Hey bloggen!

Først og fremmest undskyld for at der ingen indlæg har være ude her de sidste 3 dage men jeg har bare haft så mange ting at se til specielt her i weekenden, tiden er virkelig bare fløjet af sted.... Men ihvertfald er jeg tilbage igen og klar med en masse nye indlæg til jer som jeg glæder til at få ud til jer.


I dag er det mandag og jeg personligt hader mandage jeg ved med 100 procent sikkerhed at jeg ik er den eneste, haha. Men ihvertfald i dag har jeg været på cafe sammen med min super gode veninde, Aniela. Det hele startede med at mig og Aniela fik fri fra skole ved kl 14:45 og gik derefter hjem til hende hun bor heldigvis ik så langt væk fra gågaden hvor cafeen ligger. Vi var hjemme ved Aniela i cirka 2 timer før vi valgte at gå ned til cafeen vejret var heldigvis skide godt så det var helt perfekt at gå i solen skinnede og ja det kunne bare ik havet været bedre. Den cafe vi valget at tage ind på hed "Victoria" det er et virkelig lækkert og hyggeligt sted jeg elsker den stemning de har derinde og hvordan det hele er blevet lavet osv.

Vi fandt os et lækkert sted at side og vi bestilte egentlig vores mad med det samme da vi begge var hundesultne. Som i kan se på billedet bestilte Aniela en nachos med kylling og jeg valgte en super lækker burger ved navn "VIC" hvis i ik har smagt den synes jeg helt klar at i skulle tage et smut forbi Tønder og tage ind og købe en for den er virkelig bare for lækker hvilket nok også var grunden til at jeg spiste det hele, hehe.... Aniela og jeg fik snakket og ikke mindst grinet en del sammen det har virkelig været en hyggelig dag og helt klart noget som skal gøres igen!


Jeg håber i alle sammen havde en dejlig weekend og en okay god mandag hehe<3

- Freja


(Btw jeg ved godt at jeg ik er særlig god til det med komma endnu - arbejder på det)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen!

Vi går alle sammen rundt med det i ørene til dagligt, sidder tit i vores senge og drømmer sig ind i sin egen forunderlige verden med det som hovedpunkt.... Musik!

Musik er en ting, som jeg elsker forfærdeligt højt og jeg ved jeg ikke er den eneste, som har det på den måde. Min musiksmag er meget speciel, da jeg kan høre rock den ene dag og rapmusik den anden. Altså, jeg kan stort set høre alt slags musik. I dag vil jeg gerne vise jer 3 af mine favoritter og fortælle jer, hvorfor de lige præcist er det.


1) Sia - Helium

Helium er en utrolig smuk sang. Jeg hørte den for første gang, da jeg var i biografen for at se "Fifty Shades Darker" sammen med min kæreste, Theis. Hver gang jeg hører denne sang, får jeg en tåre eller to i øjnene. Den går virkelig lige i hjertet på mig... Link - https://youtu.be/nLnpvbBSjUY


2) Mike Perry, Casso - Inside the Lines

Hvis du ikke har hørt "Inside the Lines" så skal du i hvert fald se at få det gjort. Både fordi den er fantastisk, og så vil du også kunne forstå, hvorfor jeg elsker den. "Inside the Lines" er en mega fed sang, og kan helt klart anbefales til ENHVER musik-elsker. Link - https://youtu.be/kbYbvDK-HlY


3) Foster the People - Pumped Up Kicks

"Pumped Up Kicks" er en sang, som jeg har hørt længe nu og nok aldrig får nok af. Sangen bringer altid et smil frem på mine læber, hvilket jeg ved den gør på en masse andre også. Da den både er kendt for sit omkvæd til diverse videoer, men også som fed sang med gang i. Jeg syntes personligt selv, at denne sang er meget speciel. Jeg ved ik hvorfor, men det gør bare et eller andet helt specielt ved mig, ubeskrivelig følelse, som jeg er stor fan af. "Trap God" har lavet en remix sang, som jeg helt klart syntes du skal smutte ind og høre på din nærmeste online musikenhed. Link - https://youtu.be/SDTZ7iX4vTQ Link/Remix -https://youtu.be/bR-s4ReIxJo


I må alle sammen have en skøn "lille Fredag" som man kalder det om Torsdagen, hehe 😉

- Freja

Likes

Comments

Hey bloggen!

Hvis nogen af jer følger med på min Instagram så ved nogen af jer måske at jeg har en kæreste.
Min kæreste hedder Theis, ham og jeg har været sammen i to måneder på onsdag hvilket er den 14/3 tiden flyver virkelig bare afsted når man har det så fantastisk godt med en person som jeg har det med Theis.

