Hejsa alle sammen.

Vi er jo lige hoppet ind i december måned, som er min ultimative yndlings måned, på hele året. Generelt er efterår- & vinterperioden min favorit. Jeg syntes det er SÅ hyggeligt, med kulde og sne. Selvom, vi for det meste har kulde hele året rundt. Det er jo Danmark vi bor i, hehe.

Idag vil jeg super gerne vise jer hvad jeg ønsker mig i julegave i år. Jeg syntes det er vildt inspirerende at se hvad andre ønsker sig. For jeg havde selv en smule svært ved at finde på nogle ønsker.

Jeg har sendt mine ud til min familie for flere måneder siden, da de altid driller mig med at jeg er for langsom til at sende dem ud. Så i år besluttede jeg mig for at der skulle andre boller på suppen, så jeg valgte at tage lidt fis med det. Jeg sendte dem vidst ud allerede i oktober måned. Så nu har de ikke noget at brokke sig over. Med mindre de brokker sig over, at det så er alt for tideligt. But whatever, haha.

Jeg bruger denne super smarte app, Ønskeskyen. Hvis ikke I kender den, så download den i appstore. Den er simpelthen SÅ nem at finde ud af & det er nemt for sin familie at finde ud af hvad du ønsker dig. Plus, du kan sætte billeder ind og links så folk kan finde tingene på nettet & se billeder af hvad du ønsker dig. På den måde har de et godt overblik over hvad du ønsker dig.

Link til min ønskesky: https://xn--nskeskyen-k8a.dk/share/Freja_JULEGAVE-OENSKER-2017


Glædelig 1 søndag i advent. Knus Freja ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa alle sammen.

Hjertelig velkommen til min blog, ihhh. Jeg håber i vil tage super godt i mod den & følge med.

Hvis jeg lige skal fortælle jer kort om mig selv - Jeg hedder Freja. Jeg er 16 år gammel & bor I Randers sammen med min mor. Jeg holder pt. et sabbatår, og her arbejder jeg ellers bare. Jeg interesserer mig meget for fotografering & alt hvad der har med billede- & videoredigering at gøre. Derfor har jeg set så meget frem til at skulle starte den her blog op. Jeg syntes jo det er super spændende at skrive forskellige indlæg osv. Jeg har haft en youtube kanal for nogle år tilbage, som jeg elskede at lave videoer på. Og jeg sidder stadig med tanken om at starte op igen på et tidspunkt, når jeg har alt udstyret i orden, hehe.

Min blog vil primært omhandle mode og skønhed. Men der er ikke en præcist kategori på det. Så det bliver på en måde en mode/skønheds blog, men indblandet med alt muligt alt spændende også. Hvis i kan følge mig, hehe.

Jeg håber rigtig meget I har lyst til at følge med. Jeg ser i hvert fald meget frem til det!

Hvis I har lyst til at følge mine sociale medier, så er de linket her ude i siden. De skulle gerne være nemme at finde. :)

Ha' en super dejlig dag. Knus Freja <3

Likes

Comments