Contains affiliate links hygge

Hej Alle!!!

Imorgen starter jeg i skole igen. Jeg skal op i niende klasse, så jeg har heldigvis kun et år tilbage af folkeskolen, dog vil jeg gerne blive færdig så hurtigt som muligt. Så her de sidste dage af ferien, har jeg bare brugt på at slappe af, og være sammen med nogle veninder.

Igår spiste jeg frokost på Cafe A med min veninde Ellen, som jeg ikke har set hele ferien. Det var virkelig hyggeligt, og vi fik lige updatet hinanden på livet. Så var jeg til et infomøde hos STS omkring et år på highschool med mine forældre og min bror. Det var et super spænende møde, men jeg er stadig usikker på, hvad der skal ske videre med det. Efter det tog vi hen på restaurant Mother i Kødbyen. Vi sad udenfor i solen, så det var virkelig hyggeligt.

Idag har jeg en aftale med min gode veninde Mie, vi skal ned på stranden med noget mad og drikke. Jeg glæder mig super meget til at se Mie, for vi har begge været på ferie på forskellige tidspunkter de sidste tre uger. Efter jeg har været sammen med Mie, skal jeg forberede mig til skolestart. Både mentalt men jeg skal også få købt de sidste skoleting.

Jeg håber, at alle jer andre får et super godt skoleår, og at i nyder det sidste af ferien.

KNUS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links livstil

Hej Alle!!

De fleste af os starter i skole igen lige om lidt, for mig er det på onsdag. Det er jeg helt hundrede ikke mentalt parat til ;) Efter en lang dejlig sommerferie med masser af oplevelser og afslapning, har vi alle brug for nogle ting, som kan hjælpe os gennem skoleåret.

Something cozy Uanset hvor varmt det er, kan jeg altid finde ro i at sidde med et tæppe eller en dyne. Nu hvor vejret er så skod, som det er her hjemme i danmark, er det ikke noget problem. At sidde om aftenen med et tæppe, en kop te og den bog man skulle have læst færdig til i morgen, bliver hurtigt meget afstressende, så jeg synes, at have noget hyggeligt, at sidde med i starten af året, når lektierne begynder at flyde inden igen, er ultra vigtigt.

En stor trøje Den her går lidt i hånd med den første, men en stor cozy trøje er et must. Morgenerne før skole kan hurtigt blive lidt hektiske, hvis man er stået lidt for sent op, og ikke kan finde noget at tage på. En trøje er perfekt til de dage.

Tørshampoo Jeg har prøvet for mange gange ikke at nå i bad om aftenen, og så stå for sent op til at nå det om morgenen. Så er tørshampoo altså bare en lifesaver.

Oil-absorbing sheets De her små guldkorn fik jeg prøvet for første gang, da jeg var i London her for lidt over en uge siden. Hen ad dagen kan mit ansigt godt blive ret skinende, så de her har virkelig været gode at have med mig.

Husk at dufte godt En af de ting jeg hader aller mest, det er at være bange for, at jeg lugter dårligt. Når skoleåret starter, og man kommer i skole igen, ser man alle dem man ikke har set over sommeren, og det resulterer i en masse kram, og det værste ville være, at være hende som lugter dårligt. Men at dufte godt ville jo være perfekt, så en parfume og deodorant er helt klart vigtigt - husk også tyggegummi.

Kuglepenne Farvede kuglepenne for at være helt præcis. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg ved i hvert fald ikke hvad det gør godt for, men jeg starter ikke året ud uden farvede kuglepenne. Sådan er det bare, og sådan har det været de sidste fem år.

En smule farve Når alle kommer hjem fra ferie helt lækker brune, og jeg sidst var i solen for tre uger siden, så er det rart stadig at kunne følge med. Jeg elsker at varme ansigtet en smule op med en bronzer. Jeg har denne fra Mac i farven Give me sun!

