Jeg har haft noget på hjertet det sidste stykke tid, som jeg har brug for at fortælle. Mine indlæg her på bloggen og mine billeder på instagram viser ikke bagsiden af det hele. Der ligger en masse ting bag det at være blogger og kendt. Det går ikke altid, som jeg vil have det. Jeg kan også blive ked af det eller være nede. Jeg har ikke altid styr på tingene, som jeg viser på de sociale medier. Jeg har mange ting, jeg skal nå i min hverdag, som børn, job, sport, fritid, madlavning osv.

Jeg har svært ved at formulere mig, men det meste er bare en facade. I ser kun alle de fede ting i det, men fra hjertet af er der også meget hårdt bag ved det at være mor til to små børn og skulle have tid til mig selv.

Jeg har talt med flere af mine veninder om det, og de har det faktisk på samme måde. De føler sig også presset.

Det er et meget vigtigt emne for mig at snakke om og fortælle jer om dette. Så i ikke får et forkert indtryk af hvad der foregår i mit liv. I kan nok også selv sætte jer i mit sted og relatere til det med at have travlt i hverdagen og bare ville have ro en gang i mellem.

Nu skal det ikke lyde som om, at jeg gerne vil have i og å så meget opmærksomhed, og at i skal have en masse medlidenhed med mig. Det er slet ikke det. Jeg vil bare hjælpe jer andre mødre.

Jeg skriver ikke dette, fordi jeg vil stoppe med at blogge. Jeg har bare brug for at fortælle jer hvad der ligger bag det at være på de sociale medier, og at have rollen som mor. Jeg vil stadig blive ved med at blogge, men tage det hele lidt mere stille og roligt og som tingene kommer.

Mit budskab med dette er, at man skal huske at slappe af fra de sociale medier nogen gange og ikke føle, at man er nødsaget til at poste et billede hver dag.

Jeg håber i forstår mig og at det var brugbart <3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I dag var jeg på cafe med min veninde, Malene. Vi havde ikke set hinanden i lang tid, så det var dejligt at snakke med hende igen. Vi startede med at gå en tur ned til mosen hvor vi gik en tur og fik snakket om en masse hverdags ting. Efter en halv times tid begyndte vi at fryse. Derefter tog på et smut på Gertruds. Jeg fik en cappuchino og en chokolade crossaint. Jeg vil virkelig anbefale Gertruds! Det var super lækkert og til en god pris.

Jeg håber i har en god dag derude.

Likes

Comments

Hej alle mine skønne læsere

I går fejrede vi Williams fødselsdag og hele familien kom og fejrede ham.

Jeg havde lavede to super lækre lagkager og bagt boller og kakao, som var en stor succes. William blev rigtig glad for alle sine gaver og han guffede bare en masse lækker slik i sig.

Det var rigtig hyggeligt at se hele familien igen.

Jeg kan godt råde alle jer derude til at lave disse lækre kager til en fødselsdag, da de er super nemme at lave, ikke særlig tidskrævende og alle var VILDE med dem.

Jeg har vedhæftet opskriften HER.

Jeg håber I alle får en god dag derude og nyder det gode vejr :)

Likes

Comments