Efter min sidste tur til London med Weekday, introducerede jeg jer til deres koncept ved navn "Zeitgeist". I kan læse indlægget HER.

"Zeitgeist" er egentlig rimelig simpelt: Hver uge skaber Weekday nyt design til t-shirts og totes, med refleksioner i nutidens social og populær kultur. Jeg synes det er en skide smart idé, som er eksekveret rigtig fint. Der er mange seje varianter, som i kan tjekke ud HER. I kan også finde lidt inspiration på min Instagram, hvor jeg har stylet nogle af mine.

KNUS

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg tænkte at jeg lige ville lave lidt larm, for designsamarbejdet mellem VIU EYEWEAR og SASKIA DIEZ. Jeg var forelsket, siden jeg så de smukke kampagne billeder for første gang.

Jeg har selv erhvervet mig et par briller fra samarbejdet, som jeg er og har været utrolig glad for. Det kommer vel ikke helt bag på nogen, at jeg har en stor forkærlighed for solbriller.

Modellen her ved navn SUNSHINE OH, synes jeg passer perfekt til det meste (også gråvejrsdage), da den ikke larmer for meget. Jeg er vild med det stilrene design, hvor alt overflødigt er fjernet. Brillen har hverken nogle kanter eller ramme, hvilket også gør den utrolig let. Jeg glemmer hele tiden, at jeg har dem på.

VIU EYEWEAR har fornyelig åbnet en fin forretning på Pilestræde. De har utrolig mange lækre modeller, så jeg ville helt klart lige kigge forbi, næste gang jeg var i nærheden, hvis jeg var jer.

SUNSHINE OH er limited edition og kan købes online lige HER (man kan også få en rigtig fin kæde med) eller i deres butik i Pilestræde.

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Foreo.

I tirsdags tog jeg til Stockholm, for bl.a. at teste nogle af Foreos produkter. Jeg har ikke arbejdet med dem før, så det var lidt nyt for mig. Vi havde en hyggelig dag i spa, hvor vi kunne få prøvet produkterne i ro og mag, efterfulgt af en skøn middag på Nosh and Chow. I spa'en fik vi en "rigtig" ansigtsbehandling og massage, hvor LUNA PLAY PLUS blev brugt. Det var satme rart. Derudover fik vi også lov at prøve ISSA PLAY og ESPADA.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er en særlig stor beauty-ekspert, MEN ud fra mine erfaringer synes jeg produkterne virker rigtig godt. Jeg synes det er ret sjovt, at de er elektriske, hvilket gør det en anelse sjovere at få fikset sin huden. Det kan muligvis også godt være, det bare er mig der er en anelse barnlig på det punkt. Anyway, så er jeg stadig her i Stockholm og jeg har brugt produkterne hver dag. Jeg har haft stor glæde af LUNA PLAY PLUS - Jeg har en tendens til at se en anelse most og krøllet ud når jeg vågner om morgenen og her er den VIRKELIG optur, til lige at få sat gang i systemet igen. Din hud både ser og føles dejlig frisk bagefter.

I kan læse mere om produkterne HER og hvis i har lyst til at prøve LUNA PLAY PLUS kan i kæbe den hos Matas med 20% HER .

Som en lille sidebemærkning vil jeg varmt anbefale jer at tage et smut forbi Nosh and Chow, hvis turen går til Stockholm. Udover at maden var rigtig god, så havde jeg det ret optur over deres Riesling ved navn "Dragonstone".

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af PUMA

Jeg har besluttet mig for, at komme igang med at træne lidt igen. Jeg har haft sindssygt travlt (selvom det ikke er nogen undskyldning) og har ikke været særlig meget hjemme her henover sommeren, så det er kun blevet til et par løbeture. Anyway, så har jeg fået noget nyt træningstøj fra Puma, som jeg tænker jeg vil kickstarte min træning med. Så dumt som det end lyder, så synes jeg at nyt træningsudstyr ar en god motivation til at få trænet. Puma er en klassiker og jeg synes de her sko, som man nemt kan hoppe ned i, er mega optur. Nå, nu er det vel bare at komme igang!

I kan købe sættet HER og læse mere om kollektionen.


Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Weekday.

Jeg tog en smuttur til London i sidste uge. Det er altid skønt, at komme tilbage dertil. I denne omgang var jeg afsted med Weekday. Weekday har nemlig lige åbnet deres aller første butik i London, hvilket skulle fejres. Jeg har skrevet om Weekday mange gange før, og jeg er glad for at samarbejde med dem igen. Mine holdninger til deres identitet har ikke ændret sig - Jeg synes stadig de er super cool. De er klart min highstreet favorit og det highstreet brand, jeg selv besat kan identificere mig med.

Det var skønt at møde det kreative team bag deres seje identitet. Butikken er kæmpe stor og cool indrettet - beliggende på Regent Street. Vi fik drukket nogle øl og prøvet lidt tøj.

Jeg forelskede mig straks i en masse T-shirts, fra deres "Zeitgeist" projekt. Hver uge skaber Weekday nyt design til t-shorts og totes, med refleksioner i nutidens social og populær kultur

På selve aftenen var jeg iført Weekdays nye seje jeans, som jeg selv er smask forelsket i. Modellen hedder "ACE" og fås i forskellige farver og vaske.

KNUS

Likes

Comments