Stay cute all day En setting spray til makeuppen er vigtig når der er lange skoledage. Hen ad dagen kan ens makeup godt begynde at vare af, men en setting spray hjælper meget på det.

Ansigtscreme Når man starter i skole igen er det altid rart med en ren hud, så en god fugtighedscreme til ansigtet er et must.

Høretelefoner Høretelefoner giver sig selv, dem SKAL man bare have med i skolen.

Vand En flaske vand er virkelig også bare god at have med sig. Det er så vigtigt at drikke vand, og der er så mange fordele ved at drikke vand. Her er en liste med alle grundene til at drikke vand.

Likes

Comments

livstil

Hej alle!

Jeg har været på sprogrejse til Malta med EF (Education first) i tre uger. Vi var et dansk hold på 33 elever som tog afsted til Malta med en kursus leder, vi boede på Sliema Hotel i Sliema. Det har været en utrolig fed tur, over alle mine forventninger. Jeg har fået en masse nye venner og oplevelser. Jeg har fået rigtig mange spørgsmål fra mine venner omkring det med sprogrejse, så jeg tænkte, at jeg ville skrive et indlæg om min oplevelse. Hvis der er nogle andre spørgsmål, så skriv dem i kommentaren, så skal jeg svare.

Indkvartering:

Når man tager på sprogrejse kan man vælge at bo hos en værtsfamilie eller på residence. Residence minder meget om efterskole, og med værtsfamilie får du mere af kulturen med.

Der er fire forskellige hoteller man kan komme på når man tager til Sliema med EF, og jeg boede på The Sliema Hotel, 59 The Strand , Sliema , SLM07 , Malta. Jeg boede på værelse med to andre super søde piger fra Fyn. Dem blev jeg virkelig tæt med, og vi havde det virkelig sjovt på værelset og fik lavet mange interne jokes. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte residence fremfor værtsfamilie. Mine veninder som boede hos en værtsfamilie skulle ofte hjem efter aftenaktiviteter, hvor vi andre tit havde halvanden time til at gøre hvad vi ville og snakke med nye mennesker osv. Dog virkede det som om, at man har mere frihed hos en værtsfamilie, det går jo også selvfølgelig an på hvilken værtsfamilie man får, men der er også mere frihed på den måde, at man selv skal tage bussen hjem fra skole og hjem fra aktiviteter. Vores curfew var kl 23 i hverdagene og kl 24 i weekenderne, og det var meget passende i starten, men da man begyndte at få venner fra de andre hoteller, kunne man godt bruge en ekstra time, men det er jo altid en positiv ring.

Skemaet:

Skemaet er meget pakket, og man laver noget stort set hele tiden. Skemaet er lagt op så man har en morgenaktivitet som kan være en strandtur, en tur til Valetta eller en tur til EF beachclub, så skal man i skole, så kommer man hjem, og så har man en aftenaktivitet som kan være en leg, en fest eller arena. Skemaet er meget travlt, et par af dagene kom vi faktisk hjem efter curfew, men så længe man får sig en lur i bussen eller på andre tidspunkter hvor man har chancen, så skal det hele nok gå. Aktiviteterne er virkelig sjove og hyggelige, så detr gør slet ikke noget hvis det går over tid. I weekenderne er der heldagsaktiviteter som har været by - eller strandture eller en tur til Comino eller Gozo Island, og så om aftenen har der været en af de fester som man kan melde sig til som en ekstra ting (som jeg virkelig vil anbefale). Når det kommer til skolen, så har man fire lektioner engelsk hver dag mandag - fredag. Man tager en test inden man tager afsted, så man bliver sat i en klasse, der matcher ens niveau. Timerne foregår som normale skoletimer. Du får en bog, og så arbejder du med den. Timerne er ikke det mest spændende ved turen, men jeg synes, at de har hjulpet rigtig meget til at udvikle mit engelsk, og der bliver slet ikke for meget skole.

Aktiviteter:

Aktiviteter er der ikke for lidt af, men mange af dem var strandture, så man fik alligevel tid til at slappe af. Der var også nogle byture til Valetta og Mdina. Nogle dage kom vi også til EF beachclub hvor man kan sole sig, bade og bare hænge ud i deres lounge. Aftenaktiviteterne var ofte en leg, hvor vi skulle ud og snakke lidt med de lokale. Vi var også i EF Arena et par gange for at spille fodbold eller danse Zumba, og arena var faktisk en af mine yndlings aktiviteter på grund af den gode stemning der var. Der var også nogle fester, og det var der man fik chancen for a socialisere med de internationale elever. Man kunne også tilkøbe nogle af temafesterne som skumfest eller strandfest, og hvis man kun skulle købe en eller to ting ekstra, så ville jeg 100% vælge festerne, fordi det var til dem hvor jeg fik snakket med rigtig mange, som jeg ikke havde set før. Man kan også købe andre aktiviteter med, men hvis man ikke skal med til dem, så er der altid noget at lave imens som en strandtur eller noget i den dur, dog er aktiviteterne klart fedest.

At tage afsted alene:

Det med at tage afsted tre uger til et andet land alene kan virke skræmmende, og man kan være bange for ikke at få nogle venner, men man skal ikke være bange på nogen måde. På turen hen til Malta var alle super trætte fordi vi mødtes i lufthavnen kl 4, så jeg sov for det meste i flyveren. Da vi kom hen på hotellet fik vi vores værelseskammarater, og dem blev jeg hurtigt venner med. Jeg delte værelse med to super søde piger, som jeg virkelig klinger godt med. Dem blev jeg virkelig hurtigt gode venner med, men man bliver også rigtig hurtigt gode venner med alle de andre, netop fordi de fleste tager afsted alene og er derfor alle rigtig åbne for nye venskaber.

Jeg er også glad for, at jeg tog afsted alene fordi, så kunne jeg være 100% mig selv. Jeg følte heller ikke at jeg hang op ad nogen, fordi jeg er en person som tit "kører mit ejet show," så det var meget rart ikke at have en i hælene på sig hele tiden. Jeg fik nogle helt vildt gode venner både fra Danmark men også internationalt.

De her tre uger har været nogle af de bedste i mit liv, jeg har oplevet så meget og udviklet mig som person. Jeg har mødt så mange forskellige mennesker og fået en masse nye venner rundt i hele Europa. Jeg er utrolig taknemmelig for at have fået muligheden for at tage afsted, og hvis du får muligheden for at tage afsted, så spring ud i det.

KNUS


Likes

Comments

Contains affiliate links fashion

Hej Alle!!

Så er det endelig blevet sommeferie, (selvom vejret viser noget andet) og det er bare så lækkert. På tirsdag rejser jeg til Malta på sprogrejse, og jeg glæder mig så meget til at komme ned til varmen.

Her er et outfit, som jeg synes er mega nice, og helt hundrede ville tage på en dag her i sommeren. Jeg er begyndt, at synes, at de her t-shirts med en udskæring er mega fede og sommerlige, specielt hvis man har en lille stak halskæder på med den. Jeg skal helt klart på jagt efter en af de T-shirts når jeg kommer til London, da udvalget er en del større. Dette outfit er nok lidt til den rå side, men jeg synes, at det er super cool, og ville passe super godt til en dag ind til København med sine veninder.


Likes

Comments

Contains affiliate links fashion, hygge

Hej Alle!

I dag får i et kort lille hyggeindlæg, så det er jo dejlig let.

Om lidt skal jeg ned på skovshoved havn med min veninde Frederikke. Vi skal ned og bade, få en is, og nyde det gode vejr.

