hygge, livstil

Hej alle!!!

I denne uge har jeg været i praktik hos EF Education First. Derfor fik jeg muligheden for at komme med på Ef bus tour, og det går egentlig ud på, at EF sender en stor pink bus ud på forskellige skoler i danmark, og så tager vi ud for at fortælle om studie i udlandet og hvilke muligheder der er.

To piger inde fra EF og jeg startede turen ud tidligt mandag morgen, for at tage til Fyn. Efter det tog vi mod Jylland, hvor vi var forskellige steder til torsdag. Vi var i flere forskellige byer, og jeg fik set noget mere af Danmark, da jeg ikke er spor tit i Jylland. Det var alt i alt en hård men super sjov tur.

KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

livstil

Hej alle!

Denne weekend har været forholdsvis afslappende, da jeg skal super meget i næste uge, men det kommer senere.

Fredag var jeg på Sticks med to af mine rigtig gode veninder Anne og Mie. Efter det, tog vi hjem til Anne for at sidde og hygge max. Det er altid så mega hyggeligt og sjovt at være sammen med de to piger, så det skal helt klart gentages. Lørdag fik jeg lavet nogle lektier, og ellers var jeg bare sammen med min familie. Jeg fik faktisk også klippet mig selv korthåret. Ja, jeg kedet mig en smule lørdag aften, og så klippede jeg ellers bare hår på mig selv, og det blev overraskende pænt. I dag har jeg hjulpet til med min lillebrors klassefødselsdag, dog mod min vilje. Det endte med at være hyggeligt nok, men jeg kan sige, at jeg ikke glæder mig til selv at skulle holde fødselsdagsfester for mine børn. Heldigvis er der lang tid. Om lidt skal jeg pakke til næste uge. Jeg skal nemlig på EF bus tour som praktik mandag - torsdag. Vi skal super tidligt op hver dag, og så skal vi køre ud til forskellige skoler på Fyn og Jylland, for at fortælle om EF sprogrejser og de andre kurser. Det bliver super hyggeligt, så det glæder jeg mig til.

KNUS

Likes

Comments

hygge

Hej Alle

I dag vil jeg skrive om noget som måske er lidt mere tungt, end det jeg plejer. Jeg har haft super mange tanker omkring det med at have en god veninde. Hvor vigtigt det er at holde fast i de venskaber, som der virkelig tæller. Det har gået op for mig hvor let det er, at glide fra hinanden. Jeg har prøvet for mange gange, at have venner, som jeg bare er gledet fra uden videre.

At have et venskab hvor man deler alt, og man forstår hinanden 100%, er så meget mere værdifuldt end man går rundt og tror. En ride or die. At have en yndlingsperson, som du selv er yndling for, betyder så meget, i mine øjne. I ved jo alle godt hvad jeg snakker om. Den person vil kende dig ud og ind, så i det vil personen forstå alle dine dilemmaer, og det hvor fucking rart er det lige. Om man så har kendt personen i et år eller i otte år, desto mere en person ved om dig, desto bedre vil de forstå dig. Derfor synes jeg, at det er virkelig vigtigt at holde fast i de venskaber.

Man har jo også andre venner, og man møder hele tiden nye mennesker, derfor kan det være meget lettere end man tror at glide fra hinanden. Dont get me wrong, selvfølgelig skal man også være sammen med andre, det er bare så vigtigt at vedligeholde venskabet, så man ikke ligepludselig ender med at blive nødt til at komme med sine store problemer til en anden.

For mig er det sådan, at hvis jeg er uvenner med en, så undgår jeg at snakke med dem så meget som muligt, og jeg gør ikke selv meget for at gøre det hele godt igen. Det er en rigtig negativ ting ved mig selv synes jeg, specielt fordi, at når jeg er irriteret på en, så er det sidste jeg har lyst til at snakke med personen, jeg er god til at lukke fuldstændigt af. Jeg har bare fundet ud af, at jeg ikke kan bruge det til en skid. Det er gået op for mig, hvor vigtigt det er at vise, hvad den anden person betyder for dig. Det kan være svært, men giv lidt ekstra kærelighed, specielt i de perioder hvor du føler, at i er ved at glide fra hinanden. For man kan jo ikke være som ying og yang 24/7, men det er vigtigt at vide, at man er der for hinanden.

