Hejjj
Så jäkla glad, ingen mer skola för mig, imorgon ska jag jobba och på onsdag är det avslutning! Jag är känner att jag behöver komma bort från min omgivning, det är så mycket som händer just nu. Måste komma bort och tänka. Jag är inte ens säker på vad jag själv vill längre, är så jäkla osäker i mig själv just nu. Allt blir bara kaos just nu, så osäker på mina val.
Men sånt är livet inte sant? Kände bara att jag måste dela mina känslor någonstans.

Likes

Comments

Vi alla har det jobbigt och det är bara att ta det som ett slag i ansiktet och fortsätta leva. Ibland tycker man bara att livet kan inte bli bättre och ibland undrar man om livet verkligen kan bli sämre? Livet går upp och ner, livet är som en karusell. Men när man känner att det inte kan bli sämre det är då man inte ska ge upp för det kommer alltid bättre dagar, efter regn kommer solsken.
Mitt liv är inte på topp just nu och det är säkert många där ute som inte heller har det så bra. Men ta det här bara som att du halkar ner ett steg från trappan, men att du måste fortsätta gå för det finns en topp. Trappan kan kännas hur lång och jobbig som helst, det kommer ta tid men det kommer vara värt det när du är där.
Man kan ligga på botten utav trappan och tycka synd om sig själv eller så tar man klivet upp och börjar kämpa. Alla har ett val och den ända som kan göra det här valet det är du själv, ingen annan kan göra valet åt dig. En del val är extremt jobbiga och andra är lite lättare. Oavsett om det är jobbigt eller lätt så är det fortfarande ditt val. Du kan ta dig från botten upp till toppen, men du kan på en sekund halka ner igen. Då är det bara att resa dig upp och fortsätta uppåt, för det är där uppe du mår så bra. Tänk på det positiva och ta hand om vänner och familj men glöm aldrig att ta hand om dig själv också för du är viktig och du går före alla andra.

  • livet

Likes

Comments

Helojjj, hur mår ni?
Igår var det fredag och jag gick i skolan och sen var jag med Cajsa. Hon sov hos mig och så hade vi myskväll, vi har inte träffats på ett tag så det var kul. Igår gjorde jag även brun utan sol så nu är man brun och fin!!
Idag så var jag, pappa och min lillebror och stor handla och sen så, fick jag ett sista minuten jobb så det gör jag nu.
Imorgon ska jag väll inte göra så mycket, ladda inför dom tre sista dagarna i skolan. Jag slutar på onsdag och det ska bli så jäkla skönt med lite lov. Då händer det en massa roliga saker i mitt liv, yeyyyy :)
Det kommer lite roligare inlägg framöver också tänkte jag, så det blir roligare att läsa och så att vi blir fler här!

Likes

Comments

Hejjj
Jag vet att jag varit borta ett tag nu men det är mycket som händer nu innan jullovet. Inget är speciellt intressant men jag kan berätta att jag har fått hälsporre, vilket gör skit ont. Men annars är det bra med mig, livet rullar fortfarande.

Ni ser ju min titel, asså kan vi bara ta en minut åt att seriöst skrika ut om serien skam? För er om inte vet vad det är så är det en norsk serie som kommit till Sverige som handlar om ungdomar, fester, kärlek och svek. Det finns tre säsonger men det har bara kommit ut två här i Sverige än så länge. Jag har kollat båda säsongerna på två dagar nu, när man sätt ett avsnitt kan man inte sluta, så är det bara.
Varför jag vill prata om det här är för att jag vill verkligen rekommendera den här serien till alla där ute. Men kan relatera till så mycket i sin egna vardag! Jag blev helt kär i Noora och William, dom är så söta tillsammans och dom har så starka karaktärer, det är sjuk. Jag blev kär i den här serien och i karaktärerna, dom är så sjuk bra och det är mycket snyggt att kolla på.
Ni måste kolla på den här serien, jag var väldigt skeptisk i början men asså ge serien 2-3 avsnitt så kommer ni förstå varför jag fortsatte kolla. Enligt mig är säsong två bäst, för som sagt så är jag helt nere i Noora och William, tycker dom är så fina med varandra och dom har sån spänning i mellan dom!!!
Nu sitter jag här och livet går under för att säsong tre kommer ut i januari.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejjjj
Just nu så jobbar jag så ska bara skriva ett snabbt inlägg. Idag så har jag varit i skolan, vi var på en föreläsning imorse av Tilia. Sen nu så jobbar jag och ska försöka hinna gå och träna innebandy ikväll men vet inte om jag hinner det beror på när barnens föräldrar kommer hem.
Och imorgon är det fredag vilket är så jävla skönt!!! Jag har längtat så mycket och då ska Nicklas komma hem till mig!!!

Likes

Comments

Hejjjjj
Idag har jag varit i skolan och sen drog jag till gymmet. Idag körde jag intervaller i en timme, det var super jobbigt men det är en bra bit på vägen. Mitt mål är att få så bra kondition som möjligt och få en frisk och snygg kropp. Inget godis i veckodagarna och inte så mycket socker, träning minst tre dagar i veckan. Så kommer jag komma jätte långt!

Likes

Comments

Mina tatuering "family".
Det var tänkt att jag skulle gjort en "mor och dotter" tatuering med mamma, vilket Inter blev av. Då jag och mamma kände att då lämnas min pappa och min bror utanför. Vi valde istället att ta "family" då, alla man själv anser vara familj har en mening i tatueringen. Så dom vänner, släkt och bekanta man anser vara familj får en betydelse i min tatuering. Eftersom att jag inte är arton än så var villkoret att den skulle vara liten och man skulle kunna dölja den.
Efter en tatuering så kan man inte sluta, det är sånt rus som går igenom när nålen sticker in i huden. Nu är jag helt besatt och min andra tatuering om allt går som det ska görs på jullovet.
Då blir det tatueringen under, jag vill ha någon kompass av något slag. Då hittade jag den tatueringen, jag blev kär på en gång! Jag har tänkt att göra om den lite men jag vill ha rosen, det är även en diamant i cirkeln.
Jag vill ha en kompass som ska stå för "jag kan gå den väg jag vill utan att någon ska kunna säga åt mig vad jag ska göra eller gå för väg". Då tänkte jag att ett kompass blir bra för den sitter på min kropp och det är jag som bestämmer.

Likes

Comments

Hejjj
Idag var jag på jullunch med Nicklas släkt på kastellet, det var super god mat och jätte trevligt ställe. Nu har jag precis kommit hem och tänkte ta en dusch. Men igår så kollade jag och Nicklas på gåsmamman och shameless. Två serier jag verkligen kan rekommendera, dom är super bra! Men nu ska jag fixa lite saker till imorgon

Likes

Comments

Hörni andra luckan på julkalendern? Shit vad tiden går fort, känns som att sommarlovet typ precis tagit slut..
Idag är det fredag och jag har gått i skolan, sen så träffade jag Julia och Emelie! Sen nu så ligger jag i sängen och kollar klart idol.
Imorgon ska jag försöka hinna gymma och träffa Nicklas. Ska sova hos honom imorgon för att på söndag ska vi på släkt lunch med hans släkt! Det ska bli mysigt, sen så kommer en lugn vecka i skolan.
Men vi börjar med dagen imorgon och jag vill sova ut så länge som möjligt, tack.

Likes

Comments