I går var jeg i Frederikberg centeret med min familie, for at købe noget sommertøj, da min sommergaderobe halter lidt. På billedet her, har jeg min sølv Iro jakke på, som jeg er super glad for, for den kan bare spice et hvert outfit op. Så har jeg en basic hvid t-shirt på med en sort bralette indenunder. Mine shorts er blå og hvid stribet, og giver virkelig nogle sejler vibes. Så har jeg all white stan smith på og min taske er fra Zara.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links hygge

ANNA ASTRUP

Anna Astrup har en super beroligende instagram at kigge på, med meget hvid. Hun har også en mega lækker blog, som i kan finde her

ZARA STEEN

Zara Steens instagram giver de sygeste sommer vibes. Hun har super fed stil, og er på samme tid mega smuk.

Frederikke Bjerre Ascanius

Hun har nogle mega fede stemningsbilleder på sin instagram, og madbilleder som gør en helt sulten. Hun har også bare den fedeste stil, men alt i alt, er hendes instagram for vild.

JOSEFINE HAANING JENSEN

Josefine kender vi alle, for hun er jo et af de største instagram fænomener i Danmark med over 220k følgere. Jeg har fulgt hende i et par år, og hun formår alligevel stadig at være en af mine yndlingspiger på instagram. Hendes stil er helt fantastisk, og Fashion-post på instagram har lavet en video med hende, som er virkelig god, den kan i finde her.

SORAYA EDITH ASKHOLT

Soraya er mit ULTIMATIVE women crush, og hun er simpelthen så smuk. På hendes instagram får man et meget godt indblik i hendes hverdag, og det synes jeg, er super fedt.

Likes

Comments

livstil

The organic boho er en super sød lille cafe, som ligger inde på Gothersgade. Det er en meget lille cafe, og der er ikke så meget plads til at sidde indenfor, så det ideelle ville være at tage derind en varm sommerdag, så man kan sidde på bænken udenfor, med en eller to veninder. Man kan få en masse forskelligt mad, dog ender det oftets med en af deres bowls. Cafeen er 100% vegansk, og det er altid godt. Jeg ville helt klart anbefale, at tage et kig forbi en dag hvor det er godt vejr.

link til deres hjemmeside her

adressen: The Organic Boho,Gothersgade 5, 1123 Copenhagen

KNUS


Likes

Comments

Contains affiliate links fashion
1 / 2 /
3 / 4 / 4

Hej alle!!

Sommerferien er os meget nær, og jeg glæder mig som en lille pige før Disneysjov. Jeg har derfor samlet fire super flotte bikinier, som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme på stranden når vejret bliver en smule bedre. Jeg bader faktisk ikke så tit, men man har da altid brug for en bikini.

Nu hvor vi er inde på emnet om sommerferie, så tænkte jeg, at jeg lige ville fortælle lidt om mine planer for ferien. Jeg skal om ikke længe på sprogrejse til Malta i tre uger med EF. Jeg glæder mig helt vildt til at få lært en masse nye mennesker fra en mase forskellige nationaliteter at kende, men også at blive bedre til engelsk. Jeg tænker, at jeg vil lave nogle indlæg omkring min sprogrejse, da jeg synes, at det er en super fed ide at kigge lidt mere på, hvis man går og overvejer at tage afsted. Jeg skal snakke engelsk i tre uger, og snakke engelsk med en masse andre, som ikke taler sproget flydende, så jeg er super nervøs, men jeg er også helt vildt spændt.

Efter min sprogrejse, skal jeg også til London i et par uger, så jeg kan få brugt mit nylærte engelsk ;) ej, men jeg glæder mig i hvert fald til at komme til min yndlingsby og få en fed ferie med min familie.

Der kommer mange flere indlæg nu, da skoleåret næsten er ovre, og jeg ikke er overvældet i lektier og andre ting i den stil.

KNUS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle!!

Jeg har fundet fire items fra H&M og lavet outfits ud fra dem. Jeg synes virkelig, at de forskellige outfits giver totalt forskellige vibes, og det har været vildt sjovt, at lave sådan et slags indlæg, så hvis i synes, at det er fedt, så må i meget gerne skrive i kommentaren.

