Jeg har fået lov at udlodde et ur fra TRIWA - Konkurrencen forgår på min Instagram - Så skynd jer derind og deltag! I kan tage ind i STORM, hvis i har lyst til at prøve nogle af de forskellige modeller!

KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af TPV

Hvis i har fulgt med på min Instagram, har i nok ikke kunne undgå at bemærke, jeg har været en smuttur til Miami. Miami Swim Weak er en form for modeuge bare for badetøj.

Jeg var blevet inviteret til Miami Swimweak af min kunde The Perfect V, derunder skulle jeg også deltage i en skydning med Bjarke Johansen.

The Perfect V afholdte selv et show, som var lavet af Office Mag, som er super cool. Showet viste udelukkende skandinaviske designere - heriblandt Ganni og Gestuz. Jeg er vild med at catwalken lå ovenpå en swimmingpool, det var ret sejt.

Det var min første gang i Miami, og det er mindst lige så plastic fantastic, som jeg havde forventet. Det Miami som jeg primært selv kender fra Scarface, var dog ikke rigtig til at finde... Anyway, så hører i lige fra mig igen, når billederne fra Bjarke er klar, som btw er så sød og rar at skyde med.

Freja.

Likes

Comments

Her efter jeg kom hjem fra Berlin i søndags, har jeg ikke fået udrettet det helt store - Men jeg har til gengæld fået hygget mig rigtig meget i stedet. Jeg har kun haft "computer-arbejde", lidt praktiske ting og forberedelse til et kommende job i Miami. Jeg har af den årsag bare fået tilbragt en masse tid med mine gode venner og veninder, drukket lidt øl og spist noget god mad. Jeg har ikke rigtig kunne overskue at bevæge mig ud fra Vesterbro, så alt er forgået her, SÅ hyggeligt. Det er så rart at der ligger en masse hyggelige steder, lige om hjørnet - På billederne ses Khioskh, Mother, BRØD - og så har jeg fået en masse DM's omkring de her Aperol Spritz togo. Jeg har købt dem i Mercato, som er et italiensk supermarked på Enghave Plads.

Håber i nyder sommeren.
KNUS.

Likes

Comments

PHOTO: JOSEPHINO SVANE | STYLING: FREJA WEWER | LOCATION: KHIOSKH

Likes

Comments

​Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne tage del i dette projekt i samarbejde med Raiine og Hjerteforeningen. Alt overskuddet fra denne række statement T's, går til forskning af kvindelige hjertesygdomme. Hvis i også har lyst til at hjælpe, så skynd jer ind og køb en T-shirt HER - De fås i 4 forskellige varianter. 

KNUS 

Likes

Comments