Kan ni förstå att jag fått stå några centimeter från detta? Att han tagit i min hand? Att han sjöng purpose in i mina ögon? Att dessa bilder inte ens är inzoomade? Att jag stod I HANS SCEN? Take a fucking moment

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Biljetter bokade till drake 4 mars, bokad tid för piffa till läpparna lite med haza 2 november, en Londonresa 1 december, en stor tjänst inom rapide från och med 1 januari. Några dagar till inflyttning och inflyttningsfest. Har köpt min första egna bil. Har shoppat för flera tusen på Ikea. Jobbat i princip varje dag sen i juli. Har sökt skola som jag förhoppningsvis börjar med i januari för att sedan nästa höst läsa butikschefsprogrammet på distans i Skövde. Mycket som händer. För jag har blivit vuxen.

Jag tror nog att jag överlever lite till. Tack.

Likes

Comments

Jag har jobbat alldeles för många dagar sen senast. Har hunnit med en kräftfest med stora galna släkten som slutade att hälften av oss alla stod på Harrys dansgolv och skakade rumpa. Har hunnit med en lunch på Vigårda, en 18 års fest, en underbar aw i Stockholm med världens bästa Mood tjejer, jobbat på Chichest Party vid Hötorget där flera kända ansikten befann sig och även hunnit med flera nätter med bara en massa massa mys med någon jag tycker väldigt mycket om. övernattat hos moster i Liljeholmen, haft mysiga hemmakvällar med grillat och vin. Min lägenhet går även framåt och är snart helt färdigrenoverad!! Längtar såå efter att vara där tillsammans med sin crush eller vänner och bara älska livet. Har bara mått såååå bra på senaste tiden!! Vi hörs nästa gång jag har något att uppdatera, 👋🏻

Likes

Comments

Nu är jag inne på min tionde arbetsdag i rad och idag jobbar jag hela 11 timmar då det är Fashion night i centrala Stockholm. Där kommer vi erbjuda 20% på alla våra behandlingar samt 15% på produkter och bjuder även på en make up.

Och inte nog med det så var mamma och hämtade nycklarna till min lägenhet som idag blev min 😍 en 3a på runt 70m2 som jag flyttar in i inom kort, woho ✌🏻️ och mitt i allt så kom världens bästa vän in på universitet i Umeå, och redan imorgon lämnar hon mig för 3 år där. Kan ni fatta???? Nej inte jag heller. Grattis Ebba, det förtjänade du 💕

Likes

Comments

Har hunnit med att vara en vecka i Turkiet, fira världens bästa pappa både med släkt och en middag som jag och Wilmer bjöd honom på i Fredags. Har jobbat sen dagen efter vi kom hem från Turkiet och har nu klarat av 7 arbetsdagar av 14. Både i Stockholm, Katrineholm och i Vingåker. Övernattat i fina Liljeholmen och hunnit med och träffa Sofia som kom från Västerås. Har varit ute på Harrys och sett Labyrint tillsammans med några av de bästa i livet, hunnit umgåtts med Kajsa som är hemma från Skåne och tagit ett glas vin på Nybergs.

Och mitt i allt så har jag fått en tillsvidareanställning på factory på 75% som kommer spenderas på Dam & barnavdelningen. Woho 😻💃🏼

Likes

Comments

Haft en så otroligt bra resa hittills! Har hunnit med flera dagars solande och badande i både hav och pool. Vi har åkt jetski på ett otroligt vågigt och läskigt medelhav, ätit så himla god mat, varit inne i Alanya på the doors, tagit en tripp till Side som slutade med att kolla soluppgången vid havet vid 6 på morgonen. Jag har tagit det lugnt och fått koppla av efter en sommar med så otroligt mycket arbete. Jag har skrattat och mått bättre än jag gjort på länge. Min syster ska gifta sig, kan ni fatta? Den vackraste människa som vandrar på denna jord ska få ha ett drömbröllop med sin Patrik. Är så lycklig för dom.

