Eftersom att det skulle bli 20 ° varmt och sol idag passade vi på att ha en mysig picknick i Green Park!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

London Life

Några bilder från helgen med John

I fredags kom John hit på besök, hur mysigt?! I fredags när han kom gick vi direkt från Victoria station till några sevärdheter, bland annat Big Ben och Buckingham palace. Eftersom att det är hans första gång i London behövde han se turistattraktionerna. På kvällen skulle jag sitta barnvakt så vi åkte hem till mig för att lämna väskan och äta middag. Det blev på en hamburgerrestaurang på min gata. Älskar att bo där det finns lite options, alltså inte bara en pizzeria.

I lördags åkte vi in till Hyde park för en liten picknick. Vi har haft så tur med vädret den senaste veckan. Vi hade lixom 20 grader och sol, i oktober (?!?!). Efter lunchen gick vi till Naturhistoriska museet. Det var mycket coolare än vad jag förväntade mig att det skulle vara och det var gratis inträde, recommend recommend! På kvällen åkte vi hem till John och lagade mat och kollade på film, mys!!!!

Igår åkte vi in till Piccadilly Circus och gick runt lite på shoppinggatorna. Vi var båda rätt slut så vi åkte hem, åt pizza och bara myste!

Likes

Comments

London Life

Igår åkte jag, Engla och Malin för att se Amber Run i Oxford. Jag har inte riktigt lyssnat på dem innan men det är ett av Englas favoritband så jag följde med ändå. Dom var väldigt bra måste jag säga, kunde till och med sjunga med i några av låtarna. Det är ett indirockband, vilket är right up my alley!!! I skrivande sund sitter jag och lyssnar på ett av förbanden, Seafret. Jag hade inte hört om honom innan men var väldigt positivt överraskad, skitbra!!! På vägen till spelningen gick vi förbi universitetet. Den var helt otroligt vacker, många scener i Harry Potter är inspelade där vilket man förstår. Innan vi åkte till Oxford mötte jag och engla upp Johanna på en Vintage kilo sale i Brixton, där hittade jag och Engla bland annat tröjorna som vi hade på spelningen. Juste haha, jag och Engla hade lite bråttom när vi skulle till tåget så därför bestämde vi för att klippa lugg på henne! Det blev förvånansvärt snyggt, med tanke på att den klipptes med en kökssax.

I fredags var jag barnvakt så efter att barnen lagt sig kom Ebba, Malin och Engla över för lite "fikatapas". Alla tog med sig ett bakverk och satte sig nere i biorummet och tröck. Idén lät bra innan man insåg hur mycket det blev, men gott var det iallafall!

Till veckan kommer John hit och jag längtar så otroligt mycket, ska bli kul att visa honom runt!

Likes

Comments

I morse vaknade vi av att ett av barnen i familjen vi bor hos skrekgrät - KUL. Vi skulle dock ändå gå upp strax efter det så det gjorde inte super mycket. Vi började dagen med en brunch/frukost på Bills, jag tog en avokadotoast med pocherade ägg och kallrökt lax. Den var riktigt god!!! Till det drack jag också en cappuccino. Utöver att gå runt i Brightons många vintageaffärer och söta butiker gick vi ut på piren. Som ni ser på bilden var det jättestora vågor. Jag tyckte att det var kallt på land i jacka, kan bara tänka mig hur kallt det var för galningarna som valde att surfa?! Kunde inte fokusera på hur fint det var där ute på grund av alla fiskmåsar, och ni som känner mig vet att jag HATAR fiskmåsar.

Många steg och två fikastopp senare var det (äntligen) dags att åka hem. Var väldigt trött och var helt slut i kroppen. När vi kom hem till London åt vi middag på en Italiensk resturang, var väldigt hungrig så pastan smakade riktigt gott! Har ätit ute så mycket de senaste dagarna så längtar efter att kunna laga någonting hemma (gratis!!!). 

Har haft roligaste med Engla och Johanna men det ska bli skönt att mysa hemma framför tvn imorgon!!


Likes

Comments