Jeg kan ikke fatte det, men for første gang i mitt liv har jeg følt noe nede i magen min. Jeg har fått følelsen av turbulens i magen min, jeg kjenner sommerfuglene fly hver gang jeg ser deg. Jeg har ikke hatt de følelsene på mange år. Jeg har vært forelsket en gang i hele mitt liv, det trodde jeg aldri at jeg ville oppleve igjen men hver gang jeg treffer blikket ditt, kan jeg ikke annet enn og smile inni meg.


Nå er det ikke lenge til julebord hvor jeg får sett deg en hel kveld. Jeg vet ikke om du en gang legger merke til meg, fordiom vi snakker sammen så og si hver dag. Men du legger ikke merke til hva jeg føler. Selvfølgelig gjør du ikke det. Jeg er jo så utrolig flink til og skjule følelsene mine, skjule hva jeg egentlig føler, skjule de klamme hendene mine. 


Hvorfor er det slik? Når jeg endelig finner en jeg faktisk virkelig liker, uten og finne han på byen men på en ordentlig måte. Så klarer jeg ikke være meg selv..

Uansett vil jeg aldri kunne oppnå deg, du er for god, for kjekk og dessuten vet jeg ingen ting om deg! Vi snakker hver dag, men ikke om de viktige tingene. Slik er det når man finner noen i en stor jobb sammenheng. Jobben vil alltid være fokuset, og man kan uansett ikke tillate seg og falle for en som man treffer daglig i jobb situasjon heller. Men faen heller, som sommer fuglene flyr hver gang jeg møter blikket ditt. Jeg kan ikke si annet enn helvete heller.... og håpet på og finne den perfekte kjolen og bli lagt merke til den ene kvelden..


-ALikes

Comments

Fy søren. Noen ganger, ikke bare noen ganger men mange ganger har jeg tenkt på å starte en blogg hvor jeg kan blogge om tankene mine, følelsene jeg har og ikke lengre bare være på "instagram" og facebook trenden hvor livet alltid er perfekt.


Livet er ikke alltid perfekt, ikke for noen. Vi har alle tanker og følelser, men ingen skriver om dem. Jeg skal ikke feie alle under en kam og si ingen. Men som oftest er det slik at man holder det for seg selv, hva man føler..


Hvorfor er det alltid slik at man alltid skal være perfekt i denne verden. Håret skal være perfekt, sminken, jobben, hjemmet, barna, huset, jobben, mannen og hva mer kan jeg skrive som skal være perfekt? ALT.


Denne bloggen blir en blogg hvor jeg skriver om det jeg vil skrive om, det perfekte med samtidig slik livet også er, nemlig det uperfekte.


Velkommen til min dagbok.


-A

  • 5 lesere

Likes

Comments