Contains affiliate links fashion

Hej alle!!

Jeg har fundet fire items fra H&M og lavet outfits ud fra dem. Jeg synes virkelig, at de forskellige outfits giver totalt forskellige vibes, og det har været vildt sjovt, at lave sådan et slags indlæg, så hvis i synes, at det er fedt, så må i meget gerne skrive i kommentaren.

Sneakers / Jakke / Ørering / Ørestikker / Armbånd / Halskæde / T-shirt

Dette outfit er efter min mening rimelig street, og det er superfedt. Og så gør de ruffles på bukserne, outfittet meget mere feminint, og for mig er det super vigtigt.

Dette outfit er super feminint, og det vil passe perfekt til sommer.

Dette outfit er efter min mening mere sofistikeret end de andre. Bukserne og smykkerne har samme farve, og det synes jeg passer helt perfekt sammen.

Lyserød er jo den farve, som definerer foråret 2017, og det er jeg helt vild med. Jeg er specielt vild med kasketten, som jeg helt klart skal eje når sommeren kommer nermere.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

livstil

Billederne her er taget fra hendes instagram, som i kan finde her

Hej alle!!

Idag vil jeg gerne fremhæve hende her. Hendes navn er Suede Brooks, og hun er oftest kendt for hendes youtube og instagram, men hun er også model. Hendes youtubekanal er helt klart en af mine yndlings på youtube, og den kan i finde lige her.

Hun er KUN 16 år! Hvor er det vildt. Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke have læst så meget om hende før her forleden, men jeg havde da aldrig gættet, at hun er 16. Det er rimelig cool, at hun har opnået så meget, og at hun lever sådan et glamourøst liv i en så tidlig alder. Men det kommer selvfølgelig ikke alt sammen af sig selv, hun er super hårdt arbejdende både på hendes sociale medier, men også hendes modelkarrierer. Hun er kun et år ældre end mig, så jeg har stadig omkring et år til at opnå en Suede Brooks status ahha.

Min opfattelse af hende er, at hun er virkelig godhjertet, og at hun tænker meget på andre samt sig selv. Hun er simpelthen bare så smuk, og så er hun også veganer. Hun har jo hele pakken! Jeg synes, at hun er en helt vildt sej tøs, og at hun fortjener noget mere omtale.

Likes

Comments

livstil

Hej alle!!

Gud hvor er det længe siden, jeg har lagt et indlæg ind. Jeg føler, at jeg ikke har blogget i 100 år! Jeg har haft super meget at lave hele ugen, så nu vil jeg da lige fortælle hvad det er, som har snuppet alt min tid.

Først og fremmest har jeg haft flere afleveringer for, som jeg som altid, har udskudt så meget jeg kunne.

I torsdags var der årsbal på min skole, og det var meget hyggeligt.

Så fredag eftermiddag tog mit cheerleading hold og jeg afsted til DM. Vi skulle hele vejen til Frederikshavn, så vi sad i bus i 8 timer. Den nat fik jeg kun 4 timers søvn, så jeg kan love jer, at jeg var træt, men det var dog det værd. Vi var hjemme sent lørdag nat, så jeg brugte hele søndagen på at lave lektier og få indhentet noget søvn.

De næste tre uger står den på skoleteater hver dag, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har gået til drama i tre år, jeg går dog ikke længere, så det er super fedt for mig at finde den lille skuespiller frem i mig selv igen.

Jeg har et par indlæg planlagt til denne uge, og jeg skal nok få massere af tid til at skrive indlæg igen, nu hvor næsten alle mine afleveringer er færdige.

XOXO

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Hej Alle!!

De her sneakers fra Zadig et Voltaire skriger bare forår til mig, og ja, jeg ved godt, at jeg snakker for meget om forår. Igennem vinteren plejer jeg altid at gå med støvler, så når jeg hiver sneakersne frem, er jeg helt klar på bedre vejr. Jeg er specielt vild med dem med leopardprint på. Leopardprint er totalt in lige nu, og det er jeg all in på, men alle skoene er super flotte.

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Hej alle!!