Det var ret grænseoverskridende at skrive om dette, men jeg håber, at i det måske fik bare en person til lige at tænke over det.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Øreringe

Kan styles med:

Disse øreringe fra Mango er helt vildt nice, og de koster kun 99kr. Det er en lidt specielt ørering, så jeg synes, at det er vold fedt, at det er rart at kunne afprøve det uden at miste for meget, hvis de så ikke lige er en alligevel. Mango har generelt mange specielle og mega nice øreringe.

Dette outfit ville være perfekt til en cafe-date her i september, nu hvor vejret stadig er nogenlunde.

KNUS

Likes

Comments

livstil

Hej Alle!

I sommerferien var jeg i London for at se min dejlige familie. Så i morges faldt jeg over billederne fra den tur. Jeg savner simpelthen byen SÅ meget, og jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage, dog ved jeg ikke hvornår det er.

De øverste billeder er fra Selfridges The Roof Deck Restaurant & Bar. Selvom det var sommer, var vejret alligevel ikke i top, men alligevel var det super hyggeligt. Helt klart et besøg værd.

Jeg fik ikke taget uendeligt mange billeder da jeg var i London sidst, men jeg fik lavet mange ting. Jeg var i Niels Yard og blev klippet i en lille super nice frisør, så var vi også i Covent Garden efterfulgt af en hurtig tur ind til The West End. Vi fik også nået at gå hen over The O2 Center hvilket var en mega fed oplevelse, hvor vi fik en masse at vide om London.

Jeg tænkte lige at jeg ville lægge billederne op, fordi jeg synes alligevel, at de ret søde.

KNUS

Likes

Comments

livstil

Hej Alle

Nu er skoleåret da i hver fald skudt igang, og lektierne strømmer ind, det har de i hvert fald for mig. Søndag er blevet "store lektiedag" for mange af mine klassekammerater og mig, så derfor har jeg fundet nogle sange som er perfekte til at lave lektier til.

To my soul - Jerry Folk

Drunk in the morning - Lukas Graham

Mine, mine, mine - Christopher

Lets get lost - Louis Futon remix - G-Eazy, Devon Baldwin, Louis Futton

Say yeah - Niykee Heaton

Die in your arms - Justin Bieber

Life of the Party - Shawn Mendes

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links hygge

Hej Alle!!!

Imorgen starter jeg i skole igen. Jeg skal op i niende klasse, så jeg har heldigvis kun et år tilbage af folkeskolen, dog vil jeg gerne blive færdig så hurtigt som muligt. Så her de sidste dage af ferien, har jeg bare brugt på at slappe af, og være sammen med nogle veninder.

Igår spiste jeg frokost på Cafe A med min veninde Ellen, som jeg ikke har set hele ferien. Det var virkelig hyggeligt, og vi fik lige updatet hinanden på livet. Så var jeg til et infomøde hos STS omkring et år på highschool med mine forældre og min bror. Det var et super spænende møde, men jeg er stadig usikker på, hvad der skal ske videre med det. Efter det tog vi hen på restaurant Mother i Kødbyen. Vi sad udenfor i solen, så det var virkelig hyggeligt.

Idag har jeg en aftale med min gode veninde Mie, vi skal ned på stranden med noget mad og drikke. Jeg glæder mig super meget til at se Mie, for vi har begge været på ferie på forskellige tidspunkter de sidste tre uger. Efter jeg har været sammen med Mie, skal jeg forberede mig til skolestart. Både mentalt men jeg skal også få købt de sidste skoleting.

Jeg håber, at alle jer andre får et super godt skoleår, og at i nyder det sidste af ferien.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links livstil

Hej Alle!!

De fleste af os starter i skole igen lige om lidt, for mig er det på onsdag. Det er jeg helt hundrede ikke mentalt parat til ;) Efter en lang dejlig sommerferie med masser af oplevelser og afslapning, har vi alle brug for nogle ting, som kan hjælpe os gennem skoleåret.

Something cozy Uanset hvor varmt det er, kan jeg altid finde ro i at sidde med et tæppe eller en dyne. Nu hvor vejret er så skod, som det er her hjemme i danmark, er det ikke noget problem. At sidde om aftenen med et tæppe, en kop te og den bog man skulle have læst færdig til i morgen, bliver hurtigt meget afstressende, så jeg synes, at have noget hyggeligt, at sidde med i starten af året, når lektierne begynder at flyde inden igen, er ultra vigtigt.

En stor trøje Den her går lidt i hånd med den første, men en stor cozy trøje er et must. Morgenerne før skole kan hurtigt blive lidt hektiske, hvis man er stået lidt for sent op, og ikke kan finde noget at tage på. En trøje er perfekt til de dage.

Tørshampoo Jeg har prøvet for mange gange ikke at nå i bad om aftenen, og så stå for sent op til at nå det om morgenen. Så er tørshampoo altså bare en lifesaver.

Oil-absorbing sheets De her små guldkorn fik jeg prøvet for første gang, da jeg var i London her for lidt over en uge siden. Hen ad dagen kan mit ansigt godt blive ret skinende, så de her har virkelig været gode at have med mig.

Husk at dufte godt En af de ting jeg hader aller mest, det er at være bange for, at jeg lugter dårligt. Når skoleåret starter, og man kommer i skole igen, ser man alle dem man ikke har set over sommeren, og det resulterer i en masse kram, og det værste ville være, at være hende som lugter dårligt. Men at dufte godt ville jo være perfekt, så en parfume og deodorant er helt klart vigtigt - husk også tyggegummi.

Kuglepenne Farvede kuglepenne for at være helt præcis. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg ved i hvert fald ikke hvad det gør godt for, men jeg starter ikke året ud uden farvede kuglepenne. Sådan er det bare, og sådan har det været de sidste fem år.

En smule farve Når alle kommer hjem fra ferie helt lækker brune, og jeg sidst var i solen for tre uger siden, så er det rart stadig at kunne følge med. Jeg elsker at varme ansigtet en smule op med en bronzer. Jeg har denne fra Mac i farven Give me sun!

Stay cute all day En setting spray til makeuppen er vigtig når der er lange skoledage. Hen ad dagen kan ens makeup godt begynde at vare af, men en setting spray hjælper meget på det.

Ansigtscreme Når man starter i skole igen er det altid rart med en ren hud, så en god fugtighedscreme til ansigtet er et must.

Høretelefoner Høretelefoner giver sig selv, dem SKAL man bare have med i skolen.

Vand En flaske vand er virkelig også bare god at have med sig. Det er så vigtigt at drikke vand, og der er så mange fordele ved at drikke vand. Her er en liste med alle grundene til at drikke vand.

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg har været på sprogrejse til Malta med EF (Education first) i tre uger. Vi var et dansk hold på 33 elever som tog afsted til Malta med en kursus leder, vi boede på Sliema Hotel i Sliema. Det har været en utrolig fed tur, over alle mine forventninger. Jeg har fået en masse nye venner og oplevelser. Jeg har fået rigtig mange spørgsmål fra mine venner omkring det med sprogrejse, så jeg tænkte, at jeg ville skrive et indlæg om min oplevelse. Hvis der er nogle andre spørgsmål, så skriv dem i kommentaren, så skal jeg svare.

Indkvartering:

Når man tager på sprogrejse kan man vælge at bo hos en værtsfamilie eller på residence. Residence minder meget om efterskole, og med værtsfamilie får du mere af kulturen med.

Der er fire forskellige hoteller man kan komme på når man tager til Sliema med EF, og jeg boede på The Sliema Hotel, 59 The Strand , Sliema , SLM07 , Malta. Jeg boede på værelse med to andre super søde piger fra Fyn. Dem blev jeg virkelig tæt med, og vi havde det virkelig sjovt på værelset og fik lavet mange interne jokes. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte residence fremfor værtsfamilie. Mine veninder som boede hos en værtsfamilie skulle ofte hjem efter aftenaktiviteter, hvor vi andre tit havde halvanden time til at gøre hvad vi ville og snakke med nye mennesker osv. Dog virkede det som om, at man har mere frihed hos en værtsfamilie, det går jo også selvfølgelig an på hvilken værtsfamilie man får, men der er også mere frihed på den måde, at man selv skal tage bussen hjem fra skole og hjem fra aktiviteter. Vores curfew var kl 23 i hverdagene og kl 24 i weekenderne, og det var meget passende i starten, men da man begyndte at få venner fra de andre hoteller, kunne man godt bruge en ekstra time, men det er jo altid en positiv ring.

Skemaet:

Skemaet er meget pakket, og man laver noget stort set hele tiden. Skemaet er lagt op så man har en morgenaktivitet som kan være en strandtur, en tur til Valetta eller en tur til EF beachclub, så skal man i skole, så kommer man hjem, og så har man en aftenaktivitet som kan være en leg, en fest eller arena. Skemaet er meget travlt, et par af dagene kom vi faktisk hjem efter curfew, men så længe man får sig en lur i bussen eller på andre tidspunkter hvor man har chancen, så skal det hele nok gå. Aktiviteterne er virkelig sjove og hyggelige, så detr gør slet ikke noget hvis det går over tid. I weekenderne er der heldagsaktiviteter som har været by - eller strandture eller en tur til Comino eller Gozo Island, og så om aftenen har der været en af de fester som man kan melde sig til som en ekstra ting (som jeg virkelig vil anbefale). Når det kommer til skolen, så har man fire lektioner engelsk hver dag mandag - fredag. Man tager en test inden man tager afsted, så man bliver sat i en klasse, der matcher ens niveau. Timerne foregår som normale skoletimer. Du får en bog, og så arbejder du med den. Timerne er ikke det mest spændende ved turen, men jeg synes, at de har hjulpet rigtig meget til at udvikle mit engelsk, og der bliver slet ikke for meget skole.

Aktiviteter:

Aktiviteter er der ikke for lidt af, men mange af dem var strandture, så man fik alligevel tid til at slappe af. Der var også nogle byture til Valetta og Mdina. Nogle dage kom vi også til EF beachclub hvor man kan sole sig, bade og bare hænge ud i deres lounge. Aftenaktiviteterne var ofte en leg, hvor vi skulle ud og snakke lidt med de lokale. Vi var også i EF Arena et par gange for at spille fodbold eller danse Zumba, og arena var faktisk en af mine yndlings aktiviteter på grund af den gode stemning der var. Der var også nogle fester, og det var der man fik chancen for a socialisere med de internationale elever. Man kunne også tilkøbe nogle af temafesterne som skumfest eller strandfest, og hvis man kun skulle købe en eller to ting ekstra, så ville jeg 100% vælge festerne, fordi det var til dem hvor jeg fik snakket med rigtig mange, som jeg ikke havde set før. Man kan også købe andre aktiviteter med, men hvis man ikke skal med til dem, så er der altid noget at lave imens som en strandtur eller noget i den dur, dog er aktiviteterne klart fedest.

At tage afsted alene:

Det med at tage afsted tre uger til et andet land alene kan virke skræmmende, og man kan være bange for ikke at få nogle venner, men man skal ikke være bange på nogen måde. På turen hen til Malta var alle super trætte fordi vi mødtes i lufthavnen kl 4, så jeg sov for det meste i flyveren. Da vi kom hen på hotellet fik vi vores værelseskammarater, og dem blev jeg hurtigt venner med. Jeg delte værelse med to super søde piger, som jeg virkelig klinger godt med. Dem blev jeg virkelig hurtigt gode venner med, men man bliver også rigtig hurtigt gode venner med alle de andre, netop fordi de fleste tager afsted alene og er derfor alle rigtig åbne for nye venskaber.

