Header

Idag har vi bakat bullar i vårt lilla radhus, goda blev dom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var Freja själv på dagis igen. Arg som ett bi hade hon varit den första timmen. Men sen när hon fick gå ut och sparka boll hade hon blivit glad.

När jag hämtat Freja gick vi ner till Lindex IGEN. Glömde köpa raggsockor. På vägen träffade vi min storebror M. Han följde med. Sen följde vi med till hans jobb för att visa upp frejson för hans jobbarkompisar. Hehe. Stolt morbror?

Efter det tänkte jag att vi lika väl kunde fortsätta åka och hälsa på folk på jobbet. Så sen åkte vi till både mormor och J. Sen åkte vi hem och lagade mat, badade och allt sånt som måste göras..

Roligt när man får bilder skickade till sig från dagis. Det kommer ju göra en lite extra lycklig när man sitter på jobbet och får lite uppdatering om vad prinsessan gör om dagarna.

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit här på ett par dagar. Men i onsdags så fick Freja vara på dagis flera timmar ensam. Der hade gått bra. Hon är lite ledsen när man lämnar henne. Men sen är hon inte ledsen, utan förbannad och arg till och från. Men över lag hade det gått bra. Men hon är säkert jätte arg för att vi har "övergivit" henne. I hennes ögon ser hon säkert det så.

Både jag och J lämnade av henne på dagis och sen passade vi på att ha lite "egentid" och tog en fika. Jag vet inte när vi tog en fika bara han och jag. Men det var super mysigt, lite nostalgi från när vi började träffas. Då gick vi ofta och fikade ihop. Utöver det så gick vi rundor i stan mitt i natten och pratade om allt mellan himmel och jord. Men den biten är lite svårare att göra igen.

När Josef började jobba igen så följde jag honom till jobbet sen gick jag ner till stan igen och beställde äntligen en klipptid. Jag har snart inte klippt mig på TVÅ ÅR! jag har snart så långt hår så jag kan torka mig med det. Men nu ska det av. Till strax över axlarna. Ska bli så skönt att bli av med allt hår.

Efter det gick jag ner till Lindex och handlade kläder till frejson. Blev en hel del. Fanns så himla mycket fint. Men sen när jag hade gått ut så undrade jag varför jag inte passade på att köpa något nytt till mig själv? När jag kunde kolla i lugn och ro? Alla tankar går till den lilla människan även när hon inte är med. Att man kan sakna en så liten tjej så mycket?

Likes

Comments

Idag gick det mycket bättre på dagis. Vi kom dit och jag lämnade i princip bara av henne idag. Hon blev lite ledsen precis när jag gick men sen sa dom att hon hade blivit glad ganska snabbt igen. Det var fruktstund. Det fick henne på bättre tankar. Bananpengar som dom så sött kallar det. Vem som helst hade väl blivit glad för det. Jag fick komma tillbaka när det var dags för lunch. Och allt hade gått jätte bra. Väldigt "nappig" som vanligt men nöjd och glad. Det är huvudsaken.

Efter dagis så somnade hon direkt. Men när hon vaknade åkte vi till Willys och hämtade ut en försenad present till världens finaste och bästa pappa J. Och sen åkte vi upp till J:s jobb och väntade på att han skulle sluta jobba. Där bjöds det på Ramlösa och kakor. Så Freja anser nog att pappas jobb är världens bästa ställe nu. Men under tiden hon satt i mitt knä och åt sina goda kakor så kände jag hur varmt det helt plötsligt blev. Blöjan säkert snett eller någonting. För plötsligt började det rinna kiss över mig och hela golvet. Haha vilken syn.

När vi väl kom hem tog det inte lång tid förens vi skulle iväg igen. Vi hade bestämt med min bror och kusin L att vi skulle leka. Men idag var det mest bråk mellan kusinerna. De slogs och det bråkades mest hela kvällen. Båda var nog trötta efter dagis. Hoppas dom är kompisar nästa gång dom ses. Dom är så söta ihop när dom är vänner.

Likes

Comments

Idag tror jag det hände. Freja insåg att "fan, dom ska lämna mig här". Hon var så gnällig och mammig på dagis idag. Jag skulle egentligen ha lämnat henne ensam där en stund idag. Men vi fick ställa in det. Förstår henne. Tänk att hon alltid fått vara hemma med antingen mig eller J och sen så är det inte så längre? Det måste vara jätte tufft och omtumlande. Det gör lika ont i mitt hjärta som hennes att behöva lämna henne. Samtidigt är jag väldigt tacksam att vi har förutsättningarna att vara lediga 3 dagar i veckan tillsammans och att jag slutar kl 13 varje fredag. Det är samtidigt nyttigt för oss alla att vara ifrån varandra ibland. Så att man hinner sakna varandra. Freja kommer lära sig så mycket på dagis, hon behöver träffa andra barn.

Freja somnade i bilen på vägen hem. Hon slocknade direkt, som ett ljus. En tuff dag för frejson, som felle säger. Felle och Sigge kom och hälsade på oss en stund på eftermiddagen. Freja och Sigge käkade kex och smulade så det stod härliga till. Och busungarna vägrade lyssna på att man INTE får springa i soffan. Suck. Jag misstänker även att Freja redan har lärt sig lite dagisfasoner. Hon puttades och drog i håret på stackars Sigge som helst av allt bara ville kramas. ❤️ den där Sigge kommer bli en riktig svärmorsdröm när han blir stor. Det är jag helt säker på.

Likes

Comments