Header

För er som fortfarande besöker denna bloggen, så har jag återigen bytt bloggadress.. Denna gången så befinner jag mig på nattstad igen, kände dock inte för att gå tillbaka till denna bloggen utan för att starta om på nytt helt och hållet. Here you go! Klicka bara HÄR så kommer ni till min nya blogg. Puss och kram hela daaan! 💓


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom att min motivation är längst ner på botten, så är det självklart så att bloggen blir lidande för det! Funderar på att starta om på nytt, en helt ny blogg och så vidare? Vet dock inte när, eller om det ens kommer bli av. Men jag känner att det är dags att börja om på nytt på kanske en annan bloggportal. Vi får se hur det blir, och om jag skaffar ny blogg.. Så kommer jag informera er läsare som läser min blogg om var jag startar upp nytt! Pusshej. 

Likes

Comments

Idag har jag varit på mässa i Göteborg med specialpedagogiks klassen.. Det har varit en intressant dag, och väldigt konstig sådan. I morse envisades jag mig för att ta på mig mina hög-klackade skor, det regnade och vi gick till mässan. Det tog säkert tjugo minuter - minst. När vi var framme, hade de med sig en dyngsur Freja med ömmande fötter och trassligt hår. Men saker och ting blev bättre, fick bytt skor och låna en hårborste. Efter föreläsningarna på mässan drog jag och Carolin in till stan. Vi gick runt i olika butiker och hade skoj! Blev en  hemkomst strax innan sex, och jag är helt slut efter en hel dag i Göteborg med godisätande och mys i stan. Jag har även köpt en ny tröja på rean.. Nu blir det snart en dusch och sen säng med en bok! Godnatt. 

 

Likes

Comments

Dagen började halv bra, gick till kaotisk och blev grym till slut i alla fall! Skippade boxningen och drog till gymmet med Hampus, Roobin och Mimmi idag istället. Jag och Mimmi körde mage/rumpa. Och den sista kvarten körde jag och Hampus lite på crosstrainern. Var helt slut efteråt.. Men så underbart!


Likes

Comments

Jag är så grym, så jag vet hur man gör sånt här nu.. TACK SYSTERYSTER! Pusshej.

Likes

Comments

Vilka umgås du mest med på fritiden? Dessa är Rebecca, Sofie, Hampus och Linus tror jag..
Din favoritartist? Daughter.
Din bästa veckodag? Fredag, lätt! 
Bästa årstiden? Sommar!! 
Hur kommer det sig att du börja blogga? Ville till en början bara prova på, sen fastnade jag.. Fast det har varit från och till det där med bloggandet.. 
Vilka bloggar läser du dagligen? Kissies typ, haha.. Och några utav mina vänners bloggar.
Hur ärr drömkillen? Mörkhårig, omänksam, någon som finns där för en, han ska ha humor, någon man har kul ihop med och någon som man kan prata med om allt mellan himmel och jord! 
tatueringar/piercingar? Tatueringar
cocacola/fanta? Fanta - exotic!
hund/katt? Katt
Om du vann 10 miljoner vad skulle du göra då? Invistera en hel del till ett eget företag, eller två. Skänka en hel del till olika organisationer. Åka och volontärarbeta i Afrika i olika skolor, barnhem etc. Resa till olika länder, och kanske bo där i några år. Skulle även handla en hel del, spara undan det som blir över typ.
Din förebild? 
Vad gör du om sådär 5-10 år?
Då har jag förmodligen tagit examen för socionomutbildningen, börjat med att starta eget och så vidare. 
Intressen? Boxning och fotografering! 
Hur ser din drömframtid ut? Att jag har lyckats, kommit långt helt enkelt. Att jag har pojkvän, något husdjur, lägenhet eller hus. Har ett arbete, har en egen fotostudio och håller på och bildar ett nytt företag. 
Favoritdjur? Katt och häst.
Är du oskuld?:) Nej.
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Spara undan, skänka bort och shoppa. Och resa utomlands! 
Om du fick ändra på en sak vad skulle det vara då? Ja, det finns nog en hel del. 
Vad skulle du göra om du fick göra precis vad du ville? Resa jorden runt! 
Hur hoppas du att din framtid kommer att se ut? Om ca 10 år? BARN BARNBARN?! hhöhö Att jag har en fin utbildning, ett bra jobb, en pojkvän, ett eget hem. Men inga barn! 
 
 

Likes

Comments