Blev en hyfsat lång jobbdag som avslutades med en promenad med min kompis Emy. Skönt att komma ut i det fina vädret efter att ha varit inomhus hela dagen.

Likes

Comments

Idag blev det en heldag på GeKås med Mathilda. Kanske helt fel dag att åka dit på för det kändes som att halva Sverige var där, aldrig varit med om så mycket folk! Sved bra i plånboken när vi skulle betala också... Men fick faktiskt med mig bra saker hem, bl.a. lampor och lite inredning till lägenheten, smink och en nice bomberjacka!

Nu ikväll gick vi en runda vid havet, man glömmer lätt bort hur bortskämd man är med att ha stranden och havet så nära!

Likes

Comments

Fredag och helgen är här! Idag har det varit riktigt höstväder, regnigt och blåsigt. Var är sommaren?! Vi trotsade i alla fall vädret och satt ute ikväll på en mysig uteservering. Vi skulle ha ätit tapas på Zigges men det var för lång kö så vi satte oss på stället mittemot som heter Hamngatan 43. Där blev det lite plockmat till förrätt och sedan sushi! Nu blir det godis och Orange is the new black!

Likes

Comments

Igår körde som sagt jag och mamma upp till Jönköping för att kolla på en lägenhet. Visningen var dock inte förens halv 6 så vi hade tid på oss att strosa runt i stan. Vi åt lunch nere vid vattnet och hamnade sedan vid en jättefin rosenträdgård. Där åt vi glass och njöt en stund i solen. Sen var det dags för visning!!! Lägenheten var bättre än förväntat och så rymlig! Det är 1 rum och kök, men köket var så stort att det känns som en tvårums. Och det bästa av allt var att jag fick den!!! Så nu har jag nycklarna till min allra första lägenhet! Är så himla glad! Så skönt att slippa tänka på det nu och bara kunna fokusera på plugget!

Likes

Comments

Denna regniga söndag har jag jobbat 7-16 och ni kan ju gissa om jag var trött efter det! Kom hem och däckade nästan direkt i soffan. När jag vaknade upp någon timme senare hade vädret vänt och solen tittade fram. Bestämde mig för att gå/springa en runda och det var så skönt! Körde även lite benövningar samt lite backintervaller. Imorgon ska jag och mamma köra till Jönköping där jag ska kolla på en lägenhet! Ska bli så spännande och kul! Jag ska ju börja plugga där så hoppas verkligen att jag får lägenheten!

Från kvällens träning.

Likes

Comments

Igår bestämde vi oss för att hikea upp till Hollywoodskylten. Om man kör bil kommer man endast till en slags utkiksplats där man bara ser skylten från jättelångt håll, den ser alltså pytteliten ut. Men om man går kan man komma hyfsat nära (det är förbjudet att nudda skylten, så ett ganska stort område är inhägnat runt om skylten). Vi lyckades dock välja fel väg och på något vänster hamnade vi bakom skylten? Det var dock rätt häftigt då man fick se hur stor den faktiskt är! Tillslut hamnade vi framför den och fick till några bra bilder.✌🏼 Allt som allt tog det oss ca 4 timmar fram och tillbaka, svettigt värre!

Likes

Comments