Så er der endelig lidt billeder fra min tur til USA - og nok det fedeste jeg har oplevet!

Det vidste jeg ikke før jeg tog afsted: USA er et vildt sted. Mangfoldighed og en helt anden (og mere venlig og åben) kultur. Flere steder oplevede jeg kvinder, som komplimenterede hinandens kjoler og gik videre - god stil!
Generelt var det en tur jeg kommer til at huske længe og det er ikke sidste gang jeg besøger USA!
Ugh, take me back!

Selve turen var et road-trip hen ad kysten og vi har derfor oplevet en masse byer og stater med start i Washington D.C. Derefter besøgte vi Newport news, Roanoke, Asheville, Charleston, Savannah, St. Augustine, Orlando, Sarasota og efter 16 dejlige dage sluttede vi eventyret i Miami (South Beach)

Herunder er lidt billeder fra turen - enjoy!

- Freja

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej igen derude!

Jeg havde min sidste skoledag i går. Jeg er altså derfor færdig med 1.G (selvfølgelig udover eksamener og årsprøver).

Nu står den på læseferie, indtil den første årsprøve d. 29. Det er altså først om 2 uger (!!!) og for mig er det super lang tid. På sådan et tidspunkt som nu må jeg bare indrømme en ting: Jeg er ikke specielt glad for sommerferie.


Okay, vent hvad? Hvem er ikke glad for sommerferie? Ingen skolearbejde, ingen bekymringer.
Det lyder også ret vildt at sige. For tro mig, ferie er jo skønt. Jeg har det selvfølgelig rigtig rart i starten af ferien og nyder den i fulde drag. Jeg glæder mig selvfølgelig også til at jeg skal til udlandet (hvilket der uden tvivl bliver lavet indlæg om) - men når alt kommer til alt, så ender jeg med at savne at lave noget fagligt og jeg savner at have noget at stå op til. Dog kan man jo vågne op og tage til træning, eller aftaler med veninderne, men i længden savner jeg en ringetid som jeg skal overholde.

Jeg tror også bare at bekymringer plager mig allerede nu - for hvad med 2.G. Det bliver jo dobbelt op på afleveringer og arbejde.
Især nu, hvor jeg ikke skal op i eksamen, men kun årsprøver. Bum, endnu en eksamen næste år + de store opgaver som DHO.

Nå, men det hele til den tid. Ferie er ferie, og det skal man da ikke klage over uanset hvad. Det blev et lidt kort indlæg idag, hvor jeg lige skulle ud med nogle tanker, men lidt større indlæg er in the making. Det lover jeg.

Likes

Comments

Hej derude

Det er ved at være længe siden bloggen er blevet opdateret - den tager jeg på mig og lover mere aktivitet!
Til gengæld synes jeg at det første indlæg efter lang tid skulle handle om noget positivt. Nemlig sol, sol og atter sol!

Her i weekenden har jeg nemlig brugt tiden på Samsø med kærestens familie.

Jeg blev fredag hentet direkte fra gymnasiet efter en lang og stresset uge fuld af arbejder, og derefter gik turen mod Samsø.

Det tog dog alligevel sin tid at nå frem, for jeg blev hentet 15.30 og vi nåede først Samsø 20.30 - mega lang køretur (især for mig som ikke er god til det)..

Men holy moly, jeg elskede lørdag!
Vi stod op, spiste lidt lækker morgenmad og ellers stod den på en cykeltur i det gode vejr. Uden at overdrive var det noget af det mest afslappende jeg nogensinde har prøvet. Ingen telefon til at ringe, ingen facebook venneanmodning, ingenting. Det var så rart!
Og så var der selvfølgelig også super meget is og godter - selvfølgelig, det er jo mig!

Min weekend var meget vellykket, afslappet og romantisk (for nu var jeg jo ude i det smukke vejr og i de smukke omgivelser med en lækker fyr <3) og det er klart noget jeg kan anbefale.. eventuelt med en god flaske vin og en lækker madkurv.

- Freja xo


Likes

Comments

Hej derude!

Dagen er lørdag - jeg har stået for sent op, har ikke fået én eneste kop te og craver chokolade mere end aldrig før. Det var lige en almindelig lørdag (hey, jeg er vel menneske). Men mine fund for et par dage siden gjorde, at jeg følte mig fly AF, og jeg er godt tilfreds ;)) Og her er hvorfor: Genbrug er virkelig in og det har det virkelig været længe. Mærkeligt nok, så har jeg næsten ingenting fra genbrugen (WHAT?)

Men for et par dage siden fandt jeg da et par fund, blandt andet et silketørklæde. Jeg er generelt helt vild med dem, men først nu har jeg fundet ud ag at det er pænt til mig - ellers synes jeg ikke rigtig at de har klædt mig. Men hey. De er shiny, praktiske og det perfekte tilbehør til tasker, hår eller hals - what´s not to like?

