Ska strax bege mig till gymmet för ett armpass, men först ska jag njuta av detta!👆🏼

Likes

Comments

Ledig fredag idag för dem flesta, även för mig trots att jag jobbar i butik. Sååå skönt! Sov ut ordentligt och sen tog jag mig till gymmet. Körde överkropp som oftast blir lite allt möjligt, hehe... Har varit på gymmet 4 gånger denna veckan, så har än så länge hållit mitt nyårslöfte! Känns riktigt bra!

Nu ikväll har jag ätit sushi med Josefin och Emelie, drömmigt. Sen kollade vi på The Visit, tips för er som vill se en bra thriller/skräckis! Nu spelar vi lite kort, mysig kväll med andra ord!

Likes

Comments

⚫️ Börja blogga igen
⚫️ Godis/chips och andra sötsaker får endast ätas på helger
⚫️ Träna minst 3 gånger i veckan
⚫️ Träffa en psykolog
⚫️ Söka utbildningar/högskolor (målet är att komma in till hösten)

Likes

Comments

1. One Tree Hill

2. The O.C

3. Grey's Anatomy

4. Pretty Little Liars

5. Orange Is The New Black

6. Awkward

7. Make It Or Break It

8. Desperate Housewives

9. Gossip Girl

10. Prison Break

Likes

Comments

Hjärtat går i tusen bitar när jag tänker på dig. Min fina, fina pappa. Hur kunde det bli såhär? Att en frisk och hälsosam människa kan gå till att vara dödssjuk på 3 månader, är för mig helt ofattbart. Cancer, varför finns du? Du orsakar inte bara smärta och lidande för den drabbade, utan även för alla runt omkring. Sakta men plågsamt tar du våra nära och kära ifrån oss. Att få se min pappa bokstavligt talat försvinna, tyna bort, mitt framför ögonen på mig, är en fruktansvärd bild jag alltid kommer få leva med. Men jag tänker inte låta cancern vinna. Jag kommer minnas min pappa som den friska, glada och pigga personen han var. Han är och kommer alltid vara en hjälte i mina ögon, en riktig kämpe som kämpade in i det sista.

Som så många gånger innan ställer jag frågan varför? Varför hände det här dig? Vem eller vad bestämde att just du skulle bli sjuk i cancer och att just du inte fick leva längre? Världen och livet är så fruktansvärt orättvist, och det värsta är att det inte finns det minsta lilla man kan göra, utan man får helt enkelt bara stå vid sidan om och kolla på. Helt hjälplös är man.

Det kommer för alltid fattas en pusselbit i mitt liv, en bit som aldrig kommer kunna ersättas av någon eller något annat. Saknaden och kärleken för dig pappa, den är oändlig!

  • 402 readers

Likes

Comments

Den här helgen har varit fylld med en massa fest. I fredags och i lördags var jag bjuden på födelsedagsfest och igår var det kick-off med Hotel Tylösand. Vi blev bjudna på buffé och dricka och senare under kvällen var hotellet öppet även för andra krögare i Halmstad. Så det blev en riktigt kul kväll! Var hemma alldeles för sent, men sånt får man väl räkna med ibland. ;) Min telefon fick dessutom bada i lite vin i lördags, så nu är den tyvärr pajj. Ajaj, löser det med pappas gamla iPhone4 så länge!

Även nästa helg blir fylld med fest! Summerburst it is! Ska bli så jäkla kul!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Här har vi hittat vårt paradis. Imorgon åker vi tillbaka till Langkawi, som inte heller är så dumt. :)

Likes

Comments