​JEANS: WOOD WOOD  |  SHIRT: ENVII  |  EARRINGS: ORNELLA APROSIO  |  WALLET: ACNE STUDIOS  

Jeg er vild med farven på denne nye røde strik, den burde komme online meget snart! Farver gør altså bare kun noget godt ved ens humør. 

KYS. 

Likes

Comments

Jeg kører lige pt en "giweaway" på min Instagram, hvor i kan vinde et par valgfri tights fra Fitfashion. Det er bestemt ikke nogen hemmelig at jeg elsker at gå "casual" klædt og sætter stor pris på min bevægelses frihed - Så her er tights som disse geniale. Derudover ser jeg heller ikke nogen grund til at dresse mig op til den helt store guldmedalje hvis jeg "bare" skal arbejde. Det er selvfølgelig også værd at nævne at disse tights er super flatterende for ens popo og så kan de jo bruges til det meste - afslapning, træning, yoga en tur med hunden etc.

Jeg synes da bare at i skal skynde jer ind og deltage i konkurrencen lige HER.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Fitfashion.

Likes

Comments

JEANS: WOOD WOOD  |  SHIRT: ENVII (ON SALE)  |  EARRINGS: ORNELLA APROSIO (LOT29)

Jeg startede min fredag morgen ud på Atelier September, hvor Mads Nørgaard afholdte et arengement, hvilket i vil hører meget mere om i morgen! Ellers har jeg bare skulle løbe en masse ærinder og lavet noget forberedelse til fremtidige kampagner. Jeg har fået ret mange kommentarer på mit outfit i løbet af dagen, grundet den lyse farvesammensætning. Jeg havde egentlig ikke rigtig tænkt så meget over det selv, men sort pryder hele gadebilledet, hvilket jeg synes er en smule synd. Rigtig god weekend. 

Freja. 

Likes

Comments

FLARED MULES: 79 DKK | NUDE SANDAL: 197 DKK | ORANGE SANDAL: 71 DKK | FLARED SANDAL: 230 DKK

PINK SANDAL: 83 DKK | FLARED SANDAL: 209 DKK | DENIM MULES: 79 DKK | NUDE SANDAL: 195 DKK

Jeg fik til opgave at finde nogle favoritter til under 300 DKK frem til jer. Det var egentlig ikke særlig svært, da jeg synes at man kan finde mange skønne sko hos Nelly til under 300 DKK. Da jeg sad og surfede lidt rundt, blev jeg hurtig enig med mig selv om, at disse 8 par var mine favoritter. De er MEGET sommerlige, men jeg ynder faktisk kun at tænke frem ad lige nu. Jeg har lidt svært ved at forholde mig til vejret lige nu, jeg føler at alle mine venner incl mig selv er gået i vinterhi! Any way, så er jeg faktisk endt med selv at klikke 3 af ovenstående par hjem. Det var overhovedet ikke meningen, men når de tre par jeg nu har bestilt, koster under 80 DKK, tænkte jeg at det godt lige kunne gå an.

KYS.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nelly.


Likes

Comments

​En Q&A Video, er noget der har været meget efterspurgt på mine forskellige medier. Jeg har et lidt anstrengt og akavet forhold til at lave videoer, MEN jeg har besluttet mig for lige at komme ind i kampen. Derudover tænkte jeg også at det ville være en god mulighed for alle jer nye læsere og følgere, at lære mig lidt bedre at kende. 

Konceptet er jo egentlig meget simpelt - I kommer med spørgsmålene og så vil jeg besvare dem så godt jeg kan i en video. 

Der modtager rigtig ofte alverdens spørgsmål på facebook og instagram og det er rigtig svært at nå at svare alle løbende, så hvis i ligger inde med noget, så kom ud med spyttet nu. 

I kan komme med jeres spørssmål i en kommentar til dette indlæg eller i Instagram Direct. 

Knus. 

Likes

Comments

​Jeg må ærligt erkende, at jeg synes det har været en smule hårdt at komme på benene igen her efter nytår. Men butikken skal jo passes, så her må man lige bide i det sure æble - Og så er det jo slet ikke så hårdt, som man går og bilder sig selv ind, man skal bare lige igang. 

Mit første job i år var for danske Blenshe - Vi skulle skyde deres AW17 Lookbook. Det var et mega sødt team der ventede mig på Hotel Kong Arthur i Torsdags. Vi skulle skyde 32 looks, så det var noget af en omgang, men alt gik som det skulle, så det var jo skønt. 

I fredags skulle jeg op kl 05, og afsted til Lufthavnen. Jeg skulle en endagstur til London og skyde en lille kampagne med Felice Dahl. Jeg elsker jo Felice Dahls smykker og jeg er sikker på at i også vil kunne lide hendes nyeste kollektion! 

