Header
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Men på youtube? Haha ja faktiskt. Bloggandet lär jag ta tag i nu efter allt plugg, men just nu blev det ett inlägg i videoform. Ni kanske ba "eh va" men jag tycker detta är så jäkla mycket roligare än vanligt bloggande (dock mer tidskrävande...). Videos och vloggar har alltid lockat, men jag har för det första inget liv som Jon Olsson och för det andra är jag inte speciellt bra på det. Det senaste har jag faktiskt följt personer/person som har börjat från botten och jobbat sig uppåt så varför inte testa. Tanken är faktiskt att jag ska införskaffa mig en ny kamera och träna på detta en hel del. Skull vara fett att bli duktig på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hjärtan!!<3<3

Kul att det fortfarande finns folk som kikar in här, föööör min blogg lider av extrem bloggtorka. Men tack Louise, du fick mig att ta tag i det igen;). Jag har iallafall hunnit med en hel del roligt (och tråkigt) medan bloggen icke varit vid liv. Så nu drar vi igång bloggandet igen med lite bilder från det senaste.

Likes

Comments

Hoppas ni mår bra, bättre än mig iallafall. Igår gick jag och blev sjuk vilket jag ALDRIG blir. Är alltid "sjuk" när jag sjukanmäler mig annars hehe. Kände mig dålig under hela dagen och senare på kvällen och under natten kom febern och jag hade jättesvårt att sova så det blev ingen skola för mig idag. Har varit hemma hela dagen och försökt förstå mig på matten, imorgon har jag mitt andra prov i 3c. Började som vanligt att plugga alldeles försent och det känns inte alls bra, men har pluggat i timmar idag så jag hoppas på det bästa. Det första provet i 3c gick iallafall bra:))

Försökte dämpa matteångesten och huvudvärken med lite godare lunch igår

Likes

Comments

Yes, igår tog jag, mamma och Ella bilen till Jönköping. Vi ville till Ikea meeen vi hamnade på a6 ganska länge. Jag hittade en ursnygg tröja från Hunkydory och smart (eller osmart) som jag är köpte jag och Ella den tillsammans. Redan tjat om vem som ska ha den till skolan imorgon:)))) Något mer köpte jag faktiskt inte, plånboken tillåter verkligen inga köp. Men hittade mina glasögon! Nej inte mina alltså, men börjar jag förhoppningsvis se lite dåligt ska jag köpa dom. Dom va p e r f e k t a.

Likes

Comments

Delar med mig av en riktig bildbomb från underbara Sälen. Har faktiskt haft tid till att blogga oså men jag tror ni förstår mig när jag säger att man inte riktigt vill sätta sig och göra det när man är där uppe.

De tre första dagarna bodde jag med mamma, pappa och Ella. Ella hade tävling lördag och söndag så efter det åkte dom hem och jag stannade kvar. Ella presterade grymt på tävlingarna. SÅ stolt över henne, hon åkte riktigt riktigt bra!! Sen bodde jag en natt hos min morbror och hans familj och på tisdagen kom Emma, Sigrid och Louise upp då vi bodde vi hos Louise i tre nätter. Vi hade det grymt, ändå bra väder och bra backar för att vara april! Gick även ut på krogen en av kvällarna, min första riktiga utgång och JÄKLAR vad kul vi hade. Tack hörni för fantastiska dagar<33

Likes

Comments

ÄNTLIGEN säger jag bara. Trots att jag har några inlämningar och en del att ta igen i matten så är jag så jävla glad att slippa skolan i 1,5 vecka. Jag har alltså lov redan nu då jag är "sjuk" imorgon (påväg till sälen hehe). Så nu ska jag ha riktig semester uppe i Sälen i en hel vecka. Hur underbart???

Igår hade jag och Julia EN ynka lektion så vi tog bilen in (<333) och efter lektionen tog vi en fika i solen innan jag gick till banken, vuxenpoäng, och tog bilen hem igen.

Idag har jag varit ambassadör på Möjligheternas Värld i Skövde. En grej några teknister från flera teknikgymnasium i skövde har då en himla massa åttondeklassare kommer. Den var långtråkigt att göra allt om och om igen inför alla grupper men bra mycket bättre än skola!! Så ganska slapp vecka ändå, det gillas!

Likes

Comments

Grattis i efterskott till världens underbaraste människa, lillasyster och bästa vän! Igår blev du 14??? Jösses vad tiden går fort!!

Likes

Comments