Hej! Jag har inte uppdaterat på en liten tid nu och jag vet inte riktigt varför! Men imorgon är det söndag och jag har inte så mycket planer men jag ska iallafall ta lite bilder och så ska jag fara och se på en handbollsmatch! Det blir säkert en bra dag imorgon! Sen börjar det en helt ny vecka och vad jag vet om den är att jag ska antagligen och shoppa och min teaterskola börjar igen för den hör hösten! Det blir en bra start på veckan med lite teaterskola!

Det var några bilder från den här veckan!
Tack för att du läste!
//Freja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! I dagens blogginlägg tänkte jag berätta om vad jag har gjort den här dagen. Efter skolan for jag genast till min kompis Julia! Vi tog några bilder som kommer upp i ett annat inlägg. Jag har också varit på en kort länk nu på kvällen, det var jätteskönt. Jag gjorde några muskelövningar efteråt. Jag tänkte ge lite tips på musik som jag tycker om att lyssna på när jag springer!

Perfect strangers    artist: Jonas Blue, JP Cooper

The ocean                artist: Mike Perry, Shy Martin

In the name of love      artist: Martin Garrix, Bebe Rexa

Det är mina tre favoritsånger att springa till😊

hoppas ni har en underbar fredag imorgon!

//Freja

Likes

Comments

Hej på er! En härlig tisdag som den här hade jag tänkt visa er ett kort träningspass för såna som inte riktigt har tid till att göra ett långt träningspass! Passet tar ca: 7 minuter. Allt du behöver är din kroppsvikt och en stol eller ett trappsteg!

Du börjar med att hoppa x-hopp i 30 sekunder.

Hållas i en squat i 30 sekunder.

Helt vanliga armhävingar i 30 sekunder.

Du gör crunches i 30 sekunder.

Spring upp och ner för trappsteget eller stolen i 30 sekunder.

Helt vanliga squats i 30 sekunder.

håll i en stolen eller trappsteget och pressa dig neråt i 30 sekunder.

Helt vanlig planka i 30 sekunder.

Höga knälyft i 3o sekunder.

Gå ner på knäna turvist i 30 sekunder.

Armhävingar och titta uppåt imellan i 30 sekunder.

Sidoplanka i 30 sekunder per sida.

Hoppas du vill göra det här korta träningspasset!

//Freja

Likes

Comments

Hejsan! Idag tänkte jag berätta om mitt veckoslut! Det har varit forneldarnas natt så i den staden jag bor har det varit lite program! Jag har firat forneldarna med två vänner! Julia som jag träffar nästan varje dag har varit med mig och sen har jag haft Melanie med mig som är en kompis som bor lite längre bort. Vi var på ett disco på kvällen. Det var jätteroligt när vi väl började dansa! Vi träffade också några pojkkompisar som vi talade lite med. Med de såg vi på när det tändes en brasa och när det sköts fyrverkerier. Det var en underbar kväll med fantastiska människor! Tack för den här gången hörni!

​Tack för att du läste!

//Freja

Likes

Comments

Hej! Jag heter Freja Karlsson och jag är 12 år. Jag bor i södra Finland. Jag har två systar som heter Elin och Jenny och så har jag en mamma och en pappa. På fritiden är jag mycket med vänner och så spelar jag handboll och teater. Jag är en glad flicka med mycket energi. Här kommer jag att skriva om mitt liv och vad jag gör och lite om träning. Jag kommer att skriva på tisdagar och torsdagar! Hoppas att just du hittar intresse till att läsa min blogg! Här kommer en liten bild av mig!

Tack för att du läste! Kika in på tisdagen igen!

//Freja

Likes

Comments