Heyy bloggen.

Håber i har haft en skøn dag, det har jeg i hvert fald. I dag (4/3-17) har jeg været til barnedåb hos min niece - og det var pisse hyggeligt. Elsker fam <3 / I dag får i mit outfit at se. Jeg er helt vild med det her outfit, syntes det er pisse lækkert.


Min super lækre ruskinds jakke er fra Vero Moda og kostede 799 kr. - jeg er helt vild med den her, den giver lige the finish look. Ihh, den er lækker.

Mine culotte bukser er fra HM og kostede 349 kr. - dem her er virkelig blevet mine faves. Jeg er så vild med dem.

Mine sko er fra Vagabond og kostede 749 kr. - mine blå-mandags sko, og jeg har brugt dem rigtig meget siden. De er super basic, og kan gå til rigtig mange ting.

Min turtleneck er fra MbyM og kostede 300 kr. - super basic, og kan gå til mange ting. Har den tit på indenunder en t-shirt eller en striktrøje, og de to ting sammen ser så lækkert ud.

Jeg håber i har det godt, og får en forsat god weekend. <3

xoxo Freja Kragh


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyy, bloggen.

Okay, hvad sker der lige for at om få dage går vi ind i marts, også bliver det forår? Syntes ikke det er særlig længe siden at vinteren startede. Tiden flyver virkelig hurtigt afsted. Det syntes jeg altså, at det er ret vildt! Det er jo snart sommer, haha. // Men idag vil jeg gerne fortælle jer hvad jeg har brugt min weekend på, denne her gang. Jeg tænker at det bliver sådan en ting jeg vil lave en gang i mellem. For jeg tænker det kunne være hyggeligt, at i kunne se hvad jeg egentlig går rundt og laver, hehe.

24/2-17:

Fredag planlagde jeg et par blogindlæg - syntes det er meget rart at jeg kan planlægge dem, så der er blogindlæg til over flere dage. I kan se mit seneste blogindlæg lige HER. Senere hen på fredagen tog jeg et smut på stadion, for at se Randers FC spille mod FC Midtjylland (Randers tabte desværre 0-2, øv øv), sammen med min far. Min far havde nemlig fødselsdag dagen for inden (23/2), hvor jeg gav ham en billet derover til. Vi vandrede hjem ved 22 tiden & det var hunde koldt!! Da jeg kom hjem lagde jeg mig i min seng, og så x-factor. Ser egentlig kun x-factor pga. de unge og så gruppen VKation. Syntes ikke rigtig nogle af de andre siger mig så meget. Derefter smuttede jeg i seng.

25/2-17:

Lørdag stod jeg forholdsvis tideligt op (hvem skulle tro det - men den er altså god nok, haha), fordi jeg skulle til min fars 46 års fødselsdag. Stod op og smuttede i bad, lagde noget makeup, også blev kørt ind til min far, umiddelbart derefter. Jeg var der lige lidt før de andre, så jeg lige kunne hjælpe ham med div. ting osv. haha. De andre kom ved 13 tiden, og jeg tog hjem igen ved 18 tiden. Det var pisse hyggeligt - elsker fam <3 Lagde mig i min seng igen da jeg kom hjem, haha. Der var lige nogle youtube videoer der skulle ses! Også sad jeg og planlagde et blogindlæg igen igen, hihi. - så også Danmark har talent, og det er nu egentlig meget hyggeligt. Efter Danmark har talent, satte mig til at gøre det planlagte indlæg færdig, også smuttede jeg i seng.

26/2-17:

Søndag stod jeg først op kl 10:30, jeg plejer aldrig at stå så sent op, haha. Da jeg havde gjort mig færdig osv. Kørte vi ud til min søster i Hammel. Jeg skulle nemlig have hendes cykel fordi jeg ikke selv har en cykel længere. Den blev desværre stjålet i Juni måned, såå det var pisse lækkert at jeg lige kunne få hendes. Også have min mor strikket noget, som skal bruges til en barnedåb vi skal til på lørdag (4/3-17). Det var pisse hyggeligt lige at være ude hos dem. Ved 16 tiden kørte vi hjem, og købte fastelavnsboller med hjem - ihh de var super gode, mums. For en gangs skyld lagde jeg mig i min seng igen, haha og så lidt youtube videoer - elsker simpelthen at følge Kristine Sloth's vlogs fra USA, de er pisse hyggelige. Resten af aftenen lå jeg bare og slappede af & hørte noget musik. Og så smuttede jeg i seng.

Det var en stille og rolig weekend, så det var meget rart. Næste weekend skal jeg til barnedåb, hvilket jeg ser meget frem til. Jeg håber at i har haft en god weekend.

xoxo Freja Kragh

Likes

Comments

Heyy

- haha, okay det her virkelig noget som jeg skal vænne mig til, men det er jeg sikker på at det sker hurtigt. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget, til at begynde at skrive en masse indlæg her på bloggen, hihi.

Jeg hedder Freja, jeg er 16 år gammel og så går jeg i 10 klasse. Jeg er født og opvokset i Randers, og har boet her hele mit 16 årige liv, og det gør jeg selvfølgelig stadigvæk, hehe. Mine forældre er skilt, så jeg bor hos min mor, og ser min far når jeg lige har lyst, hehe. I min fritid er jeg sammen med mine veninder, og min dejlige kæreste selvfølgelig haha. Bruger også rigtig meget af min tid på familien.  Jeg intetrreserrer mig meget for fotografering, og alt sådan noget med kameraer, medier osv. Derfor tænkte jeg at det her blogging kunne være en perfekt mulighed for mig, også så at man havde en "fritidsaktivitet". Youtube var faktisk også noget jeg lavede en gange for nogle år tilbage, og jeg har det faktisk stadig i tankerne. Så mon ikke at det bliver en realitet en dag, her snart.

- det var vidst lige kort fortalt om mig, hehe.

Min blog kommer primært til at omhandle mode og skønhed. Men der kommer også andre ting, som ikke lige hører i den kategori. Det kunne b.la. være alt fra madlavningsindlæg til top 10 af mine yndlingssange. Jeg går meget op i, at der er noget for hver en smag. Fordi jeg ved, at det ikke lige er alle der intetrreserrer sig for makeup og sådan noget. For også at kunne komme ud til dem, det vægter jeg i hvert fald højt, her på min blog.

Jeg ser i hvert fald meget frem til det her blogge halløj. Også håber jeg også at i vil læse med derude!


xoxo Freja Kragh

Likes

Comments