Nu har vi äntligen lite svensk semester så vi tog en roadtrip upp till Motala och om några dagar ska vi vidare till Örebro. Vi hälsar på Simons mormor och farmor. När vi kom fram till Motala igår var de full fart hela dagen. Fint väder, mycket sol och bad samt lite kräftjakt. Jättemysigt är det här.

Idag ska vi träna lite sen ikväll blir det ut med båten och försöka fånga lite kräftor. Hoppas vi får napp!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev ett lätt men härligt träningspass på onsdags kvällen. Körde några ryggövningar samt rehab för knäna sen var jag nöjd.

Likes

Comments

En kväll med god mat, dricka och gott sällskap. Vi åkte till Glumslöv för att äta middag och hänga i och med att vi inte hade setts sedan USA. Väldigt ovanligt för oss att inte ses varje minut av varje dag då vi har levt på varandra i 1 år. Så det var en supermysig kväll!!

Puss & Kram

Likes

Comments

På springbreak åkte jag även till California då jag var i LA, Santa Monica och Venice Beach. Blev helt kär i California!!! Tycker nästan om de mer en Florida....


Väl i California gick vi o vandra på berg och stränder samt var på Universal. Universal var riktig häftig upplevelse. Allt var så coolt. Man fick åka bakom scenerna och se var dom spelade in filmer och hur. Riktigt coolt!

Likes

Comments

På springbreak åkte alla freshisar till Punta Cana, Domenikanska Republiken i några dagar. Var en av dom bästa resorna jag gjort med massa sol bad och parasailing och åka bananbåt osv.

Likes

Comments

I helgen så har jag jobbat som vanligt samt tränat fotboll. Men i lördags så hade vi överraskningsfest för 2 stycken i laget som fyllt 21 vilket var riktigt kul. Sedan på söndagen var vi på wine dive precis som vanligt haha.

Likes

Comments

Varit här i 6 veckor nu och lyckats hålla mig borta från shoppingbutiker men idag så föll jag för de. Sista skoldagen för denna veckan och ja har jobbat, haft prov och tränat så kände att jag förtjänade lite materiell lycka. Blev ett par grymt fräscha gympaskor från addidas, en enkel svart topp och en klänning för endast 2 dolla 

Köpte nya fotbollskor häromdagen för mina andra var isönder.

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte vi, alla freshmans, till Miami för en dag för att kolla på Miami Heat spela basket. Var en riktigt häftig upplevelse, så när vi väl var där passade vi på att filma lite som ni kan se här nedan, enjoy!

 

Likes

Comments