På lördag kväll åker vi hem och hemma väntar mycket nya utmaningar och en höst jag ser fram mot. Får min egna bostadsrätt redan 1 september, har fått en fortsatt anställning på factory outlet, samtidigt som jag ska hålla i marknadsföring för Rapide och forsätter som Frans och brynstylist. Jag ska inom kort få köpa min första egna bil, en Audi som kommer i min ägo inom kommande månad.

Jag längtar efter dig hösten och allt du har o erbjuda. Och tack denna vecka i underbara Turkiet för att du fått mig upptäcka många nya saker och uppleva så mycket vackert.

Likes

Comments

Tänkte bara flika in och säga att i Måndags så var mamma och pappa och skrev på papprerna för MIN EGNA BOSTADSRÄTT!! En trea på cirkus 70m2 och får nycklarna redan 1 september! Tack till mina underbara föräldrar för detta ❤️

Likes

Comments

Va aldrig med någon som skämtar om psykisk ohälsa. Va aldrig med någon som dagligen nervärderar dig. Va aldrig med någon som gör illa dig. Psykiskt och fysiskt. Va aldrig med någon som du ständigt mår dåligt över att vara med. Förlåt aldrig otrohet. Ta aldrig tillbaka någon efter otrohet. Det händer gång på gång. Du blir sårad gång på gång. Och ännu en gång ligger du på botten helt förstörd, på grund av honom. Låt honom inte få dina tårar och ditt hjärta krossat gång på gång. I slutändan är det han som kommer lida för sitt beteende.

Aldrig någonsin kommer jag sätta mig i ett förhållande med någon så dominant och destruktiv. Aldrig någonsin kommer jag låta en kille höja handen mot mig. Aldrig någonsin kommer jag acceptera att få höra hur dålig jag är, hur vidrig och hur misslyckad jag är. Aldrig någonsin kommer jag vara med någon som ständigt ljuger. Aldrig någonsin kommer jag vara med någon som inte behandlar mig med respekt. Aldrig någonsin kommer jag bli kär igen. I honom. Aldrig i någonsin. I någon som inte ens märker vilka spår det satt i livet. Hur varje dag är en kamp för han fått en att tro att man är värdelös och inte klarar något. Att varje dag går ut på att "jag ska visa honom att jag inte är så dålig som han tror". Att en dag få honom att inse att han ångrar allt det elakt och inser hur många krossade bitar hjärtat har.

Jag hoppas ni aldrig någonsin utsätter er för detta. Låt det aldrig gå till den nivån att du måste söka läkarhjälp. Att du inte ens vill gå upp på morgonen. Att du känner att världen inte är något för dig längre. LÅT ALDRIG EN ANNAN MÄNNISKA UTSÄTTA DIG FÖR DET.

Förlåt aldrig. För hur många förlåt du än får höra så blir du sårad gång på gång. Glöm aldrig bort hur illa han behandlat dig. Tänk inte ens tanken att skydda han för något. Att stå bakom honom eller någonsin ens titta ditåt.

En människa som detta vill inte ändra på sig.

En dag. En dag hoppas jag att människor som detta inser hur illa man faktiskt gjort en annan individ. Och att man skäms. Och att man straffas.

Likes

Comments

Klickade precis hem dessa tre bikinis, väldigt lika men kunde inte bestämma mig så fick bli alla tre. Perfekt till resan 🌴☀️

Likes

Comments

Jobbat i Vingåker både Lördag, Söndag och idag. 9-18 alla tre dagar. Nu äntligen är jag ledig 2 dagar denna vecka. Imorgon så ska jag göra fransar, naglar och gå på ansiktsbehandling samt massage. Onsdag ska jag tatuera mig samt gå på bio och Fredag blir det jobb 12-20 och sedan utgång med Ebba & Kajsa vilket jag ser fram mot. Sen jobba hela helgen 💃🏼💸 är mer aktiv på min vsco, så in och kika där - www.vsco.co/freijalundquist

Likes

Comments