​Jeg havde den sjoveste fredag i fredags! Det er faktisk først idag, jeg føler at jeg er ovenpå igen. Men det var udentvivl det værd! Først stod den på pigehygge, pizza og vin hjemme hos min veninde AC, hvorefter festen fortsatte nede på Cantina. Det var egentlig bare tænkt som en stille og rolig pigeaften, men tingene ændrede lidt drejning, da vi opdagede at en masse af mine venner tilfældigvis også var på Cantina. 

Desuden endte jeg også med at købe disse røde bukser, på vej hjem til AC. Jeg var i lidt god tid og besluttede mig lige for at tage et smut forbi Baum und Pferdgarten, hvilket resulterede i købet af disse røde bukser. Jeg er SÅ glad for dem - De kan findes lige HER. 

KYS!  

Likes

Comments

Her forleden dag var jeg på besøg hos Butik Bettina Beltner . Det var mega hyggeligt, og sikke dog en fin butik! Jeg har faktisk aldrig besøgt den før, da den er belliggende i Lyngby, men der er jeg helt klart gået glib af noget. Hun forhandler de fineste ting, deriblandt de skønneste tasker fra Kooreloo. Jeg var så heldig at få én med hjem, og jeg er allerede blevet så glad for den. Min mor er meget hippie-agtig, så jeg tænker så meget på hende når jeg kigger på den. Taskerne er håndlavet og ingen af dem er identiske, hvilket jeg synes er så skønt. Det er bettinas datter, som spottede dem i Santorini og nu er Bettina den eneste som forhandler dem her i Danmark.

Jeg synes helt klart at i burde tage forbi hendes fine butik - den er helt klart et besøg værd!

Lyngby Torv 8. 2800 Kgs. Lyngby

Freja.

Likes

Comments

COAT: SAKS POTTS | PANTS: VINTAGE (LONDON) | SNEAKS: NEW BALANCE (SOLD OUT) | SHADES: TRIWA

HEY! Her ser i dagens outfit, inden himmelen brød ud i snevejr. Hold nu op, hvor kan jeg ikke klare mere lortevejr. Jeg har så mange lækre lidt lettere ting, som jeg gerne vil vise jer, men det må altså vente. Jeg føler mig seriøst som den afskylige snemand på skøjter.. Hvad gør i for at kunne holde det ud?

I dag har jeg brugt min eftermiddag hjemme hos Emil Thorup, hvor min sødeste agent Pernille og resten af SMAC teamet holdte et event. Eventet gik egentlig kort fortalt ud på, at vi alle sammen kunne lære hinanden lidt bedre at kende OG optimere vores arbejde som influencers. Det er ”lillefredag”, men jeg skal bruge min aften på at rydde op, da jeg har efterladt mit hjem i ruiner. Skønt.

Kram.

Likes

Comments

Idag skulle jeg mødes med min gode veninde AC til en kop kaffe, og lige vende verdenssituationen. En ting jeg har lært er at man ikke skal mødes til kaffe, når man er mega sulten, for 10min. Efter har man kvalt en kæmpe burger. Meeeeeeen, når det nu skal være, så er deres burger hos Mad og Kaffe på Vesterbro altså virkelig god!

Fortsat god dag!

Freja.

Likes

Comments

Som jeg har nævnt mange gange her på bloggen før, så er jeg en stort Weekday fan. De er helt klart mit yndlings highstreet-brand. Jeg synes deres univers er rigtig sejt og gennemført - og knap så "tøset" - hvilket jeg sætter stor pris på. De laver nogle virkelig gode basics (min garderobe er prop fyldt), MEN de laver virkelig også nogle fede og designs. Man kan virkelig tydeligt mærke, at det er et sejt team der står bag kollektionerne, og det er lige præcis der hvor jeg synes de skiller sig mest ud. Derudover er de også rigtig gode til denim - De laver nogle rigtig cool sager, i rigtig god kvalitet. Jeg har virkelig mange denim items fra Weekday efterhånden, og jeg bruger dem flittigt!

Jeg har været så heldig at få lov at lave min egen lille popup-shop hos Weekday, hvor i kan købe alle mine yndlings items, fra deres nyeste kollektion. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at leve i sættet, i ser på billederne ovenfor! MEN der er også mange andre lækre sager, så jeg synes i burde tage et kig i shoppen HER.


Freja.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Weekday.

Likes

Comments

​En meget opmærksom læser spottede at jeg havde fået en ny tatovering og spurgte lidt ind til den - Hvilket gjorde at jeg kom i tanke om at jeg slet ikke har fået vist mine to nyeste tatoveringer. Jeg fik dem lavet i december måned, så helt nye er de ikke.


På min venstre fod står der Mr. Pink - Denne her tatovering blev lavet ret spontant af en der hedder Karl. Den er derfor overhovedet ikke særlig gennemtænkt, men jeg er faktisk ret glad for resultatet alligevel. - Mr. Pink er navnet på en karakter i en af mine yndlingsfilm.


På min højre fod står der MOR. Den blev lavet samme aften som Mr. Pink. Den blev lavet af en der hedder Marcus. Jeg elsker jo min mor, så den kommer jeg nok heller aldrig til at fortryde.


Jeg er også blevet spurgt ind til om jeg har planer om at få flere - Men jeg ved det faktisk ikke, selvom at det er et lidt kedeligt svar. Jeg har ikke nogen planlagt i hvert fald, men mon ikke at jeg får lavet et eller andet igen på et tidspunkt.

Likes

Comments

Så blev det endelig fredag. Jeg tænkte at jeg lige ville skyde weekenden igang, men lidt stemningsbilleder fra sidste weekend. Jeg havde nemlig den skønneste aften, i selskab med de skønneste piger.

Vi skulle spise middag på Pluto - Planen var egentlig ikke at vi skulle videre i byen, men efter et hav af cocktails, endte vi med det alligevel. Det var virkelig sjovt og humøret var højt.

Jeg vil varmt anbefale Pluto, hvis i skal ud og have det lidt sjovt her i weekenden, men i skal nok skynde jer at bestille bord så. De spiller god musik, servere lækker mad og laver nogle gode (og stærke) cocktails.

God weekend.


Likes

Comments

​STRIK: ENVII  |  PANTS: SIXAMES  |  SNEAKS: NEW BALANCE (SOLD OUT)  |  SHADES: TRIWA  | EARRINGS: ORNELLA APROSIO

Jeg er sgu gået lidt i ferie-mode, selvom at jeg ikke er på ferie - Dog kan jeg ikke rigtig finde ud af om det bare er en dårlig undskyldning for at være iført hyggetøj og have uglet hår. Anyway, så bliver en anelse misundelig, når jeg ser at alle er ude og stå på ski... Meeeeeen man kan ikke vinde hver gang. Jeg håber i hvert fald at i nyder jeres ferie, hvis i er så heldige at have sådan en. 

Freja. 

Likes

Comments

Jeg har fået en del beskeder i min indbakke ang denne fine kjole - Jeg kan røbe at den er fra Gestuz - Men jeg kan desværre ikke finde den online. Jeg skal nok holde øje og tippe jer, hvis jeg støder på den. Den er nemlig mega fin og bliver klart en favorit når vejret tillader det.

En sød læser kom mig i forkøbet og fandt den hos My Leotine lige HER.  
Freja.

Likes

Comments