Hej!
Im back!
Haha men tänkte berätta om min första ridlektion på ett långt tag. Har ju ridit hos mig kompis med!
Men igår så red jag Pashcal en häst! Har aldrig ridit han förr! Men han var en bra häst
❤️. Det var markarbete och lite kryss hopp.! En bra lektion enligt mig! ❤️

Some pictures

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!! Sitter just nu och FaceTime:ar med en kompis och sjunger😂. Imon är det fredag YAS! På lördag eftermiddag ska jag sova över med kompis❤️. Jaja bra att uppdatera tänker jag😂 hörs nån annan dag😊

Likes

Comments

Hej! Nu jag och mina syskon vart på skara sommarland! Min syster Svea vann ett första pris 😂. Jag ett tröstpris... Men aja sen så prova jag lyckan med choklad hjul inget där😂. Haha men vi hade svin roligt åt glass och hade mysigt.

Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och vilar
😂
Mvh
Freja
😊

Likes

Comments

Hej! Snart så är det skolstart, för mig så är det på måndag den 22 augusti! Har redan bestämt mig för vilken outfit jag ska ha😊.

Imorgon så ska jag till läkarn och ska titta på mitt öra
😰. Har ju en propp i huvudet och därför tar 2 sprutor varje dag!!!

Jag älskar att rida men kan inte det förrens proppen är borta och det känns som rena helvetet! Kan inte springa, inte dricka koffein. (Och jag älskar ice coffe och energi dricka).

Kan inte äns duscha utan hjälp! Pga det inte får hamna vatten i örat och på såret bakom örat där dom har öppnat upp och opererat.

Ja men jag ska typ bara ha sprutorna tills oktober och då är proppen borta
😊.
Sen någon månad efter så ska jag opereras igen men då blir det min trumhinna så inget av det här händer igen!

Haha ses
Mvh
//Freja

Likes

Comments

Hej! Är på Göteborg sjukhus och så. Vi ska såklart byta till Skövde snart antingen om nån dag eller i slutet av veckan... Helt plötsligt så fick jag och pappa dela rum med en annan... Jätte kul ni vet när jag får min spruta och skriker! (Får bedövningsgrej så den känns inte när dom stoppar in sprutan men när dom sprutar in grejen FYFAN VAD ONT!!!). Ja iallafall det känns ju lite sådär... Att jag och pappa får dela rum med en annan helt plötsligt. Det roliga är att dom har glömt ge mig bedövningsgrejen... Och den ska på nån timme innan 20:00 för att den ska verka 😂. Hahaha ksk glömmer mig nu😂.... Det är ju bra och dåligt med det för sprutan. Bra för då slipper jag den men dåligt för jag behöver ju den... Ja vi får väl se haha hejdå!

Likes

Comments

Jaha min familj och JAG vill byta till skövde sjukhus i slutet av veckan för att dom säger jag ska byta sjukhus. Och nu säger dom att jag ksk ska byta till GÖTEBORG eller STOCKHOLM!!! Fyfan ta dom. Nä är arg nu.

Likes

Comments

Tja! Ja som ni ser i titeln så fick jag börja mitt sommarlov på sjukhus. Jag har vart på Linköping sjukhus i en vecka nu. Varför jag är på Linköping sjukhus fråga mig inte😂. Men ska förmodligen flyttas snart till skövde. Ja jag kanske ska berätta varför jag är inlagd jag har en grej med örat och proppar och sånt men är nog frisk snart hoppas jag. 😊 ja en uppdatering från mig hejdå❤️❤️

Likes

Comments

Imorgon så blir det allt kul! Imorgon måste jag vara vid stallet 09:10 för vid 09:15 så är det bangång sen vid 10:00 så är första starten och jag är i klass 4: 50cm och ska rida ginny. Ska bli kul förstås. På tävlingen så tävla jag clear round på 40 cm så jag tänker att på en träningstävling så höjer jag ett snäpp till 50 cm. Ginny kan hoppa som bara den om hon vill förstås😂. Så jag ska kolla på en snygg rid outfit tills imon. Man vinner inget men man kan köpa en minnes rosett för 20kr och själva träningen kostar 80kr så ska ta med 100kr till både och. På tisdag ska jag prata med Sofie om mitt teorikort har tappat bort det hahah😅😅😂. Det händer just nu iallafall ikväll blir det väl att kolla på mobilen och ipaden sen sova typ hoppas på att vi kan åka förbi flämslätt och bada förstås😂
Hörs senare!
Mvh: Freja
❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag så är det fredag nästa vecka så slutar vi! Så jövla surt bara att alla slutar idag typ och vi slutar idag! Men ahh på måndag ska hela skolan strejka hahaha. För den jävla skolchefen tycker det är dåligt att man får köpa ut ipaden. Jävla idiot alltså. Men ahh kan uppdatera senare😂😊❤️

Likes

Comments

Tja! Hoppas ni har haft en skit bra vecka än så länge själv så har jag rast och ska snart gå på svenska lektion. Efter så har vi lunch sen idrott, so, matte sen så slutar vi😊. Så jävla gött ska hem och chilla och bara typ sova det är det ända jag gör typ. Hahha, men igår var jag med min bästis Agnes jag har kännt hennes låne häst rätt länge nu och hon ska iväg på söndag. Så fick rida henne för siista gången igår men ahh det var ganska sorgilt. Som ni har märkt så uppdaterar jag lite då och då. På tisdag har jag bestämmt att det ska komma upp ett inlägg om min ridning om hur träningen va mm. Så ja haha hoppas ni tycler det är en bra ide. Ses då herrå.

Lite bilder ifrån söndags när jag var i stallet❤️❤️.

Likes

Comments