Sneakers / Jakke / Ørering / Ørestikker / Armbånd / Halskæde / T-shirt

Dette outfit er efter min mening rimelig street, og det er superfedt. Og så gør de ruffles på bukserne, outfittet meget mere feminint, og for mig er det super vigtigt.

Dette outfit er super feminint, og det vil passe perfekt til sommer.

Dette outfit er efter min mening mere sofistikeret end de andre. Bukserne og smykkerne har samme farve, og det synes jeg passer helt perfekt sammen.

Lyserød er jo den farve, som definerer foråret 2017, og det er jeg helt vild med. Jeg er specielt vild med kasketten, som jeg helt klart skal eje når sommeren kommer nermere.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Billederne her er taget fra hendes instagram, som i kan finde her

Hej alle!!

Idag vil jeg gerne fremhæve hende her. Hendes navn er Suede Brooks, og hun er oftest kendt for hendes youtube og instagram, men hun er også model. Hendes youtubekanal er helt klart en af mine yndlings på youtube, og den kan i finde lige her.

Hun er KUN 16 år! Hvor er det vildt. Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke have læst så meget om hende før her forleden, men jeg havde da aldrig gættet, at hun er 16. Det er rimelig cool, at hun har opnået så meget, og at hun lever sådan et glamourøst liv i en så tidlig alder. Men det kommer selvfølgelig ikke alt sammen af sig selv, hun er super hårdt arbejdende både på hendes sociale medier, men også hendes modelkarrierer. Hun er kun et år ældre end mig, så jeg har stadig omkring et år til at opnå en Suede Brooks status ahha.

Min opfattelse af hende er, at hun er virkelig godhjertet, og at hun tænker meget på andre samt sig selv. Hun er simpelthen bare så smuk, og så er hun også veganer. Hun har jo hele pakken! Jeg synes, at hun er en helt vildt sej tøs, og at hun fortjener noget mere omtale.

Likes

Comments

Hej alle!!

Gud hvor er det længe siden, jeg har lagt et indlæg ind. Jeg føler, at jeg ikke har blogget i 100 år! Jeg har haft super meget at lave hele ugen, så nu vil jeg da lige fortælle hvad det er, som har snuppet alt min tid.

Først og fremmest har jeg haft flere afleveringer for, som jeg som altid, har udskudt så meget jeg kunne.

I torsdags var der årsbal på min skole, og det var meget hyggeligt.

Så fredag eftermiddag tog mit cheerleading hold og jeg afsted til DM. Vi skulle hele vejen til Frederikshavn, så vi sad i bus i 8 timer. Den nat fik jeg kun 4 timers søvn, så jeg kan love jer, at jeg var træt, men det var dog det værd. Vi var hjemme sent lørdag nat, så jeg brugte hele søndagen på at lave lektier og få indhentet noget søvn.

De næste tre uger står den på skoleteater hver dag, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har gået til drama i tre år, jeg går dog ikke længere, så det er super fedt for mig at finde den lille skuespiller frem i mig selv igen.

Jeg har et par indlæg planlagt til denne uge, og jeg skal nok få massere af tid til at skrive indlæg igen, nu hvor næsten alle mine afleveringer er færdige.

XOXO

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Alle!!

De her sneakers fra Zadig et Voltaire skriger bare forår til mig, og ja, jeg ved godt, at jeg snakker for meget om forår. Igennem vinteren plejer jeg altid at gå med støvler, så når jeg hiver sneakersne frem, er jeg helt klar på bedre vejr. Jeg er specielt vild med dem med leopardprint på. Leopardprint er totalt in lige nu, og det er jeg all in på, men alle skoene er super flotte.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle!!

Det er ved at blive forår, og det betyder, at jeg har tænkt mig at gå med meget mere farve. Derfor har jeg sammensat seks collager med items, som jeg synes ville være mega fede at gå med her til forår. Foråret er ofte den tid, hvor jeg, begynder at eksperimentere mere med min stil. Grunden til det er, at om foråret får man et friskt sind efter den langvarige vintertid, og sammen med det kommer en masse inspiration.

