Header

Allmänt, Jobb

Det var lite kul för igår när jag skulle öppna på jobbet, så skulle det inte vara vilken öppning som helst. För jag har alltid öppnat köket, men igår skulle jag lära mig att öppna service och tänkte att så förfärligt kan det ju inte gå.

Allting flöt på och gick relativt bra, för vi hade inte så många gäster. Men vi har ett fikaställ som jag råkade typ ha sönder 3 gånger men lyckades att laga den efter mycket om och men. Dock det pinsammaste var att jag stod där och fyllde upp en kyl, och släppte världens största brakare den var så högljudd. Så kollade jag bakom mig och där stod det en man som förmodligen hörde men valde att ignorera, men var ändå så pinsamt 🙈

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Idag tog jag fram mina inre hemmafru krafter och skulle fixa min egna mat. Fanns ju rester som man kunde värma, men lite kul är det ju ändå att fixa och dona i köket. För att sedan få fram mat, som man själv har gjort.

Dock blev det inget så för komplicerat eller avancerat, utan tog snabbnudlar och stekte lite ägg till det för att ha i. Men det var matigt än vad jag har gjort hela detta år, och gott var det verkligen. För stekt ägg har en så speciell men god smak, så detta var min lunch som jag avnjöt. Jag lyckades till och med att inte bränna ner köket, så det var en positiv grej 😉

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt

Jag har haft en tradition väldigt länge, så länge att jag inte ens minns när den började. Denna tradition är att jag har en egen liten, men gullig julgran i mitt rum där jag lägger mina julklappar under. Innan det är dags för att lägga de under stora granne i vardagsrummet.

Dock har jag gjort om mitt rum tidigare i år så hade en stor fundering på vart granen skulle få plats, för bordet den stod på innan är kastat för länge sedan. så jag hade 2 val och det blev mitt andrahands val eftersom vid första valet, så skulle det se så fult och konstigt ut.

Dock så syns lite kablar och andra krusseduler, men det är bättre än hur det skulle varit vid andra stället. Så nu ska bara resten av pyntet upp, sedan har jag julstämningen klar ☃️

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

Ni vet när man känner att man är Påväg att bli sjuk, man är lite dåsig, känns lite i halsen och blir lite tröttare. Det var så jag kände igår, för visste då att det skulle eskalera.

Dock idag så kom även halsont, snuva och ont i huvudet. Eller rör jag på mig är det lugnt, men snabba plötsliga rörelser från ingenstans gör så att det känns som att huvudet sprängs.

Så nu märker vi om det stannar i detta ”ok-läge” eller om det förvärras och jag blir sjuk på riktigt. Det återstår att se, men jag är ledig från jobbet i några dagar 😍

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt, familj och vänner

Igår så skulle jag, mamma, pappa, moster Helené hennes man och mormor ut och äta på resturang för riktigt mysig familje/släktmys.

De hade bokat bord på Pappa grappa som är en mysig italiensk resturang. Som ligger nästan mitt i stan så är väldigt bra och centralt. Dock så hade vi råkat bokat till fel del, vi skulle sitta på ena delen men blev den andra men mys blev det ändå 💞.

Lite kul dock att vår servitör erbjöd mig att kolla på både vin och öllistor men mamma sa strikt nej till det, för jag ska ju upp och jobba nu. Så kanske var lika bra det, att fet bara blev 2 glas fanta 😉.

Till varmrätt ät jag och pappa en dillam, lite kul att den var rekommenderad för 2 men jag hade kunnat ätit upp hela den själv för så mycket mat var det inte. Sen fick jag en lite speciell uppläggning, men var för kyparen la upp upp maten på våra tallrikar vid bordet.

Efterrätt så blev det en cheesecake som nästan behövdes ett förstoringsglas till för att se. Nej skämt åsido den var sjukt god och rekommenderas verkligen. Dock så kollade kyparen lite konstigt på mig när jag sa att jag behövde ett nytt glas för det låg en tandpetare i. För han måste ha trott att det var jag och inte mormor 😜🤔.

Det var så mysigt och trevligt och får gärna ske igen, för släkten är faktiskt ett trevligt sällskap 😉

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Jobb

Skulle först ta ett utevarv, för jag började kl 9 och det menas med att man går runt restaurangen och tar bort allt skräp man kan hitta. Finns dock mer saker på listan men görs bara på sommaren, som att vattna blommor.

Efter det började det gå dåligt, jag skulle ha kassan, 1:an och 2:an själv och det gick bra. Förutom att köket inte fick ut någon mat, så för mig gick det bra men inte för köket. Så det var så hektiskt och allting spårade ovh jag sprang som en dåre. Alla fick tyvärr vänta 15-20 min på allting 😤

Dock var det en som var så snäll jag sa förlåt för att det dröjde och han sa. ”Det gör ingenting att det dröjde, på helgen har man tid att vänta, vänta gör inget ont” så han var dagens glädjespridare 😂

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt

Jag har ju så att min blogg både ska synas från nouw.com/Fredrikstenberg och Fredrikstenberg.se för det har jag velat och tjänar att det är det värt. För Fredrikstenberg.se är mycket lättare att komma ihåg.

Dock så har Fredrikstenberg.se slutat fungera sen 5:e december, står att man inte kan hitta DNS-serven dit och att anslutningen misslyckades. Tråkigt, har kontaktat supporten och de håller på att lösa det, men är bara så tråkigt när it ska strula och man inte kan få det att funka 😤

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments

Allmänt

Jag läser kursen pedagogisk ledarskap och som en av mina programfördjupningar och där är vi på ett moment just nu att vi ska intervjua en pedagogisk ledare och sedan ha seminarium inom det.

Vi fick stora turen att få ha en mysig fika intervju med Eva från kyrkan 💞. En sådan härlig kvinna med så bra och fina åsikter, så tack att du ville ställa upp för en Intervju. Du gav väldigt bra svar på våra frågor 😍

XOXO Fredrik

Follow me on Instagram Twitter

Likes

Comments