På måndag börjar verkligheten, då är det tillbaka till skolan som gäller. Så jag måste börja förbereda mig lite nu, som att fixa håret och plocka fram sminket. Det har jag inte använt på typ hela sommaren förutom när man gått ut på kvällarna men annars har det varit i en låda och vilat till skolstarten.
Nu börjar jag tredje året, kan knappt fatta det själv men så är det!! Sista året innan det inte är någon mer skola på det sättet, tanken är att jag ska plugga vidare men det är inte på samma sätt.
Så det här var sista sommarlovet vilket är väldigt tragiskt för det känns som att jag inte gjort någonting det här lovet förutom att jobba. Jag var ju i Grekland vilket var kul så ändå lite bra med det här lovet. Men annars så har det inte varit något så speciellt, inte mycket sol för den delen heller.. är supet blek enligt mig. För jag brukar vara brunare, brukar vara mörkbrun i slutet av sommar så att jag fjällar.
Men innan skolan börjar så jobbar jag på lördag och söndag, sen så får jag komma tillbaka till rutiner. Skola och träning, det ska bli väldigt härligt och bra!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon eller godmiddag
Nu på morgonen har jag och pappa varit och handlat lite till ikväll och allmänt. Har haft en super lugn och mysig morgon men snart ska jag sätta fart med att städa!
Igår så var Frida här hos mig på film mys, det var super mysigt!! Jag har inte hunnit träffa henne sen jag kom hem från Kreta för att jag jobbat så mycket, så det har super kul! Vi tittade solsidan och åt lite godis, prata och bara va med varandra.
Imorgon börjar jag jobba igen, sista veckan innan skolan börjar och då är det tillbaka till rutiner och träningen igen! Ska bli väldigt skönt att börja skolan igen så att man har något att göra på dagarna igen när jag inte jobbar.

På tal om ingenting, vad har hänt med sommaren? Det är mycket närmare höst nu, dock har jag saknat det lite. Att få klä sig i mysiga stora tröjor och dricka te till en bra film och titta ut genom fönstret och se löven falla. Eller gå ut med hundarna i skogen och plocka svamp och bara njuta av det plaskiga vädret!!!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu ska jag sätta mig ner och skriva om min tripp till Kreta, Grekland. Hade en helt fantastisk vecka med 35 grader varje dag men det kändes som att det var så mycket mer.
Vi va på ett hotell som heter hotel omega som ligger i platanias, Kreta. Det var hyr fint som helst och hotellet låg så bra till affärer och stranden! Vi badade både vid poolen och havet men vi hyrde bil fyra dagar så då åkte vi iväg till olika stränder.

Ett ställe heter Elafonisi Beach, det var klar blått vatten och super varmt säkert 27 grader i vattnet. Där var vi en hel dag å bara bada och sola, vi hade med oss picknick som vi åt. Super mysigt, ett ställe att verkligen rekommendera om ni ska till Kreta någon gång!!

Det andra stället vi var på så åkte vi en båt tur en heldag till bálos bae, som vi först då åkte till en strand där man kunde gå jätte långt innan det blev djupt. Där var vi i två timmar innan båten åkte vidare till en ö där det låg ett stort monument från piraternas tid. Så där gick vi upp för ett super högt berg för att komma till monumentet och sen så gick vi på stranden till ett vrak som låg inte så långt ut i vattnet och kollade! Vi badade och sen så var det hemresa till hotellet, det var en super bra dag!

Men känslorna när man står på stranden och tittar ut över det ljusblåa vattnet är bara frihet, jag kände mig fri och tvekar definitivt inte på att åka tillbaka!!!

Bilder från hotellet

Elafonisi

Bálos bae

Likes

Comments