Header
View tracker

Vad är meningen att gråta över "spilld mjölk"? Jag ska inte behöva göra det, och tänker absolut inte lägga tid på människor som inte lägger tid på mig. Hädan efter kör jag all in på att träffa människor, som vill ha mig i sitt liv och försöka fokusera framåt än bakåt. Positivitet är nyckeln i mitt liv just nu. Jag ska nå mina mål och jag ska komma ifrån den här rutan.

Jag och min älskade lillebror, aka mini me. Detta fotot är taget i våras när delar av min familj var och hälsade på mig när jag bodde i Norrland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen. Här har det stått still ett bra tag nu, detta beror på att min dator inte ville samarbeta längre och gav som upp. Skriver just nu från en ny dator som känns bättre på så många plan. Var i Göteborg igår och hälsade på några, det var trevligt som det alltid är när man besöker den staden! Käkade lite thaimat och kollade på nån film. Kom hem i eftermiddags och sen jobbade jag hela kvällen, imorgon och på Söndag blir det 12-timmars skift. Tagga!

Vi hörs, pusshej.


Likes

Comments

View tracker

Sitter jag inte och planerar när och var jag ska jobba - så jobbar jag. Men igår åkte jag faktiskt en sväng och träffade några vänner efter arbetet då jag kände att jag behövde umgås med några i min ålder. Har fått mer klarhet i vad jag vill göra om ett halvår, jag kommer att hålla det hemligt ifrån alla tills det blir dags, om det blir dags att genomföra planen. För vet att jag ofta kan säga "detta ska/vill jag göra" men så blir det inte av. Så håller det för mig själv ett tag och hoppas på att det blir genomförbart till nästa sommar/höst. Jag är rätt säker på att jag kommer göra detta helt själv, då jag är den enda i min omgivning som jag vet, som vill göra detta. Men planen är i rullning och jag hoppas på att 2017 kommer se ljust ut på den fronten! Sen har jag även ett projekt som jag skulle vilja börja arbeta på, behöver bara lite inspiration till att börja - för den här drömmen som jag haft ända sedan barnsben SKA bli genomförd förr eller senare.

Pusshej, slänger in lite bilder ifrån igår!

Likes

Comments

Hej snuttisar!

Igår vankades det festligheter i Göteborg då det var halloween och grejer. Åkte till Herrljunga vid fem och mötte upp tjejerna innan vi åkte med tåget dit. Vi förfestade lite hos Cassandra och sedan vid tio drog vi in till Götet igen för att gå till Trädgårn. Vi var där en timma innan de öppnade och stod trots det i kö i två timmar!! Det var sjukt hur mycket folk det var och hur segt det gick att släppa in folk. Antar att det har att göra med att så många var utklädda och vakterna hade svårt att se om man var den man påstod under masken jämfört med id-kortet. Trots den långa väntetiden så var det en lyckad kväll och den avslutades vid tre tiden på MAX där det fick bli en vegans BBQ sandwich! Mums.

Hoppas ni har en fortsatt bra helg så hörs vi i nästa inlägg, pusshej!

Jag finns på instagram under namnet @fseos

Likes

Comments

Kära bloggläsare, idag har jag jobbat och detta gjorde jag även igår. Resten av veckan ser än så länge rätt tom ut, men det är lika bra då jag måste städa och göra i ordning i mitt rum samt tvätta.. för det har jag inte hunnit göra på ett tag då jag haft fullt upp med jobb hela dagarna. Till helgen planeras det festligheter i Göteborg för Halloween. Tänkte att jag kikar in i morgon också när jag ändå inte har så mycket annat för mig än lite sysslor här hemma. Puss och hej så länge!

Likes

Comments

Vi alla strävar efter lycka, och finner den på olika sätt. Vissa tror att lycka sitter i att vara populär, rik och att ha allt det man vill ha. Sverige är ett utav de länder som det är otroligt höga siffror i självmordsstatistiken. Sverige rent generellt är ett land som har det bra ekonomiskt och trots att det är ett land som har de såpas bra så finns det mycket psykiskt ohälsa. Det finns en osynlig press i vårat samhälle som alltid snuddar vid oss, allt ska vara så bra och perfekt till ytan medan man kanske inte alls mår så bra på insidan. Varför vågar vi inte prata mer om hur vi mår, och varför frågar vi inte varandra det oftare? Är vi så självupptagna med oss själva så vi glömmer bort de runt omkring oss?

Likes

Comments

Ska iväg alldeles strax och möta upp tjejerna för en ute kväll. Slänger in lite bilder på hur jag ser ut för kvällen. Pusshej!


Likes

Comments

Jag scrollde runt lite på nätet för en stund sedan, och snubblade över Nellys super rea och midseason sale. Såg så mycket fint som passar så bra till hösten, både till vardags och fest så klickade hem fyra klänningar och en topp. Jag länkar allting här nedanför om ni är sugna på att klicka hem något av dessa ni också. 

Klicka på bilderna så kommer ni att komma till produkten.

Pusshej.

Likes

Comments

Hallå där, long time no see!

Jag har varit fullbokad med jobb de senaste dagarna.. egentligen sen jag kom hem, intervjuer som lett till jobb.. har fått båda jobben och nu är jag fullt uppbokad på tre ställen några dagar framöver. Rätt skönt att jobben äntligen är på rullning! De senaste tre dagarna har jag kört dubbelpass på två olika arbetsplatser. Men idag var jag bara på ett ställe, rätt skönt med en dag med inte lika högt tempo. Men imorgon sätts det höga tempot igång igen innan jag tar helg. Jag har inte något direkt planerat till helgen, ska nog kanske kolla upp någon utklädnad till årets halloween och funderar på att åka till Göteborg en sväng? Vi får se helt enkelt!

Tänkte att jag skulle fixa mig något att äta och sen dra ut på en promenad. Känner att det snart är dags för mig att införskaffa ett gymkort nu när det börjar bli kyligare ute.. Det tåls att tänka på! 

Ni får ha det bäst så länge så hörs vi i nästa inlägg! Pusshej.

Likes

Comments

Hej finisar!

Något som jag har tänkt mycket på det sista är att människor i min omgivning säger att det är konstigt när en inte har många vänner och att en har "svårt" att behålla dessa.. Men i mitt fall är det egentligen inte så det ser ut, till ytan kan det se ut så.. men så här är det; Jag har haft en tendens att lockas till människor som vill mig illa, som inte har varit bra vänner och som har dragit ner mig, fått mig att tveka på mig själv. När jag insett hur situationen varit efter några år, så har jag kapat kontakten helt. För jag vill inte ha människor i mitt liv som suger ur orken och all min energi. Därav ser jag hellre att en gör slut med dessa människor och hellre är ensam ett tag än att omringas runt människor som inte pushar en utan som trycker ner en.

Nu ska jag åka och jobba, så hoppas jag att ni får en fantastisk helg! Pusshej

Likes

Comments