EARRINGS: PILGRIM 179 DKK  |  SILVER RING: PILGRIM 249 DKK  |  GOLD RING: 249 DKK

Wuhuuu, solen har skinnet idag. Føler ikke at jeg har set solens stråler i MEGET lang tid. Det gav mulighed for at hygge lidt udendørs, uden at skulle være pakket ind fra top til tå. På billederne kan i se nogle af mine nye smykkefavoritter fra Pilgrims nyeste vinter kollektion, som jeg tænkte at jeg lige ville vise jer. 

Freja. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

From left to right BLAZER: 449 DKK | SUIT (with glitter): 449 DKK | SUIT: 379 DKK | SHIRT: 279 DKK

From left to right BOOTS: 649 DKK | BOOTS: 449 DKK | BOOTS: 229 DKK | BEANIE: 199 DKK

Jeg kan godt forstå hvis denne collage ikke lige umiddelbart giver mening, MEN der hører sig en forklaring til. Jeg kan godt være en smule kedelig når jeg går i byen - Jeg har stort set altid bare jeans og en trøje på. Nu nærmer vi os månederne, hvor der bliver holdt en del middage og arrangementer, og jeg har sad derfor og legede lidt med tanken om at købe et "heldragt". Jeg surfede lidt rundt blandt de nye sager hos Nelly og jeg fandt to rigtige gode bud fra NLY One. Jeg synes det kunne være lidt sjovt at lege Lara Croft for en aften, MEN man skal virkelig passe på stylingen, da man rigtig hurtigt kan komme til at se lidt tacky og billig ud. Jeg ville derfor skrue lidt ned for charmen, når det kommer til accessories. En oversize læderjakke og et par støvler burde kunne gøre det. Desuden så går jeg aldrig i byen uden en ekstra trøje, hue, halstørklæde eller andet varmt med mig - Det er en smule antiklimaks at vågne op helt snottet eller med lungebetændelse!

Freja.

Likes

Comments

JEANS: WEEKDAY  |  SHIRT: WEEKDAY

Jeg er ikke den største fan af mandage og jeg hører uden tvivl til den del af befolkningen, der godt lige kunne have brugt en time eller tre ekstra under dynen. Af den årsag ender jeg stort set altid med at være en smule tidspresset på mandage morgener som i dag, og det sidste jeg kan overskue er også lige at skulle ramle ind i en tøjkrise! Jeg har gjort mig den erfarring at hvis man har klædeskabet fuld af gode jeans og lækre trøjer, kan du altid gøre dig klar på 5 minutter. Jeg elsker jeans og trøjer - det er super behageligt og hverdagscool. et af de steder jeg oftest går til, når jeg har brug for en refill er Weekday. På billederne ovenover kan i se et mine nye par jeans til samlingen - Modellen er en af mine nye yndlingsmodeller ved navn "Ami". Den gule trøje er ligeledes far Weekdays nyeste kollektion, jeg har nævnt farven før i indlægget HER og jeg er stadig helt vil med den. 

Freja. 

Likes

Comments

PILGRIM: 179 DKK

Pilgrim har endnu engang lanceret en skøn kollektion. Jeg har allerede fundet min favorit, som har hængt på mig de sidste par dage, hvilket i måske har spottet her på bloggen og på Instagram. Jeg er fuldkommen vild med disse øreringe, som jeg har høstet mange komplimenter for allerede. Jeg synes det er fuldkommen vildt at man kan få så lækre et par guldbelagte øreringe til 179 DKK. Jeg kommer til at vise jer mange af deres andre skønne nye styles, men tænkte at jeg lige hurtigt ville tippe jer omkring disse. De kan købes online liger HER.

Freja.

Likes

Comments

​KENZO: 1600 DKK

Jeg ELSKER jeans, hvilket nok ikke er en hemmelighed. Jeg har været forelsket i denne model fra Kenzo meget længe og de er de Endelig mine! Jeg har købt mit par i butikken ill7, som er beliggende på Ny Østergade 19. Hvis i ikke lige kommer forbi butikken, kan i også finde bukserne i deres webshop lige HER. 

Freja. 

Likes

Comments

​(From left to right) MONKI: 800 DKK  |  STAND: 2300 DKK (available in two weeks)  |  ZARA: 549 DKK 

(From left to right) WEEKDAY: 1300 DKK  |  WEEKDAY: COMING SOON |  BRIXTOL: 2095 DKK

Jeg blev spurgt om jeg ikke ville komme med nogle gode bud på nogle vinterjakker på budget - Og jo, det ville jeg da selvfølgelig gerne. Jeg er selv enormt glad for jakker generelt og jeg har utrolig mange af dem. Jeg elsker faktisk denne tid af året, hvor man finder alle sine frakker frem igen! Dunjakker og lange frakker er mine yndlings - Gerne så oversize som muligt. Jeg har fundet 6 jakker frem til jer, og sagen er den, at jeg faktisk har 5 af dem selv. Den eneste jeg mangler til samlingen er den sorte dunjakke fra Brixtol. Jeg fandt den hos Nelly og jeg tænker at den ville være perfekt, når det danske vintervejr for alvor giver los. 

Freja. Likes

Comments

Instagram @frejawewer