KYS 


Likes

Comments

Her ser i 15 af mine egne favoritter fra år 2016. Udover at jeg selvfølgelig synes at de ser skønne ud, så er det også 15 items, som jeg har brugt ualmindeligt meget. Når de ting man køber bliver brugt, er det et tegn på at det har været et godt køb (det trøster jeg i hvert fald mig selv lidt med)


New Balance sneaks

Jeg købte disse sko en dag jeg vågnede og tænkte at jeg manglede et par gode sneaks. Jeg smuttede i Wood Wood og købte de første og bedste jeg så. De er derefter blevet skambrugt. Modellen her er desværre udsolgt, men de har fået en masse nye lækre modeller hos Naked.


Wood Wood Jeans

Modellen Eve fra Wood Wood er min absolutte yndlings model når det kommer til jeans. De sidder simpelthen bare skidegodt og er blevet brugt mindst en gang om ugen - og jeg tror faktisk at jeg har haft dem på, på ca 75% af alle mine byture. Dejlig nemt.


Saks Potts "Mushroom"

Jeg var solgt efter at jeg så Saks Potts Farmer Lige kollektion, og jeg var sikker på at jeg blev nødt til at eje en af deres frakker. Det var ualmindeligt svært at vælge, men valget faldt på denne lækre frakke, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt siden.


Acne Studios Triple SnP rosewood/orange

Jeg synes at prisen på disse sko fra Acne, var lige i overkanten, men de har vist sig at være alle pengene værd. Jeg er fuldkommen vild med farvekombinationen. Desuden kan i købe dem på udsalg hos Acne lige nu!!


Weekday Sweatshirt

Mine grønne sweatshirt fra Weekday, bliver nødt til også lige at komme på listen! Den var også et hit! Jeg brugte den helt vildt meget i løbet af sommeren, hvilket jeg ikke fik lagt skjul på. Den har været lidt på stand-by nu her, men den skal helt klart hives frem igen. Den findes desværre ikke online hos Weekday længere, men de har en masse andre lækre sweatshirts til fine priser.


Pilgrim Øreringe

Jeg er ambassadør for Pilgrim og jeg elsker deres ting - Jeg synes virkelig at de har udviklet sig meget her de seneste par år. Disse øreringe er mine ultimative favoritter fra alle deres kollektioner og jeg har godt nok høstet mange komplimenter for dem. De har været udsolgt noget tid hos Pilgrim, men nu er de tilbage igen og endda med 50% - Så de koster de den lette sum af 90 DKK.


Acne Studios Halstørklæde

Jeg fik en hjerneblødning i Stockholm og valgte at bruge næsten en hel månedsløn i Acne, MEN jeg har været glad for alt hvad jeg købte - Specielt dette lyserøde halstørklæde, som har været min tro følgesvend lige siden.


Weekday x Champion

Jeg fik dette sæt i gave fra Weekday, og jeg har stort set levet i det siden. Jeg tror faktisk også at det er det stykke tøj, som jeg har fået aller flest forspørgsler på.


Acne Studios pung

Jeg tror at jeg har danmarks rekorden i at smide flest dankort væk i 2016.... Meeeen efter at jeg fik købt mig en pung blev jeg en del bedre til at passe på dem. Nu skal jeg bare huske at putte mine kort ned i pungen.. hvad sker der egentlig også for at jeg skulle nå at blive 20 år gammel, før at jeg fik investeret i en god pung! Anyway så fandt jeg en rigtig fin orange en af slagsen i Acne Archive. Det er ikke helt den samme pung jeg har, som jeg har linket til ovenfor, men den minder en del om.


STAND Camo frakke

Jeg købte denne jakke i Storm, første gang jeg fin øje på den, hvilket har vist sig at være et rigtig godt køb. Den har nemlig været udsolgt stort set lige siden.


Lyserødt Ganni sæt

Jeg købte dette lyserøde sæt på mit eget loppemarkede "LOPPE LADIES" af Josephine Bredsted! Så vidt jeg husker rigtigt, gav jeg 150 kr for det - skide godt køb! Det kan altså godt betale sig at gå på loppemarked og alt behøver ikke at være nyt for at være lækkert!


Playtype Notesblok

Jeg er meget glemsom og ustruktureret, hvilket har været to af mine største problemer her i 2016, da det har voldet mange unødvendige problemer for mig! Nu er jeg begyndt at skrive alt hvad jeg skal husk ned i min lille orange bog, hvilket har vist sig at være en stor hjælp.


Wood Wood Tanktop

Jeg faldt over denne tanktop en dag jeg var inde og lure i Wood Wood. Farven er genial! Desuden synes jeg faktisk at tanktops er ret undervurderet!


Acne Studios T-shirt

Jeg følte at jeg var nødsaget til at skrive en hvid T-shirt på, da jeg stort set går i dem hver evig eneste dag og har købt en del i løbet af 2016. Desuden vil jeg også gerne lige pointere at jeg altid køber herremodeller - Jeg synes de sidder meget pænere.


Ganni sæt

Jeg føler at jeg levede i dette sæt hele sommeren! Det er simpelthen så skønt i farven. Jeg er generelt rigtig vild med sæt og specielt denne form for PJ, så dem skal jeg bestemt på jagt efter flere af sig i forskellige mønstre, lige så snart at foråret nærmer sig!

Likes

Comments

Okay, tiltlen til dette indlæg lyder ualmindeligt kikset - MEN det jeg bliver spurgt om aller oftest, er hvordan jeg har fået mine følgere på Instagram. Det er nok et af de mest irriterende spørgsmål - Jeg kan nemlig ikke komme med noget konkret svar og jeg tror personligt ikke selv på, at der findes en opskrift. Her i indlægget kan i finde de 10 billeder jeg har postet i år, som har fået aller flest likes - Så kan i selv prøve at se om i kan finde en sammenhæng eller bare bruge det til inspiration. Ud fra min egen smag, havde listen set anderledes ud, men det har jeg trods alt ikke selv været herre over.

1. 6678 likes

På førstepladsen havnede dette selfie, hvor jeg ønskede mine læsere glædelig jul. Da jeg postede billedet havde jeg drukket et par øl og jeg kom derfor til at skrive "Marry Christmas" i stedet for "Merry Christmas" - Flot Freja.

2. 5437 likes

På andenpladsen havnede dette billede af mig i min nye gule pels. Billedet var taget hurtigt under en middag med mine to bedste venner.

3. 4870 likes

På tredjepladsen havnede dette billede af mig, når står og ryger en cigaret ude foran julemarkedet på Christiania. Det var en herre hyggeligt eftermiddag og billedet er taget af min bedste ven Magnus, som lige var hjemvendt efter en inspirationstur i USA.

4. 4855 likes

På fjerdepladsen havnede dette billede af mig, med make-up i hele krydderen. Billedet er taget under et photoshoot jeg lavede for Nelly.com

5. 4841 likes

På femtepladsen har vi dette billede, som jeg lagde ud på vej til Amsterdam, hvor jeg skulle lave en kampagne i samarbejde med Asics.

6. 4622 likes

Min kusines nye hundehvalp Solveig høstede nok likes til at snige sig ind på en sjetteplads.

7. 4468 likes

På syvendepladsen har vi dette billede af mig, på en lidt træt dag!

8. 4249 likes

På ottendepladsen havnede dette billede, som var en del af et samarbejde jeg lavede med danske Modström! Jeg elsker t-shirten, men jeg synes at jeg ser en anelse fjoget ud..

9. 4229 likes

På niendepladsen har vi dette billede af mig, som står og drikker en GT iført mit (på daværende tidspunkt) sprit nye sæt fra samarbejdet mellem Weekday og Champion.

10. 4275 likes

På tiende pladsen har vi så dette billede af mig, hvor jeg præsenterede mit samarbejde med Tommy Hilfiger.

Likes

Comments

Hej derude. Jeg håber i har det godt! Jeg er ikke kristen, så julen i sig selv, betyder egentlig ikke rigtig så meget for mig. Da jeg var lidt yngre, var jeg nærmest imod julen, for at understrege min "ikke-religiøsitet", men det er jeg vokset lidt fra. Jeg nyder nemlig jule-perioden, fordi at jeg kan være sammen med min familie. Jeg har virkelig fået slappet af, sovet længe og hygget mig med mine nærmeste.

På billedet ovenover kan i se en af mine julegaver, nemlig mine nye øreringe fra Ornella Aprosio. Jeg synes selv at de er så fine, så det var en meget skøn gave. De forhandles hos Lot29, men i skal ind i deres fysiske butik for at købe dem.

Knus

Likes

Comments

Det er faktisk først idag at jule-feberen har ramt mig. Jeg har simpelthen ikke følt julen i år - Jeg tror at det er fordi at jeg har haft ualmindeligt travlt og haft lidt svært ved at slappe af og nyde højtiden. MEN idag har julen altså ramt mig, med alt sin kraft, hvilket er skønt. Jeg afsluttede mit sidste møde idag og tog hjem hos min bedste ven Magnus familie, som havde lagt hus til et hyggeligt jule arrangement! Vi var en meget blandet flok - men en af mine yndlings ting ved julen er, at den samler folk på kryds og tværs. Vi fik drukket en masse gløg og spist en masse lækre julesager, nogen fik sågar røget en lille en. Nu er jeg på vej hjem til min egen familie, da vi også selv får gæster.

Glædelig jul.

Freja W.


Likes

Comments

Instagram@frejawewer