I onsdags fyllde min lillasyster 11(!!) år så då var jag hemma och firade henne. Förutom det har jag inte gjort speciellt mycket i veckan, har hunnit jobba en del men mest bara försökt kurera mig från förkylningen jag dragit på mig. SÅ LESS på feber nu. Det börjar iallafall gå åt rätt håll så jag får helt enkelt fortsätta med te-drickandet och serietittandet en liten stund till, snart frisk! Snaaaart..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ledig dag och ett besök på Glassbonden med familjen. Gott, fint, trevligt! Sedan tacos till middag och nu lite häng hemma hos mig. Imorgon ska jag jobba och sedan får vi se, kanske ett besök på Båten om vädret är bra!

Likes

Comments

Så var motorveckan över igen - enda gången det händer något i Lycksele och lika roligt även detta år! Gårdagen spenderades i Bratten där vi lekte sjuka lekar, åkte rutschbana, åt middag och förfestade lite innan vi åkte in till Lycksele igen. Idag har vi ätit pizza och sedan legat ute i solen ett par timmar, skönt avslut på helgen. Tack tack tack för dessa toppendagar!

Likes

Comments

Från söndagens middag med Anja & måndagens middag med Hanna. Kvällssol på balkongen är det bästa!

Ikväll tog jag äntligen helg så nu ska jag försöka packa ihop lite inför imorgon, ser så mycket fram emot dessa dagar!

Likes

Comments

I tisdags åkte jag hem till mamma för att fira hennes födelsedag och sedan har jag mest bara jobbat, några pass på gymmet har jag också hunnit med. Nästa helg är jag iallafall ledig så då åker jag till Lycksele för att hänga med vänner, det blir kul!

Likes

Comments

​Lunchat med Klara, umgåtts med mamma, gymmat och jobbat har jag hunnit med i veckan och ikväll åt jag middag med Anja. Kycklingrullar och cola ute i solen, prima avslut på veckan!

Likes

Comments

Lördag & söndag spenderade jag i Skellefteå med ett härligt gäng. Både vädret & sällskapet var på topp och gjorde stadsfesten himla trevlig! Kom hem till mamma lagom till middagen igår och idag har vi ätit sconesfrulle och sedan tårta som jag fixat ihop. Att fylla 21 var minsann inte så dumt!

Likes

Comments

Bastu, bad, lekar, grillat och självfallet en del dans runt stången. Midsommar var succé!

Likes

Comments

Ledig dag och riktigt sommarväder, hur härligt?? Har hunnit med att städa, baka och en cykeltur till Ica Maxi för att handla. Sedan kom Anja över på middag och nu har jag besök av min familj som stannar till på söndag. Dagar som denna är bra dagar!

Likes

Comments