Header
View tracker
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Yey tävling på hemmaplan. Det händer inte ofta och i helgen var det DM. Resultatet är inget jag är speciellt nöjd över. Blev alldeles för mycket missar i både korta och långa. 79 poäng och en fjärde plats för mig. Men eftersom denna tävlingen inte betyder någonting så var det mest en rolig grej. Det var liksom så roligt att åka med dagens publik. Hade ju dock vart ännu roligare om det gick bra:)

Fotocred till Julia <3

Likes

Comments

View tracker

Vilken dag! Har varit så glad? Kan de vart allt godis och nocco jag fått i mig? Eller att fysikprovet är över? Haha i vilken fall hade jag kursprov i 4h idag då jag faktiskt behövde lite socker och energidryck (drack inte båda), tog även med lite vindruvor för att göra det hela lite nyttigare;). Vet inte riktigt hur det gick men hoppas på godkänt. Hade en mattelektion efter det och sen gick vi i några affärer, precis som på lunchrasten hehe, innan vi åkte hem. Funderar förresten på nya Ray Ban till våren, men svårt att bestämma vilken modell. Tips någon?

Likes

Comments

View tracker

Nu börjar snön och kylan förvunna igen, SKÖNT. Hatar dock slasken som blir överallt.. förstör mina Uggs:((( (kan ju ta ett para andra skor då meeennn). Förra helgen var det iallafall väldigt kallt, vilket det har varit en period nu, men då var vi iallafall på Mullsjön som ligger någon kilometer från huset där det var is!! Har dock inge skridskor för de haha men Ella tog med sig sina och körde lite. Försökte lära henne alla enkelhopp men isen var inte den bästa så det var svårt, men kul var det!

Likes

Comments

Före/ Efter

SURPRISE!!!! Tandställningen är borta, huuuuuuur skönt???? Tror inte ni förstår, bästa dagen nånsin typ. Är som befriad. Vetat om ganska länge att jag skulle ta ur den idag men inte sagt till någon mer än mamma och pappa, inte ens till Ella hehe. Tänkte att det vore ju kul att chocka lite och det var det. Det var skitkul. Ni skulle sett Ellas reaktion när jag kom hem. Sen tänkte jag att det kanske är kul att se hur det såg ut innan? Ganska stor skillnad ändå, vilket jag inte alls tänkte på då. Tyckte inte tänderna var super sneda men alltså kolla förebilderna, hur så jag ut haha?? Hade iallafall tandställningen i 1,5 år ungefär så det var inte superlänge vilken var såå skönt. Är gladare än gladast!!!

Likes

Comments

View tracker

Kanske lite dålig uppdatering det senaste? Får nog skriva ikapp några tidsinställda inlägg för att hålla bloggen vid liv. Men kärlek till er finisar som trots noll inlägg kikar in här varje dag.

Över till dagen och till veckan. Tävlingsvecka faktiskt. I helgen är det DM i Tibro, ser fram emot att få visa upp sig på hemmaplan. Träningarna har gått bra det sista även fast jag fått ont i fötter och annat. Har en del plugg att göra nu i veckan också. Kursprov i fysik står på schemat på fredag och om jag är nervös inför det? Mm jo en aning. Fysik är verkligen inte ett ämne jag tycker om. Tycker det är så fruktansvärt svårt och nu när vi ska ha prov på hela 11 kapitel vet jag inte riktigt om jag klarar det. Hoppas på det bästa och har än så länge faktiskt inte stressat upp mig över det, ångesten lär komma på torsdag då jag inser att jag borde pluggat mer. Har den senaste tiden unnat mig själv vila och har därför inte varit så flitig på pluggfronten. Har fortfarande inte lärt mig att börja plugga i tid för hittills har det funkat ganska bra ändå. Ibland undrar man, varför valde man teknik?:)

Likes

Comments

Älskar mest av allt att ligga kvar i sängen och kolla yt eller ngt, bara slappa och få sova hur länge man vill. Mår ju verkligen som bäst då haha. Igårkväll hade jag inga planer men när jag kom hem från skolan och en "arbetsintervju" så frågade mamma om jag ville hänga med på bio. Tackade inte nej och åkte och såg Passengers med hela familjen. Den var såå bra, SE DEN! Nu vid väntas träning vid 12 och resten av dagen blir plugg...

Likes

Comments

En sovmorgon på en vardag, händer det? Börjar 11:40 idag så ja tydligen. Skulle egentligen ha morgonträning 6:30 precis som igår men skönare med sovmorgon så tog en ledig dag idag hehe. Det var lite segt med morgonträningen igår när jag började 11:45 egentligen så kände inte för det idag. Passade på att ta ett bad med mamma och Ella igårkväll och kolla yt innan jag somnade, vilket blev ganska sent. Men vad gör det? Bara två lektioner idag ju:PPP

Likes

Comments

Jo, har faktiskt tagit det väldigt lungt i helgen. Som jag gjort hela lovet. Har verkligen levt. Kunnat sova ikapp och bara slappa, och jag har mått så mycket bättre av de. Idag är vi tillbaks i skolan, påväg dit just nu, och den här terminen ska jag verkligen prioritera det som är viktigast, att må bra!!! Ska sova mera, träna något mindre, plugga mer i skolan, vara positiv, försöka slappna av oftare, gå på massage, osv. Ska helt enkelt göra så mkt som möjligt för att må bättre än vad jag gjorde förra terminen. Det blev för rörigt i huvudet. Kroppen pallade inte riktigt med och började säga ifrån. Fick ångest, panik och visste inte vad jag skulle göra. Nu har kroppen fått vila och trots att jag har ont lite varstans så känner jag mig mycket bättre. Dehär fixar jag, heja mig!

Likes

Comments

Inviger mina bootcutjeans! Velat ha väldigt länge nu, men aldrig riktigt velat köpa, och hittade dessa på rean faktiskt. Och om jag gillar svart? Eh ja, älskar att klä mig i svart, trots att det är riktigt tråkigt. Va liksom precis lika svart förra gången jag visade vad jag hade på mig hehe. Men tycker det är snyggt och tror att jag passar bäst i det. Ha en fortsatt bra lördag, puss!

Likes

Comments