Speak out.

"Hvorfor har du ingen venner på facebook?" er spørsmål som titt og ofte dukker opp. Hvorfor jeg ikke har venner på facebook? Det er mange grunner. Min "grunn" er at jeg ikke bruker facebook til annet enn grupper. Trenger jeg å si mer? Jeg vet at det er en løgn, men trenger de andre å vite hva min egentlige grunn er?

La meg forklare meg. Jeg har ingen venner, for å være ærlig. Mange bekjente, ja - men ingen venner. Ingen jeg kan snakke med når ting er jævlig. Ingen å le sammen med. Ingen å gråte sammen med. Ingen å dele mine gleder med. Ingen.

Samboeren min, han har venner. Gode venner. Slike venner som bryr seg om hva han gjør. Hvordan han har det. Og som kommer på besøk for å mimre om barndommen, eller bare for å si "Hei! Jeg er her. Jeg bryr meg!" Åh. Jeg er så takknemlig for det. De er verdens beste.

Jeg? Pøh. Ingen som ringer meg. Tekster meg. Eller kommer på besøk. Jeg blir ikke engang invitert på sammenkomster. Og vet du hva? Jeg blir så full i hat. Fortvilelse. Redsel og sorg. Mine "barndomsvenner" er fortsatt venner. Med hverandre. De henger sammen, nesten daglig. Legger ut bilder på facebook, instagram, snapchat.. Ja, you name it. Jeg ser de har det morsomt. De ler, klemmer og bare er der med hverandre. Så har du meg. I sofaen. Under pleddet, med en elendig tvserie på Netflix. Dag etter dag. Uke etter uke. Måned etter måned. Ja, jeg er takknemlig for at jeg har en samboer. Jeg elsker han mer enn alt. Men jeg ønsker meg en venninne. En jeg kan shoppe med. Klage til når samboeren faen ikke tok utav den jævla oppvaskmaskinen før han dro ut. En jeg kan se klissete kjærlighetsfilmer med og drømme oss bort i den uendelige forelskelsen. All klisjeen. En venninne som setter like stor pris på meg, som jeg gjør på henne.

Thats why. Fordi jeg faen ikke takler å se bildene av hvor gode venner alle her. Hvor fantastisk alt er. Hvor jævla perfekt alle har det. Jeg takler det ikke. No hate. Ikke i det hele tatt. Sympati. Empati. Kjærlighet and all that - det har jeg. Men for å beskytte meg selv mot den jævlige følelsen hver gang newsfeeden på facebook blir oppdatert med venner som gjør ditt og datt. Som er her og der, så har jeg ingen "facebookvenner".

Love,
Freedom of speech. 🖤

Likes

Comments