Nu er vi jo i midten af november, og første advent nærmer sig. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer de syv ting jeg ønsker mig i adventsgave. Jeg har snakket lidt med mine veninder om, hvor meget de plejer at få for i adventsgaver, og det er meget varieret. Jeg plejer at få for 200-300kr, og det synes jeg er meget passende. Jeg ved godt, at der er mange, som får for flere penge, og mange der får for færre penge. Alle mine ønsker er under 300kr, så det er dejlig nemt.

Først har jeg det her set fra Calvin Klein. Underdelene er en 2 pack g-streng, og overdelen er ikke den originale, men jeg kan super godt lide den her model i stedet for den helt originale. Man kan købe sættet på Zalando. underdelene koster 199kr, og toppen koster 249kr.

Så er der de her super flotte ørestikker fra Pilgrim, og de koster kun 99kr. Farven er en mørkegrå, og det er jeg Begyndt at synes er vildt fedt her på det seneste.

De her to par pyjamasbukser er totalt comfy og cute. Nr 4 er fra Topshop og koster 20 pund. Nr 5 er fra Magasin og koster 199kr. 

Nr 6 er denne ring fra Pilgrim, som også er mørkegrå, og den koster 199kr. Så har jeg denne utrolig flotte highligter fra The Balm som i nok alle kender, den hedder Mary-Lou Manizer. Jeg mangler virkelig en flot highligter, og jeg synes denne passer virkelig godt. Man kan købe den på Houseofstars.dk, og den koster 185kr.

Det var så mine ønsker. Jeg håber, at i kunne få lidt inspiration til hvad i kan ønsker jer.

Knus Freja


Likes

Comments

Hvad sååå! Mit navn er Freja, og dette er mit første indlæg på bloggen. 

Det første opslag er på, hvordan man laver de her super lækre sunde pandekager! Det smager som rigtige pandekager, men de er sunde. 

ingredienser:

0,5 - 1 banan

1 æg

2,5 dl havregryn

1,5 - 2 dl mælk

valgfri: bær og sirup

Først skal du mose bananerne i en skål, som er stor nok til alle ingredienserne. Så tilføjer du resten af ingredienserne, og pisker det hele sammen med et piskeris. Tag en pande med olie på og steg pandekagerne som normalt. Så kan du evt toppe pandekagerne med nogle bær og lidt sirup.

Jeg håber, at i synes denne opskrift var god, fordi jeg har lavet denne opskrift mange gange her på det seneste. Se frem til mange flere indlæg her på min blog. vi ses!

Likes

Comments