Freja christensen
Freja christensen

Andre end mig der glæder sig til uge 7?

Jeg har siden jeg var helt mini, elsket og stå på ski! Det er ultimativt min yndlings ferie, og jeg glæder mig allerede nu til at jeg skal afsted. Sidste år var vi i Val thorens, hvilket var helt fantastisk. Det er helt klart et af de bedste steder jeg har stået på ski, så derfor går dette års skiferie selvfølgelig tilbage til Val thorens.

På billedet ovenover kan i se hvordan mig og min familie kommer til at se ud på pisterne. Jeg skal have min lækre og varme (vigtigt!) Stella mccartney jakke på, med et par rosa farvede bukser. Jeg har i år fundet et par bukser som sidder lidt stramt, så det glæder jeg mig til at se hvordan de er at stå på ski i. Jeg fik til min fødselsdag mine egne ski og støvler, som også er rosa farvet. Så det bliver mega spændende at prøve mine nye ski af her til vinter, også er det meeega nice at alt "matcher", ahahahah.

Dog mangler der en "lille" ting... Jeg kunne vildt godt tænke mig et par skibriller fra Gucci, Chanel eller dolce gabbana. Dog ved jeg ikke helt om jeg er villig til at give så meget for et par skibriller, grwwww....

Anyway - nu vil jeg smutte tilbage til min matematik problemregning, yasss! God mandag, forhåbentligt har i fået lidt sne med på jeres vej⛄

Love F.C


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

En måned væk fra bloggen?

Wauw - jeg har været væk i lang tid... Alt for lang tid. Derfor er det også passende at fortælle jer hvorfor, hvorfor har det her indlæg taget mig en måned at skrive? Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra jer læser, om hvad der sker og hvor jeg er. Selvfølgelig skal i have en forklaring:

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft virkelig travlt. Jeg har ikke haft en eneste dag, hvor jeg bare har slappet af. Forstå mig ret, jeg elsker og være igang med noget hele tiden. Dog har jeg bare haft for travlt det sidste stykke tid, specielt nu hvor jeg er begyndte og arbejde en del.

Mange spurgte om det var fordi jeg havde mistet lysten? Det eneste jeg kan svare til det er, på ingen måde.... Jeg elsker og blogge, nyder hvert sekund af det. Jeg har også haft gang i et par store ting i den seneste måned, og hvis alt går efter planen, kan jeg måske sige noget om det på torsdag/fredag. Jeg håber inderligt at jeg kan sige noget om det virkelig snart, for nøøøj hvor er det spændende, glæd jer! 

I skal vide at det betyder noget alle jer som har spurgt ind til bloggen og mig, men vi er O.K. Alt er næsten som det skal være, og jeg glæder mig som et lille barn til at komme igang igen! 💛💛

Love F.C

Likes

Comments

Hvordan kan man lave en rejse mest behagelig?

Jeg har altid fra da jeg var helt lille været ud og rejse meget, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for (Thanks mom & dad) Dette år har stået på mange dejlige rejser for mit vedkommende. Derfor tænkte jeg at jeg ville komme med mine byd på hvad der gør rejsen mest behagelig. Jeg er personlig virkelig glad for at flyve, elsker virkelig hele stemningen i en lufthavnen. I know mange ikke syntes det er super fedt at rejse (specialt langt), men jeg elsker det! så jeg har samlet nogle outfits, og ting som man godt kunne få brug for oppe i luften. De fleste ting ligger lidt i den dyre ende, men de fleste ting er noget som kan holde i laaaang tid! 

Ville elsker og høre hvor i har planer om at tage på ferie henne? Eller hvor i drømmer om at holde ferie henne?

1.her // 2.her // 3. her //4. her //5. her //6. her

1. her // 2.her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her & her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her // 12. her

Love F.C

Likes

Comments

Fotocredit: Frida Frederikke Thomsen...

