Bastu, bad, lekar, grillat och självfallet en del dans runt stången. Midsommar var succé!

Likes

Comments

Ledig dag och riktigt sommarväder, hur härligt?? Har hunnit med att städa, baka och en cykeltur till Ica Maxi för att handla. Sedan kom Anja över på middag och nu har jag besök av min familj som stannar till på söndag. Dagar som denna är bra dagar!

Likes

Comments

Ikväll gick min yngsta syster på sommarlov, trevlig skolavslutning med sång och fika! Imorgon åker jag till Lycksele för att hänga med Linda och på lördag åker jag tillbaka till Umeå. På söndag väntar jobb!

Likes

Comments

Hejat när Elvira och Hanna spelat brännboll (& haft matchande supportertröja till deras lagtema), trängts i publikhavet på kvällarna och träffat massor av folk vilket var extra kul nu när jag varit borta så länge. Grymt rolig helg helt enkelt och med ett grymt roligt gäng!

Likes

Comments

Efter fem månader i sol och saltvatten utan minsta skymt av vare sig sax eller färgning var detta mer än välbehövligt. I botten lät vi min naturliga hårfärg vara kvar och fräschade bara upp i längderna istället, + en ordentlig klippning av topparna. Lika nöjd som alltid efter ett besök hos min duktiga vän!

Likes

Comments

Igår åkte jag till Lycksele som levererade lunch, glass och häng i solen. Senare på kvällen var vi ett gäng som åkte iväg för att grilla och spela kubb, väldigt bra tisdag! Just nu sitter jag på salongen där Linda jobbar och låter henne ta hand om mitt hår, visar resultatet senare!

Likes

Comments

Från fredagens trevligheter!

Middag och vin innan vi tog oss vidare till Båten var kul! På lördag tog jag sedan bussen hem till mamma och igår firade vi förstås morsdag. Idag har jag varit vikarie på mammas jobb då hon hade annat arbete att göra, kul dag med väldigt snäll klass måste jag säga!

Likes

Comments

Ikväll har jag hängt med Anja, ätit hamburgare på min balkong och pratat massor. Världsbra! Under dagen har jag även hunnit med att tvätta & städa i lägenheten och imorgon är planen att dra in till stan för lite shopping. Så skönt att vara tillbaka i Umeå!

Likes

Comments

...blev det sommar även här! Från några få plusgrader till strålande sol och riktig sommarvärme, väldigt uppskattat även av mig som trots allt haft sommar hela vintern. Solade, spelade boll med familjen, åt grillat till middag och avslutade kvällen med lite kubb. En väldigt bra lördag! Imorgon åker jag tillbaka till Umeå för att spendera några dagar där, har en hel del planerat så det ska bli himla kul!

Likes

Comments