Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

YEEY!! Nu är det bokat, så om ett år ska jag för första gången åka till New York och som jag längtar. Har hört så himla mycket bra om staden och sett så mycket därifrån. Kan sitta och kolla på bilder och bara drömma mig dit, har velat åka dit så länge nu. Kolla in bilderna bara!! Vi kommer alltså att åka nästa år när mamma fyller fyrtio och shit vad kul det kommer bli. Vi ska bo på Pennsylvania Hotel (på en mindre bild längre ner) som alltså ligger mitt på Manhattan, alltså nästan granne med Empire State Building, hur najs???? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kvällsmat på Pinchos i lördags funkade ju

Helgen i sin helhet, den har varit bra faktiskt. Har trots en mindre bra tävlingsinsats ändå haft riktigt kul. En del missar blev det och det vill jag fixa till det så att allt sitter nästa tävling. Slänger det negativa och fokuserar på vad jag gjorde bra. Grejen är den att eftersom inte första tävlingen heller gick så bra så är det inte säkert att jag kommer med till SM i år vilket är jättetråkigt, verkligen. För att komma med till SM gäller det att prestera så pass så att du hamnar i topp 18 i rankingen efter de tre första elitserietävlingarna då man räknar på de två bästa. Men jag känner ändå att jag är riktigt nöjd med vad jag gjort på träningar osv och hur jag fått tillbaka formen jag hade innan. Får fortsätta kämpa för allt slit lönar sig faktiskt. Träningarna går ju faktiskt bättre och bättre.

Likes

Comments

​Hej på er! 

Den här helgen var det dags för tävling igen, den här gången i Trollhättan. Skönt, inte så långt att åka. Vi övervägde mellan att åka fram och tillbaka och sova hemma men sover istället över. Kände nu att det var ett bra beslut. Korta gick helt okej, jag stod upp på 2A, floppade 2T+3T och det blev istället 2T+1T, gjorde bra ögel, bra steg och ok piruetter. Och haha, efter axeln blev jag ju lite glad, så jag slant i saxningen och flög in i sargen, dumt. Men programmet kändes ändå bra och jag är nöjd. 

Efter tävlingen åkte vi till Överby och gick i lite affärer. Fick med mig ett par nya träningstights och ponchon på bilden. Sitter just nu på hotellet nyduschad i vårt extremt lilla rum och väntar att klockan ska gå då vi ska äta på Pinchos lite senare<333 Imorgon kör vi långa, tagga tagga.

Likes

Comments

Alltså, mina nya vida byxor från Bikbok till mina älskade Uggs. Älskar att gå runt i de då det är som mjukiskläder nästan hela outfiten men ändå inte jättefult haha. Mina Uggs börjar däremot bli slitna, så jag funderar lite på att beställa ett par nya fast låga (snyggare tycker jag). 

Likes

Comments

För några veckor sedan klickade jag och Malva hem lite Lip Kits. Jag beställde ett kit och Malva två, och varför vi beställde tillsammans var pga frakten. Vi kunde dela på fraktkostnaden och även tullen vi fick sen. Har fortfarande inte testat kitet på, bara på handen, men shit vad det sitter bra. Har hört så mycket bra om det och det stämmer ju verkligen. Jag hoppas och tror att det kommer till användning mycket!!

Likes

Comments

1an / 2an / 3an / 4an / 5an / 6an / 7an / 8an / 9an

Malene Birger, wow vad fint det är! Har sedan ganska lång tid tillbaka fastnat för väskorna men har inte själv någon. Ett skal har jag inte heller men det är någon jag skulle vilja ha, det godkänner min plånbok. Kläderna är verkligen så stiliga, exklusivt och så snyggt, och den klänningen hade jag inte tackat nej till om man skulle på något större "evenemang" någon gång.

Likes

Comments

​Finaste jag hört:'(

Likes

Comments

Hur mysigt var det inte med en liten tripp till favvostaden efter skolan i fredags. Jag och Julia tog tåget ner och var framme vid 17, gick i affärer till 20 och åkte sedan hem igen. Lite tajt med tid men mat tog vi på tåget, både dit och hem så vi inte behövde äta i Gbg. Trots att vi inte hade så mycket tid på oss så var det verkligen så mysigt och väldigt skönt att komma iväg lite. Hitta på något istället för att åka hem efter skolan. Något vi borde göra oftare!

Likes

Comments

Börjar bli lite mer i skolan nu, och även fast det faktiskt går ganska bra blir man ju helt slut av en dag med flera lektioner. Sen är det ju inte så att man kan åka hem, vila och kanske plugga lite som nästan alla andra kan. Ne man ska direkt till ishallen, trycka i sig mat påvägen till Tibro och träna ett par timmar. Brukar komma hem runt 7 de flesta dagarna (på tisdagar 22) men hur pigg är man då? Fast nej, jag ska inte klaga och jag tycker inte heller ni som inte tränar 14h (+fys) i veckan ska klaga på hur lite tid ni har, och att ni inte hinner med något. Ni har tid, så fy skäms för er!

Likes

Comments

​I tisdags var det inte bara mammas dag utan även kanelbullens. Så vad passade inte bättre än bullar och mjölk på veckans bakonsdag:PP

Likes

Comments

Instagram @fredrikssonstina