idag var de riktigt jävla varmt ute i västerås 28grader . de kändes hahaha efter ca 5km joggig blev de gå och jogga i *inrervaller . helt sjukt kändes som kroppen koka.

avsluta hela passet med 30 burpees och 30 armhäv :)
helt ok i denna värme :)
/f

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Körde kort vändan idag på 2.5 mil dock slängde jag in lite intervaller idag för att pressa upp farten lite .

Snitt farten landade på 30km/h och de va väldigt tungt på vägen tillbaka då vinden gjorde sitt till . Hela sträckan då

Högsta intervallen vart på 40km/h snitt .

Körde 1km mellan 28-32 tempo sedan 0.5km spurt . Dock blir dom ju kortare och kortare hahaha .

hare /f

Likes

Comments

Fotografering , Det är något jag hållt på mer eller mindre med i ca 5 år . Gillar att fota det mesta faktiskt men blir mestadels bilar :) .


Midsommarafton tillbringades med familjen och min kära flickvänn Sara . På kvällen åkte vi ner till ett ställe på Björnö i Västerås lagom till solnedgången och det visade sig bli en väldigt vacker och fin himmel att se på . Här kommer en av bilderna .Kamera som användes var en Sony A7 och denna kamera är fantastisk . En spegellös fullformatare i ett väldigt lite format :) Kan varmt rekommenderas .

Fråga alltid innan användning av min bild.....Hare / Fredrik

Likes

Comments

va ett tag sen jag skrev men uppdateringar kommer . vi har nyligen flyttat bland annat som tagit upp tid :). kommer även komma upp en del om mitt andra intresse :) /f

Likes

Comments

Orakad o jävlig men va spelar de för roll :) Känner av halsen en del så blir därför lite lungt med träningen eventuellt nån promenad i det vackra vädret :)

Annars bestod helgen av härligt väder chill n grill och bara må bra :)

/F

Likes

Comments

Idag var det nästan dumt att inte ta en sväng på landsvägs hojjen :) blev en 5 mil idag :) vart väldigt tungt pga motvinden på vägen hem faktiskt och låren hängde inte på nå bra alls men det blev gjort.

Nu väntas lite mys med flickvännen och bara tare lugnt.

ha de bra allihoppa /F

Likes

Comments

idag blev de en del intervaller :) blandad form :) backe blev de och även muskel fys intervaller . drog ett lite film klipp men fattar ej hur man får upp de här :)

skönt och dra igång en måndag direkt ny vecka ny träning :)

så otroligt Nice efter en arbetsdag och bara stick ut i naturen och köra :), eller natur och natur de är bilväg 600m bort ca . Men iaf det är skog där man är och kör .

Hare bra vecka allihoppa //f

Likes

Comments

Idag blev de ute gym :) Bestånde av armgång chins dips axelpress däckvält , lite hinder träning och även backintervaller :)

härligt när man kom dit lite moln,  men efter halva passet börja de ösa ner regn :)

men de är ändå rätt skönt och köra i regnet :)

Hare bra /

Likes

Comments

Igår va en seg dag så fick bli lite hemma träning ihop med flickvännen . 1 varv bestod av benböj ,armhävningar, benlyft, utfall och burpees, sen kör ma  så många varv man kan. Roligt ibland och går rätt fort när man kör på hög Intensitet, all träning är bra träning .

Idag blev de en löpar runda på 5 km och det gick på 24:20 min en riktigt bra ökning för mig , och man ser vad vilja och inställning kan gör för ens tider .

Soligt väder på eftermiddagen böjds de på också. 

Ha en bra kväll hej/F

Likes

Comments

idag va de jävligt tungt med motivationen.  ska tillägga att jag kör kostschema med 800 kcal underskott och har knappt laddat inför träningsdagar.  vilket resulterar i hjärndimma och energi död hahahahaha får se om de ordnar upp sig annats får man skicka på lite mera kött :)

ligger på ca 2 200 kcal dagligt intag .
blev en väldigt kort löprunda idag men de är bättre de än och sitta i soffan och glo hela dagarna :) .

avslutar dagen med att raka skallen för att få mindre luftmotstånd under hjälmen hahahahaha nerrå men fan va skönt de är..
hepåer

#allmotionärbramotion

Likes

Comments