Header

Contains affiliate links MODE

Nu har jag samlat ihop lite snygga vårkläder som jag i alla fall kommer använda i vår när solen börjar komma fram. Jag tror att det är lätt att andra också tycker om den här sortens kläder eftersom att jag har ganska allmän smak som jag tror många andra också har.

Kläderna jag har valt ut är kläder jag själv tycker om och kläder som jag själv skulle kunna ha på mig. Som ni ser så är det inte något plagg som jag i alla fall tycker sticker ut, men jag gillar att hålla mig inom en nyans. Så om vi tar dom svarta byxorna med skorna och den gråa tröjan och den svarta jackan till den ljusa väskan så är det ungefär den nyansen jag gillar att hålla.

Vill ni komma till plagget som ni kanske vill ha? Då trycker du på plagget du vill ha så kommer du direkt till hemsidan där det finns. Jag gillar även att köpa lite "billigare" plagg, hellre att man får kanske tre snygga tröjor för samma pris som en. Jag bryr mig inte så mycket om priset, när jag vill ha en tröja så köper jag den. Hoppas att ni hittar något snyggt att ha på er i vår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments