View tracker

1. One Tree Hill

2. The O.C

3. Grey's Anatomy

4. Pretty Little Liars

5. Orange Is The New Black

6. Awkward

7. Make It Or Break It

8. Desperate Housewives

9. Gossip Girl

10. Prison Break

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hjärtat går i tusen bitar när jag tänker på dig. Min fina, fina pappa. Hur kunde det bli såhär? Att en frisk och hälsosam människa kan gå till att vara dödssjuk på 3 månader, är för mig helt ofattbart. Cancer, varför finns du? Du orsakar inte bara smärta och lidande för den drabbade, utan även för alla runt omkring. Sakta men plågsamt tar du våra nära och kära ifrån oss. Att få se min pappa bokstavligt talat försvinna, tyna bort, mitt framför ögonen på mig, är en fruktansvärd bild jag alltid kommer få leva med. Men jag tänker inte låta cancern vinna. Jag kommer minnas min pappa som den friska, glada och pigga personen han var. Han är och kommer alltid vara en hjälte i mina ögon, en riktig kämpe som kämpade in i det sista.

Som så många gånger innan ställer jag frågan varför? Varför hände det här dig? Vem eller vad bestämde att just du skulle bli sjuk i cancer och att just du inte fick leva längre? Världen och livet är så fruktansvärt orättvist, och det värsta är att det inte finns det minsta lilla man kan göra, utan man får helt enkelt bara stå vid sidan om och kolla på. Helt hjälplös är man.

Det kommer för alltid fattas en pusselbit i mitt liv, en bit som aldrig kommer kunna ersättas av någon eller något annat. Saknaden och kärleken för dig pappa, den är oändlig!

  • 239 readers

Likes

Comments

View tracker

Den här helgen har varit fylld med en massa fest. I fredags och i lördags var jag bjuden på födelsedagsfest och igår var det kick-off med Hotel Tylösand. Vi blev bjudna på buffé och dricka och senare under kvällen var hotellet öppet även för andra krögare i Halmstad. Så det blev en riktigt kul kväll! Var hemma alldeles för sent, men sånt får man väl räkna med ibland. ;) Min telefon fick dessutom bada i lite vin i lördags, så nu är den tyvärr pajj. Ajaj, löser det med pappas gamla iPhone4 så länge!

Även nästa helg blir fylld med fest! Summerburst it is! Ska bli så jäkla kul!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Här har vi hittat vårt paradis. Imorgon åker vi tillbaka till Langkawi, som inte heller är så dumt. :)

Likes

Comments

  • Asien
  • 644 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan! Som rubriken lyder så är vi just nu på Phi Phi öarna. Har varit här sedan i fredags men åker vidare till Phuket imorgon. Phi Phi har bjudit på fest, sol och bad. Ett ställe för ungdomar framförallt helt enkelt. Igår var vi på poolparty vilket var såå kul! Önskar man kunde göra det mer ofta. Idag var vi uppe vid View Point och kollade utsikten. Var helt slut när vi väl var uppe men fint var det!

Annars så är dagarna pretty much the same. Man känner sig rätt så nöjd med sol och bad men samtidigt så hade man inte velat byta ut detta mot tråkigt Sverige väder! Så vi försöker njuta så mycket som möjligt, för vips så är man hemma igen!

Här är hela svenska ligan! Härliga tjejer som vi träffade här på hotellet och som vi har hängt ihop lite med!

  • 769 readers

Likes

Comments

  • 779 readers

Likes

Comments