Her for tiden har jeg virkelig ledt efter en Cami med blonde på brystet. Der findes mange forskellige varianter, så jeg har brugt længe på finde den jeg helst vil købe. Jeg har stadig ikke besluttet mig helt for hvilken det skal være, men jeg er 100% sikker på, at det skal være en af dem her, da de er de fire pæneste jeg har set.

Jeg faldt egentlig over den fordi, at jeg så en pige på instagram, som havde stylet den med et par denim skinny-jeans og en stor strikcardigan. Det look kunne jeg SÅ godt tænke mig at have på, så jeg er altså på udkig efter alle de items. man kan jo også style den med et par kontorbukser og en blazer, som jeg synes, kunne være utrolig pænt.

Freja XOXO

Likes

Comments

Ja. Vi er stadig i Februar, men her på det seneste er det blevet plusgrader, og i min verden betyder det, at det er blevet forår. Forår er uden tvivl min yndlingsårstid fordi, at man hurtigt kan blive træt af det dårlige vejr, og når man begynder at mærke varmen, bliver man automatisk super glad.

Derfor har jeg købt denne super fine grøn-og-hvidstribede skjorte fra H&M til billlige 179kr, som du kan finde her.

Jeg har egentlig aldrig haft et godt øje til farven grøn, men af en eller anden grund, fangede farven mig, og nu er jeg totalt obsessed med grøn. Ja, jeg ved godt, at skjorten ikke passer til dette vejr, men for mig plejer foråret at vare tre til fire måneder, så hvorfor ik begynde så småt lige nu? Det kan jeg kun se det gode i ;) Jeg synes, at skjorten er pænt stylet med et par sorte kontorbukser, sneakers og så nogle smykker.

Freja XOXO


Likes

Comments

Så er vinterferien ved at være ovre, men det betyder ikke, at jeg er færdig med at slappe af. Jeg har været på ferie i Tyskland, og er netop lige kommet hjem i Torsdags til en lang ugeplan med lektier, der bare ventede på at blive lavet. Jeg har brugt de to sidste dage på at komme igang med lektierne, men jeg har simpelthen ikke kunne koncentrere mig. Idag valgte jeg så, at slappe af med en kop te og Pernille Teisbæk's bog Dress Scandinavian. Jeg har også set en masse Friends på Netflix, imens jeg har lagt neglelak og brugt min super lækre ansigtsmaske fra The Body Shop, som jeg købte da jeg var i tyskland. Jeg er begyndt, at gå meget op i hudpleje, så jeg tror snart, at der kommer et indlæg op med nogle fede ansigtsmasker.

I næste uge skal jeg først og fremmest lave alle de lektier, som jeg har udskudt at lave her i ferien, så mit skema er ikke så pakket. Imorgen skal jeg være sammen med min en af mine bedsteveninder Frederikke. Jeg regner med, at vi tager ned på vores go-to Cafe, Lauras Bakery og får en chai latte. Jeg er virkelig tit nede på Lauras med mine veninder, og det er virkelig blevet vores stamsted. Men hvem kan dømme os, de har ultra lækkre kager og drikkevare, deres medarbejdere er altid flinke og så er der også bare altid super hyggeligt. På fredag skal jeg være sammen med min barndomsveninde Malou. Vi skal fede den med Mc Donalds og afslapning. Resten af ugen står den nok på lektier, trænig og cafeer som det eneste.

Freja xoxo

Likes

Comments

Nu er vi jo i midten af november, og første advent nærmer sig. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer de syv ting jeg ønsker mig i adventsgave. Jeg har snakket lidt med mine veninder om, hvor meget de plejer at få for i adventsgaver, og det er meget varieret. Jeg plejer at få for 200-300kr, og det synes jeg er meget passende. Jeg ved godt, at der er mange, som får for flere penge, og mange der får for færre penge. Alle mine ønsker er under 300kr, så det er dejlig nemt.

Først har jeg det her set fra Calvin Klein. Underdelene er en 2 pack g-streng, og overdelen er ikke den originale, men jeg kan super godt lide den her model i stedet for den helt originale. Man kan købe sættet på Zalando. underdelene koster 199kr, og toppen koster 249kr.

Så er der de her super flotte ørestikker fra Pilgrim, og de koster kun 99kr. Farven er en mørkegrå, og det er jeg Begyndt at synes er vildt fedt her på det seneste.

De her to par pyjamasbukser er totalt comfy og cute. Nr 4 er fra Topshop og koster 20 pund. Nr 5 er fra Magasin og koster 199kr. 

Nr 6 er denne ring fra Pilgrim, som også er mørkegrå, og den koster 199kr. Så har jeg denne utrolig flotte highligter fra The Balm som i nok alle kender, den hedder Mary-Lou Manizer. Jeg mangler virkelig en flot highligter, og jeg synes denne passer virkelig godt. Man kan købe den på Houseofstars.dk, og den koster 185kr.

Det var så mine ønsker. Jeg håber, at i kunne få lidt inspiration til hvad i kan ønsker jer.

Knus Freja


Likes

Comments

Hvad sååå! Mit navn er Freja, og dette er mit første indlæg på bloggen. 

Det første opslag er på, hvordan man laver de her super lækre sunde pandekager! Det smager som rigtige pandekager, men de er sunde. 

ingredienser:

0,5 - 1 banan

1 æg

2,5 dl havregryn

1,5 - 2 dl mælk

valgfri: bær og sirup

Først skal du mose bananerne i en skål, som er stor nok til alle ingredienserne. Så tilføjer du resten af ingredienserne, og pisker det hele sammen med et piskeris. Tag en pande med olie på og steg pandekagerne som normalt. Så kan du evt toppe pandekagerne med nogle bær og lidt sirup.

Jeg håber, at i synes denne opskrift var god, fordi jeg har lavet denne opskrift mange gange her på det seneste. Se frem til mange flere indlæg her på min blog. vi ses!

Likes

Comments