Header
View tracker
  • Twitter
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag hade vi np i matte 2c och jag ber till gud att detta gick bra!!!! Men jag tror det, det kändes bra! Räknade lite på poängen och jag blir iallafall godkänd:)) Men sååå skönt att nationella är över, kan äntligen "slappna av" och ta itu med de saker som ska göras innan lovet. Längtar så till jul nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagen har, förutom 4h träning, bestått av växelvis matteplugg och Skam. Är BESATT av den serien. Norsk serie, ni borde hört talas om den? Jag började titta i fredagskväll och har sedan dess tittat hela dagarna. Serien känns liksom så verklig på något sätt. Det känns som jag lever med dom i serien. Ni BORDE KOLLA!!

Tränade imorse, tidig morgon<33 heja söndagar!! Nej men det gick faktiskt bra och ikväll är det träning igen. Ganska skönt att bara slappa framför Skam, samt plugga lite, mellan träningarna.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Dags för nationella i matte 2c denna veckan vilket jag är lite nervig för. Tror det kommer gå bra, meeen man vet aldrig. Sen blir det en hel den inlämningar och andra prov som ska göras innan lovet. Men det är inte långt kvar. Nästa torsdag åker jag till Sälen över helgen (tors-sön) då Ella ska upp och träna. Så jag tar nästan lov då haha. Går i skolan måndag och tisdag efter Sälen och på onsdagen tar jag lov på riktigt och åker till Malmö och Håkan!!!! Så jävla taggad, ska bli sååå kul:'))))

Likes

Comments

View tracker

<33 min nya kappa. Köpte den på Zara i Uppsala förra helgen och jag gillar den verkligen. Wanna be Linn Ahlborg;))

Likes

Comments

Från min och Malvas oerhört nyttiga brunch igår;). Vi hade kompledigt från skolan då det var öppet hus på skolan i lördags (när jag var i Uppsala hehe). Sen är det studiedag idag, hur skönt??

Likes

Comments

Finally!! Velat ha en ny (bärbar!!) data så länge, så fick/köpte mig en nu. Är så trött på min iMac då jag bara kan sitta på ett och samma ställe med den hela tiden, men pappa "köpte" den så den kommer ju till nytta ändå liksom. Jag har lånat mammas air ett bra tag nu, men det behövs inte längreee:PP

Likes

Comments

Skönt! Äntligen ett bättre långprogram!! Jag kunde såklart gjort det bättre men det kändes ändå bra, speciellt 2A (med lite minus) i både långa och korta. Med 84 poäng totalt känner jag mig iallafall hyfsat nöjd. 8 poäng bättre än de andra tävlingarna den här säsongen så nu behöver jag inte oroa mig över att åka ur elitserien, som man annars kan göra om man inte fått tillräckligt med poäng. Nöjd och glad efter helgens tävling och GRATTIS till Maggie som kammade hem tredjeplatsen!!!

Jag och favvovicky / glad efter ett ok långa

Likes

Comments

Idag var en bra dag!!! Kortprogrammet gick bra för alla tibroåkare. Jag körde säsongens bästa korta och trots att inte riktigt allt blev som det skulle så fick jag 32,11 poäng vilket jag är nöjd med. Med dom poängen ligger jag på en 11e plats av 31 inför långprogrammet imorgon!!

Efter tävlingen åkte vi in till stan för lite shopping. Vi gick även och kollade i domkyrkan som tydligen är ganska häftig haha. Ne men det var ju ändå Gustav Vasa, Carl von Linné osv som låg begravda där. Dock bara mamma som gick in, för när vi var där fick man inte gå in, så mamma gick dit senare när vi andra shoppade:P Fick med mig lite grejer faktiskt, en ny kappa bland annat!!

Tyckte om alla färgglada byggnader, så fint

Likes

Comments

Igår hade vi sammandrag här i Uppsala. Det var jättekul! Vi hade träningar tillsammans och även en föreläsning med Åsa Nordback. Hela dagen pratade vi om komponenter och hur man använder överkropp, ansikte och annat som gör ett program speciellt, vilket var väldigt intressant faktiskt! Och dessutom gick träningarna riktigt bra!!

Likes

Comments

Yeey äntligen helg! Långhelg dessutom!! Är ledig i fem dagar nu vilket är såå skönt. Ska verkligen försöka njuta av det. Imorgon ska jag upp tidigt, åker upp till Uppsala redan 6:30. Imorgon väntar en träningsdag där uppe för seniorerna och juniorerna i elitserien och sen är det vanlig elitserietävling lördag och söndag. Ska bli kul, är taggad då det går bra på träningarna nu!!

Idag hade vi en kort dag i skolan. En extralektion (jag och julia har extra matte och fysiklektioner för att hänga med och tänka ikapp de vi inte gjort i tibro) och en idrottslektion. Hade rast en bra stund mellan lektionerna så vi gick och kikade lite på Commerce. Vi slutade vid 13 och sen tränade jag i två timmar. Njuter fortfarande av att jag inte har jättemycket plugg, så jag satte mig i poolen en stund när jag kom hem<3

Likes

Comments

Firade morfar i söndags med bowling och brunch. Kul att träffa kusiner och släkt igen, det var ett tag sedan!! Grattis till dig igen morfar<3

Hade inte så många bilder därifrån, men har iaf två på dessa godingar

Likes

Comments