Derudover er jeg helt vild med den stil, som er lidt mere retro end i dag. Derfor er jeg generelt helt vild med poloer, der enten er lidt store og giver komfort, eller som er lidt stramme som fremhæver - og så fandt jeg den perfekte Fred Perry trøje i rød.. Jeg er helt vild med den!

Næste mål er vel at shoppe i Episode (så hyped at det er helt vildt). Har hørt så meget om at det sted skulle være helt vildt fedt, så det må jeg da lige tjekke ud.

Note til mig selv: Køb mere genbrugstøj - så er der også flere penge til make up og cafebesøg!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

I øjeblikket er vejret bare helt fantastisk - og hvordan kan man ikke lade være med at blive smittet med godt humør?

Jeg har nu ikke lavet et indlæg i meget lang tid.. (og det er selvfølgelig virkelig ærgerligt..)
I øjeblikket har jeg bare virkelig haft travlt med arbejde og skolen - men selvfølgelig vil jeg stadig blogge!

Så når det nu er ryddet af vejen, så lad os tale om det, det hele handler om - forår!

Jeg er blevet helt hyped over den nye årstid, for hold da op hvor følte jeg bare at vinteren har varet for evigt..
Så snart vejret bliver en smule bedre, går jeg altid all in og tænker nederdele o g solbriller. Typisk mig..

Men men.. nu til indlægget..
Jeg har fundet lækre sager, som jeg først og fremmest er helt vilde med, men også items, hvor jeg tænker at de fleste ting er i prisklassen hvor alle har råd. Måske lige på nær Gucci tasken - den er nok liiiidt udenfor.
Min ynglingsitem på "listen" er helt klart Denim jakken. Jakken er fra H&M, og koster kun 399.. Og jeg er oprigtigt helt vild med den!
Med hensyng til bukserne, er jeg super fan er nålestriber, og også bare generelt at kontorbukser (Eller hvad den rigtige term nu er for dem).

Men det var lidt alt herfra - dog har jeg flere planer for indlæg de kommende dage. Så husk at følge med!

- Freja KøppenLikes

Comments

JEG ELSKER INSTAGRAM

Jeg elsker at få inspiration fra de sociale medier til at fra madlavning til beauty.

Jeg bruger dagligt rigtig meget tid på de sociale medier og især på instagram. Instagram er bare min go to når jeg ikke lige ved hvad jeg skal have på eller hvad skal jeg gøre med mit værelse. Det perfekte tidsfordriv når jeg venter på DSB´s forsinkede toge.

Så her er mine top 5 inspirationskilder fra IG:

1. WAKEUPANDMAKEUP

Der er ingen tvivl om, at mit ynglings tidsfordriv på Instagram er Wakeupandmakeup. Siden er dedikeret kun til makeup videoer og billeder. Det er ikke den eneste makeuprelaterede profil jeg følger, men der er virkelig ikke nogen profil der lever og til den her. Det er virkelig min go to - også for inspiration!

2. KYLIE JENNER

Jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg synes at Kylie jenner er en inspiration (for at være helt ærlig). De ting hun ligger op er jeg enten for fattig eller for nærig til at købe, men alligevel inspirerer hun mig stil-mæssigt. Hende (og generelt hele Kadashian familiens) stil er meget anderledes end det man normalt ser. Noget af det er selvfølgelig for meget, men der er også meget af det jeg virkelig synes om. Så hun er klart en inspiration inden for Fashion!

3. BUZZFEEDTASTY

Alle der har set tasty er enige med mig her: Det er mega satisfying at se deres videoer. Jeg elsker virkelig at blive inspireret til at gøre noget mere ud af mad, så det ikke altid bare er den samme slags grønsager og pasta jeg spiser.

Og det er jo det perfekte tidsfordriv - plus man bliver lækkersulten på sådan en cool måde. Jeg er fan!

4. CARO_E_

Jeg elsker Caro!
Hun er den slags blogger, youtuber og person som man selvfølgelig ikke kender i virkeligheden, men som man bare kan fornemme er en skide sød person.

Derudover er hendes Instagram jo goals! Underligt nok bliver jeg virkelig inspireret til at arbejde, så jeg kan tjene flere penge og dermed opnå de rejsedestinationer der afspejler sig i hendes profil. Hun er seriøst de smukkeste steder med de smukkeste ting.. Der kan snildt gå 20 minutter, hvor jeg bare scroller igennem hendes billeder.

5. LOUISENMADSEN

Jeg kan ikke helt forklarer hvorfor - men jeg er virkelig inspireret af Louise Madsen. Jeg tror det er fordi, at hun bare er sej i forhold til det hun går igennem. Jeg er stor fan af hendes videoer på yt, og hendes Instagram er virkelig en samling fede billeder.
Så på den måde kan man vel sige, at jeg bliver inspireret af hendes billederedigering.. Den kan jeg rigtig godt lide ja!

Så det var det, mine inspirationskilder fra IG. Det her er selvfølgelig kun nogle af dem. For jeg kan lige så godt indse det - jeg er en instagram narkoman. Jeg skal bare have mit daglige instagramindtag.

Jeg håber at det gav en inspiration som ikke selv havde tænkt over at få. Jeg bliver ihvertfald altid inspireret til alt muligt via de sociale medier. Jeg kan med nemhed beslutte mig for at motionerer hver dag, opretholde mit sociale netværk, blive den klogeste på mit gymnasium og samtidigt arbejde så meget at jeg bliver rig af det - alt det bare ved at kigge på et billede af en perfekt moden avokado (eller noget i den dur - det er faktisk ret spøjst :))

- Freja Køppen

Likes

Comments

Hej derude!

Først vil jeg starte med at undskylde for ikke at være så aktiv i øjeblikket. Der sker en masse ting og jeg arbejder meget i øjeblikket. Håber i selvfølgelig kan bære over med mig og stadig nyder at læse med!


Jeg elsker indretning, især med de små ting (Come on, det er alle piger!). De små nipsting får en til at føle, at man får et helt nyt værelse. Mit problem er bare altid, at jeg ikke har én stil til mit værelse. Jeg kan aldrig finde ud af, om jeg er typen der har det mere retro, personligt eller minimalistisk.
Men noget der altid er en sikker vinder, er den lidt anderledes og personlige stil..
For eksempel har jeg på mit værelse valgt at lave en lidt ´tumblr´ ting, som er denne her tøjstang som er en gren. Jeg fik inspiration til den fra Instagram (Inspirationsprofiler fra IG - eventuelt oplæg?), og jeg ville i starten lave den selv. Men alligevel gik det ikke, og jeg fik fat i en bambus stang og noget grøn snor. Det giver lidt et råt look, og samtidigt kan det sagtens sættes ind i et minimalistisk værelse. Så handler det jo bare mere om hvad du hænger op på. Jeg hænger for det meste det tøj op, som jeg bruger mest og ellers det jeg synes er pænt (også selvom jeg ikke rigtigt går med det.. :)))
Den anden ting jeg synes rigtig godt om på mit værelse, er det her med at hænge postkort op. Jeg synes at det er en nem måde at tilføje lidt personlighed og retro til rummet. Farverne er med til at gøre det lidt retro, for ellers har rummet, for mit vedkommende, nemt ved at blive lidt normalt og gråt. Det er jeg ikke så meget til. Det fede er også at det er super nemt at lave det personligt. For eksempel har jeg valgt at hænge mit Kylie Jenner kort op.


Hvis jeg skulle give et lille råd til at pifte værelset op, ville det helt klart være at starte i det små. For selvom at det kan være rart at rykke rundt på møblerne, er det ikke noget man kan holde ud at gøre hver uge. Og desuden ville det blive sindsygt dyrt at skulle købe nyt hver eneste gang man skifter stil (det gør jeg omkring 10 gange dagligt.)...
Hav en dejlig aften derude, og jeg håber oplægget her giver lidt inspiration til hvordan i selv kan dekorerer jeres værelse..


- Freja Køppen

Likes

Comments

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hej derude!
Jeg skrev tidligere et oplæg omkring valentines generelt. Der skrev jeg, at min kæreste var ude og rejse og derfor skulle jeg ikke noget. Men men, det er da hyggeligere at være sammen med nogle, så derfor bestilte jeg bord på sticks n' sushi i Hellerup med en super sød veninde..
Som jeg sikkert også skrev tidligere, så går jeg ikke forfærdeligt op i Valentines Day. Men for min skyld er det også helt fint hvis man gør. Selvom jeg selvfølgelig savnede ham rigtig meget, var jeg alligevel glad for at fejre hjerternes dag med min veninde. Det er rigtig hyggeligt og en måde at vise, at man ikke behøver en pige eller en dreng for at gøre en glad..

Efter at vi blev simpelthen så mætte (!!!) tog vi hjem og så en film, og ellers var vi bare trætte. Det eneste vi manglede var en god flaske vin!

Så det var min valentines day. Jeg håber at i også havde en god dag, med kæresten, et par gode veninder eller familien..

- Freja Køppen

Likes

Comments

Hej derude!

Nu har jeg haft bloggen i et stykke tid - og tusind tak fordi i læser med!