Jeg er også glad for, at jeg tog afsted alene fordi, så kunne jeg være 100% mig selv. Jeg følte heller ikke at jeg hang op ad nogen, fordi jeg er en person som tit "kører mit ejet show," så det var meget rart ikke at have en i hælene på sig hele tiden. Jeg fik nogle helt vildt gode venner både fra Danmark men også internationalt.

De her tre uger har været nogle af de bedste i mit liv, jeg har oplevet så meget og udviklet mig som person. Jeg har mødt så mange forskellige mennesker og fået en masse nye venner rundt i hele Europa. Jeg er utrolig taknemmelig for at have fået muligheden for at tage afsted, og hvis du får muligheden for at tage afsted, så spring ud i det.

KNUS


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Alle!!

Så er det endelig blevet sommeferie, (selvom vejret viser noget andet) og det er bare så lækkert. På tirsdag rejser jeg til Malta på sprogrejse, og jeg glæder mig så meget til at komme ned til varmen.

Her er et outfit, som jeg synes er mega nice, og helt hundrede ville tage på en dag her i sommeren. Jeg er begyndt, at synes, at de her t-shirts med en udskæring er mega fede og sommerlige, specielt hvis man har en lille stak halskæder på med den. Jeg skal helt klart på jagt efter en af de T-shirts når jeg kommer til London, da udvalget er en del større. Dette outfit er nok lidt til den rå side, men jeg synes, at det er super cool, og ville passe super godt til en dag ind til København med sine veninder.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Alle!

I dag får i et kort lille hyggeindlæg, så det er jo dejlig let.

Om lidt skal jeg ned på skovshoved havn med min veninde Frederikke. Vi skal ned og bade, få en is, og nyde det gode vejr.

I går var jeg i Frederikberg centeret med min familie, for at købe noget sommertøj, da min sommergaderobe halter lidt. På billedet her, har jeg min sølv Iro jakke på, som jeg er super glad for, for den kan bare spice et hvert outfit op. Så har jeg en basic hvid t-shirt på med en sort bralette indenunder. Mine shorts er blå og hvid stribet, og giver virkelig nogle sejler vibes. Så har jeg all white stan smith på og min taske er fra Zara.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links

ANNA ASTRUP

Anna Astrup har en super beroligende instagram at kigge på, med meget hvid. Hun har også en mega lækker blog, som i kan finde her

ZARA STEEN

Zara Steens instagram giver de sygeste sommer vibes. Hun har super fed stil, og er på samme tid mega smuk.

Frederikke Bjerre Ascanius

Hun har nogle mega fede stemningsbilleder på sin instagram, og madbilleder som gør en helt sulten. Hun har også bare den fedeste stil, men alt i alt, er hendes instagram for vild.

JOSEFINE HAANING JENSEN

Josefine kender vi alle, for hun er jo et af de største instagram fænomener i Danmark med over 220k følgere. Jeg har fulgt hende i et par år, og hun formår alligevel stadig at være en af mine yndlingspiger på instagram. Hendes stil er helt fantastisk, og Fashion-post på instagram har lavet en video med hende, som er virkelig god, den kan i finde her.

SORAYA EDITH ASKHOLT

Soraya er mit ULTIMATIVE women crush, og hun er simpelthen så smuk. På hendes instagram får man et meget godt indblik i hendes hverdag, og det synes jeg, er super fedt.

Likes

Comments

The organic boho er en super sød lille cafe, som ligger inde på Gothersgade. Det er en meget lille cafe, og der er ikke så meget plads til at sidde indenfor, så det ideelle ville være at tage derind en varm sommerdag, så man kan sidde på bænken udenfor, med en eller to veninder. Man kan få en masse forskelligt mad, dog ender det oftets med en af deres bowls. Cafeen er 100% vegansk, og det er altid godt. Jeg ville helt klart anbefale, at tage et kig forbi en dag hvor det er godt vejr.

link til deres hjemmeside her

adressen: The Organic Boho,Gothersgade 5, 1123 Copenhagen

KNUS


Likes

Comments

Contains affiliate links
1 / 2 /
3 / 4 / 4

Hej alle!!

