Hey venner
I dag vil jeg fortælle at min hund har fået hvalp
😊
Sidste mandag fødte min hund to små sunde og raske hvalpe. De er simpelthen så søde og Mille (min hund) passer så godt på dem, at hun ikke vil gå fra dem de to første dage. De blev begge født med bagdelen først, men det gik godt. Den første der blev født vejede ca. 100 g og den anden der blev født vejede ca. 150 g og nu vejer den lille 202 g og den store vejer 276 g så det er super.

Det var bare lige det jeg ville skrive lidt om i dag. Håber i nød at læse det.

Ses snart -Freja

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey venner
I dag vil jeg fortælle lidt om et stævne jeg var til i weekenden.
Jeg red på min part pony, som jeg ridder 3 gange om ugen. En gang dressur med underviser, en gang spring med underviser og en gang hvor jeg ridder selv eller med en veninde.
Dette stævne jeg mældte mig til, var et spring stævne. Det var mega fedt at være med. Det var mit 3. spring stævne. Jeg fik en fejl da ponyen gik i trav en gang, det var lidt ærgerligt, men det var min egen skyld. Ellers gik det rigtig godt.

Håber i nød at læse lidt om hvad jeg har lavet i weekenden og hvordan det gik til spring stævnet;)

Ses snart -Freja

Likes

Comments

Hey Venner
Idag vil jeg skrive lidt om min sommerferie og hvad jeg primært har lavet.
Jeg har lavet nogle forskellige ting. Har været hos min farmor og farfar,
været sammen med mine fætre, holdt fødselsdag , været sammen med veninder og meget mere.
Ja som jeg skrev har jeg bl.a holdt fødselsdag for nogle af mine veninder, hvor vi tog ud og spiste brunch og bagefter var vi i the Mysteri room. På min fødselsdag valgte jeg, at vi skulle i zoo, da jeg har været i zoo rigtigt tit på min fødselsdag og følte også at det skulle vi i år. Efter vi havde været i zoo tog vi til Lyngby og spiste på Sticks'n'Sushi. Og så har vi selvfølgelig også holdt fødselsdag for min familie.

Nogle dage efter min fødselsdag tog vi til Bornholm (min mor, storesøster og jeg) det var mega sjovt og hyggeligt. Vi var ude og spise, bade, lave keramik, se hønse skidning, trav løb, se opalsøen og meget mere. En dag så vi også min veninde, da de også var på Bornholm, rigtig hyggeligt.
Efter vi havde været på Bornholm og var kommet hjem igen, slappede vi af. Vi tog til København og shoppede lidt, og vi tog til Lyngby og shoppede lidt
😝

Sener i sommerferien, tog vi til Tjekkiet (min Far, storesøster og jeg). Vi kørte derned. Lidt lang tur, men det var ok. Det var så dejligt at komme ned til varmen. Vi var der den uge, hvor det var varmest derned, mega lækkert. Hver morgen i Tjekkiet var min far og jeg ude og løbe. Vi spiste morgenmad og aftensmad på hotellet, det var rigtig god mad
😂
Vi var ude ved en sø/strand. Da der ikke er vand rundt om Tjekkiet, så har de lavet en sø til næsten en strand. På vores hotel var der også spa, det var så lækkert.
En dag var vi også i Prag (var mega varmt den dag.)

Da vi så kom hjem igen, holdt vi fødselsdag for min fars familie, hvor jeg fik nogle penge, et hul i øret og nogle øreringe. Mega gode gaver.

Håber i nød at læse det.

Ses snart -Freja

Likes

Comments

Hey venner
Idag vil jeg lige fortælle om et mega smart koncept. Det minder lidt om et loppemarked. Det er et sted hvor man kan leje en stad i nogle uger (man bestemmer selv hvor mange uger). Man tager ud med de ting man skal sælge, sætter tingene med priserne op og så går man igen. Dem der arbejder der, holder øje med tingene og sælger dem for dig. De skal have 15% af det du har solgt for. Vi (min familie) har lejet en stand, og jeg syntes der er et maga smart koncept. Følte lige at jeg ville dele det med jer.

Håber i nød at læse det og kunne bruge det til noget.

Ses snart -Freja

Likes

Comments

Hej venner
I dag vil jeg lige sige/fortælle nogle gode spisesteder for os med gluten allergi.
På cafe Mig og Annie i Lyngby kan man nu få glutenfrie vafler og de smager så godt Der er smeltet chokolade og friskt frugt og bær oven på dem. Vil hel klart anbefale dem, hvis du har cøliaki (gluten allergi) og hvis du bare gerne vil have nogle me
ga gode vafler.


Det næste er Joe and the juice, de har haft glutenfrie sandwich i noget tid nu, og de smager også super godt. De smager meget tæt på de ikke glutenfrie sandwich siger min familie. Så hvis ikke du har prøvet dem vil jeg helt klart anbefale dem.

Håber i nød at læse lidt om glutenfrie madsteder. Der er selvfølgelig mange flere steder, men tænkte at jeg lige ville skrive om de to steder, jeg næsten lige har besøgt.

Ses snart -Freja

Likes

Comments

Hey venner
I går var jeg i Sephora i København. Jeg købte nogle forskellige ting, så jeg har tænkt mig, at vise dem frem og sige min mening om dem.
Det første er denne huda beauty matte liquid lipstick i farven Medusa. Jeg syndes at den er rigtig god, og tørre ikke ens læber ud, hvilket jeg syndes nogle liquid lipstick kan. Og så holder den selvfølgelig også på læberne i lang tid, så jeg kan hel klart anbefale den.

Det næste jeg vil vise er denne Sephora Express dry spray til neglelak. Den er rigtig god, jeg har købt den nogle gange og kan helt klart anbefale den, især hvis du er lige som mig, der ligger neglelak tit, men aldrig har tålmodighed til neglelakken tørre. Derfor er den rigtig god. Man sprayer den på neglene og så er de tørre indenfor 1-2 minutter, er så glad for den.

Jeg købte også denne Too Faced mascara. Jeg synes den er god. Den klumper ikke, hvilket jeg tit synes mascara kan gøre, så det er jo en positiv ting. Jeg føler også at den giver længere øjenvipper og mere volume, så jeg vil helt klart anbefale den, hvis du gerne vil have en ny mascara. I øvrigt er det den mest solgte mascara på markedet for tiden.

Sephora triple action cleansing water til både ansigt og øjne, røg også i kurven. Jeg har ikke prøvet den så meget endnu, men det jeg har prøvet, virker den rigtigt god. Den kune f.eks. fjerne overskydende liquid lipstick. Så ja, den virker rigtig godt de gange jeg har prøvet den.

Det sidste jeg vil vise idag er denne Sephora precision nail polish corrector pen. Jeg har også købt den før nogle gange, og den er også super god. Den retter hvis man er kommet til at tage neglelak uden for neglen så det er mega smart og nemt. Jeg vil hel sikkert også købe den igen.

Håber rigtigt meget i nød at læse om mine køb i Sephora og jeg er rigtig glad for det hele.

Ses snart -Freja

Likes

Comments

Hej jeg hedder Freja og velkommen til min blog. Jeg tænker lige at jeg vil præsentere mig selv. Ja jeg hedder Freja, og jeg er 13 år gammel. Jeg elsker at være social og tilbringe tid sammen med min familie. Jeg har tænkt mig at skrive om beauty og hvordan mit liv er. Jeg har cøliaki så det vil jeg også skrive noget om, f.eks gode spisesteder og meget mere. Håber rigtigt meget I vil følge med.

Ses snart -Freja

Likes

Comments