London Life

I lördags hade jag och tjejerna julkväll hemma hos Ebba, hur mysigt??? Vi bakade pepparkakor, lussebullar, pepparkakshus och självklart åt vi köttbullar till middag. Om det är något som jag saknar med Sverige är det alla traditioner. Firar som tur är jul hemma i Sundsvall så jag kommer inte att missa allt för mycket.

Det var meningen att vi skulle kolla på julfilm senare på kvällen men på nått vänster slutade det med att vi åkte på The Grand... Igen. Om det är någonstans som vi förtjänar stammiskort så är det där haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags åt jag och Engla brunch på Brother Marcus som är ett brunchställe på min gata. Riktigt gott må jag säga!!! Vid 12 skulle jag hämta Bastian på dagis så Engla valde att följa med hem till mig för filmmys och fika!

I Fredags var det Black friday och självklart åkte jag och Engla in för lite shopping. Jag köpte faktiskt inte så mycket, nästan bara hudvård. Vi köpte matchande pyjamaser på Victoria secret och tre olika ansiktsmasker som vi använde på kvällen hemma hos Engla. Jätteskönt med myskvällar!!!

Likes

Comments

Har inte bloggat på nästan fyra veckor så här är är en liten recap på vad jag gjort den senaste månaden. Har för det mesta ätit, gått ut, shoppat och hängt med Engla. Vi hade också besök från Sundsvall vilket var supermysigt.

Likes

Comments

Eftersom att det är Halloween på tisdag var det självklart Halloweenfester på schemat. I fredags hade jag och Engla tacofredag, bästa som hänt på länge. Vi köpte till och med tacokrydda på Svenska affären. Jag har inte ätit tacos sedan jag var i Sverige så för mig var det väldigt efterlängtat. Senare kom några till svenska tjejer. Det var meningen att vi skulle gå på Jason Derulo men kön var alldeles för lång för att vi skulle orka stå där i klackar så det blev en tidig kväll. Vi hade dock hängt några timmar hos Engla så jag kände mig ändå ganska klar.

I Lördags var vi på hemmafest i ett penthouse vilket var en liten omväxling från promoterklubbarna. Det var balkong runt i princip hela lägenheten och utsikten var jättefin!!! Tyvärr var det dåliga högtalare så för mig som älskar att dansa var det lite synd. Men de var isskulpturer man kunde dricka ur och jello shots så det jämnade ut sig. Eftersom att Engla inte följde med ut och jag inte vill gå till tunnelbanan själv på natten så sov jag hos Ebba, mys!!!

Likes

Comments

Mest lästa

Halloween

Green Park

Disneyfest