Jeg synes, at rød er en vild statement farve, og hver gang jeg har rød på, føler jeg mig altid ekstra selvsikker og klar på alt. Jeg er specielt vild med den røde velourjakke, som jeg super gerne vil eje meget snart.

Orange er helt klart ikke inde lige nu, men jeg formåede alligevel at finde nogle super pæne items, som jeg 100 procent kunne se mig selv gå i.

Gul, gul, GUL! Jeg elsker den farve så sindssygt meget. Gul kommer helt klart til at have en god plads i min gaderode det her forår, og sikkert også ind i sommeren.

Her forleden lavede jeg et indlæg, hvor jeg snakkede om min obsession med grøn, og den er ikke død endu. De armygrønne shorts er helt klart oppe i toppen af min ønskeliste, fordi de både har det grønne og det gule som jeg virkelig elsker.

Blå er ikke en svær farve at style eller finde i butikkerne. Egentlig tror jeg, at blå aldrig dør, og derfor har jeg ikke så meget at sige om denne del andet end, at jeg elsker alt tøjet, og selvfølgelig også den søde lille nøglering :)

Jeg har altid elsket lilla siden jeg var helt lille, men overraskende nok, har jeg ikke spor meget lilla tøj. Men jeg vil dog gerne lige give et shoutout til jakken, da den ligger aller øverst på min ønskeliste, dog bare i sort.

Likes

Comments

Hej alle!!

Min weekend har været stille og rolig, men dog med bedre selvskab end netflix.

Fredag tog jeg og min veninde Maria ind til en super hyggelig cafe ved navn No. 11. Vi valgte at sidde udenfor selvom, at stolene og bordet var helt vådt, men det er helt klart hyggeligst udenfor. Efter det tog vi til Fields for at købe udstyr til vores smykkekreationer. Om aftenen kom min bedste veninde Frederikke på besøg, og så begyndte vi på at lave tassel earings. Vi blev færdige, men vi havde brugt en super besværlig metode til at lave dem, så det tog os nærmest 4 timer at lave bare et par.

Lørdag var jeg blevet en smule sløj, så jeg tog op til min overbo, som er helt vildt god til at lave smykker, og fik brugt dagen på at lave smykker med hende.

Søndag tog jeg med min veninde Mie ind til Lyngby, for at købe nogle sko til årsbal. Jeg fik købt et super fint par, men dem kommer i ikke til at se lige endu ;) Jeg glæder mig utrolig meget til årsbal, og er for en gangs skyld helt klar selvom, at det først er om to uger, tihi.

I næste uge står den på nationaltest i fire forskellige fag, fransk aflevering, som jeg ikke er begyndt på endu, men nok burde, Smykkelavning med Maria og sikkert noget mere hen af ugen.

Freja XOXO

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle!!

Vi er næsten lige gået ind i 2017s første forårsmåned, og jeg er SÅ parat til, at solen kommer frem, og vi så kan smide vinteren bag os. Derfor har jeg lavet er simpelt, men super fint outfit som jeg totalt ville gå med hver gang jeg ikke vidste hvad jeg skulle have på, fordi det er så let at tage på, men også virkelig flot.

Freja XOXO

Likes

Comments

Hej alle!!

Lauras Bakery er helt klart en af mine yndlingscafeer, og jeg elsker at være der. Der er fem Lauras Bakery i landet. En i Charlottenlund, en i Roskilde, to i København og så en drive-in i Hellerup. Dog er jeg oftes på den i Charlottenlund, da den ligger fem minutter fra mit hjem, og den ligger også lige ved siden af min skole. Jeg har ikke så meget at fortælle om det, men synes da at alle burde taget et kig forbi ;))

Freja XOXO

Likes

Comments