Nu är man hemma efter att man igår varit på Grönan. Men som dom säger, när man har roligt så går tiden fort, som igår. Det var också många där så man han inte åka så mycket. Lång kö också. Det tog nästan 30 minuter att stå i kö. Men det blev iallafall bra väder. Och roligt var det iallafall. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God jul på er. Kanske lite sent ute, det är ju inte jul idag men. I lördags, då var det julafton. Snart är det nytt år också. Tiden går fort ibland.

Likes

Comments

Igår var en bra dag. Vi åkte båt med eckerö linjen. Det vart en fin dag iallafall, soligt. Idag är det lite blandat väder, men det behövs regn känner jag nu för det är torrt.

Likes

Comments

Då har man varit ute till havs. Eller jag var ut och åkte båt, eckerö alltså. Fast nu är man påväg hem igen, trött är man också.

Likes

Comments

Nu är man hemma igen efter jobbet, och så var man ledig imorgon då på fredagen. Vad ska hittas på i helgen då.

Likes

Comments

Det är ny vecka och en ny dag. Det är måndag. Roligt va? :) Ikväll händer det väl inte så mycket. Det är ju wallander på tv ikväll. Ja, dom filmerna har man ju sett men dom kan vara bra, de flesta iallafall.

Likes

Comments

Alltså vilka grymma låtar Samir och viktor gör, som den här låten, saxofuckingfon.

Likes

Comments

Hehe, nu var det ett tag sen jag skrev. Hade säkert glömt bort att jag hade en blogg hehe. Men idag har jag iallafall varit i Gävle på stadsfesten, där vi lyssnade på Samir & Viktor. Alltså vad grymma dom är :).

Likes

Comments

Igår, den 13:e fyllde jag år. Ja faktiskt. Jag fyllde 21 år Men gjorde inte så mycket iallafall, fick några presenter och åt tårta. Gott med tårta 😊. Idag, den 14:e fyller också min mamma år. Blir tårta då med. Gott 😊. Jag ska väl gå och lägga mig snart. Skriver kanske lite imorgon.

Likes

Comments

Alltså vad svårt det är att få jobb i dagens läge. Det är ju inte så att man bara kan gå till en plats få jobb bara sådär. Nej, man måste tydligen ha en utbildning och tydligen vara bäst i det flesta ämnena. Och även ha lite kontakter. För vissa arbetsplatser tar inte emot de flesta. Vissa ungdomar har det problem med att få arbete idag. Men men.
Vad har ni gjort idag då bloggläsare? händer inte så mycket här. Ska väl se om det är något på tv ikväll. Skriver kanske mer senare.

Likes

Comments