Theis er ik bare min kæreste men også min bedsteven jeg kan virkelig snakke med ham om alt hvilket er en af de mange ting jeg elsker allermest ved ham.
Når nok om det.... Theis er 18 år gammel og nu tænker i nok "jamen Freja du er da kun 15?" Ja jeg er kun 15 men som jeg altid har sagt "alder har ingen betydning hvis man bare elsker hinanden" og jeg elsker Theis selvom han godt kan være en dum skid engang imellem, hehe men hallo det kan alle jo ;)

Theis kommer fra Århus så det er en lang køretur hver weekend men det er det hele værd og jeg nyder min tid fuldt ud sammen med ham. Vi har det altid skide grineren sammen vi kan seriøst dø af grin over de mærkeligeste ting Ahahaha!

Nu har i fået et lille billede af hvem min kæreste egentlig er.

Nu vil jeg smutte i seng eller jeg skal lige se paradise først og derefter vil jeg smutte i seng, hehe
I må sove godt og drømme sødt når i engang når dertil <3

- Freja

Theis Instagram - @carlsentheisLikes

Comments

Hey bloggen!


Der er måske nogen af jer som undre jer over hvorfor jeg hedder "Freja2507" og ik "Freja Hjortshøj" her på min blog jo altså det hele startede med at jeg skulle oprette min blog hvilket gik ret fint indtil at jeg skulle finde på et navn til bloggen og selvfølelig vidste jeg at den skulle hedde "Freja Hjortshøj" fordi det er jo mit navn og det har altid været det jeg gerne ville have min blog skulle hede men ja jeg skriver så "Freja Hjortshøj" ind i den der boks hvor der står Brugernavn eller noget i den stil men da jeg så skriver det ind skriver den at det er en fejl og at jeg desværre ik kan hede "Freja Hjortshøj" jeg tænker selvfølelig - sikke nået lort! men jeg prøver så derefter at skrive "Freja_Hjortshøj" og håbede på at det ville virke men det gjorde det heller ik og der blev jeg sku lidt irreteret jeg prøvede virkelig at sætte alle mulige tegn ind i mit navn så jeg bare kunne få lov til at hede "Freja Hjortshøj" men næææææhh nej det fik jeg selvfølelig ik lov til....... 

Jeg sad derfor i et par minutter og tænkte hvad fanden jeg så kunne hede der slog det mig jeg kan da bare hede Freja2507 altså mit navn Freja og min fødselsdag som så er den 25/7 mit navn kunne godt havet været meget bedre og det ved jeg udmærket også godt selv men altså det er heldigvis ik det væreste hehe, men ja det er ihvertfald derfor at min blog hedder som den gør. Måske nogle af jer som har oplevet det samme eller noget lignende?

I må alle sammen have en skøn onsdag!

- Freja


Likes

Comments

Hej med dig og ikke mindst velkommen til min blog!

Det her er mit første indlæg på min nye blog og jeg må sku ærligt indrømme at jeg er mega nervøs om det her overhovedet vil kunne komme til at fungere eller ej men ihvertfald velkommen!

I det her indlæg vil jeg sætte fokussen på hvem jeg og hvorfor jeg har valgt at starte min egen blog så i kan få sådan et nogenlunde overblik over hvem jeg egtlig er som person.

Som i nok kan regne ud så hedder jeg Freja Hjortshøj og jeg er 15 år gammel bliver 16 til juli. Jeg kommer fra en meget lille by ved navn Løgumkoster som ligger helt nede i bunden af Sønderjylland. I mine hverdage går jeg stadig i Folkeskole i 8 klasse på Tønder overbygningskole. Jeg er en pige med en masser af positiv energi og altid klar på at kaste mig ud i nogen nye udfordringer jeg synes helt klar at jeg selv er en meget åben og glad person hvilket jeg stort set altid har været.

Hvorfor har jeg startet min egen blog?
Jeg har altid haft en kæmpe interesse for at læse om andres bloggers liv og har altid gerne ville starte min egen op jeg har bare ik haft modet nok til det før nu. 

Også synes jeg bare at det er mega fedt at man lige kan dele sin dag ud til andre mennesker.

Hvad vil i komme til at læse på min blog?
Det i vil komme til at læse mest af på min blog er nok om mit liv hvad der forgår omkring mig og ja hvad tiden nu vil bringer, følg med og se hvad der kommer til at ske ;)

- Freja

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw