse er manager for denne gut som de kalder Louis Valuta. Hans første single er netop blevet udgivet i dag. Jeg synes da lige at i burde tjekke det ud - Jeg har det i hvert fald ret optur over det de har gang i. 

Likes

Comments

Jeg hoppede i Lakbukserne hertil morgen. Jeg synes de er cool, men jeg er normalt ikke typen der gider at lide for skønheden, og indeklimaet i sådan et par bukser her, er en smule klamt og ubehageligt! Den gik lige, da jeg ikke har været videre aktiv idag, men på i byen kommer de aldrig. Jeg købte disse i Zara for noget tid siden og jeg kan desværre ikke finde dem online, MEN de fleste highstreet butikker kører med dem fortiden, så det burde slet ikke være umuligt at finde noget lignende!

Kys F.

Likes

Comments

Jeg har været så heldig at få lov at tage del i dette års Tommy Hilfiger Holiday Campaign. Hvis i husker vores aften fra min Snap, kunne i se, at humøret var højt. Vi startede på Hotel Phoenix og sluttede på The Standard. Jeg har altid tænkt om Tommy Hilfiger, som en sikker klassiker, man aldrig går galt i byen med. Gigi Hadid er deres globale ambassadør, hvilket jeg synes, der er kommet noget rigtig fint ud af. Deres samarbejde har et twist af noget skørt og friskt, hvilket jeg synes klæder Tommy Hilfiger rigtig fint. Kombinationen af det klassiske og skøre, gør sig rigtig godt! Jeg er fuldkommen vild med deres kreationer i palietter - Det er skønt og sjovt - Ligesom Gigi selv. Udover at være skønne at se på, så fungere de også perfekt her til jul og nytår. Jeg har i hvert fald tænkt mig at iføre mig min palliet-sag igen. I kan finde hele kollektionen HER.

KYS

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Tommy Hilfiger. 


Likes

Comments

Instagram@frejawewer