Header

Allmänt, familj och vänner

Jag har märkt att jag har lite svårt att säga Nej till folk, det tar lite emot vet inte varför. Det bara gör det som idag var jag sjukt trött och ville hem och skulle slutat 16:15 och fick frågan om att vara kvar till 19:00 och sa ja.

Hej och välkommen till Fredriks liv där han kommer gå in i väggen någon gång i framtiden 😂. Menar rast nu så lite skönt sedan plöja religion när man kommer hem 😫😅

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

Igår utbildade jag för första gången någon seriöst för har haft lite oseriös utbildning i driven men den räknas inte in. För då har ju personen jobbat där ett tag och vet hur det funkar mer. Men detta var hennes andras pass totalt.

Så chefen sa även det att jag var nervös men jag sa det med till henne för att vara ärlig. Men det gick prima förutom att jag fick höra att jag hjälpte henne för mycket hur man nu gör det 🙈.

Men det flöt på och hon frågade mindre och mindre men behövde ändå lite hjälp vilket jag kan förstå. Dock var en gäst väldigt oartig mot henne och jag fick rätta till den gästen för var gästens fel.

Annars så gick allt bra och jag kunde gå ifrån och ta en egen kassa. Vilket är ett fint betyg och omdöme.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

Jag ska ha min första Utbildning idag alltså jag ska lära en helt ny person hur den ska göra allt inom service och när man gör det man ska göra. Är nervös för är första personen jag ska utbilda och vill ju inte råka lära något fel eller skrämma iväg henne.

För jag tar iallafall henens andra dag för hade varit mer kaos om det var första dagen för då kan den ju ingenting. Men nu kan hen lite iallafall så kommer gå bra 🎉. Förhoppningvis, annars får jag fråga någon annan om jag ej har svaret själv

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, vuxenpoäng

Jag fick ju F i kursen matte 2b förra året och var basa 2 poäng ifrån godkänt men tyvärr så räckte inte riktigt till. För hade velat fått godkänt men tyvärr kan det inte gå som man vill.

Så jag läser extra matte nu på torsdagar och man får verkligen den hjälpen man ska ha. Tex i 2:an hade vi 100 sidor uppgifter till provet nu har vi ett häfte att göra på bara 2 sidor 😍. Sen får man så mycket mer hjälp nu så jag ser positivt på detta ^^

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt

När man läser svenska 3 som jag gör eftersom jag går i 3:an så är en väldigt stor del att skriva ett pm. Inte ett vanligt pm på typ Facebook utan lite mer krångligt och avancerat än det 😉. För hade ju önskat att det var så, för nu fick vi ett häfte på 50 sidor med massor av artiklar, reportage etc och därifrån skriva ett slags referat med minst 2 källor från detta häfte.

Dock tror jag at det gick bra för jag kände att det gick bra och flöt på dock så skrev jag lite långt men läraren sa att det var okey. Men det är svenska vet man ju aldrig med för det är konstig grammatik

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, familj och vänner

Efter jag hade lämnar Victoria och Moa var det dags för mig att dra till kyrkan. För jag har i te varit där på länge men har ju ingen konfirmationsgrupp just nu och då kan det bli så. Blir ju annorlunda sen.

Vi fikade med gofika som ni kan se på bilden där vi därefter hade ett rollspel som skulle handla om klimatförändringar eller ”dåligt väder” som vår grupp skulle säga. För vi var USA och våra huvudfiender var Indien och kina och vi kom med det sjukaste förslaget efter det andra och allt spårade. Var sjukt kul och jag var typ Trump och spårade 😂. Så kom på det mest radikala jag kunde komma på som att det är alla Indiens kor att vi har ”dåligt väder” eller för att kina har så långa fabriker 😂

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

familj och vänner, Allmänt

Idag efter skolan så ville jag ha någon att umgås med och då så kom Moa och Victoria som 2 st änglar från ovan och kunde offra sin tid för att umgås med mig.

Så vi umgicks och de kollade på lite halloween saker för det är ju snart och man får ju inte vara allt i sista sekunden dock så köpte de tyvärr ej dräkten som ni kan se på bilden.

Vi skulle även besöka la café som kanske är mysigt men dörren stod det öppet till 19 men hon ändrade till 17:00 för ett halvår sen hade dock inte hunnit byta. Så vi fick sitta lite över tiden men kändes ändå lite Meh, men var mysigt där får Dock testa igen när de har lite mer öppet 😂

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Youtube

Igår så var det spexfoto för alla årskurs 3:or vilket var sjukt kul och lite speciellt. För jag brukar ju inte vara klädd så här mitt i Oktober knappt under sommaren heller, så man fick lite blickar och kommentarer. Så var väldigt kul men lite speciellt.

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, vuxenpoäng

Eftersom jag var sjuk förra veckan så missade man lite saker, tex hade vi prov del 2 i pedagogiskt ledarskap. För min lärare delar upp proven i 2 omgångar för efter första omgången vet man vad man behöver plugga på, samt att man har diskussion med sina vänner. Vilket sätter igång sin tankebana när man vet hur andra svarade, vilket är sjukt smart 😍.

Så ska skriva det nu, så Wish me luck även om det är ett lätt ämne så finna det en fråga som är så klurig så alla har bara skrivit runt den 😅🤔

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments