Jag ska sluta nämna att "jag är tillbaka" här på bloggen. Börjar bli tjatigt. Bloggintresset kommer och går, tyvärr? Men nu tycker jag på riktigt att det är dags igen. Har SÅ mycket framför mig de kommande veckorna så "jag har inget att blogga om" är inte en ursäkt längre. Redan nästa vecka åker jag till New York!!! KAN INTE FATTA. Så det lär ju bli en det bilder därifrån (för många:P).

Hösten har ju hunnit komma också, vilket betyder regn här i vårt land, men de senaste dagarna har jag förvånats över solen som kikat fram. Idag satt jag till och med ute på balkongen och bleka jag fick lite extra färg. Fick även lite fina bilder på Ella i solnedgången<33 och tro det eller ej, men dessa bilder är helt oredigerade!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ledig idag, som alla andra torsdagar. Låter inte det hur gött som helst?? Det blir ju liksom som om jag har en studiedag varje vecka. Aja, idag har jag varit i skövde och vänt. Besiktigade min lille bil som är tillbaka efter kraschen och hämtade även mitt borttappade fodral till mobilen med bankkort, körkort osv som jag visst råkat tappa på bussen hehe. Åkte och käkade lunch på favostället med mamma på hennes lunchrast och sen dess har jag BARA legat i soffan och kollat youtube. Skön torsdag:P

Likes

Comments

Onsdagsrasten, precis som förra veckan, spenderades med Cajsa och vi tog, precis som förra veckan, varsin kaffe och satt och snackade skit. Fick även med mig en höstjacka hem. Härligt med håltimma ibland ändå.

Likes

Comments

Sommaren går mot slutet, tråkigt nog. Vill ha värme och vara solbränd året om. Ser däremot fram emot väldigt mycket denna hösten/vintern. New York, Österrike, wow vad kul. Och hela studentåret kommer bli så fett. I fredags var det iaf hyfsat väder och vi åkte ner till vår fina hamn och tog en glass på Moster Elins. Man får passa på när solen visar sig. Rekommenderar det däremot inte 20 min innan ett tabata-pass på gymmet:))))

Likes

Comments

Contains affiliate links

Skorna hittar ni här <3

Kolla vad fina!!! Beställde hemma dessa från nelly.com i sista stund, innan de tog slut. Glad att jag fick ett par av de få 39or som fanns kvar. De finns däremot HÄR. Hade provat storleken innan så visste exakt vad jag skulle ha:P Färgen var perfekt, på bilderna på nelly såg de lite blå/lila ut och gör även på dessa bilderna, men dom är i grått sammetstyg och är SÅ snygga!!

Likes

Comments

3 timmars håltimma varje onsdag kommer definitivt resultera i en liten fika. Även Cajsa har rast samtidigt så idag satte vi oss på Henrys och snackade om sånt vi missat sedan vi sågs senast. Skvaller, relationer och studentutgångarna. Hon är ju världens mysigaste<3

Likes

Comments

Igår åkte jag, Ella och mamma in till Skövde runt lunch för att uträtta några ärenden och käka lite. Det blev en riktigt god hamburgare och en senare fika i solen på Rådhuset.

Tog bussen tillbaka till Skövde framåt kvällen och mötte upp Ebba. Idag blev det ingen utgång men vi gick runt och myste ute på matfestivalen, käkade langos, drack drinkar och träffade folk. <3

Likes

Comments

Vad annars?;) Haha vad vore matfestivalen utan lite partaj. I fredags gick vi ut, jag, Louise, Amanda och deras kompisar som jag inte träffat innan. Alltid lika kul med nytt folk. Innan hängde vi hos Matilda i Tibro och inne i skövde satte vi oss på Den lilla krogen en stund och tog ett glas med min kusin och hans gäng. Mysigt. Min första utgång på bogrens faktiskt, bara 16+ innan hehe, men jäklar vad kul vi hade.

Likes

Comments

Wow vad jag blir nöjd med rummet. Nämnde tidigare att jag gör om helt i rummet och det börjar bli riktigt fint!! Före-och-efter-bilder kommer när det är helt klart. Puss

Likes

Comments

Recommend recommend säger jag bara. Stampens Kvarn, helt underbar lunch (brunch på söndagar) och bara gångavstånd från oss. Idag är jag ledig och kommer att vara varje torsdag, HUR SKÖNT???? Jag, Julia och Albin som gått i Tibro innan har redan haft en del kurser som resten av klassen ska ha nu. Mindre lektioner och en extra ledig dag i veckan för oss. Klagar inte!!!

Likes

Comments