Sommerferien er os meget nær, og jeg glæder mig som en lille pige før Disneysjov. Jeg har derfor samlet fire super flotte bikinier, som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme på stranden når vejret bliver en smule bedre. Jeg bader faktisk ikke så tit, men man har da altid brug for en bikini.

Nu hvor vi er inde på emnet om sommerferie, så tænkte jeg, at jeg lige ville fortælle lidt om mine planer for ferien. Jeg skal om ikke længe på sprogrejse til Malta i tre uger med EF. Jeg glæder mig helt vildt til at få lært en masse nye mennesker fra en mase forskellige nationaliteter at kende, men også at blive bedre til engelsk. Jeg tænker, at jeg vil lave nogle indlæg omkring min sprogrejse, da jeg synes, at det er en super fed ide at kigge lidt mere på, hvis man går og overvejer at tage afsted. Jeg skal snakke engelsk i tre uger, og snakke engelsk med en masse andre, som ikke taler sproget flydende, så jeg er super nervøs, men jeg er også helt vildt spændt.

Efter min sprogrejse, skal jeg også til London i et par uger, så jeg kan få brugt mit nylærte engelsk ;) ej, men jeg glæder mig i hvert fald til at komme til min yndlingsby og få en fed ferie med min familie.

Der kommer mange flere indlæg nu, da skoleåret næsten er ovre, og jeg ikke er overvældet i lektier og andre ting i den stil.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle!!

Jeg har fundet fire items fra H&M og lavet outfits ud fra dem. Jeg synes virkelig, at de forskellige outfits giver totalt forskellige vibes, og det har været vildt sjovt, at lave sådan et slags indlæg, så hvis i synes, at det er fedt, så må i meget gerne skrive i kommentaren.

Sneakers / Jakke / Ørering / Ørestikker / Armbånd / Halskæde / T-shirt

Dette outfit er efter min mening rimelig street, og det er superfedt. Og så gør de ruffles på bukserne, outfittet meget mere feminint, og for mig er det super vigtigt.

Dette outfit er super feminint, og det vil passe perfekt til sommer.

Dette outfit er efter min mening mere sofistikeret end de andre. Bukserne og smykkerne har samme farve, og det synes jeg passer helt perfekt sammen.

Lyserød er jo den farve, som definerer foråret 2017, og det er jeg helt vild med. Jeg er specielt vild med kasketten, som jeg helt klart skal eje når sommeren kommer nermere.

Likes

Comments

Billederne her er taget fra hendes instagram, som i kan finde her

Hej alle!!

Idag vil jeg gerne fremhæve hende her. Hendes navn er Suede Brooks, og hun er oftest kendt for hendes youtube og instagram, men hun er også model. Hendes youtubekanal er helt klart en af mine yndlings på youtube, og den kan i finde lige her.

Hun er KUN 16 år! Hvor er det vildt. Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke have læst så meget om hende før her forleden, men jeg havde da aldrig gættet, at hun er 16. Det er rimelig cool, at hun har opnået så meget, og at hun lever sådan et glamourøst liv i en så tidlig alder. Men det kommer selvfølgelig ikke alt sammen af sig selv, hun er super hårdt arbejdende både på hendes sociale medier, men også hendes modelkarrierer. Hun er kun et år ældre end mig, så jeg har stadig omkring et år til at opnå en Suede Brooks status ahha.

Min opfattelse af hende er, at hun er virkelig godhjertet, og at hun tænker meget på andre samt sig selv. Hun er simpelthen bare så smuk, og så er hun også veganer. Hun har jo hele pakken! Jeg synes, at hun er en helt vildt sej tøs, og at hun fortjener noget mere omtale.

Likes

Comments

Instagram@frejafrederiksen