Hej folkens
Jeg har i dag været inde i Aalborg midtby med min mor, hvor jeg købte et par ting til min hud. Så derfor tænkte jeg, at dette indlæg skulle handle om min hud routine.

Jeg døjer meget med urenheder i panden og mellem mine bryn, og det har faktisk stået til i mange år. Jeg har prøvet mange forskellige ting til mine bumser og hudorme, men jeg har aldrig rigtig fundet det helt perfekte middel til mig og min hud.

Men normalt når jeg står op om morgenen og har været i bad, starter jeg altid med at bruge min Organic Coconut Oli fra Green Choice. Jeg købte den for ikke så lang tid siden i Normal til 20 kr. og den er virkelig god. Den gør min bud så voldsomt blød og det gør det også meget lettere for mig at lægge min foundation.

Efter jeg har lagt olie i mit ansigt, putter jeg derefter en serum i mit ansigt. Jeg bruger en fra Ren Clean Skincare som hedder Anti-Redness Serum. Den er virkelig god. Når man lige har smurt den på, og den er ved at tørre ind i huden, mærkes den meget klistret, men efter det, er den super fugtgivende og den frisker virkelig bare din hud helt vildt op.

Når jeg så har fået lagt min serum og den er tørret ind i min hud, lægger jeg en mild fed creme (om vinteren), da min hud meget nemt bliver tør. Lige pt bruger jeg en fra Eucerin som hedder Even Brighter. Den er super god, og fugter også din hud godt. Jeg er lidt fed, og det kan jeg godt lide at bruge, så min foundation heller ikke tørrer ind i løbet af dagen.

Om aftenen, efter jeg har taget min make up af, bruger jeg de tre første ting igen. Jeg starter dog først altid med at duppe mine urenheder med min Eucerin Even Brighter. Den stopper infektionen der er i bumser.

En anden ting som jeg kun bruger én gang om ugen er min Ole Henriksen Lemon Strip Flash Peel, som er super god til at fjerne urenheder fuldstændig. Man skal dog passe på med ikke at bruge den for ofte, da den er lavet på 25% skovbær og der er nemlig frugtsyre i. Det kan være voldsomt for den del af din hud, som ikke har et udbryd af bumsber.

Til sidst, som jeg også kun bruger én gang om ugen, er min Black Head Mask fra Pure & Care. Jeg har købt min i Normal til 50 kr. eller sådan noget. Det er super god, dog synes jeg bare at det gør hammer nas, når man skal hive den her mask af huden. Det føles som om, at den hiver hele ens ud af, men det viser sig også bagefter, at man faktisk kan se på masken, at den får revet alle de her hudorme væk, som den rigtig skulle gøre. Så det er super godt.

Alle de her ting kan enten købes i Salling, Matas, Normal eller Apoteket.

Jeg håber at i har fået noget inspiration og håber at i kunne lide indlægget.

Knus <33
Likes

Comments

Hej alle
Jeg har tænk meget over, hvad mit første indlæg skal handle om. Jeg har valgt at det skal handle om min familie og jeg, da jeg føler at i skal lære mig godt at kende.
Jeg blev født d. 27 maj 1999 på Aalborg sygehus. Det var en fantastisk dag for mine forældre - jeg var en dejlig lille pige jo ;) Da jeg ca. var 1 år gammel fik jeg min lillebror Daniel. Vi elskede at lege sammen og jeg drillede ham tit.

Min lillebror og jeg havde en fantastisk barndom og vi elskede vores familie. Men i 2010 havde vi en trist samtale med vores forældre, hvor de sagde, at de skulle skilles. Situationen var, at mine forældre ikke var forelsket i hinanden mere, så det vil ikke være godt for vores lille familie, hvis de blev sammen.

Begge mine forældre fandt hurtige nye kærester og Daniel og jeg begyndte at vænnes os til tanken; "Far er sammen med en ny kvinde, som ikke er mor" og "Mor er sammen med en ny mand, som ikke er far". Det var ret underligt, at tænke på og det er det stadig, men man vender sig til det. Jeg er glad for i dag, at mine forældre valgte at blive skilt, for det ville jo ikke være sjovt, hvis vi alle skulle leve i en hverdag, hvor der var skænderier i familien hele tiden.

Min far fik en rigtig sød og dejlige kæreste, som både Daniel og jeg rigtig godt kunne lide - og vi elsker hende endnu højere nu. Min far er verdens bedste far og jeg elsker ham over alt på jorden. For 3 år siden - d. 7/9/13 - blev min far og hans "kone" gift. De blev gift på rådhuset, da min far lige havde mistet sin søster og derfor følte han det var vigtigt, at Daniel og jeg havde en familie, hvis enten min fars kone eller ham gik borte.

For cirka 4 år siden, fik jeg en lillebror som nu hedder Valdemar. Det er min far som har fået et barn med Ina (min fars kone). Da jeg fik at vide, at min far skulle have et til barn med en ny kvinde, synes jeg det var helt vildt underligt. Jeg blev rigtig ked af det, da jeg fik det at vide. Men som tiden gik, blev jeg mere og mere spændt på at Valdemar skulle komme til verden. Og jeg elsker ham så højt i dag. Han er en vildbasse, men også helt vildt omsorgsfuld og så elsker han sin familie.

I dag bor jeg fast hjemme hos min far og Ina. Jeg havde det rigtigt svært ved, at skulle flytte frem og tilbage dengang jeg også boede hos min mor, så derfor valgte jeg at flytte hjem til min far. Jeg ser dog stadig min mor og sover også hjemme hos hende en gang imellem, men jeg har tit svært ved at finde tid, da jeg også har et fritids job på Sunset inde i Kennedy i Aalborg - så kom glad<33

Jeg er i år startet i gymnasie - Aalborghus Gymnasie. Det er jeg rigtig glad for, da jeg har valgt en samfundsfaglig linje og det intresserer jeg mig meget for.


Jeg håber lidt, at i har fået en fornemmelse af hvilken person jeg er og hvad der er forgået i mit liv (i små detaljer).
Vi ses snart igen, knusss

Likes

Comments