Igår var det avskedsfest för Johanna som också ska flytta till London! Som ni kan se på bilderna var det white party, så kul! Vet inte hur många gånger jag sa "London" under kvällen haha, man måste ju passa på att berätta om det när man kan. Om några veckor ska jag och Engla ha vår avslutningsfest, det börjar på så verkligt nu... Men är så taggad på att det är just dessa tjejer jag åker med, vi kommer ha så kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit hem till min säng efter att ha rest hela gårdagen.

Fredagen började med att jag och Johns familj fick en rundvisning på ön av pappa. Vi stannade och fiskade och utforskade småöarna utanför Fröya. Efter en snabb dusch och fix åkte vi hem till pappas flickvän för middag. Alla fastrar, farbröder och några kusiner var där. Pappas flickvän har också fyra stycken barn i min ålder så det gör det roligare att komma hit! Vi åt carpaccio på val med parmesan och pinjenötter. Till det serverades det focaccia, grillade kräftstjärtar med vitlökssmör och krabba. Vi är på en fiske-ö så det är inte så konstigt att det serveras fisk och skaldjur! Efter maten och några glas drog vi ner på Fröya-festivalen! Jävlar vilket drag det var, or not, haha! Nä men no offence till arrangörerna, men hela festivalen är anpassad till folk mellan 50 och 60, så pappa var i alla fall nöjd ;). Jag och John lämnade ganska tidigt och åkte hem!

På lördagen åkte John och hans pappa ut på havsfiske med min fasters man. Då var jag ensam hemma i några timmar vilket jag uppskattade lite för mycket. Var skönt att samla mig, planera i min bullet journal och sminka mig - LÄNGE. Även i Lördags åkte vi till pappa för middag. Det serverades dock grillmat, allt från kyckling, korv och oxfilé till potatissallad, pommes och focaccia. Aldrig mått så illa efter maten, jag pressade haha. Även på Lördagen var det Fröya-festival, dock roligare då än kvällen innan. Det var bättre musik och jag hade mer alkohol i blodet vilket bidrog ganska mycket. Tydligen så fanns det en pub på kajen som var "inne stället". Jag vet inte vad jag ska jämföra det med. Det var en blandning mellan en fritidsgård och Dallan. Det kan bara beskrivas med en bokstav, B! Vi satt med några killar som beställde in drinkrunda efter drinkrunda. Gratis är gott - eller hur. Trots att det kanske inte var den ultimata utekvällen bidrog den till många skratt (oftast åt folk) och goda drinkar. Plus att det var bra utsikt från pubben (sista bilden!!!).

I går, Söndag, åkte vi bil hela dagen. Vi åkte från Fröya klockan 11 på förmiddagen och kom hem lite efter klockan 10 på kvällen. Det blev en väldigt lång dag så det var väldigt skönt med en en natt i sin egna säng!

Likes

Comments

Nu har vi anlänt till pappa på Fröya, äntligen! I morse när vi vaknade var det matfestival i Trondheim, så innan vi begav oss väster ut tog vi en runda. Var mycket folk och mycket mat!

När vi kom hit åkte vi först hem till pappas flickvän pch farmor och farfar (som bor vägg i vägg). Efter det svängde vi förbi och hälsade på fastrar, farbröder och kusiner som jag inte träffat på väldigt länge. Nu har vi precis varit på tur runt Uttian då John och hans pappa fick testfiska inför havsfisket i morgon! Bilderna ovan är från det!

Likes

Comments

Idag har vi gått och gått hela dagen. Först till kyrkan och sedan ner till hamnen. Det brukar inte bli så mycket turistiga saker när jag är här annars. Väl nere i hamnen stannade vi för en lunch. Jag tog en burgare för ovanlighetens skull, gott som alltid. Här är lite bilder från Trondheims fina hamn!

Nu har vi ätit middag på Egon och ska gå till kyrkan för där har Laleh konsert men en norsk gubbe (som vi inte vet vem det är, haha). I morgon åker vi vidare till Fröya!

Likes

Comments

Idag tog jag och Johns familj bilen till Trondheim. I helgen ska vi ut till kusten för att besöka min pappa ute på Fröya, men vi valde att åka tidigare så att vi kunde stanna här. Jag har varit rätt mycket i Trondheim eftersom att jag har släkt här, men John har bara varit här en gång tidigare.

På resan hit stammade vi för att kolla på ett vattenfall, det var jättefint!

När vi kom hit gick vi direkt ut på stan och kollade runt. Jag kan stan ganska bra, vilket inte är så konstigt. Det slutade med att vi satte oss på en uteservering för lite tapas på Solsidan. Recommend recommend!

Likes

Comments

I kväll tog vi båten till Salteriet i Junibodsand för en mysig middag. Det var jag och Johns familj. Jag tog hummersoppan, rekommenderar starkt! Efter middagen gick vi runt och kollade på stugor och den fina solnedgången, love it.

I morgon bitti åker vi till Norge för att hälsa på pappa och besöka Trondheim! Känns som att man gör allting "för sista gången innan London", men så är det även denna gång! Sista gången jag åker till pappa i Norge innan London.

Likes

Comments

I dag fyller mormor 79 år och självklart åkte vi dit för att fira henne. Här är några bilder från dagen! Tråkigt att det förmodligen är sista gången jag åker hit innan jag kommer hem från England...

Likes

Comments