Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyndade dessa fina på Rusta häromdagen. Behövligt nu när mörkret är här.🕯

Likes

Comments

Ledig måndag idag och solen sken. Tog sovmorgon och sen blev det en promenad runt Munksjön med Jossan och Amanda. Imorgon börjar en ny kurs, psykologi! Ska bli spännande!

Likes

Comments

Söndagar är till för att bara mysa runt och kolla på serier hela dagen lång.♡

Likes

Comments

Såhär ser min lilla myshörna ut, börjar äntligen känna mig hyfsat nöjd! Tavlorna är beställda från #desenio Tog mig flera veckor att bestämma vilka tavlor jag ville ha, alla är ju så himla fina!

Likes

Comments

Blev en hyfsat lång jobbdag som avslutades med en promenad med min kompis Emy. Skönt att komma ut i det fina vädret efter att ha varit inomhus hela dagen.

Likes

Comments

Idag blev det en heldag på GeKås med Mathilda. Kanske helt fel dag att åka dit på för det kändes som att halva Sverige var där, aldrig varit med om så mycket folk! Sved bra i plånboken när vi skulle betala också... Men fick faktiskt med mig bra saker hem, bl.a. lampor och lite inredning till lägenheten, smink och en nice bomberjacka!

Nu ikväll gick vi en runda vid havet, man glömmer lätt bort hur bortskämd man är med att ha stranden och havet så nära!

Likes

Comments

Fredag och helgen är här! Idag har det varit riktigt höstväder, regnigt och blåsigt. Var är sommaren?! Vi trotsade i alla fall vädret och satt ute ikväll på en mysig uteservering. Vi skulle ha ätit tapas på Zigges men det var för lång kö så vi satte oss på stället mittemot som heter Hamngatan 43. Där blev det lite plockmat till förrätt och sedan sushi! Nu blir det godis och Orange is the new black!

Likes

Comments