Igår bestämde vi oss för att hikea upp till Hollywoodskylten. Om man kör bil kommer man endast till en slags utkiksplats där man bara ser skylten från jättelångt håll, den ser alltså pytteliten ut. Men om man går kan man komma hyfsat nära (det är förbjudet att nudda skylten, så ett ganska stort område är inhägnat runt om skylten). Vi lyckades dock välja fel väg och på något vänster hamnade vi bakom skylten? Det var dock rätt häftigt då man fick se hur stor den faktiskt är! Tillslut hamnade vi framför den och fick till några bra bilder.✌🏼 Allt som allt tog det oss ca 4 timmar fram och tillbaka, svettigt värre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

 • Resor, USA
 • 132 readers

Likes

Comments

Idag träffade vi Ida, en kompis från Halmstad som bor här i Santa Barbara. Vi åt sushi vid hamnen och strosade sedan bara runt en stund. När hon skulle iväg och jobba gick jag och Josefin till stranden där vi hängde resten av eftermiddagen. Så otroligt skönt att äntligen få känna på solens strålar igen! Tyvärr så lyckades vi bränna oss trots solkräm, men det hör väl till...☀️ Imorgon kör vi vidare till Los Angeles!

 • USA, Resor
 • 158 readers

Likes

Comments

 • USA, Resor
 • 160 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vi strosat runt i San Francisco. Har kollat in Pier 39 och Fisherman's Wharf. Tog en glass på Ghirardelli som är stadens egna chokladfabrik. Satt i solen och bara njöt.☀️ Sen spanade vi in Golden Gate Bridge och gick sedan en lång promenad tillbaka in mot staden. Heeeelt fantastiskt väder!

 • Resor, USA
 • 193 readers

Likes

Comments

En favoritbild på dig och mamma♡

Idag skulle du fyllt 55 år pappa. För ett år sedan stod jag på en balkong i Thailand och ringde och sa grattis till dig. När jag ringer för att gratulera dig var du på kontoret och fixade med lite papper. Du var trött och hade ont, men det var inget som hindrade dig från att få lite arbete gjort. Bara någon vecka tidigare hade jag fått det där samtalet som alla fruktar. Samtalet om att de hittat en tumör i din kropp. Men allt skulle ju bli bra, du skulle opereras och sen skulle ju allt bara bli bra. När man får ett sådant samtal vill man bara hem. Man vill finnas där, vara med och stötta genom detta helvete som precis börjat för dig, för oss. Men nej, både du och mamma insisterade på att jag skulle fullborda min resa. Jag hade en månad kvar, och tänkte bara på hur lång tid det är, och på hur sakta tiden kommer gå. Det var svårt att njuta till fullo, men jag försökte, för din skull. För det var ju det du ville att jag skulle göra. Så idag, ett år senare befinner jag mig återigen på resande fot, men i en annan världsdel. Jag måste erkänna att det var läskigt att åka iväg så här långt igen. Man tänker det värsta, och oroar sig för att få ett liknade fruktansvärt samtal igen. Men man måste våga ta risker och man måste framförallt våga leva, för din egen skull men även för alla andras skull som inte får chansen att leva klart.

Så grattis på födelsedagen älskade pappa, jag saknar dig så oändligt mycket. Idag ska jag njuta och leva livet extra mycket, för din skull.

 • Tankar
 • 194 readers

Likes

Comments

Igår gick vi bort för att kolla in The Bean. Vädret var väldigt varmt och kvavt, dock ingen sol? Vi hyrde cyklar och cyklade en bit så att man får utsikt över hela skyline. Sen öppnade sig himlen och regnet öste ner med åska och blixtrar. Det förklarade det kvava vädret innan, för sen sjönk temperaturen rejält.

Vi fortsatte dagen med lite shopping istället följt av ett träningspass på gymmet. Avslutade kvällen med all you can eat sushi. Kläppte nog cirkus 22 bitar, hehe.

Likes

Comments

I söndags flög vi till Chicago och väl på flygplatsen mötte min gamla värdfamilj upp oss. Så himla kul att se dem igen, och barnen kom dessutom ihåg mig! Vi körde till vårt hotell så vi fick droppa av väskorna och sen körde vi till ett nyöppnat ställe för att käka brunch. Väldigt trevligt! På eftermiddagen bestämde vi oss för att ta en båttur on the river mellan alla otroliga byggnader. Kul att se!

På kvällen passade jag och Josefin på att använda gymmet på hotellet samt även deras pool. Introducerade sen henne för Chipotle som fick avrunda kvällen.

 • 200 readers

Likes

Comments

Hade en helt underbar dag i Central Park. Solen sken hela dagen och det var sååå skönt väder! Att bara gå runt och kolla på folk kan vara så himla underhållande. Satte oss på en läktare i solen och slökollade på en baseball match. Mycket mer än så behövdes inte, njöt varenda sekund!

Innan det började skymma åkte vi upp i Top of the Rock. Fantastisk utsikt!!! Det blev även så himla vackert när solen började gå ner. Helt perfekt tid att åka upp dit. Så nöjd!

Avslutade kvällen med att gå över Brooklyn Bridge, även där fick vi en otrolig utsikt!

 • USA, Resor
 • 222 readers

Likes

Comments

Vi mötte upp Emil och käkade en god brunch tillsammans. Vädret var kallt och blåsigt och grått.👎🏼

Gick till memorial centre av 9/11 och försökte ta in vad som faktiskt har hänt där. Kändes även extra känslosamt då vi precis fått veta om det hemska som hänt i Stockholm...

Tog sedan en färja över till Staten Island och åkte förbi frihetsgudinnan. Väl där på andra sidan blev det thaimat till lunch.

På kvällen fick vi ordnat biljetter till Galantis spelning. Blev en otroligt bra och händelserik kväll minst sagt.🤘🏼

 • 223 readers

Likes

Comments