Contains affiliate links fashion

Hej Alle!!

Så er det endelig blevet sommeferie, (selvom vejret viser noget andet) og det er bare så lækkert. På tirsdag rejser jeg til Malta på sprogrejse, og jeg glæder mig så meget til at komme ned til varmen.

Her er et outfit, som jeg synes er mega nice, og helt hundrede ville tage på en dag her i sommeren. Jeg er begyndt, at synes, at de her t-shirts med en udskæring er mega fede og sommerlige, specielt hvis man har en lille stak halskæder på med den. Jeg skal helt klart på jagt efter en af de T-shirts når jeg kommer til London, da udvalget er en del større. Dette outfit er nok lidt til den rå side, men jeg synes, at det er super cool, og ville passe super godt til en dag ind til København med sine veninder.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

fashion, livstil

Hej Alle!

I dag får i et kort lille hyggeindlæg, så det er jo dejlig let.

Om lidt skal jeg ned på skovshoved havn med min veninde Frederikke. Vi skal ned og bade, få en is, og nyde det gode vejr.

I går var jeg i Frederikberg centeret med min familie, for at købe noget sommertøj, da min sommergaderobe halter lidt. På billedet her, har jeg min sølv Iro jakke på, som jeg er super glad for, for den kan bare spice et hvert outfit op. Så har jeg en basic hvid t-shirt på med en sort bralette indenunder. Mine shorts er blå og hvid stribet, og giver virkelig nogle sejler vibes. Så har jeg all white stan smith på og min taske er fra Zara.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links livstil

ANNA ASTRUP

Anna Astrup har en super beroligende instagram at kigge på, med meget hvid. Hun har også en mega lækker blog, som i kan finde her

ZARA STEEN

Zara Steens instagram giver de sygeste sommer vibes. Hun har super fed stil, og er på samme tid mega smuk.

Frederikke Bjerre Ascanius

Hun har nogle mega fede stemningsbilleder på sin instagram, og madbilleder som gør en helt sulten. Hun har også bare den fedeste stil, men alt i alt, er hendes instagram for vild.

JOSEFINE HAANING JENSEN

Josefine kender vi alle, for hun er jo et af de største instagram fænomener i Danmark med over 220k følgere. Jeg har fulgt hende i et par år, og hun formår alligevel stadig at være en af mine yndlingspiger på instagram. Hendes stil er helt fantastisk, og Fashion-post på instagram har lavet en video med hende, som er virkelig god, den kan i finde her.

SORAYA EDITH ASKHOLT

Soraya er mit ULTIMATIVE women crush, og hun er simpelthen så smuk. På hendes instagram får man et meget godt indblik i hendes hverdag, og det synes jeg, er super fedt.

Likes

Comments

livstil

The organic boho er en super sød lille cafe, som ligger inde på Gothersgade. Det er en meget lille cafe, og der er ikke så meget plads til at sidde indenfor, så det ideelle ville være at tage derind en varm sommerdag, så man kan sidde på bænken udenfor, med en eller to veninder. Man kan få en masse forskelligt mad, dog ender det oftets med en af deres bowls. Cafeen er 100% vegansk, og det er altid godt. Jeg ville helt klart anbefale, at tage et kig forbi en dag hvor det er godt vejr.

link til deres hjemmeside her

adressen: The Organic Boho,Gothersgade 5, 1123 Copenhagen

KNUS


Likes

Comments

Contains affiliate links fashion
1 / 2 /
3 / 4 / 4

Hej alle!!

Sommerferien er os meget nær, og jeg glæder mig som en lille pige før Disneysjov. Jeg har derfor samlet fire super flotte bikinier, som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme på stranden når vejret bliver en smule bedre. Jeg bader faktisk ikke så tit, men man har da altid brug for en bikini.

Nu hvor vi er inde på emnet om sommerferie, så tænkte jeg, at jeg lige ville fortælle lidt om mine planer for ferien. Jeg skal om ikke længe på sprogrejse til Malta i tre uger med EF. Jeg glæder mig helt vildt til at få lært en masse nye mennesker fra en mase forskellige nationaliteter at kende, men også at blive bedre til engelsk. Jeg tænker, at jeg vil lave nogle indlæg omkring min sprogrejse, da jeg synes, at det er en super fed ide at kigge lidt mere på, hvis man går og overvejer at tage afsted. Jeg skal snakke engelsk i tre uger, og snakke engelsk med en masse andre, som ikke taler sproget flydende, så jeg er super nervøs, men jeg er også helt vildt spændt.

