Favorityoutubers <33

MIn första favorit på youtube är Amir Akrouti. Så sjukt härlig och omtänksam människa. han har verkligen alla hästar hemma och vågar stå för sina åsikter och för vem han är. Han levererar bra vloggar som allltid ger mig ett gott skratt. Kanalen hittar du här .

Sedan har vi denna söta tjej. ''Zennufer'' heter kanalen men hon heter Jennifer Andersson. Började kolla på hennes kanal rätt nyligen men det som är bäst med hennes kanal är att den är så himla personlig och man märker av hennes utstrålande energi. Jag älskar verkligen hennes vloggar & hon förtjänar massor av nya subs, så gå in och prenumerera här .

Och till sist har vi kungen av vloggar , Jon Olsson. Han lever lyxlivet med sin tjej Janni och dokumenterar varje dag i form av vloggar. Kvaliteten på hans videos behöver vi ens inte snacka om, han gör så sjukt imponerande videos. Hans vloggar kan verkligen aldrig bli dåliga. Så om du vill kolla på nåt med klass och kvalitet ska du verkligen kolla in kanalen här .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemkommen efter en heldag med livets personer. Vädret har levererat till max idag så vi åkte faktiskt till en sjö som heter Skiren och badade lite. Kanske inte var så smart för min del att bada då jag bara kommer bli mer sjuk. Men det är ju sommar så man får passa på. Sedan åkte vi till en kompis sjöbod och mös lite. Så jag har haft en superbra dag. <33

Likes

Comments

Likes

Comments

Åkte in till stan idag med mamma och brände bort hela min plånbok på kläder, skor & denna underbara väska. Väskan är köpt på Scorett för 450 kr, som vissa ser så är det en kopia av Stella Mccartney väskan som är betydligt mycket dyrare. För er som känner att ni ej vill lägga ner 4000 på en liten väska så är denna från Scorett ett perfekt alternativ, finns även i svart . <3

Likes

Comments

Idag vaknade jag klockan 8?? :(( , van vid sovmorgon? Sedan kom mamma och familjen och hämtade mig hos far min för att sedan åka på en liten bilutflykt. Först bar det av mot finfina Gryts skärgård där vi åt en superlunch i det fina vädret, sedan åkte vi vidare till Söderköping och åt glass. Mysig dag, men nu hoppas jag på att träffa lite vänner. Har typ separationsångest nu för tin, har nog fått det efter fyra dagar från Bråvalla med mina tjejer. Kan inte vara själv en sekund utan de för att känna mig ensam haha </33

Likes

Comments

Jag börjar väl detta med ett Hej, hej efter en för lång tid. Somsagt så har jag varit borta från bloggandet ett långt tag nu. Sensate gången ni såg mig här hade jag blont hår, gick i skolan & hade inte sommarlov. Men nu sitter jag här i mitt kök, har slutat grundskolan, gick ut med fina betyg som jag är stolt över & har äntligen sommarlov. Haha ''äntligen'', har haft sommarlov i en månad nu men det är såå skönt ska ni veta.

Som jag sa har jag slutat grundskolan och min sista termin i 9an ägnade jag mycket tid åt att plugga för att komma in på samhällslinjen på Hagagymnasiet här i Norrköping. Och vet ni vad, jag nådde mitt mål. Jag kom in på det jag ville & det var så värt att kämpa för! Det kan vara en anledning till att bloggen stått still, ville bara ha en paus liksom. För er som är nya & även för er som är trogna gamla läsare så vill jag ännu en gång presentera mig.

Jag heter Freja Alsö, lever det typiska tonårslivet, lever med skilda föräldrar i Norrköping och lever med en mängd underbara vänner. Jag är 16 år och i höst börjar jag gymnasiet. Det kommer bli en stor utmaning att börja gymnasiet, men ändå så himla kul. Ser fram emot att träffa nya människor, för det älskar jag.

Saknat er, kram. <3

Likes

Comments

Instagram@frejaaalso