Header

Den här låten, igenkänningsfaktorn finns där. Är seriöst beroende och har nog garanterat lyssnat på den 100 gånger bara idag.. Hade varit intressant om spotify hade en räknare för hur många gånger man spelade samma låt.. hm..

Likes

Comments

Hej darlings!
Har inte bloggat sedan början av förra veckan, sorry för det men har varit upptagen med massa jobb som alltid. Jag har trots det hunnit vara ute en gång. Detta skedde i Torsdags och då drog jag, Sandra, Tjorwen och några till till Skövde och kollade in Vigiland. Det var jätte kul! Det som dock var nackdelen med denna utgång var att det var fullt med folk överallt, människor trängdes, slogs och var super irriterade på varandra. Vilket jag tyckte var mindre nice, man är ju ändå ute för att ha kul? Jag vet inte hur många slagsmål jag hoppade emellan, det var ett gäng på tre tjejer som föll i en trappa och jag och en utav mina vänner fick ta emot en utav dem för hon var såå nära på att slå i sitt huvud i det hårda golvet.

Nu ska jag försöka göra mig i ordning för att gå ut och gå, dags att få igång de nya rutinerna igen. Pusshej.

Likes

Comments

Nu är biljetterna till Stockholm beställda. Jag och syrran åker på en weekend dit om två veckor. Är såååå TAGGAD på att få komma härifrån igen. Det känns som om det är det enda jag gör, flyr och reser. Fast det är det jag älskar, att resa och upptäcka nya platser. Känner folk och har släkt i närheten utav Stockholm också som jag ska försöka att träffa när vi ändå är där. Det kommer bli mysigt! Kanske gå på museen och utställningar? Om ni har varit i Stockholm någon gång, ge mig gärna tips på vad man kan göra där!
Sist jag var i Stockholm var 2014 (om man inte räknar med de gånger efter då jag bara har bytt tåg där) Jag jobbade då som resande försäljare och den veckan var vi i staden för att sälja våran produkt samt att vi hade julbord med företaget. Huvudkontoret var även det i Stockholm. Det är enda gången jag har varit där en längre period och då hann jag iprincip bara med att jobba och festa lite.

Pusshej.

Bilder från julbordet 2014. Mitt team var det bästa för veckan och därav fick vi åka limousin till nattklubben från företagsfesten!

Likes

Comments

Resor, Minnen

Januari

I Januari hände det mycket, jag hade fått beskedet i December att jag inte kunde vara kvar på mitt dåvarande jobb. Jag kände mig hopplös och åkte ner till mina föräldrar över jul-nyår från Norrland, dit jag hade flyttat för jobbet. Jag umgicks i början av året en del med mina vänner här nere och bokade om mina biljetter så jag blev kvar nästan tre veckor istället för två. Jag började söka massa jobb, för jag skulle inte ge upp. Två dagar senare fick jag ett samtal där personen i andra ändan sa att jag kunde börja på Måndag. Jag reste upp igen till Mormor, där jag bodde. Jag kom hem sent på Söndagskvällen och jag började tidigt på måndagen. Jag var pepp på att få börja jobba igen, och denna gången som det jag var utbildad till - Elevassistent.

Februari

I den här månaden började jag finna nya vänner inte långt ifrån där jag bodde. Eller jo, en annan hade väl tyckt att 7 mil var långt hemifrån men seriöst, där jag bodde var det nära! Jag hade då 5 mil till jobbet varje dag, så för mig var det ingenting. Det är samma distans jag har till Göteborg idag till exempel. Mina helger började bestå utav tripper till Kiruna där jag umgicks med mina nyfunna vänner. Jag började även planera en resa ner till Oslo, för att hälsa på Carolin som jag då inte hade träffat sedan December.

Mars-Maj

Mars-månad det gällde sportlov och påsklov för mina elever. Jag tog en veckas semester, över sportlovet och åkte och hälsade på Carolin i Oslo. Det blev en hejdundrans fest. Dagen efter vaknade jag upp med ett gigantiskt blåmärke på ena benet som blev efter att jag hade ramlat på nån upphöjning på nattklubben vi var på.

Efter helgen i Oslo åkte jag hem till min familj i Nossebro och hälsade på. Umgicks även med andra vänner och bara hade det gott.

Sedan åkte jag hem igen, jobbade någon vecka som vanligt och sedan fick jag jobba på fritids med en kollega och ta hand om verksamheten ensamma. Det var inte alls många barn som var där under den veckan, vi åkte och bowlade vid något tillfälle, kollade film och bjöd barnen på glass och popcorn. Sedan drog jag även ut i Kiruna med Linn nån gång där i Mars, nyktra och glada!

I April blev det fler utgångar och ännu mer häng i Kiruna, en tripp till Abisko, utflykter med jobbet och liknande. Men inget utöver det vanliga.

Det var Maj och nu hade jag börjat förbereda mig för att flytta hem till Nossebro igen, vilket bara låg en månad bort i tiden. Mamma, Lovisa och Ludvig kom och hälsade på mig och mormor. Vi hade det mysigt, men jag jobbade mycket, hängde i Kiruna och så.

Juni-Juli

Nu började flyttlasset rulla neråt landet. Jag återförenades med mina vänner redan den 4:e Juni, vi drog då en utgång i Götet. Jag började jobba på hemtjänsten den 7:e, jobbade i några dagar och sen drog jag och Carolin iväg till Oslo helgen innan jag fyllde år. Vi drog ut på klubb och bara hade kul. Vi stannade i några dagar och kollade även på VM på storbild i mitten utav storstan.

Helgen efter det var vi åter i Sverige och drog en sväng till Alingsås, det var en lyckad utgång. Midsommar firades i Oslo, så bara två veckor gick mellan gångerna som jag var i kära Norge. Sen började sommarschemat på jobbet och då rullade dagarna på fort in till Augusti.

Juli var inte lika händelserikt som Juni. Det var mycket jobb, mycket att stå i, mitt mående var inte heller på topp varken i Juni eller Juli.

Augusti-September

I början utav Augusti jobbade jag mycket, så mycket jag bara hann med och orkade för jag skulle iväg och resa i slutet av månaden. Jag åkte även och hälsade på min vän och kusin Emelie för att gå på hamnfrestivalen i tre dagar.

Helgen innan jag tog flyget till andra sidan jordklotet var det cykelfestivalen och umgås med vänner som stod på schemat. Dock så tappade jag bort min telefon en utav dagarna men återfann den dagen efter då den var på polisstationen i Alingsås.

Den 23:e satte jag mig på flugplanet först till Helsingfors och sedan därifrån vidare till Tokyo. Planen var att jag skulle stanna där i en månad, men när jag hade kommit fram kändes allt så jävla fel så jag bokade om biljetten, blev 4000kr fattigare men jag kom därav hem två veckor tidigare. Trots att jag inte var där så länge som jag hade tänkt från början så var Japan bland de bästa resorna jag har gjort. Jag vågade mig iväg till ett helt främmande land, helt själv. Och den här resan fick mig att växa så mycket som person, så ni anar inte. Att jag gjorde en sån här grej, jag vill fortsätta våga göra sådana här resor i fortsättningen, utmana mig själv och ge mig ut själv. Jag fick se så mycket fint och träffa på så otroligt artiga och fantastiska människor! Att man som turist kunde gå runt där och ändå känna sig helt trygg, för det kom alltid fram någon och frågade om man behövde hjälp. (Jag såg rätt vilsen ut vid ett par tillfällen) Jag var inte med om mer än EN gång att människor bråkade, jag upplevde heller knappt någon kriminalitet där och poliser såg man inte så många av mer än när det väl gällde. Dock fanns det väl en del vakter utanför vissa affärer.

I början av September var jag på väg hem igen, jag hade kommit till flygplatsen och var på väg upp från tunnelbanan till självaste flygplatsen. Jag gick mot hissen och kollade i mobilen. Jag tappade såklart den, tog upp den och displayen var helt svart och det gick inte att få igång telefonen igen. Jag kunde inte kontakta någon under de kommande 18? timmarna. Jag kunde inte kontakta någon när jag var i London för att mellanlanda ifall något skulle gå fel eller liknande. Men hem kom jag i alla fall.