Feel Fear shirt (here)/ Levis jeans/ Mulberry bracelet (here)/ YEEZY 350 BOOST shoes (here)

Hey friends - Hvis i har fulgt med på min insta, har i kunne se at jeg har været i Dublin. Derfor har der også været lidt stille her på bloggen, hvilket selvfølgelig er noget lort (i know). Tænkte jeg ville vise jer hvad jeg havde på en af dagene. Trøjen er fra mærket Feel fear, og jeg er blevet ret vild med den. Det er nogle drenge jeg kender som har startet mærket, syntes det er så sejt det de har opnået. Dette er på ingen måde et sponsoreret indlæg, dette er simpelthen bare fordi, jeg syntes det de laver er så pisse fedt. Jeg har kun set et par få piger gå med trøjen, men syntes helt klart at begge køn kan bruge den. Jeg har styled den med at par ripped vintage jeans fra Levis, for at få det til at se lidt mere råt ud. Til håret fik jeg min veninde til at lave nogle Kim K braids, også har jeg ellers meget få smykker på. Skoene kan i desværre ikke ser her på billederne, men jeg har mine helt klassiske YEEZY 350 BOOST på.

Håber i har en dejlig mandag, selvom mandag altid er lort... 😂💙

Love F.C

Likes

Comments

Hello Nouw🌻

Hejsa - Velkommen til min "nye" blog. Jeg har ventet i flere uger på at kunne gøre det her offenligt, og har glædet mig helt vildt. Jeg har alle mine gamle indlægs med fra Bloggerdelight, og har besluttet at jeg har tænkt mig at blogge om mange af de samme ting som før. Mange af mine "gamle" læsere ved at jeg har holdt mig lidt anonym med hensyn til mit navn og andet. Som i kan se på headeren er mit navn Freja, helt specifikt Freja Christensen.

Til dem der er nye har på bloggen, velkommen, dejligt og have jer her, håber i vil følge med. Jeg er en 15 årig pige, som er meget ambitiøs. Jeg har store tanker, men er pt stuck i Kolding, hvilket mine tanker og ideer er lidt for små til. Forstå mig ret, Kolding er dejligt, bare max. 2 år. Derfor valgte jeg at starte min gamle og denne blog op, da jeg simpelthen har så mange shit jeg gerne vil ud med. Trust me, jeg er ikke en eller anden fantastisk forfatter, og for heller ik ligefrem 12 i dansk all the time (dsv). Nope, jeg kan godt bare lidt at sige min mening, og har en lille forkærlighed for sko og tasker. Jep, det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg kan lide sko, og at jeg har mange af dem. Tasker, dem er jeg også ret vild med, og det samme med tøj.

Random facts:

- Jeg er en ret heldig "lille lort", jeg har været rigtig meget ude og rejse, hvilket du også kan læse meget mere om her på bloggen.

- Jeg har også boet 2 år i Singapore, fra jeg var 11 til 13. Har klart fået smag for hvordan det er at bo i udlandet, og det er nok ikke sidst gang jeg har boet et andet sted end Danmark.

- Mine forældre er skilt, det har de været i ca. 3 år nu. Selvfølgelig betyder det meget i min hverdag, dog kommer det ikke til at fylde så meget her på bloggen.

- Boet lidt forskellige steder i Danmark og kolding, gået i skole lidt forskellige steder, og mødt mange forskellige mennesker.

- Elsker fashion miljøet!

- Slutter ALLE mine blog indlægs af med, Love F.C.

Jeps, det er mig. Eller lidt af mig... Hvis du vil vide mere om mig, så følg med💛💛

Love F.C


Likes

Comments

Bornholm, bornholm, bornholm...

Nøøøj, jeg glæder mig til at sætte fødderne på verdens dejligste ø igen. Jeg har kun været på Bornholm 1 gang før, og hvor blev jeg forelsket i stedet. Jeg håber inderligt at det lever op til mine tårn høje forventninger fra sidste gang. Vi havde en fuldstændig magisk tur til Bornholm sidste sommer, og det dejligste vejr. Denne gang er det desværre kun en weekend, men glæder mig som et lille barn til at komme tilbage til øen. Derfor er der nok lidt stille på bloggen i weekenden, men håber jeg for lidt tid.

Håber i alle for en dejlig weekend <3

Love F.C

Likes

Comments

Ready copenhagen?

Kan i huske at jeg lovede at der vil komme nogle pretty big things up? F.C har nemlig sådan en lækker mor (og papfar), som har besluttet sig og investere i den fineste lejlighed inde på Christianshavn. I har måske lagt lidt mærke til at jeg har brugt rigtig meget tid i københavn, hvor vi de fleste gange har boet ude på STAY. Vi har alle elsket og bo på STAY, tilsidst blev det lidt vores "sommerhus". Men nu har de altså købt en lille fin lejlighed på Christianshavn, den ligger lige ved christianshavnbådudlejning. Lejligheden er ikke særlig stor, men har den fineste terrasse, som næsten er lige så stor som selve lejligheden. Den vil pt blive brugt som "sommerhus", det betyder også i vil få mange flere indlægs fra København.

