I torsdags var vi på grillkväll hos tre andra svenska tjejer och igår hade vi samma tjejer här hos oss. Planen var att gå ut men då vi hängde här hemma lite för länge blev det ingen direkt utgång, men trevligt hade vi iallafall!

Likes

Comments

Hängt på stranden, ätit tacos och letat lite jobb är vad vi haft för oss de senaste dagarna. Idag åkte vi färja över till fina Manly där vi låg vid klipporna och solade i ett par timmar, ingen söndagsångest här inte!

Likes

Comments

Bra slut på 2016 och ännu bättre början på 2017. Många köade från tidigt på morgonen för att få en bra plats inför fyrverkerierna men vi åkte dit ca en timme innan bara och lyckades ändå få en bra plats under Harbour Bridge. Fyrverkerierna var himla fina iallafall, lite skillnad i jämförelse med hemma var det allt! Ikväll ska vi fira in året ordentligt då det främst är den 1a som gäller här borta, det blir kul!

Likes

Comments

Ikväll har vi gått den 6 km långa promenaden mellan Coogee Beach och Bondi Beach. Himla himla fint alltså!

Likes

Comments

Igår hängde vi på stranden under dagen, åkte hem för att äta god middag och sedan drog vi ut på lite olika pubar. En lite annorlunda julafton men roligt hade vi! Idag har vi varit på Cooge Beach där det var fullt av människor, tomteluvor och fest. God jul på er!

Likes

Comments

Idag har vi hängt på Bondi Beach, var rätt blåsigt men sjukt varmt så det var en bra kombo faktiskt. Så härligt! Just nu är vi på väg hem från Ikea där vi ätit middag och handlat lite inför jul. Svenska köttbullar måste vi såklart ha på julafton!

Likes

Comments

Idag har jag mest bara tagit det lugnt och ikväll har jag lagat middag, tränat och pratat med mamma i telefonen. Imorgon får vi se vad vi hittar på, får bli lite beroende på vädret helt enkelt men jag är iallafall sugen på att åka till Operahuset och titta runt lite där!

Likes

Comments

Igår flyttade vi in i vår nya lägenhet där vi alltså ska bo under vår tid här i Sydney, en liten men supertrevlig lägenhet med balkong och rätt nära till centrum dessutom. På kvällen hade vi några andra svenska tjejer på besök och sedan blev det utgång på Ivy, en stor klubb med olika våningar och massor av folk. Kul var det iallafall! Idag har jag börjat söka lite jobb, gått runt på olika restauranger och lämnat mitt cv helt enkelt. Får hoppas att det ger resultat!

Likes

Comments

Idag har vi hängt i centrum, kikat i lite affärer och fixat bland annat bank & simkort till mig. Nu har vi ganska just ätit middag och resten av kvällen lär vi bara ta det lugnt, imorgon ska jag på kurs så blir nog en rätt tidig kväll!

Likes

Comments