Jeg har længe gerne ville lave et "Lær mig at kende" indlæg, men har med vilje ventet lidt. Dog føler jeg for at lave det nu, da i da skal have muligheden for at lære mig at kende. Men jeg advarer - det her er komplet ubrugelige informationer. Men what the hell - det er sjovt!

1. Jeg har ikke en stil. Den ene dag ligner jeg en prinsesse, næste dag ligner jeg et medlem fra Kiss. Det er spøjst.

2. Jeg har sunget i mange år (omkring 10 tror jeg). Men så snart folk spørger om jeg synger godt, svarer jeg helt automatisk nej. Jeg har ingen ide hvorfor, for inderst inde synes jeg selv det lyder rigtig godt.

3. Mit værelse er enten rent som jeg ved ikke hvad, ellers ligner det en losseplads - der er intet mellem de to.

4. Jeg er kæmpe tryghedsnarkoman, men samtidig spontan AF. Det giver lidt problemer engang imellem - og mest af alt synes folk at det er spøjst at jeg ikke nyder at være alene hjemme, men er klar på at tage et fly til en ukendt destination uden tøven.

5. Jeg elsker make up. Det er virkelig det jeg ånder for. Når mine veninder tager hjem og smider bh´en og tager deres makeup af, tager jeg min makeup af kun for at gøre det hele endnu mere vildt - og jeg elsker det!

6. Jeg elsker romantiske film og har set alle på netlix (Seriøst, der er ikke en eneste jeg ikke har set). Men på en romantisk aften vil jeg til hver en tid hellere se Game of Thrones, mærkeligt nok. Men hey, den serie har alt ;))

7. Jeg har omkring 10 online blogs, som bare er blevet oprettet, skrevet et par opslag på og derefter ikke offentliggjort. Det tog mig rigtig lang tid før jeg turde at springe ud i det at have en blog. Men jeg er ikke længere bange for folks reaktion - og jeg har fået så mange søde reaktioner!

8. Jeg ejer omkring 30 par sko, som jeg ikke selv har valgt. Min mor elsker sko og tøj. Når hun køber sko hjem, køber hun 5 forskellige par, og dem hun ikke selv vil have ryger hen til mig - og jeg klager ikke!

9. Jeg elsker at leve luksus og dyrt - men jeg har overhovedet ikke råd til det. Jeg tror egentlig mange piger har det problem, men det er ikke noget man kan mærke på mig når man kender mig. Det hænger også lidt sammen med at jeg har en meget bred smag i tøj. Den ene dag synes jeg at genbrugstøj er det fedeste, den næste er det tasker fra Chanel som fanger mig.

10. Udover at det var skræmmende at starte med at blogge, så elsker jeg det og ville ikke bytte det for noget. Jeg er ikke ude i at få mange læsere, tjene mange penge og skaffe mange læsere. Når det så er sagt, så er jeg selvfølgelig super taknemlige for at i læser med. Tusind tak for at være med til at gøre det her det bedste sted at være. Tak!

Håber i nød indlægget og føler at i nu kender mig lidt bedre <3


- Freja Køppen


Likes

Comments

Holy, jeg elsker den her film!


Hej derude!

Jeg var her i går til Gallapremierer på filmen "fifty shades darker". Jeg så den i min egen by, sammen med en masse veninder til en rigtig tøsetur - og kæresterne blev selvfølgelig derhjemme ;)

Biografen havde lavet et samarbejde med to lokale tøjbutikker og ud af samarbejdet kom denne gallapremierer. Til arrangementet var der velkomstdrink (Bobler, ja tak!), chokoladehjerter og macarons (som det også ses på billederne ovenover). Vi ventede sammen i spænding, og det var sjovt at se så mange kvinder se filmen, der var nok kun tre mænd eller noget). Da vi kom ind i salen, var der goodiebags med super lækre produkter, blandt andet et tørklæde, to trøjer, en vandflaske, hudplejeprodukter i de fineste net. Jeg er fan!

Derudover kunne man vinde så lækre premier - blandt andet min drømmejakke (som der snart kommer et indlæg om - hold øje med MIT NÆSTE KØB). To af mine veninder vandt gavekort til et valgfrit sæt tøj fra forskellige mærker i de to butikker, som samarbejdede med biografen. Derudover kunne man også vinde Zarko Pavlov parfumer. Den kunne jeg godt have brugt! <3

Når vi taler som selve filmen, er jeg rigtig imponeret. Det er ikke en hemmelighed, at den første film havde fokus på det erotiske og hele den hype der var omkring Christian Grey. Men denne gang var der meget mere historie og sammenhængen. Jeg kan klart anbefale at se den!

- Freja Køppen

Likes

Comments