Glæder mig helt vildt til at vi for lejligheden, tror det bliver så hyggeligt. Selvfølgelig for i den også at se, vi for den omkring den. 1 oktober. Håber i nyder jeres mandag, mandag er altid lort ;).

Love F.C

Likes

Comments

Ready for some dirty talk?

Som nogle af jer nok ved er jeg lige startede i 9. Klasse, på Kolding Realskole. Jeg er total fan af at være de ældste på skolen (borset fra 10. Klasse selvfølgelig, pisss...) Vi har fået det helt perfekte klasselokale dette år, vi har udsigt til hele skolegården. Det er så sjovt at stå og kig ned på de små 7. klasser. Trust me, man kan se alt fra vores klasselokale, og F.C bruger helt klart denne mulighed til lidt forskelligt. Fx. har vi udsigt til fodboldburet, og det er altså (nogle gange) en pretty nice udsigt. Specialt når der er sneboldkrig, LOVE IT! Vi er heller ikke sådan mega højt oppe, så man kan stadig have en samtale med en nede i skolegården, uden og gå der ned, smart ik?

Sry ik, men jeg har glædet mig som et lille barn til at blive en af de ældste. Jeg har altid set dem som nogle der bare har mega styr på livet, og så syntes jeg altid de så virkelig voksne ud. Men syntes ikke helt jeg lever op til kravene, ahahah. Har altså desværre ikke helt styr på livet endnu, tværtimod... Ligner heller ikke ligefrem en voksen, men det kommer forhåbentlig.

Lad mig sige det straight, jeg nyder at være den ældste. Ved godt man ikke må sige det, men føler mig 100% bedre end 8 og 7 klasserne. Men til forår når der er eksamener, er det nok dem der føler sig lidt bedre...

Anyway, er jeg den eneste som er klar på fredag imorgen. Hold nu k**t hvor jeg glæder mig til weekend, woohooo <3

Love F.C

Likes

Comments

​Love copenhagen...

Halløjsa, håber i har en dejlig weekend. Jeg har i denne weekend været i københavn, hvor vi bare har hygget lidt. Vi mødtes med min papsøster, som pt er på efterskole. Så det var rigtig dejligt og have family reunion <3. Turen til københavn tar ca. 2 timer, men siden at vi er i københavn rigtig tit, føltes det ikke som så lang tid. Da vi ankom, havde vi en lille hemmelig mission (Forhåbentlig kan jeg fortælle jer om det i denne uge) Efter det cyklede vi lidt rundt i københavn, helt klart en af de ting jeg elsker og gøre når jeg er i københavn. Vi fik lækker mad ude på papirøen, hvor der var mega fredags stemning. Vi endte aftenen med at par drinks på Christianshavn bådudlejning/restaurant. Top hyggeligt aften.

Lørdag kørte vi lidt rundt, og var også lige et stop forbi nordhavn. Tror at hvis det lå lidt tættere på city, kunne jeg godt være fristet til at bo der engang. Syntes virkelig der er ved at være top hyggeligt, selvfølgelig bygger de stadig rigtig meget. Lørdag eftermiddag blev vi desværre nød til at smutte hjem, da jeg skulle arbejde om aftenen.

Idag bliver brugt på lektier, og lidt flere lektier... Også skal jeg arbejde igen i aften. Så ik den mest spændende dag, men det er nu også dejligt nok. Håber i nyder det sidste af weekenden, og det gode vejr!

Love F.C

Likes

Comments

I think i'm in love... 

Ej, hvor er jeg vild med mine nye par sko, så tænkte jeg lige ville dele dem med jer<3. Jeg er normalt ikke den person der går ud og bruge kassen på et par løbesko. Men da jeg prøvede disse nike free 5.0, blev jeg lidt forelsket. De sidder helt perfekt på mine fødder, og er så behagelige og have på. Plus jeg syntes faktisk de er okay pæne. Sry to say it, men det sku ikke alle løbesko der er pisse flotte.

Så nu glæder jeg mig bare til at komme ud og få dem brugt. Har også en lille tanke om at jeg vil bruge dem til mit arbejde, da de bare er så dejlige og stå i. So yeah, jeg kan klart anbefale dem, de koster 1000kr, men er helt klart det værd! Håber i nyder jeres onsdag <3

Love F.C

Likes

Comments