Jag hade fått tag på en reservtelefon samma dag som jag kom hem, men två dagar senare hade även denna pajjat. Så jag var utan någon smart-phone i tre veckor och hade en nokia 3310 fram till min telefon blev lagad.


Oktober-December

I Oktober hann jag ta en spontan resa till Gran-Canaria med Carolin där jag tappade bort mina glasögon i öknen, gick på möten om jobb, jobba massa och började få ihop livet igen. Jag fick även tillbaka min telefon från lagningen efter att ha levt utan vissa sociala medier under nästan en månad.

November fortsatte i samma visa, jag jobbade massvis, drog till Göteborg några gånger och det var väl typ det haha.

Nu i December har jag även där jobbat, gått ut några gånger, varit en del i Göteborg, umgåtts med vänner. Träffat på folk ifrån förr som jag inte har sett sedan år tillbaka och bara njutit av att jag lever. December har varit en betydligt lugnare månad än vad resten av året har varit.

Likes

Comments

Planerna på nyår var halvklara, och planen var att jag skulle vara med tjejerna. Men på grund av lite anledningar så åt jag bara middag med dem och sedan umgicks jag med syrran och några gemensamma kompisar resten av kvällen. Det var trevligt, men inte helt hur en hade tänkt sig!

Tänkte skriva en års-resumé lite mer utförligt i nästa inlägg.
Pusshej!

Likes

Comments

2016 har helt seriöst varit året då jag har påbörjat vägen mot mina drömmar. Det har varit ett sådant händelserikt år och jag har växt så otroligt mycket som person. Jag har lärt mig vilka människor som är värda att ha kvar i livet och vilka som man inte bör ha nära. Jag har fått gå igenom gott och ont, bilar som har kraschat, jobb som har funkat vs inte funkat (även en del av slutet av 2015) . Mina barndomsdrömmar som att bo i Norrland igen, besöka Japan och resa på egen hand har gått genom. Jag har vågat mer än vad jag någonsin har gjort innan och det är jag stolt över. Är så glad över vad detta året har gett mig. Jag kommer fortsätta att arbeta mot mina drömmar, göra dem till planer och göra det bästa av det.

Likes

Comments

Vi lever i en värld där tvåsamhet är det enda rätta, enligt samhällets norm.
Det anses att vara singel, ensam, solo och egen, allt detta för jävligt.
Går vi då inte efter detta mönster så bryts det ut någon slags storm.
Vi anses vara förbrytare av våran egen art, det anses vara otryggt.
Vill vi heller inte ha några barn, kommer det kommentarer.
Kommentarer som; Du kommer ångra dig, tro mig det kommer du göra.
Det är som om vi inte är våra egna utan med i ett spel, någon form av avatarer.
Det är som om dem tror sig veta, att dem din talan ska föra.

Lev ditt liv som du vill leva det och låt aldrig andra påverka dig negativt. Vill du vara i en relation så var det och vill du vara singel so goooo for it! Det är du som är författaren för din berättelse.

Puss!

Likes

Comments

Hej finisar! Igår var jag och syrran i Göteborg en sväng, vi shoppade och kollade runt i lite butiker. Vi blev stoppade av en munk som tyckte att Lovisa såg ut som en vegetarian (när det egentligen är jag som är vegan) och han tyckte att jag såg spirituell ut. 30 meter senare blev jag stoppad av en man som ville att jag skulle köpa blommor, men sa då att jag inte hade några pengar lösa önskade honom en bra dag och då fick jag en kram. Göteborg är en härlig stad med så fina människor!

Det jag köpte igår tänkte jag slänga in i ett annat inlägg.

Pusshej!

Likes

Comments

"Sometimes the best thing you can do is not think, not wonder, not imagine, not obsess. Just breathe, and have faith that everything will work out for the best."

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag var ute i helgen, och har inte bloggat om det. På dagen var jag med Carolin och kollade på Lucia cupen och sedan på kvällen var det after cup. Det var kul att få komma ut och umgås med folk efter att ha jobbat iprincip varje dag och verkligen varje helg det sista! Planer inför 2017 har börjat göras och jag kan inte tagga mer!

Nu ska jag snart fixa mig inför jobbet, ni får ha det bäst så länge så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments