SUIT: CARHARTT | SHOES: GESTUZ | JACKET: BAUM UND PFERDGARTEN | SHADES: LOEWE

EEEYY. Jeg havde den sjoveste fredag. Jeg var først til et event hos Mads Nørgaard og til min ven Phillips fødselsdag efterfølgende. Jeg købte disse smækbukser forleden dag hos Mads Nørgaard, de er desværre ikke så hvide længere. Nu har jeg sat dem af hos min mor, og håber at hun kan skabe et mirakel. Anyway, så kan de stadig købes derinde.

Jeg håber også at i har haft en god weekend.

KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

PANTS: GESTUZ  |  BOOTS: GESTUZ (COMING SOON)   |  JACKET: VINTAGE  |  SHADES: LOEWE 

Jeg havde en skøn dag, med en masse spændene møder igår. Desværre må man jo ikke rigtig røbe noget, selvom at man rigtig gerne vil. Jeg har været rigtig syg lige siden jeg kom hjem fra LA, så det er SÅ rart endelig at være på benene igen! Jeg måtte begynde at træne igen fra i mandags, hvilket var SÅ rart. Troede aldrig i mit liv at jeg skulle være typen der savnede at træne, MEN når man absolut ikke må, så ændre det ens indstilling. Nu sætter jeg bare virkelig stor pris på at være sund og rask.

Bukserne og støvlerne er sprit nye og jeg ELSKER dem. Tror faktisk at jeg har haft bukserne på de sidste 3 dage haha. Anyway, så er de fra Gestuz og kan findes online.

Jeg fik også shoppet lidt igår, men det må i vente med at se til i morgen.

God fredag!

KNUS

Likes

Comments

PHOTO: FREDERIK HELLER

Jeg har modtaget denne lille fine ring fra danske Pandora. Den er lavet i rose guld, tager form som en sløjfe og så er der påsat nogle små fine sten.

Normalt er mine smykker en del mere prangende og voluminøse, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for denne lille fine sag. Jeg synes det er lidt hyggeligt, at man kan have den på hver dag og der er ikke rigtig noget, den ikke går sammen med. Det er en sød lille feminin detalje, som passer fint til ens hånd.

Jeg har personligt selv valgt at style den med nogle lidt mindre feminine items, for at det ikke bliver for pusse-nusset. Nu ejer jeg personligt ikke så mange ting, som er über-feminine, så den går stort set til hele min garderobe. Jeg er ret vild med, at tilføje små fine detaljer, til mine knap så feminine outfits, da de sagtens kan bærer det. Jeg er sikker på at den kun bliver finere af, at mine blege hænder får lidt farve, man skulle fandme ikke tro at jeg lige er kommet hjem fra LA.

Sparkling Bow kan fås i 14karat guld, Pandora rose guld og sølv.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pandora.

Likes

Comments

JACKET: GEZTUS | JEANS: SOLD OUT | SHOES: SOLD OUT | SHADES ACNE STUDIOS.

Jeg er vild med denne oversize denim-jakke fra Gestuz - Jeg glæder mig til at man rent faktisk kan være den iført, udenfor uden at fryse! Jeg var faktisk en smule irriteret på mig selv over at være iført "fuld denim", da det er gået hen og er blevet en lidt irriterende trend efterhånden. Meeeeeen nu gjorde jeg det altså alligevel. Jeg er lidt bange for at den er udsolgt på deres hjemme side, men er sikker på at den er til at finde i en butik et sted.

KNUS

Likes

Comments

T-SHIRT: 300 DKK | DENIM JAKKE: 1100 DKK | SWEATSHIRT: 500 DKK

Her ser i mig så, iført nogle af mine favoritter fra danske Modström. Alle sagerne ligger online, så i skal blot følge ovenstående links. Alle tingene er fra deres nyeste kollektion og jeg synes de er så fine. De kan styles på mange forskellige måder og er virkelig brugbare. Jeg elsker at de 3 styles er afslappede, MEN med nogle fine og iøjenfaldende deltaljer. Jeg synes da helt klar at i burde tjekke resten af deres nyeste sager ud HER og følge med på min Instagram, hvor jeg vil style de forskellige nye styles til jer.

