Header

Kära bloggläsare, idag har jag jobbat och detta gjorde jag även igår. Resten av veckan ser än så länge rätt tom ut, men det är lika bra då jag måste städa och göra i ordning i mitt rum samt tvätta.. för det har jag inte hunnit göra på ett tag då jag haft fullt upp med jobb hela dagarna. Till helgen planeras det festligheter i Göteborg för Halloween. Tänkte att jag kikar in i morgon också när jag ändå inte har så mycket annat för mig än lite sysslor här hemma. Puss och hej så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi alla strävar efter lycka, och finner den på olika sätt. Vissa tror att lycka sitter i att vara populär, rik och att ha allt det man vill ha. Sverige är ett utav de länder som det är otroligt höga siffror i självmordsstatistiken. Sverige rent generellt är ett land som har det bra ekonomiskt och trots att det är ett land som har de såpas bra så finns det mycket psykiskt ohälsa. Det finns en osynlig press i vårat samhälle som alltid snuddar vid oss, allt ska vara så bra och perfekt till ytan medan man kanske inte alls mår så bra på insidan. Varför vågar vi inte prata mer om hur vi mår, och varför frågar vi inte varandra det oftare? Är vi så självupptagna med oss själva så vi glömmer bort de runt omkring oss?

Likes

Comments

Ska iväg alldeles strax och möta upp tjejerna för en ute kväll. Slänger in lite bilder på hur jag ser ut för kvällen. Pusshej!


Likes

Comments

Jag scrollde runt lite på nätet för en stund sedan, och snubblade över Nellys super rea och midseason sale. Såg så mycket fint som passar så bra till hösten, både till vardags och fest så klickade hem fyra klänningar och en topp. Jag länkar allting här nedanför om ni är sugna på att klicka hem något av dessa ni också. 

Klicka på bilderna så kommer ni att komma till produkten.

Pusshej.

Likes

Comments

Hallå där, long time no see!

Jag har varit fullbokad med jobb de senaste dagarna.. egentligen sen jag kom hem, intervjuer som lett till jobb.. har fått båda jobben och nu är jag fullt uppbokad på tre ställen några dagar framöver. Rätt skönt att jobben äntligen är på rullning! De senaste tre dagarna har jag kört dubbelpass på två olika arbetsplatser. Men idag var jag bara på ett ställe, rätt skönt med en dag med inte lika högt tempo. Men imorgon sätts det höga tempot igång igen innan jag tar helg. Jag har inte något direkt planerat till helgen, ska nog kanske kolla upp någon utklädnad till årets halloween och funderar på att åka till Göteborg en sväng? Vi får se helt enkelt!

Tänkte att jag skulle fixa mig något att äta och sen dra ut på en promenad. Känner att det snart är dags för mig att införskaffa ett gymkort nu när det börjar bli kyligare ute.. Det tåls att tänka på! 

Ni får ha det bäst så länge så hörs vi i nästa inlägg! Pusshej.

Likes

Comments

Hej finisar!

Något som jag har tänkt mycket på det sista är att människor i min omgivning säger att det är konstigt när en inte har många vänner och att en har "svårt" att behålla dessa.. Men i mitt fall är det egentligen inte så det ser ut, till ytan kan det se ut så.. men så här är det; Jag har haft en tendens att lockas till människor som vill mig illa, som inte har varit bra vänner och som har dragit ner mig, fått mig att tveka på mig själv. När jag insett hur situationen varit efter några år, så har jag kapat kontakten helt. För jag vill inte ha människor i mitt liv som suger ur orken och all min energi. Därav ser jag hellre att en gör slut med dessa människor och hellre är ensam ett tag än att omringas runt människor som inte pushar en utan som trycker ner en.

Nu ska jag åka och jobba, så hoppas jag att ni får en fantastisk helg! Pusshej

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Det har varit dålig uppdatering här, men jag har haft fullt upp med jobb, resor och träffa vänner. Samt att jag har en extremt seg dator nu för tiden som jag tror kommer att kollapsa vilken sekund som helst.. I alla fall så kom jag hem ifrån Gran Canaria i Onsdags väldigt sent. Igår så hade jag en intervju klockan 9 på morgonen, sedan ringde jag ett till samtal och fixade en annan intervju till samma dag. Jag åkte dit och fick jobbet på plats, hade min första arbetsdag idag. Kommer även jobba på hemtjänsten i helgen och på måndag så kommer jag att hoppa in på nya jobbet igen.

Det händer mycket på jobbfronten just nu och det är jag glad för då det har varit rätt seg där nu ett tag.​Bild ifrån Playa del ingles, på hotellet Riu don Miguel. 

Likes

Comments

Är som kär i mina nya paletter ifrån the Balm, har inga bra bilder på dem för tillfället.. men skulle kunna göra ett inlägg om dem separat längre fram. Men på bilderna nedan har jag använt dem för ögonskugga och läppar + rouge och highlighter. 


Nu ska jag byta om och dra ut för att motionera lite, tror det blir en jogg-powerwalk på nån timma i det härliga mörkret. 

Pusshej! 

Likes

Comments

Hej darlings!

Idag ska bli en effektiv dag, ska söka massa jobb.. Har redan ringt två samtal, nu ska jag bara skicka ut massa cv:en, skriva personliga brev och hoppas på att något nappar. Sen ska jag även tvätta, åka iväg en sväng med mamma och Ludvig till ett lekland och sen ikväll ska jag möta upp Linus som har fyllt år ganska nyligen. Så vi ska väl sätta oss på nån bar och bara chilla och snacka. Det var längesen jag träffade honom nu!

Jag hoppas ni har en bra dag, än så länge! Så hörs vi senare.

Pusshej!


Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte börja om på ny kula igen, jag hade velat ta bloggandet mer på allvar då jag faktiskt älskar att skriva och får mycket inspiration av det.. Samtidigt som det händer mycket i mitt liv just nu och det hade varit skönt att faktiskt sätta sig ner och skriva ner alla tankar och funderingar man har kring livet och framtiden.

I vilket fall som helst, så heter jag Freja, är 21 år och kommer ifrån Nossebro. Under våren var jag bosatt uppe i Norrland där jag faktiskt trivdes rätt bra, men då det var så långt till familj och vänner så bestämde jag mig för att flytta hem igen. Under sommaren har jag jobbat på en hemtjänst som vikarie, men drog iväg och reste i Japan för tre veckor sen. Kom hem förra veckan, och trots att människor i min omgivning har haft delade åsikter angående att jag drog iväg så själv, så är det en resa jag sent kommer glömma.

Jag var för det mesta bosatt i Tokyo, men bussade runt i Japan och besökte även Osaka, Kyoto och Hiroshima. Otroligt fina ställen och mindre stressiga än Tokyo! De heliga platserna och naturen var det jag tyckte mest om, men sexismen och kropphetsen som fanns där var det jag ogillade mest. Att vara vegan där var inte heller det lättaste, levde mest på tofu och ris då jag inte kan japanska och det var det enklaste att komma åt och förstå vad det var.

Har inte så mycket att tillägga nu, pusshej!


Likes

Comments