Det er ved at blive forår, og det betyder, at jeg har tænkt mig at gå med meget mere farve. Derfor har jeg sammensat seks collager med items, som jeg synes ville være mega fede at gå med her til forår. Foråret er ofte den tid, hvor jeg, begynder at eksperimentere mere med min stil. Grunden til det er, at om foråret får man et friskt sind efter den langvarige vintertid, og sammen med det kommer en masse inspiration.

Jeg synes, at rød er en vild statement farve, og hver gang jeg har rød på, føler jeg mig altid ekstra selvsikker og klar på alt. Jeg er specielt vild med den røde velourjakke, som jeg super gerne vil eje meget snart.

Orange er helt klart ikke inde lige nu, men jeg formåede alligevel at finde nogle super pæne items, som jeg 100 procent kunne se mig selv gå i.

Gul, gul, GUL! Jeg elsker den farve så sindssygt meget. Gul kommer helt klart til at have en god plads i min gaderode det her forår, og sikkert også ind i sommeren.

Her forleden lavede jeg et indlæg, hvor jeg snakkede om min obsession med grøn, og den er ikke død endu. De armygrønne shorts er helt klart oppe i toppen af min ønskeliste, fordi de både har det grønne og det gule som jeg virkelig elsker.

Blå er ikke en svær farve at style eller finde i butikkerne. Egentlig tror jeg, at blå aldrig dør, og derfor har jeg ikke så meget at sige om denne del andet end, at jeg elsker alt tøjet, og selvfølgelig også den søde lille nøglering :)

Jeg har altid elsket lilla siden jeg var helt lille, men overraskende nok, har jeg ikke spor meget lilla tøj. Men jeg vil dog gerne lige give et shoutout til jakken, da den ligger aller øverst på min ønskeliste, dog bare i sort.

Likes

Comments

livstil

Hej alle!!

Min weekend har været stille og rolig, men dog med bedre selvskab end netflix.

Fredag tog jeg og min veninde Maria ind til en super hyggelig cafe ved navn No. 11. Vi valgte at sidde udenfor selvom, at stolene og bordet var helt vådt, men det er helt klart hyggeligst udenfor. Efter det tog vi til Fields for at købe udstyr til vores smykkekreationer. Om aftenen kom min bedste veninde Frederikke på besøg, og så begyndte vi på at lave tassel earings. Vi blev færdige, men vi havde brugt en super besværlig metode til at lave dem, så det tog os nærmest 4 timer at lave bare et par.

Lørdag var jeg blevet en smule sløj, så jeg tog op til min overbo, som er helt vildt god til at lave smykker, og fik brugt dagen på at lave smykker med hende.

Søndag tog jeg med min veninde Mie ind til Lyngby, for at købe nogle sko til årsbal. Jeg fik købt et super fint par, men dem kommer i ikke til at se lige endu ;) Jeg glæder mig utrolig meget til årsbal, og er for en gangs skyld helt klar selvom, at det først er om to uger, tihi.

I næste uge står den på nationaltest i fire forskellige fag, fransk aflevering, som jeg ikke er begyndt på endu, men nok burde, Smykkelavning med Maria og sikkert noget mere hen af ugen.

Freja XOXO

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Hej alle!!

Vi er næsten lige gået ind i 2017s første forårsmåned, og jeg er SÅ parat til, at solen kommer frem, og vi så kan smide vinteren bag os. Derfor har jeg lavet er simpelt, men super fint outfit som jeg totalt ville gå med hver gang jeg ikke vidste hvad jeg skulle have på, fordi det er så let at tage på, men også virkelig flot.

Freja XOXO

Likes

Comments

livstil

Hej alle!!

Lauras Bakery er helt klart en af mine yndlingscafeer, og jeg elsker at være der. Der er fem Lauras Bakery i landet. En i Charlottenlund, en i Roskilde, to i København og så en drive-in i Hellerup. Dog er jeg oftes på den i Charlottenlund, da den ligger fem minutter fra mit hjem, og den ligger også lige ved siden af min skole. Jeg har ikke så meget at fortælle om det, men synes da at alle burde taget et kig forbi ;))

Freja XOXO

Likes

Comments