KNUS

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Modström.

Likes

Comments

Jeg sidder lige pt hjemme i min lejlighed på Vesterbro - Jeg har lige været nede og hente kaffe, i regnvejr vel at mærke. Selvom at jeg er vendt hjem igen, så slipper i altså ikke for at høre mere om LA. Det har uden tvivl været min fedeste ferie, som et voksent menneske.

Billederne ovenfor er fra en af de aftener, hvor vi skejede lidt ud. Vi havde en reservationen på Ceconni's og skulle videre på Catch derefter. Det var skide sjovt! Jeg har egentlig ikke været så meget i byen derovre, da Maria og jeg begge fortrækker at kunne høre hvad hinanden siger. Der er utrolig mange unge piger, som er ude og gi den gas, med en masse promotere og rige gamle mænd - Hvad de søger kan jeg ikke bide mig sikker i, men det er helt sikkert ikke noget for mig. Vi havde det grineren på Catch, men folk var virkelig over stregen! Maria og jeg har filmet en video, hvor vi kommer lidt nærmere ind på det.

I kan se min guldkjole fra Zadig & Voltaire i fuld action. Jeg er SÅ glad for den og glæder mig til at få den brugt herhjemme til sommer.

KNUS

Likes

Comments

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er en stor denim beundre – Der kommer nok aldrig en dag, hvor jeg tænker at jeg har nok denim i min garderobe. Alle 5 styles på billederne ovenfor, er fra GRLFRND og kan købes hos Revolve. Jeg kunne snildt forstille mig selv iført alle 5 styles, specielt he til foråret. – Jeg tænker at bestille et par styles hjem, men jeg synes godt nok at det er lidt svært at vælge. Lad mig endelig høre hvad i tænker. I kan finde flere cool styles i kategorien HER.

KNUS

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Revolve. 

Likes

Comments

Jeg ELSKER dette røde tracksuit fra Bexx by Julie Fagerholdt Heartmade. Det går desværre lidt tid før det bliver sat til salg, men jeg skal nok tippe jer lige så snart jeg ved lidt mere. Jeg har brugt det et par gange herovre og det passer perfekt ind i viben. Billederne ovenfor er fra Marias sidste dag, som vi brugte på at hygge os på Zinque.

Knus

Likes

Comments

Alt går stadig glimrende her i West Hollywood. Forleden aften tilbragte vi endnu en aften på Zinque, da den ligger lige ved siden af hvor vi bor. Vi fik bestilt en MASSE mad, som smagte rigtig lækkert! Zinque er faktisk ikke så dyrt, sammenlignet med resten af restauranterne i området. I kan forresten også se min nye Helmut Lang blazer in action, jeg er blevet rigtig glad for den i hvert fald.

Knus

Likes

Comments

Vi er flyttet til West Hollywood, hvilket er SÅ fedt! Jeg synes også at Venice var lækkert, men det her er klart federe. Her er så fint og så vrimler det med lækre caféer, restauranter og butikker. Her forleden startede vi morgenen ud med kaffe på Alfred's, som er blevet min nye yndlings café! Den ligger perfekt tæt på hvor vi bor i det hyggeligste område. Efter Alfred's besluttede vi os for at kigge lidt i butikker og køre videre til Rodeo Drive, hvilket jo altid er lidt farligt. Jeg havde egentlig ikke planer om at købe noget, men jeg endte med at købe en hvis blazer-jakke fra Helmut Lang, en guldkjole fra Zadig & Voltaire og to ringe fra Saint Laurent. Det er nogen rigtig gode køb synes jeg selv, og jeg glæder mig til at få det brugt.

KNUS

Likes

Comments