Efter min sprogrejse, skal jeg også til London i et par uger, så jeg kan få brugt mit nylærte engelsk ;) ej, men jeg glæder mig i hvert fald til at komme til min yndlingsby og få en fed ferie med min familie.

Der kommer mange flere indlæg nu, da skoleåret næsten er ovre, og jeg ikke er overvældet i lektier og andre ting i den stil.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Hej alle!!

Jeg har fundet fire items fra H&M og lavet outfits ud fra dem. Jeg synes virkelig, at de forskellige outfits giver totalt forskellige vibes, og det har været vildt sjovt, at lave sådan et slags indlæg, så hvis i synes, at det er fedt, så må i meget gerne skrive i kommentaren.

Sneakers / Jakke / Ørering / Ørestikker / Armbånd / Halskæde / T-shirt

Dette outfit er efter min mening rimelig street, og det er superfedt. Og så gør de ruffles på bukserne, outfittet meget mere feminint, og for mig er det super vigtigt.

Dette outfit er super feminint, og det vil passe perfekt til sommer.

Dette outfit er efter min mening mere sofistikeret end de andre. Bukserne og smykkerne har samme farve, og det synes jeg passer helt perfekt sammen.

Lyserød er jo den farve, som definerer foråret 2017, og det er jeg helt vild med. Jeg er specielt vild med kasketten, som jeg helt klart skal eje når sommeren kommer nermere.

Likes

Comments

livstil

Billederne her er taget fra hendes instagram, som i kan finde her

Hej alle!!

Idag vil jeg gerne fremhæve hende her. Hendes navn er Suede Brooks, og hun er oftest kendt for hendes youtube og instagram, men hun er også model. Hendes youtubekanal er helt klart en af mine yndlings på youtube, og den kan i finde lige her.

Hun er KUN 16 år! Hvor er det vildt. Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke have læst så meget om hende før her forleden, men jeg havde da aldrig gættet, at hun er 16. Det er rimelig cool, at hun har opnået så meget, og at hun lever sådan et glamourøst liv i en så tidlig alder. Men det kommer selvfølgelig ikke alt sammen af sig selv, hun er super hårdt arbejdende både på hendes sociale medier, men også hendes modelkarrierer. Hun er kun et år ældre end mig, så jeg har stadig omkring et år til at opnå en Suede Brooks status ahha.

Min opfattelse af hende er, at hun er virkelig godhjertet, og at hun tænker meget på andre samt sig selv. Hun er simpelthen bare så smuk, og så er hun også veganer. Hun har jo hele pakken! Jeg synes, at hun er en helt vildt sej tøs, og at hun fortjener noget mere omtale.

Likes

Comments

livstil

Hej alle!!

Gud hvor er det længe siden, jeg har lagt et indlæg ind. Jeg føler, at jeg ikke har blogget i 100 år! Jeg har haft super meget at lave hele ugen, så nu vil jeg da lige fortælle hvad det er, som har snuppet alt min tid.

Først og fremmest har jeg haft flere afleveringer for, som jeg som altid, har udskudt så meget jeg kunne.

I torsdags var der årsbal på min skole, og det var meget hyggeligt.

Så fredag eftermiddag tog mit cheerleading hold og jeg afsted til DM. Vi skulle hele vejen til Frederikshavn, så vi sad i bus i 8 timer. Den nat fik jeg kun 4 timers søvn, så jeg kan love jer, at jeg var træt, men det var dog det værd. Vi var hjemme sent lørdag nat, så jeg brugte hele søndagen på at lave lektier og få indhentet noget søvn.

De næste tre uger står den på skoleteater hver dag, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har gået til drama i tre år, jeg går dog ikke længere, så det er super fedt for mig at finde den lille skuespiller frem i mig selv igen.

Jeg har et par indlæg planlagt til denne uge, og jeg skal nok få massere af tid til at skrive indlæg igen, nu hvor næsten alle mine afleveringer er færdige.

XOXO

Likes

Comments