Header

Allmänt

Nu har skolan "börjat" för vi skulle börja kl 12 och då var det bara att hämta böcker. Så nu börjar skåpet att sakta men säkert att bli fyllt av helt nödvändiga saker 😆.

Därefter så spelade vi kort för vi hade 90 min min att fördriva tiden som vi alltid gjorde förra terminen. Så vi fortsatte med vår fina rutin där vi körde 7:an och spansk skitgubbe, för en umgås ju och pratar istället för att hålla på med mobilen 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Igår typ kl 13:00 så skulle jag bara gå sådär på toa innan jag skulle sova, vet inte om det bara är jag? Men jag kan inte sova om jag inte går på toa på direkten, är väll något konstigt jag har fått för mig 😜. Som förr kunde jag ej sova om jag ej hade deo på mig 😂.

Så jag satt på ficklampan för att gå på toan och ja min pappa hade väl en liknade plan så när jag öppnade dörren stod det bara en skepnad där och jag såg nästan. I någon sekund trodde jag att det var en inbrottstjuv innan jag såg att det var min pappa 🙊.

Så jag gick in igen och lät honom gå
Först för att lugna ner mitt hjärta, för det slog verkligen i 120 😫

Likes

Comments

Efter min korta skoldag där vi bara skulle planera programdagen på fredag samt ha typ mentorsamtal där min mentor blev förvånad att jag kan jobba så mycket och fortfarande lyckas så bra med skolan 😂.

Så nu är jag Påväg till jobbet och hör på charmörens radio att det är förseningar inom hela staden och ja det märktes. För min spårvagn var itid men inte är bussen det😉

Så ta hand om er så hörs vi sen 😘

Likes

Comments

Allmänt

Förra veckan så beställde jag en ny skolväska ifrån nlyman.com ( icke spons) för att min gamla var så sliten och dåsig av sig. För hade någon sån här standard Adidas gymbag typ, hoppas ni förstår men annars vet jag inte hur jag ska förklara 😂. Så hittade denna snygging från Morris som jag typ blev lite kär i, men eftersom mitt längdseende suger så var jag rädd att jag skulle behöva skicka tillbaka den för att den skulle vara för liten. Dock så är den ej det, utan snarare för stor men bättre ed för stor än liten enligt mig 😉. Så vi upptäcker idag eller på Torsdag när jag ska ta med mig hänglås till skolan om den får plats i skåpen, för enligt mig har vi ganska stora och rymliga skåp 😃

Likes

Comments

Allmänt, familj och vänner

Ja vad ska en säga vi var i skolan i ca 1 timme eller snarare 45 min som inte var direkt så givande. För var direkt inget nytt, inget om SACO, inget om balen eller studenten eller något. Var mer bara saker som en visste redan sedan förra året. Dock har jag fått ett överskåp iår 😍.

Därefter drog vi till stan för att käka lite och dra runt på stan bara för att ha det så Mysigt. För att catch up och bara umgås med varandra, för folk har ju varit bortresta eller som jag jobbat ganska mycket. Så det var mysigt.

Sedan fick jag en gratis chai av Patrik så extra cred till honom 💞. Så detta har varit en fin och mysig dag, ack så varm dock för jag är glad att jag valde shorts och t-shirt.

Likes

Comments

Allmänt

Nu väntar jag på bussen som ska ta mig till skolan och vet inte riktigt vad jag kommer förvänta mig av dagen för vet bara att vi ej ska ha någon riktig lektion utan mer uppstart. Så kommer väll handla om allting som hör till när en börjar 3:an men vi får sen😜

Likes

Comments

Jobb

Nu är det bara typ 14 timmar kvar tills jag börjar skolan igen och vet inte riktigt vad jag tycker men det är lite läskigt men ändå skönt. För jag kommer ha fasta rutiner för typ varje dag vilket jag har saknat typ, för nu under sommaren så sover en så konstigt och har direkt inga fasta rutiner.

Men nu sitter jag och har rast och dricker en cappuboy som Karin har gjort till mig och vad det är får ni lista ut själva för kan ju inte avslöja hennes hemligheter här 😉

Likes

Comments

Jobb

Igår tänkte jag att vi som är så i utkanten av stan inte kan ha så mycket att göra under augustifestivalen. Men ack så fel jag hade, för var ganska lugnt tills kl 10:00 och efter det när fyrverkerierna var klara då jävlar slog allt till.

För det var kö till dörren och bilarna var runt typ hela huset och det vara bara en person i köket som jag tyckte så synd om. För jag fick typ parkera varje bil och det gick inte ens att parkera mer men bara mer och mer bilar kom 😫.

För helst ska en bil ha fått sin Mat inom 180 sekunder, men eftersom vi inte Hann med alla gäster så var alla bilar på 999 sekunder och min totala tid var 1045 när den ska vara på Max 180 🙃.

Så när alla hade gått och vi väl kunde stänga, så visste vi att vi ej skulle bli klara i tid. För en hann inte förtsänga något, så kl 02:30 var jag hemma och var helt slut för har nog aldrig sprungit såhär mycket på jobbet innan 😤

Likes

Comments

Jobb

Nu sitter jag i personalrummet och verkligen njuter av att ta det lugnt och äta. För jag har inte riktigt ätit på 24 timmar så, nu jävlar passar jag på 😂. För jag vet hur dryg och seg jag blir annars, för då kanske jag kastar fritösen på någon.

Nej men skämt åtsido, nu vankas det stängning så 15-01:00 ska en jobba förhoppningsvis. För igår stämplade de utav 02:20 så en vet ju aldrig när en slutar för set kan komma bussar och galna moppepojkar eller så kommer typ ingen 😂.

Sen vill jag bara säga att jag ej tror att det kommer en video på söndag, utan att den mer kommer på måndag istället. Men vi hoppas på imorgon men en vet aldrig 😉

Likes

Comments

Igår så jobbade jag först 5 timmar och det gick bra, dock tycker jag att det är så varmt på senaste tiden men vet ej varför. Dock så skulle jag ut efter arbetspasset, så fick fixa mig och jobba helt fixat vilket kunde ha slutat i katastrof 😂.

Men när jag var Påväg till mina vänner så kom det fram en jättegullig tjej i Karl Johans park och sa "förlåt om jag har stalkat dig men heter du Fredrik?" Så det var tydligen en av mina följare på youtube så vi pratade och hon var så himla fin och rolig, dock lite nervös 😉

Jag hade en jätte kul och rolig kväll med mycket skratt och nya vänner 😍. För på något vis så lyckas jag alltid att träffa så sjukt underbara och mysiga nya vänner när jag är ute. Dock var det lite dött men man har det inte roligare än vad man gör det till 😉

Så nu är jag Påväg till jobbet så ni alla får ha det så bra och så tänkte jag köra en ny grej som typ alla gör. Att ha bilderna allra sist, så här kommer bilderna 😉.

Likes

Comments