Från lördagens trevligheter med middag på Invito och finfint sällskap, succé! Jag har sedan dess mest bara jobbat, som vanligt haha, men idag är jag faktiskt ledig. Har några ärenden att göra på stan och sedan tänkte jag hinna med ett pass på gymmet. För övrigt så har vi himla härligt höstväder idag så jag satsar nog på en promenad in till stan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och ett gäng från jobbet varit iväg på introduktionsutbildning för facket. Frukost, fika, lunch och massor av information. Väldigt intressant och lärorik dag faktiskt! Nu är jag alltså medlem i facket och därmed även officiellt sätt vuxen, haha. Borde kanske fortsätta på detta vuxna spår och ta tag i tvätten eller något men tänker att jag lika gärna kan kolla lite serie. Nog med vuxenheter för idag!

Likes

Comments

Helgen var kul! Efter jobbet i fredags åkte jag till Lycksele för middag och utgång med vänner vilket var himla roligt! På lördagen åkte jag sedan tillbaka till Umeå, hälsade på farmor och blev bjuden på en massa gott. Idag har jag jobbat och sedan kört ett pass på gymmet, nu väntar sängen och sedan mer jobb imorgon!

Likes

Comments

Long time no see! Jag har mest bara jobbat på senaste tiden men har såklart hunnit med lite roligheter också. I helgen har jag haft Linda, Olle och Mikaela på besök, så roligt att umgås bara vi fyra för ovanlighetens skull. Igår lyxade vi med lite vin och ostbricka innan vi drog vidare för middag på Pinchos, världsbra lördag!

Likes

Comments

Har haft en bra helg trots jobb både fredag, lördag och söndag. Igår blev jag bjuden på lunch hemma hos Anja innan jag började jobba och idag efter jobbet har jag bara tagit det lugnt. Införskaffat en liten kalender har jag också gjort, perfekt nu när jag kommer kombinera två jobb!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN tog jag tag i saken och bokade in en frisörtid hos Linda för att klippa av håret. Jag har varit sugen på att klippa kort i flera år nu men aldrig riktigt kunnat bestämma mig förut. Nu vill jag aldrig ha långt hår igen, haha. Är så nöjd!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag jobbat MASSOR, både på restaurangen men också på mitt nya jobb. Utöver mitt jobb på restaurangen kommer jag nu också jobba ca 2 dagar i veckan på en liten butik på sjukhuset så det känns roligt! Under den senaste veckan har jag iallafall hunnit med en middag med Anja, lite shopping också utgång i lördags. Ikväll ska jag se säsongsavslutningen på Game of Thrones och sedan ladda om inför mer jobb imorgon!

Likes

Comments

I onsdags fyllde min lillasyster 11(!!) år så då var jag hemma och firade henne. Förutom det har jag inte gjort speciellt mycket i veckan, har hunnit jobba en del men mest bara försökt kurera mig från förkylningen jag dragit på mig. SÅ LESS på feber nu. Det börjar iallafall gå åt rätt håll så jag får helt enkelt fortsätta med te-drickandet och serietittandet en liten stund till, snart frisk! Snaaaart..

Likes

Comments

Ledig dag och ett besök på Glassbonden med familjen. Gott, fint, trevligt! Sedan tacos till middag och nu lite häng hemma hos mig. Imorgon ska jag jobba och sedan får vi se, kanske ett besök på Båten om vädret är bra!

Likes

Comments

Så var motorveckan över igen - enda gången det händer något i Lycksele och lika roligt även detta år! Gårdagen spenderades i Bratten där vi lekte sjuka lekar, åkte rutschbana, åt middag och förfestade lite innan vi åkte in till Lycksele igen. Idag har vi ätit pizza och sedan legat ute i solen ett par timmar, skönt avslut på helgen. Tack tack tack för dessa toppendagar!

Likes

Comments